| Konkurs na Motto oraz Hymn Stada | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Sehaine Pies Podporządkowany
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 442
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć :
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Pią 5 Cze - 22:02:04 | |
| Nagrody będą więc się martwić nie musicie. Podajecie swoje propozycje motta oraz hymnu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Nie 7 Cze - 11:50:21 | |
| "Grzechem skalani, piekłu oddani." "Przymierze Krwawe, nam oddane." Póki co, same motta. Może coś jeszcze wpadnie mi do łba. |
|
| |
Pazur Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 281
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Nie 7 Cze - 12:30:30 | |
| Utulą cię do snów, wznosząc swój zew. Pośrodku wód śmierci, usłyszysz już tylko śmiech. Przekroczą ciemność, choć nawet nie zdołasz Ocenić swych sił, bo wróg już dookoła! Wydepczą ci ścieżkę wprost do bram piekła, Gdzie każda duszyczka ciała swego się wyrzekła. Gdy utracisz już oddech, oni stać będą rzędami, Muszą cię przecież wrzucić, Tam gdzie sami są potępiani.
Khem...Taki tam hymn. | |
|
| |
Akintsu Wędrowiec
Registration date : 31/05/2009 Liczba postów : 291
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Nie 7 Cze - 12:37:22 | |
| Motto:
'Przez piekło i przez niebo niechciani Grzechem owiani,Krwią splamieni Od swego sumienia wyrzeczeni'
lolxD | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 527
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Pon 8 Cze - 18:04:20 | |
| • Czasami trzeba upaść, by odrodzić się na nowo.
• Kiedy śmierć obnaży blade oczy i kły przerośnięte, a duszę staranuje i poharata zaufania żyłę, staniesz na zła granicy... Ostatni chwiejny krok... Niemy bólu krzyk.. Na zawsze zostanie serca chłód i być może czyjeś łzy...
• Śmierć stale stąpa nam na pięty, lecz my nie oglądamy się za siebie, o przeklęty!
• Jeśli chcesz, kochaj, ale wiedz, że jedyne, co możemy zaoferować Twemu sercu, to dłuższa chwila ciszy.
• Nasze kły niczym zdradziecki sztylet wbijają się w Twe ciało, Gdy wymarły organ, serce, wciąż woła: mało, mało... | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 527
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Pon 8 Cze - 18:25:19 | |
| Chorus: Bez litości, dobrych uczuć i płynącej krwi... Nienawiść, złość, pustka w naszych duchach tkwi. Skażeni mordem, szukamy kolejnych ofiar... Pobyt w naszych lochach najgroźniejszą z kar.
1. Zaprowadzić cię tam, gdzie opętane duchy gubią łzy? W inny świat, pełen niepewności, zguby i grozy? Poczujesz, jak twą duszę zjadać będzie mrok... Więc pilnuj się, nie opuścimy cię ni na krok.
2. Jesteśmy jak zastęp aniołów, którym skrzydła połamano. Już wieki temu otrzymaliśmy wyznawców krwi miano. Chłodne spojrzenie niby martwych oczu, pieczętujące potępienie... Grobowa cisza naszym wiecznym uzależnieniem.
3. Zadarłeś z jednym z nas, nie zaznasz wytchnienia... Zakończysz swe marne życie w chwili osamotnienia. Nie martw się, postaramy się aby twoje serce zostało uśpione. Nie licz na cuda, one także mają ciemną stronę... Żal, żal, żal: wiem. Mam jedno pytanie, czy musi być przy hymnie zachowana zasada utrzymywania odpowiedniej ilości rymów? Bo to... męczące. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Pon 8 Cze - 18:29:11 | |
| *Corm, mogłeś edytować posta.* "Z piekła zrodzeni, Z diabłem więzami krwi połączeni" |
|
| |
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Pon 8 Cze - 20:50:41 | |
| Nie Corm, rymy nie są potrzebne | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Czw 11 Cze - 23:38:11 | |
| Narodzone w nienawiści Spazmach bólu i cierpienia Pośród czerni, ognia zgliszczy Krzyczą i wychodzą z cienia
Pełzną do mnie niczym węże Sycząc cicho pieśń morderczą Wyciągają z wolna ręce Zakrywają twarz bluźnierczą
Obłapiają moje ciało Lepkim otulają szalem Wciąż szukają, wciąż im mało Zachłanności martwe fale
Nie potrafię wziąć oddechu Tonę w morzu łez i smutku Spadam w otchłań bez pośpiechu Niknę, czekaj... powolutku... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Czw 11 Cze - 23:42:05 | |
| Hymn nr 2 xP
Nasze słowa, raniące niezmiernie Tyle bólu potrafią zadać My służyć swemu stadu będziemy wiernie A Nasz widok będzie Cię strachem napawać I wiedz, że z Nami się nie zadziera Lecz jeśli tego chcesz, jeśli spróbujesz Będziesz się w Naszych lochach poniewierać A w komnacie tortur swój błąd dokładnie zrozumiesz
Serca nasze okala cierń... Doszczętnie złu oddani...niepokonani!
Nasz wzrok tak chłodny Pełny pogardy dla świata całego Niemal zawsze jest kłamliwy, zwodny Nie splamicie byle kogo krwią mienia naszego! Choć tak nienawiścią, złem przesiąknięci Czasem szanujemy psa innego A nasze serca - lodowate, obojętne Już nigdy nie będą przez nikogo zajęte...
Serca nasze okala cierń... Doszczętnie złu oddani...niepokonani! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Pią 12 Cze - 12:01:29 | |
| - Aura napisał:
- Narodzone w nienawiści
Spazmach bólu i cierpienia Pośród czerni, ognia zgliszczy Krzyczą i wychodzą z cienia
Pełzną do mnie niczym węże Sycząc cicho pieśń morderczą Wyciągają z wolna ręce Zakrywają twarz bluźnierczą
Obłapiają moje ciało Lepkim otulają szalem Wciąż szukają, wciąż im mało Zachłanności martwe fale
Nie potrafię wziąć oddechu Tonę w morzu łez i smutku Spadam w otchłań bez pośpiechu Niknę, czekaj... powolutku... Czy to czasem nie jest Hymn Sfory Demonów na SP !? |
|
| |
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Pią 12 Cze - 14:21:26 | |
| Tak właśnie. Aura chcesz dostać za to osta? :/ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Pią 12 Cze - 14:31:09 | |
| Myślę, że jej się należy ... ... Bo jeszcze tak jakby podpisywała się pod tym, że to jej twórczość. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Pią 12 Cze - 14:33:24 | |
| Bez litości, jak morderca Zabijać, nie mając serca. - motto XD *wybaczcie za PpP* |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : halloosin8 on flickr.com
Registration date : 27/01/2009 Liczba postów : 822
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Dobre pytanie. Rasa : Owczarek niemiecki Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Trochę nie ten wiek.
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada Sob 20 Cze - 16:36:42 | |
| Wyniki;
HYMN;
Im - Amulet Sępi + 50 zk - PAZUR IIm - 130 zk - CORMERCAL IIIm - --- - BRAK {hymny Aury nie są jej autorstwa} .
MOTTO;
Im - Eliksir z Łez Feniksa + 40 zk - CORMERCAL {motto nr 2 } IIm - 80 zk - AKINTSU IIIm - 40 zk - SABRIEL
Gratuluję. xP | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Konkurs na Motto oraz Hymn Stada | |
| |
|
| |
| Konkurs na Motto oraz Hymn Stada | |
|