Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Jazda Konna.

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Fallen
Wędrowiec
Wędrowiec

Autor Zdjęć : Pawkeye(www.pawkeye.deviantart.com)

Registration date : 13/02/2009
Liczba postów : 66

Rasa : Siberian Husky
Cieczka : 8-15
Ciąża : -

Karta Postaci
Zdrowie:
Jazda Konna. Left_bar_bleue100/100Jazda Konna. Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Jazda Konna. Empty
PisanieTemat: Jazda Konna.   Jazda Konna. EmptySro 1 Lip - 15:41:44

Niach, niach :3
Chyba każdy wie o co chodzi, nie? No.
No więc, czy ktoś oprócz mnie ma bzika na punkcie tego awesome sportu? ^^ Ile jeździcie, jak, gdzie, na jakim koniu, chcę wiedzieć wszystko : D

F.
Powrót do góry Go down
Rooksha
Samotnik
Samotnik

Autor Zdjęć : -

Registration date : 23/09/2007
Liczba postów : 1146

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Owczarek Niemiecki Biały.
Cieczka : 1-7
Ciąża : Nie.

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut: Administrator / Grafik

Jazda Konna. Empty
PisanieTemat: Re: Jazda Konna.   Jazda Konna. EmptyCzw 16 Lip - 15:03:40

Ja, ja! (Tak, tak, zapłon Jazda Konna. 240869 )
Jeżdże od wakacji 2005, aktualnie doszkalam galop, skakałam też przez niziutkie przeszkody i to tylko z kłusa xP
Jeżdżę w UKS SJK Pa-ta-taj, w Kaniach, w grupie najwyższej.
Ulubione konie to dwa wałachy Picollo i Texas. x3

Swojego konia nie mam, niestety -.-
Powrót do góry Go down
Dirnwod
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Dirnwod

Autor Zdjęć : MiranC z flickr.com

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 382

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Border Collie
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : Nie dotyczy.

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

Jazda Konna. Empty
PisanieTemat: Re: Jazda Konna.   Jazda Konna. EmptyWto 25 Sie - 9:39:15

Ja jeżdżę tylko w wakacje, marzę by jeździć gdzieś na stałe. W tym roku jeździłam na białej klaczy. A rok temu na chuculskim. Imieniem Farrad.Zdjęcie z tego roku:
http://nasza-klasa.pl/profile/7970335/gallery/album/2/6
Powrót do góry Go down
Remo.
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 20/10/2009
Liczba postów : 1

Jazda Konna. Empty
PisanieTemat: Re: Jazda Konna.   Jazda Konna. EmptyWto 20 Paź - 17:31:40

Heh ^^
Ja jeżdżę konno Jazda Konna. 310988.
Jestem już doświadczonym jeźdźcem i mam 4 swoje konie Jazda Konna. 879356.
A mój dziadek ma całą stadnine i ogólnie w stajni jest ich ponad 50 Jazda Konna. 310988. Oto moje kónie ^^ :
1. Gaja - Moja ukochana gniada klacz Jazda Konna. 636897. Rasa Wkp. ;D. Ma mega długie uszy Jazda Konna. 336187. Startowałam na niej w wielu zawodach skokowych Jazda Konna. 310988. Raz zdobyłyśmy srebro x3. A tak to sam brąz lub nic... Miałam jej nick na jeszcze starym psim forum a teraz nie moge bo ktos napisał ze ona umarła Jazda Konna. 336187. Ale oczywiscie chodzi o inną Gaje. Jazda Konna. 310988. Ma 4 lata Jazda Konna. 879356.
2. Chicago - Kary ogier rasy arabskiej. Straszny wariat Jazda Konna. 310988. Gryzie i kopie ^^. Zakochany po uszy w Gai. ;D. 6 Lat ;d,
3. Carbid - Również Kary ogier lecz rasy fryzyjskiej. Gryzie, kopie i je wszystko ( czasem dosłownie, co sprawia problemy ). Znacznie spokojniejszy od Chicago lecz też zdaża mu się świrować najczęściej w terenie ;P. Ma swoje dziwne upodobanie. Kocha jedno siodło i pod innym nie ruszy z miejsca. Raz musiałam jechać na mokrym bo sie nie dało Jazda Konna. Icon_biggrin. Uwielbia marchewkowe wędzidło ^^. 12 Lat. ;O.
4. Carbid Junior - Syn Carbida. Ciężko ich odróżnić ;D. Naszczęście Junior ma małą białą gwiazdkę na czole, chowającą się pod gęstą czarną grzywą. Wykastrowany xDD. Ujeżdżony. Matka : Sawanna ;d. Również Kary Fryz ze stadniny dziadka ;D. Kochana Klacz Z jednym niebieskim okiem Jazda Konna. 879356. Junior ma już 8 Lat Jazda Konna. Icon_biggrin.

Startowałam w wielu zawodach skokowych. Nie próbowałam się jeszcze ścigać. Może kiedyś wystartuje ale napewno nie w najbliższym czasie Jazda Konna. Icon_biggrin. Brałam udział w pogoni za lisem ;D. I wygałam ^^. Choć z trudem bo jechałam na Carbidzie ;P. Emm.. Co by tu jeszcze. Mam już brązową odznakę, na srebrną zdawałam ale nie zdałam bo nic nie umiałam xDD. Naszczęście za miesiąc ma być poprawa ^^. Jeździć zaczęłam jak miałam 4 lata. Jazda Konna. 310988. Dziadek mnie uczył na kucyku szetlandzkim o imieniu Gloria ;D. Zmarła rok temu Jazda Konna. 898312. Ale cóż.. miała 23 lata. A ja mam lat 14 ;DD.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Jazda Konna. Empty
PisanieTemat: Re: Jazda Konna.   Jazda Konna. Empty

Powrót do góry Go down

Jazda Konna.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: