| Anime i manga. | |
|
+6Mike Fox Tante Comillio Dismal Chinook 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Chinook Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : ja (appey, deviantart)
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 730
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : owczarek niemiecki długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Anime i manga. Czw 9 Lip - 23:49:39 | |
| Ogólny temat o anime oraz mandze.
Ostatnio znudził mnie Bleach. Cały czas walczą, ewentualnie gadają... Pierwsze odcinki rlz. X_X Zamierzam teraz zacząć Death Note, ale ten. Poleć mi ktoś coś. | |
|
| |
Dismal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 221
| Temat: Re: Anime i manga. Pią 10 Lip - 15:01:33 | |
| Ja Bleacha oglądałam do 200-kt óregoś odcinka i mi się znudził oO Taa, początki rządzą Death Note jest świetny n.n Ja tam jeszcze lubię Ouran High School Host Club, Triguna, Wolf's Rain.. Hmm, co tam jeszcze było. Jak sobie przypomnę to napiszę | |
|
| |
Comillio Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 337
| Temat: Re: Anime i manga. Pią 10 Lip - 16:07:08 | |
| O tak, Host Club rządzi xDDd Szkoda tylko, że jest tak krótkie ;_; Ja generalnie oglądam szkolne romanse, czyli Clannad, Air, Kanon, Paradise kiss, K-ON i tym podobne xPP Oczywiście Clannad najlepszy *_* | |
|
| |
Dismal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 221
| Temat: Re: Anime i manga. Pią 10 Lip - 17:31:07 | |
| Taa, za krótkie ._. Ja z koleżankami mamy Host Club u nas w szkole XD" Hmm, poza tym... Pierwszym anime które oglądałam, było Naruto oO Już nie lubię, choć Akatsuki uwielbiam. Kiedyś tam był Dragon Ball... Pokemony <3 Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, Ergo Proxy które uwielbiam, Ghost In The Shell, Lucky Star.. No, to chyba wszystkie. Ogólnie każdą z tych tu lubię :3 | |
|
| |
Tante Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : Romy Bianchi.flickr.com
Registration date : 22/09/2007 Liczba postów : 2697
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 6 lat Rasa : Akita inu Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut: Administrator
| Temat: Re: Anime i manga. Pią 10 Lip - 21:59:10 | |
| Co teraz czytam i oglądam?Ogólnie Bleacha ;P.Chociaż preferuje mangę.Oglądałam ostatnio anime Monochrome Facotr i mam zamiar czytać teraz mangę.Oglądam również ostatnio He is my Master . | |
|
| |
Fox Samotnik
Autor Zdjęć : Photos by Chico Bello on Flickr
Registration date : 14/07/2009 Liczba postów : 156
Płeć : Wiek : 3 lata Rasa : Aussie Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Kaszl...
| Temat: Re: Anime i manga. Czw 16 Lip - 14:00:40 | |
| No wiec ykhym, ykhym... Death Note ogl ądam w ła śnie po raz piaty Ergo Proxy zacz ęłam ale nie chce mi si ę doka ńcza ć o.o Host Club jest odjechaneee! Junjou Romantica mi si ę sko ńczy ło i my śla łam ze umr ę [tylko dla fanek yaoi xDDDD] Reborna ci ągle ogl ądam chociaż ju ż coraz bardziej przeci ągaj ą o.o' Kuroshitsuji jest kuuul! Vampire Knight tez jest fajne, cho ć sam tytu ł m ówi o czym to jest xP Naruto i Bleach przereklamowane ju ż s ą o_o Nooo... To chyba tyle... Jak sobie jeszcze co ś przypomn ę co ogl ąda łam to si ę pochwale jeszcze | |
|
| |
Mike Samotnik
Registration date : 14/07/2009 Liczba postów : 97
| Temat: Re: Anime i manga. Czw 16 Lip - 15:06:04 | |
| Phih, a co ja się będę wysilać: My anime listMy manga listHm, a co najbardziej lubię? Of kors Fullmetal Alchemist <3 Clannad, po prostu jedyne anime na którym ryczałam. Host Club, co tu dużo mówić. Bleach, ale kiedy nie ma fillerów. Junjou Romantica, Lovely Complex, Toradora! i oczywiście Zero no Tsukaima. | |
|
| |
Dragon Wędrowiec
Registration date : 04/06/2009 Liczba postów : 116
| Temat: Re: Anime i manga. Pią 17 Lip - 22:02:55 | |
| Z wszystkich mang obecnie u mnie na pierwszym miejscu jest Axis Powers Hetalia. Anime przyznam niezbyt lubię [ ma zbyt dużo błędów ] - chociaż z co nowym epem robi się lepsze. |D Z mang jeszcze wielbię Wolf's Rain, Loveless, Hellsing, D.N.Angel, FMA, Yami no Matsuei, Kuroshitsuji, Chii's Sweet Home, Saiyuki, Kingdom Hearts, Love Neko i mnóstwo one-shotowych yaoiców~. Co do anime... Tales of Abyss, Natsume's Book of Friends, Soul Eater, Devil May Cry, Kuroshitsuji, Kyou Kara Maoh!, Chobits, Chrno Crusade, Ginga Densetsu Weed. K-ON mi się nawet podoba. Kiedyś w miarę lubiłam Naruto, Bleach i Death Note. Teraz tego wręcz nie trawię. |D Tak samo jak Junjou Romantica.' To raczej chyba wszystko. (^3^') | |
|
| |
Fallen Wędrowiec
Autor Zdjęć : Pawkeye(www.pawkeye.deviantart.com)
Registration date : 13/02/2009 Liczba postów : 66
| Temat: Re: Anime i manga. Pią 17 Lip - 23:42:03 | |
| Death Note i Mello z Mattem to to, co tygryski(czytaj: Fallen i Div) lubią najbardziej :3 Kuroshitsuji, D.Gray Man, FullMetal Alchemist, Code Geass, Devil May Cry. moi faworyci :3 Blicza też oglądałam, ale stwierdziłam, że straszny tasiemiec, zaczyna mnie nudzić i z przykrością porzuciłam Bakusia. No, z yaoi... Junjou Romantica, Loveless, i strasznie cukierkowe Gravitation(Ryu<3) Noo i to chyba tyle, z tego co mogę polecić. Naruto nie lubię(no, oprócz Akatsuki), nie podoba mi się kreska, postacie i fabułą w sumie też. I jest tasiemiec. A na mangi mnie nie stać T__T | |
|
| |
Div Wędrowiec
Registration date : 31/01/2009 Liczba postów : 51
| Temat: Re: Anime i manga. Pon 20 Lip - 16:06:48 | |
| No ba! MxM 4 EVUH! <(^_______^)> Co do mang, to nigdy nie udało mi się doczytać do końca żadnej, bo mnie nudziły i tyle, jednak teraz właśnie czytam loveless, bo anime mnie przeraża [te ich spiczaste oczy TT3TT] | |
|
| |
Remus Wędrowiec
Registration date : 28/07/2009 Liczba postów : 200
Karta Postaci Zdrowie: (60/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Anime i manga. Wto 28 Lip - 19:36:31 | |
| | |
|
| |
Fallen Wędrowiec
Autor Zdjęć : Pawkeye(www.pawkeye.deviantart.com)
Registration date : 13/02/2009 Liczba postów : 66
| Temat: Re: Anime i manga. Pon 14 Wrz - 20:48:16 | |
| No, a jeszcze tak dodam swoją nową miłość, czyli Ouran High School Host Club (yaoicowy fanserwis bliźniaków był przycudny <3), ale brunecik w okularach jest mój :3 | |
|
| |
Remus Wędrowiec
Registration date : 28/07/2009 Liczba postów : 200
Karta Postaci Zdrowie: (60/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Anime i manga. Wto 29 Wrz - 21:29:53 | |
| A ja przeczytałam 2 tom Death Note, i to jest urocze i słodkie <3 szkoda, że drogie D: | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Anime i manga. | |
| |
|
| |
| Anime i manga. | |
|