Registration date : 22/09/2007 Liczba postów : 2697
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 6 lat Rasa : Akita inu Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut: Administrator
Temat: Konta Czw 16 Lip - 18:33:51
Niedługo odbędzie kasacja wszystkich kont które mają po 0/1 post i długo nie wchodziły na forum.Oto lista kont+maile.Może to któreś z Twoich kont i nie chcesz aby zostało usunięte.Jeśli tak jest, napisz w tym temacie. Tak nudziło mi sie .
Według mnie nie ma sensu usuwać stare postacie... i tak to nic nie zmieni. Może ktoś akurat zechce wrócić? Tak było na przykład w moim przypadku. Jednak gdy nie zastałam mojej postaci na forum, po prostu nie chciało mi się już rejestrować i odpuściłam sobie.
Hirashi Wędrowiec
Registration date : 09/07/2009 Liczba postów : 284
A nie Zaśmiecają forum te postacie?Ja zawsze gdy wracam na jakieś forum zaczynam się rejestrować od nowa, pod tą samą nazwą...Ale jaka była moja radość gdy moja postać nie zniknęła? Nie cieszyłem się gdyż chciałem zacząć od nowa.
Dla mnie to również bez sensu...przecież jak ktoś już wspomniał te osoby mogą wrócić a jak ktoś wróci i nie zobaczy swojego konta może nie zechce się ponownie zarejestrować więc moim zdaniem ten pomysł tylko by odstraszył , że tak powniem użytkowników.
Jeśli komuś zależy na grze i forum, to i tak wróci, z nowym kontem czy starym. A większość tych, co opuścili forum na miesiąc, dwa, już nie wraca. Wiem to z doświadczenia. A multum nieużywanych kont nie świadczy o forum i jego aktywności najlepiej.
Koka Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 153