| Zapisy do Stada Pełni Księżyca | |
|
+43Khajiit Cada Eiji Gwiazda Kato Cyon Norti Sabithara Raisa Sheena Vesper Jigsaw Erebus Hirashi Shagon Holiday Crystal Blaze Roxy Julie Morphine Lola Lavgney Vermilion Jazz Jocker Seth Metro Unforgettable Fire Sahara Diego Cantare Roofi Elpi Shade Fly Miyavi Tessi Solar Eclipse Vaniliene Empathy Avalon Koka Dream Apologize Drein Askarioth Harpia 47 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Sro 17 Cze - 20:10:24 | |
| Imię: Syriusz. Rasa: Border Collie. Wiek: Około 5-6 lat. Dlaczego wybrałeś to stado*: Głównie przez to, że jest neutralne. Syriusz to raczej typ samotnika - "Wiecznego Wędrowca", jak na niego mówią - woli siedzieć z boku, z grupką zaufanych przyjaciół, niż walczyć z innym stadem. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Cóż, będzie starał się pomagać Stadu jak się da, wykona wszystkie zlecone zadania - oczywiście w miarę swych możliwości. A ambicje? Sam jeszcze do końca ich nie zna. |
|
| |
Sahara Wędrowiec
Registration date : 18/06/2009 Liczba postów : 49
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Czw 18 Cze - 18:32:26 | |
| Imię: Sahara. Rasa: Border Collie x3. Wiek: 2 lata. Dlaczego wybrałeś to stado*: Ponieważ to stado najbardziej będzie odpowiadało charakterowi Sahary, która zwykle do innych psów podchodzi z nieukrywanym dystansem, posiada 'własny świat'. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Oczywiście jak tylko będę mogła pomogę stadu. A jakie Ambicje ?. No cóż to zobaczymy w przyszłości, prawda ?. | |
|
| |
Unforgettable Fire Wędrowiec
Registration date : 04/06/2009 Liczba postów : 155
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Czw 18 Cze - 20:57:16 | |
| Imię: Fire. Rasa: Szelt. Wiek: młodociany. Dlaczego wybrałeś to stado*: Miałam tu już dwie postacie; był to jak najbardziej trafny wybór. Niestety, jedyną postać która aktualnie jest w SPK kasuję. Dlatego też trafi tutaj fire. Jest on idealnym przykładem, jak cudownie wzburzoną można mieć psychike. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Mam nadzieje, że wspomogę stado pomysłami, i własną osobą. Postaram się godnie je reprezentować. | |
|
| |
Metro Wędrowiec
Registration date : 19/06/2009 Liczba postów : 71
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Pią 19 Cze - 18:30:53 | |
| Imię: Metro Rasa: Sheltie Wiek: 6 lat Dlaczego wybrałeś to stado*: Pasuję tu.Jestem neutralna.Jest we trochę dobra,jak i zła. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Wszystko co się da.Przyrzekam,ze go nie będziecie na mnie mogli narzekać. | |
|
| |
Seth Wędrowiec
Registration date : 20/06/2009 Liczba postów : 16
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Sob 20 Cze - 11:15:38 | |
| Imię:Seth Rasa: Owczarek niemiecki mieszany z wilkiem. Wiek: 5 lat. Dlaczego wybrałeś to stado*:Bo jest tu moja walnięta siostra :P.Jestem przeważnie dobry ale czasami jestem zły.Czyli jestem neutralny.I dlatego uważam że pasuje do tego stada. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Oczywiście wszystko się nie da zrobić.Ale postaram się zadbać o to stado i pilnować je jak własną rodzinkę. | |
|
| |
Jocker Wędrowiec
Registration date : 20/06/2009 Liczba postów : 14
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Sob 20 Cze - 13:48:57 | |
| Imię: Jocker Rasa: biało -czarna Husky Wiek: 2 lata Dlaczego wybrałeś to stado*: nie wiem, nie jestem za dobry ani w szczeg ólności zły tak jako ś.. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: ambicje ? dla stada zrobi ę wszystko co b ędzie konieczne! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Nie 21 Cze - 14:40:40 | |
| Imię: Revanche. Rasa: Owczarek Niemiecki. Krótkowłosy. Wiek: Dla niego to nic ... A ten się omyli, co liczy nie potrzebnie, a jego wiek znają tylko gwiazdy - ma około trzech lat. Dlaczego wybrałeś to stado*: Dlaczego? To przecież oczywiste. Revanche jest ... czarno-biały, jeśli można się tak wyrazić. Nie przechyla się on na żadną ze stron, jest ... tak pomiędzy. Mimo, iż kiedyś był w dobrym stadzie, teraz dopiero dotarło do niego, że tam nie pasował... że bardziej pasował do neutralnego stada. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Ambicje, ambicje. Nie mierzy zbyt wysoko, bo wielu przed nim tak robiło, a teraz kwiatki od spodu wąchają. Po prostu zamierza osiągnąć odpowiednią rangę, by pomóc stadu się rozwijać, by pomóc stadu przetrwać. Ot, co. |
|
| |
Jazz Wędrowiec
Registration date : 21/06/2009 Liczba postów : 176
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Nie 21 Cze - 16:53:28 | |
| Imię:Jazz Rasa:Border Collie Wiek:młodzieniec , 2 lata Dlaczego wybrałeś to stado*:Jazz by nie pasował do innego stada a z resztą lubi ryzyko i ma nadzieję , że ta sfora będzie dla niego odpowiednia. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**:Zamierzam się udzielać , dawać różne pomysły no i oczywiście wspomagać sforę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Pon 22 Cze - 13:52:15 | |
| Imię:Sparky Rasa:BC Wiek: prawie 2 lata Dlaczego wybrałeś to stado*:Ponieważ Sparky nigdy nie był ani dobry ani zły.Był po prostu...sobą. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**:Duże.Chcę wnieść coś swoją osobą do tejże sfory. |
|
| |
Vermilion Wędrowiec
Registration date : 23/06/2009 Liczba postów : 3
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Wto 23 Cze - 19:08:59 | |
| Imię: Pełne? Ray Vermilion Nesbit. w skrócie Ray lub Vermilion. Tudzież Nesbit. Rasa: Border Collie. Legendarna. ;3 Wiek: Około 6 lat. Dlaczego wybrałeś to stado*: Neutralne, znam tu kilka osób. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Mam nadzieje, że dużo. Gdy najdzie mnie wena, nawet bardzo. | |
|
| |
Lola Lavgney Wędrowiec
Registration date : 25/06/2009 Liczba postów : 1
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Czw 25 Cze - 21:23:56 | |
| Imię:Lola Lavgney Rasa:BC Wiek: 2 miesiące Dlaczego wybrałeś to stado*: bo najbardziej tu pasuję Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Duże. Dla stada zrobię wszystko! | |
|
| |
Morphine Wędrowiec
Registration date : 26/06/2009 Liczba postów : 276
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Pią 26 Cze - 23:31:46 | |
| Imię:Morphine Rasa: czarny ON Wiek: 4 Dlaczego wybrałeś to stado*: Ponieważ podobają mi się jego zwyczaje oraz pasuje do mojej osobowości. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**:Ambicje mam duże,a dla stada zrobię co tylko się da. | |
|
| |
Julie Wędrowiec
Registration date : 26/06/2009 Liczba postów : 2
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Sob 27 Cze - 12:37:41 | |
| Imię: Julie. Rasa: Rhodesian Ridgeback. Wiek: Siedem miesięcy. Dlaczego wybrałeś to stado*: Ponieważ charakter mojej postaci nie jest ani dobry ani zły, więc nie odnalazłabym się w innym stadzie. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Nie chciałabym obiecywać cudów, ale będę się starała pomagać. | |
|
| |
Roxy Wędrowiec
Registration date : 31/01/2009 Liczba postów : 148
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Nie 28 Cze - 13:34:49 | |
| Imię:Roxy Rasa:Husky Wiek:ok.6 Dlaczego wybrałeś to stado*: heh, głupie pytanie. A gdzie mi będzie lepiej? ; D Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Wszystko co w mojej mocy. | |
|
| |
Crystal Blaze Wędrowiec
Registration date : 28/06/2009 Liczba postów : 1
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Nie 28 Cze - 16:01:00 | |
| Imię: Crystal Blaze Rasa: Dalmatyńczyk. Wiek: 2 lata i 4 miesiące. Dlaczego wybrałeś to stado*: Najbardziej pasuje do mej osoby. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Postanawiam wnieść, kilka niezłych pomysłów. Dla stada zrobię to co będzie w mej mocy. | |
|
| |
Holiday Wędrowiec
Registration date : 28/06/2009 Liczba postów : 18
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Pon 29 Cze - 2:40:15 | |
| Imię: Holiday. Rasa: Samoyed. Wiek: Miesiąc. Szczeniak. Dlaczego wybrałeś to stado*: Myślę, że tutaj najbardziej uda mi się odnaleźć. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Jak dorosnę - to tyle ile będę w stanie. | |
|
| |
Shagon Wędrowiec
Registration date : 29/06/2009 Liczba postów : 58
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Pon 29 Cze - 23:26:14 | |
| Imię: Shagon Rasa: Border collie Wiek: 3 lata Dlaczego wybrałeś to stado*: Cóż, uważam, że te stado najbardziej mi odpowiada, głównie z powodu mego charakteru... Nie jestem dobrym pieskiem, ani złym psem, tylko kimś pośrodku... Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Wszystko, co będzie trzeba | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Sro 1 Lip - 20:30:39 | |
| Imię: Whisky, lecz mówcie Whis. Rasa: Golden retriever. Wiek: Parę miesięcy. Dlaczego wybrałeś to stado*: Pierwsze wpadło mi w oko, mam tu paru znajomych. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Oh, wszystko. Nawet oddam życie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Czw 9 Lip - 18:56:10 | |
| Imię: Dia Rasa: Nowofunland Wiek: Szczenię Dlaczego wybrałeś to stado: Ponieważ Dia nie jest ani zła, ani dobra. Jest tak pomiędzy. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?: Oh, teraz niewiele może, bo jest jeszcze młoda i nie za bardzo wie co miałaby robić. Lecz kiedy będzie starsza, na pewno wszystko, co będzie w stanie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Czw 9 Lip - 19:11:38 | |
| Imię: Noche Rasa: Nowofunland Wiek: Szczenie Dlaczego wybrałeś to stado: Noche oznacza noc, tak wiec nawet moje imie pasuje do tego stada, choc oczywiscie imie to nie wszystko. Mimo, ze jestem szczeniakiem kocham noc oraz ksiezyc. Mozna nawet powiedziec, ze ta pora dnia odzwierciedla moj charakter, ktory jest... Hm, powiedzmy ze zmienny. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?: Jakie ambicje moze miec szczenie? Eeee... Kiedy dorosne... Mam zamiar wspierac stado, napewno bardziej niz jako szczenie x3 |
|
| |
Hirashi Wędrowiec
Registration date : 09/07/2009 Liczba postów : 284
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Czw 9 Lip - 23:31:01 | |
| imię: Hirashi Rasa:pół wilk, pół doberman Wiek:2 lata Dlaczego wybrałeś to stado:Bo nie lubię wojny Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?:co się da...mam chora ambicje wiec dużo pomysłów | |
|
| |
Erebus Wędrowiec
Registration date : 10/07/2009 Liczba postów : 45
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Sob 11 Lip - 12:42:02 | |
| Imię: Erebus Rasa: Husky Wiek: Dorosly, wystarczy? xP Dlaczego wybrałeś to stado: Bo tutaj zawsze bylem i bede, o x3 Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?: No... Troche tego, troche tamtego... Czyli wszystko co sie da xP | |
|
| |
Jigsaw Wędrowiec
Registration date : 18/07/2009 Liczba postów : 66
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Sob 18 Lip - 12:33:42 | |
| Imię: Jigsaw. Rasa: Owczarek Belgijski Malinois. Wiek: 3 lata. Dlaczego wybrałeś to stado*: Jest jeszcze stado dobre i złe. Jigsaw, należy do tych psów, które mają mieszankę tych dwóch charakterów. Po prostu... czysta neutralność. Nie brzydzi ją widok krwi, ani też nie satysfakcjonuje. Jigsaw jest z natury spokojną i obojętną suczką. Nie wtrąca się w niczyje sprawy. Jej wadą jest małomówność, a zaletą niezależność. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Chciałaby, aby Stado Pełni Księżyca, wzniosło się na szczyt tej krainy. Postara się, aby to SPK było tym... jedynym, najlepszym stadem. | |
|
| |
Vesper Wędrowiec
Registration date : 28/07/2009 Liczba postów : 50
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Wto 28 Lip - 16:03:11 | |
| Imię: Vesper Rasa: Golden retriever Wiek: 3 lata Dlaczego wybrałeś to stado*: Vesper jest typowym szajbusem. Wciąga tabakę, ma gdzieś savoir vivre i normy społeczne. Do dobrych zdecydowanie się nie nadaje. Nie należy jednak do złych psów, a zadawanie komuś cierpienia nie sprawia jej żadnej przyjemności. Chce się przyłączyć również ze względu na Roofiego. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Ambicje ma równie potrzelone jak charakter. Jej stado nie musi być silne, nie musi być najlepsze czy super hiper - byle by było. Dawanie jakichkolwiek obietnic uważa za bezsensowne. Co zrobi, to zrobi, przynajmniej nikogo nie rozczaruje złamaniem zapowiedzi. | |
|
| |
Sheena Wędrowiec
Registration date : 30/07/2009 Liczba postów : 5
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca Czw 30 Lip - 16:34:27 | |
| Imię: Sheena. Rasa: Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Wiek: ok. 3lat. Dlaczego wybrałeś to stado?: Czuję, że tutaj nadaję się najbardziej. Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?: Dam z siebie wszystko żeby Stado rozkwitało we wspaniałe pomysły, godne realizacji. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca | |
| |
|
| |
| Zapisy do Stada Pełni Księżyca | |
|