Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Zapisy do Stada Pełni Księżyca

Go down 
+43
Khajiit
Cada
Eiji
Gwiazda
Kato Cyon
Norti
Sabithara
Raisa
Sheena
Vesper
Jigsaw
Erebus
Hirashi
Shagon
Holiday
Crystal Blaze
Roxy
Julie
Morphine
Lola Lavgney
Vermilion
Jazz
Jocker
Seth
Metro
Unforgettable Fire
Sahara
Diego
Cantare
Roofi
Elpi
Shade
Fly Miyavi
Tessi
Solar Eclipse
Vaniliene
Empathy
Avalon
Koka
Dream
Apologize
Drein Askarioth
Harpia
47 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptySro 17 Cze - 20:10:24

Imię: Syriusz.
Rasa: Border Collie.
Dlaczego wybrałeś to stado*: Głównie przez to, że jest neutralne. Syriusz to raczej typ samotnika - "Wiecznego Wędrowca", jak na niego mówią - woli siedzieć z boku, z grupką zaufanych przyjaciół, niż walczyć z innym stadem.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Cóż, będzie starał się pomagać Stadu jak się da, wykona wszystkie zlecone zadania - oczywiście w miarę swych możliwości. A ambicje? Sam jeszcze do końca ich nie zna.
Powrót do góry Go down
Sahara
Wędrowiec
Wędrowiec
Sahara

Registration date : 18/06/2009
Liczba postów : 49

Karta Postaci
Zdrowie:
Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 Left_bar_bleue100/100Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyCzw 18 Cze - 18:32:26

Imię: Sahara.
Rasa: Border Collie x3.
Dlaczego wybrałeś to stado*: Ponieważ to stado najbardziej będzie odpowiadało charakterowi Sahary, która zwykle do innych psów podchodzi z nieukrywanym dystansem, posiada 'własny świat'.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Oczywiście jak tylko będę mogła pomogę stadu. A jakie Ambicje ?. No cóż to zobaczymy w przyszłości, prawda ?.
Powrót do góry Go down
Unforgettable Fire
Wędrowiec
Wędrowiec
Unforgettable Fire

Registration date : 04/06/2009
Liczba postów : 155

Karta Postaci
Zdrowie:
Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 Left_bar_bleue100/100Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyCzw 18 Cze - 20:57:16

Imię: Fire.
Rasa: Szelt.
Dlaczego wybrałeś to stado*: Miałam tu już dwie postacie; był to jak najbardziej trafny wybór. Niestety, jedyną postać która aktualnie jest w SPK kasuję. Dlatego też trafi tutaj fire. Jest on idealnym przykładem, jak cudownie wzburzoną można mieć psychike.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Mam nadzieje, że wspomogę stado pomysłami, i własną osobą. Postaram się godnie je reprezentować.
Powrót do góry Go down
Metro
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 19/06/2009
Liczba postów : 71

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyPią 19 Cze - 18:30:53

Imię: Metro
Rasa: Sheltie
Dlaczego wybrałeś to stado*: Pasuję tu.Jestem neutralna.Jest we trochę dobra,jak i zła.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Wszystko co się da.Przyrzekam,ze go nie będziecie na mnie mogli narzekać.
Powrót do góry Go down
Seth
Wędrowiec
Wędrowiec
Seth

Registration date : 20/06/2009
Liczba postów : 16

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptySob 20 Cze - 11:15:38

Imię:Seth
Rasa: Owczarek niemiecki mieszany z wilkiem.
Dlaczego wybrałeś to stado*:Bo jest tu moja walnięta siostra
:P.Jestem przeważnie dobry ale czasami jestem zły.Czyli jestem neutralny.I dlatego uważam że pasuje do tego stada.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Oczywiście wszystko się nie da zrobić.Ale postaram się zadbać o to stado i pilnować je jak własną rodzinkę.
Powrót do góry Go down
Jocker
Wędrowiec
Wędrowiec
Jocker

Registration date : 20/06/2009
Liczba postów : 14

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptySob 20 Cze - 13:48:57

Imię: Jocker
Rasa: biało-czarna Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 336187 Husky
Dlaczego wybrałeś to stado*: nie wiem, nie jestem za dobry ani w szczególności zły tak jakoś..

Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: ambicje ? Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 336187 dla stada zrobię wszystko co będzie konieczne!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyNie 21 Cze - 14:40:40

Imię: Revanche.
Rasa: Owczarek Niemiecki. Krótkowłosy.
Wiek: Dla niego to nic ... A ten się omyli, co liczy nie potrzebnie, a jego wiek znają tylko gwiazdy - ma około trzech lat.
Dlaczego wybrałeś to stado*: Dlaczego? To przecież oczywiste. Revanche jest ... czarno-biały, jeśli można się tak wyrazić. Nie przechyla się on na żadną ze stron, jest ... tak pomiędzy. Mimo, iż kiedyś był w dobrym stadzie, teraz dopiero dotarło do niego, że tam nie pasował... że bardziej pasował do neutralnego stada.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Ambicje, ambicje. Nie mierzy zbyt wysoko, bo wielu przed nim tak robiło, a teraz kwiatki od spodu wąchają. Po prostu zamierza osiągnąć odpowiednią rangę, by pomóc stadu się rozwijać, by pomóc stadu przetrwać. Ot, co.
Powrót do góry Go down
Jazz
Wędrowiec
Wędrowiec
Jazz

Registration date : 21/06/2009
Liczba postów : 176

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyNie 21 Cze - 16:53:28

Imię:Jazz
Rasa:Border Collie
Dlaczego wybrałeś to stado*:Jazz by nie pasował do innego stada a z resztą lubi ryzyko i ma nadzieję , że ta sfora będzie dla niego odpowiednia.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**:Zamierzam się udzielać , dawać różne pomysły no i oczywiście wspomagać sforę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyPon 22 Cze - 13:52:15

Imię:Sparky
Rasa:BC
Dlaczego wybrałeś to stado*:Ponieważ Sparky nigdy nie był ani dobry ani zły.Był po prostu...sobą.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**:Duże.Chcę wnieść coś swoją osobą do tejże sfory.
Powrót do góry Go down
Vermilion
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 23/06/2009
Liczba postów : 3

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyWto 23 Cze - 19:08:59

Imię: Pełne? Ray Vermilion Nesbit. w skrócie Ray lub Vermilion. Tudzież Nesbit.
Rasa: Border Collie. Legendarna. ;3
Dlaczego wybrałeś to stado*: Neutralne, znam tu kilka osób.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Mam nadzieje, że dużo. Gdy najdzie mnie wena, nawet bardzo.
Powrót do góry Go down
Lola Lavgney
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 25/06/2009
Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyCzw 25 Cze - 21:23:56

Imię:Lola Lavgney
Rasa:BC
Dlaczego wybrałeś to stado*: bo najbardziej tu pasuję
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Duże. Dla stada zrobię wszystko!
Powrót do góry Go down
Morphine
Wędrowiec
Wędrowiec
Morphine

Registration date : 26/06/2009
Liczba postów : 276

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyPią 26 Cze - 23:31:46

Imię:Morphine
Rasa: czarny ON
Dlaczego wybrałeś to stado*: Ponieważ podobają mi się jego zwyczaje oraz pasuje do mojej osobowości.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**:Ambicje mam duże,a dla stada zrobię co tylko się da.
Powrót do góry Go down
Julie
Wędrowiec
Wędrowiec
Julie

Registration date : 26/06/2009
Liczba postów : 2

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptySob 27 Cze - 12:37:41

Imię: Julie.
Rasa: Rhodesian Ridgeback.
Dlaczego wybrałeś to stado*: Ponieważ charakter mojej postaci nie jest ani dobry ani zły, więc nie odnalazłabym się w innym stadzie. 
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Nie chciałabym obiecywać cudów, ale będę się starała pomagać.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Registration date : 31/01/2009
Liczba postów : 148

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyNie 28 Cze - 13:34:49

Imię:Roxy
Rasa:Husky
Dlaczego wybrałeś to stado*: heh, głupie pytanie. A gdzie mi będzie lepiej? ; D
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Wszystko co w mojej mocy.
Powrót do góry Go down
Crystal Blaze
Wędrowiec
Wędrowiec
Crystal Blaze

Registration date : 28/06/2009
Liczba postów : 1

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyNie 28 Cze - 16:01:00

Imię: Crystal Blaze
Rasa: Dalmatyńczyk.
Dlaczego wybrałeś to stado*: Najbardziej pasuje do mej osoby.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Postanawiam wnieść, kilka niezłych pomysłów. Dla stada zrobię to co będzie w mej mocy.
Powrót do góry Go down
Holiday
Wędrowiec
Wędrowiec
Holiday

Registration date : 28/06/2009
Liczba postów : 18

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyPon 29 Cze - 2:40:15

Imię: Holiday.
Rasa: Samoyed.
Dlaczego wybrałeś to stado*: Myślę, że tutaj najbardziej uda mi się odnaleźć.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Jak dorosnę - to tyle ile będę w stanie.
Powrót do góry Go down
Shagon
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 29/06/2009
Liczba postów : 58

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyPon 29 Cze - 23:26:14

Imię: Shagon
Rasa: Border collie
Dlaczego wybrałeś to stado*: Cóż, uważam, że te stado najbardziej mi odpowiada, głównie z powodu mego charakteru... Nie jestem dobrym pieskiem, ani złym psem, tylko kimś pośrodku...

Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Wszystko, co będzie trzeba
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptySro 1 Lip - 20:30:39

Imię: Whisky, lecz mówcie Whis.
Rasa: Golden retriever.
Dlaczego wybrałeś to stado*: Pierwsze wpadło mi w oko, mam tu paru znajomych.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Oh, wszystko. Nawet oddam życie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyCzw 9 Lip - 18:56:10

Imię: Dia
Rasa: Nowofunland
Dlaczego wybrałeś to stado: Ponieważ Dia nie jest ani zła, ani dobra. Jest tak pomiędzy.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?: Oh, teraz niewiele może, bo jest jeszcze młoda i nie za bardzo wie co miałaby robić. Lecz kiedy będzie starsza, na pewno wszystko, co będzie w stanie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyCzw 9 Lip - 19:11:38

Imię: Noche
Rasa: Nowofunland
Dlaczego wybrałeś to stado:
Noche oznacza noc, tak wiec nawet moje imie pasuje do tego stada, choc
oczywiscie imie to nie wszystko. Mimo, ze jestem szczeniakiem kocham
noc oraz ksiezyc. Mozna nawet powiedziec, ze ta pora dnia odzwierciedla
moj charakter, ktory jest... Hm, powiedzmy ze zmienny.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?: Jakie ambicje moze miec szczenie? Eeee... Kiedy dorosne... Mam zamiar wspierac stado, napewno bardziej niz jako szczenie x3
Powrót do góry Go down
Hirashi
Wędrowiec
Wędrowiec
Hirashi

Registration date : 09/07/2009
Liczba postów : 284

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyCzw 9 Lip - 23:31:01

imię: Hirashi
Rasa:pół wilk, pół doberman
Dlaczego wybrałeś to stado:Bo nie lubię wojny
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?:co się da...mam chora ambicje wiec dużo pomysłów
Powrót do góry Go down
Erebus
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 10/07/2009
Liczba postów : 45

Karta Postaci
Zdrowie:
Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 Left_bar_bleue70/100Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptySob 11 Lip - 12:42:02

Imię: Erebus
Rasa: Husky
Dlaczego wybrałeś to stado: Bo tutaj zawsze bylem i bede, o x3
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?: No... Troche tego, troche tamtego... Czyli wszystko co sie da xP
Powrót do góry Go down
Jigsaw
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 18/07/2009
Liczba postów : 66

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptySob 18 Lip - 12:33:42

Imię: Jigsaw.
Rasa: Owczarek Belgijski Malinois.
Dlaczego wybrałeś to stado*: Jest jeszcze stado dobre i złe. Jigsaw, należy do tych psów, które mają mieszankę tych dwóch charakterów. Po prostu... czysta neutralność. Nie brzydzi ją widok krwi, ani też nie satysfakcjonuje. Jigsaw jest z natury spokojną i obojętną suczką. Nie wtrąca się w niczyje sprawy. Jej wadą jest małomówność, a zaletą niezależność.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Chciałaby, aby Stado Pełni Księżyca, wzniosło się na szczyt tej krainy. Postara się, aby to SPK było tym... jedynym, najlepszym stadem.
Powrót do góry Go down
Vesper
Wędrowiec
Wędrowiec
Vesper

Registration date : 28/07/2009
Liczba postów : 50

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyWto 28 Lip - 16:03:11

Imię: Vesper
Rasa: Golden retriever

Dlaczego wybrałeś to stado*: Vesper jest typowym szajbusem. Wciąga tabakę, ma gdzieś savoir vivre i normy społeczne. Do dobrych zdecydowanie się nie nadaje. Nie należy jednak do złych psów, a zadawanie komuś cierpienia nie sprawia jej żadnej przyjemności. Chce się przyłączyć również ze względu na Roofiego.

Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?**: Ambicje ma równie potrzelone jak charakter. Jej stado nie musi być silne, nie musi być najlepsze czy super hiper - byle by było. Dawanie jakichkolwiek obietnic uważa za bezsensowne. Co zrobi, to zrobi, przynajmniej nikogo nie rozczaruje złamaniem zapowiedzi.
Powrót do góry Go down
Sheena
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 30/07/2009
Liczba postów : 5

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 EmptyCzw 30 Lip - 16:34:27

Imię: Sheena.
Rasa: Nova Scotia Duck Tolling Retriever.
Dlaczego wybrałeś to stado?: Czuję, że tutaj nadaję się najbardziej.
Jakie masz ambicje i co zrobisz dla stada?: Dam z siebie wszystko żeby Stado rozkwitało we wspaniałe pomysły, godne realizacji.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Pełni Księżyca   Zapisy do Stada Pełni Księżyca - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Zapisy do Stada Pełni Księżyca
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Zapisy do Stada Wiosennego Deszczu
» Zapisy do Stada Krwawego Przymierza
» Zapisy

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: