Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Zapisy do Stada Krwawego Przymierza

Go down 
+40
Jasper
Goldi
Dismal
Shigeru
Agony
Rokita
Corvus
Glazier
Sherra
Cerise
Devio
Blue Cactus
Fenaru
Jean
Acapulco
Midgardu
Lida
Revenge
Allusion
Devil Jin
Rona
Drogon
Joy
L'autre
Airis
Sasha
Azrael
Reina
Astaroth
Nafre
Cormercal
Star of Allocation
Weel
Izumi
Kiba
Apokalipsa
Forsaken
Akintsu
Armagedon
Sehaine
44 posters
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Sehaine
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Sehaine

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 442

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5

Karta Postaci
Zdrowie:
Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Left_bar_bleue100/100Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Empty
PisanieTemat: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptySob 30 Maj - 23:27:46

Kod:

[b]Imię:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Ranga jaką chcielibyście dostać:[/b]
[b]Dlaczego to stado? * [/b]
[b]Zapoznałeś się z zasadami panującymi w stadzie?[/b]

* odpowiedzi:
'bo jestem zły/a a to stado jest dobre i kocham krew i tortury, nie mogę bez nich żyć"
"bo moi rodzice to x i y "

ignorowane.
Powrót do góry Go down
http://blood.yourme.net
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptySob 30 Maj - 23:35:39

Imię:Nachira i Pan Kisiołek
Ranga jaką chcielibyście dostać: Szczenię.
Dlaczego to stado?: Nach na razie kształtuje się charakter ale ona już wie ,że nie chce być jak te słabe psy podczas tortur.
Tam gdzie się urodziła widziała już kilka scen tortur..całkiem podobał jej się mściwy wzrok psa ,który zadał ból..nigdy nie chciałaby być żałośnym torturowanym stworzeniem.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Tak o ile nie każe on udawać mi krowy czy coś takiego o.O
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Registration date : 30/05/2009
Liczba postów : 115

Karta Postaci
Zdrowie:
Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Left_bar_bleue100/100Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptySob 30 Maj - 23:55:37

Imię:Armagedon
miesięcy

Ranga jaką chcielibyście dostać: szczeniak
Dlaczego to stado?: Ponieważ moi rodzice to Steele i
Pazur -

Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: tak
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptySob 30 Maj - 23:57:36

Imię:Hardcor
Ranga jaką chcielibyście dostać:zastępca lidera? xd
Dlaczego to stado?:a gdzie indziej ma iść pitbull
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: proste
Powrót do góry Go down
Sehaine
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Sehaine

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 442

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyNie 31 Maj - 0:08:31

Steele napisał:
Kod:
Imię:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Ranga jaką chcielibyście dostać:[/b]
[b]Dlaczego to stado?:[/b]
[b]Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców:

Każdy kto się zapisze do stada otrzymuje dodatkowe 50 ZK.
Powrót do góry Go down
http://blood.yourme.net
Akintsu
Wędrowiec
Wędrowiec
Akintsu

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 291

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyNie 31 Maj - 0:34:03

Imię:[/b]-Akintsu
Ranga jaką chcielibyście dostać: to zależy od lidera
Dlaczego to stado?: Odkąd pamiętam zawsze byłem nieczuły chłodny i okrutny.Zawsze byłem w zlym stadzie i chce aby tak pozostało
[b]Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców:oczywiście
Powrót do góry Go down
Forsaken
Wędrowiec
Wędrowiec
Forsaken

Registration date : 04/02/2009
Liczba postów : 157

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyNie 31 Maj - 0:59:28

Imię: Forsaken
Ranga jaką chcielibyście dostać: narazie szczeniak czy jaka tam jest xd.
Dlaczego to stado?: ponieważ nie pasuje do innego.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: każde przyziemne ; D
Powrót do góry Go down
Apokalipsa
Wędrowiec
Wędrowiec
Apokalipsa

Registration date : 03/02/2009
Liczba postów : 1

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyNie 31 Maj - 12:52:57

Imię: Apokalipsa.
Ranga jaką chcielibyście dostać: Zobaczymy.
Dlaczego to stado?: Charakter postaci jest zgodny z charakterem stada.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Owszem.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 119

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyNie 31 Maj - 13:04:09

Imię: Kiba.
Ranga jaką chcielibyście dostać: Coś co każdy dostaje na początku swej ''kariery''.
Dlaczego to stado?: A dlaczego nie inne? Nie wiem jak ty, ale ja sobie tego nie wyobrażam [;
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Mhm, a jak.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyNie 31 Maj - 13:47:24

Imię: Silver
Ranga jaką chcielibyście dostać: Wampir
Dlaczego to stado?: Jestem zły i bezlitosny.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców:
Tak
Powrót do góry Go down
Izumi
Wędrowiec
Wędrowiec
Izumi

Registration date : 31/01/2009
Liczba postów : 3

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyNie 31 Maj - 15:21:01

Imię: Izumi
Ranga jaką chcielibyście dostać: ee... obojętnie
Dlaczego to stado?: Znasz mnie i mój charakter
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: To zalezy czy to polecenie nie będzie głupie oO
Powrót do góry Go down
Weel
Wędrowiec
Wędrowiec
Weel

Registration date : 02/02/2009
Liczba postów : 102

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyNie 31 Maj - 17:31:47

Imię: Weel.
Ranga jaką chcielibyście dostać: Pożyjemy, zobaczymy. Póki co, Adept.
Dlaczego to stado?: Weel przez dłuższy czas należała do SCN, teraz chce iść do SKP. Z pewnością nie pasuje do innego.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Tak.
Powrót do góry Go down
Star of Allocation
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : nathanael hevelone/Novawuff.

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 603

Rasa : siberian mix.
Cieczka : 1-7
Ciąża : Nie.

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyNie 31 Maj - 18:27:23

Imię: Star.
Ranga jaką chcielibyście dostać: Nie mój wybór, czyż nie?
Dlaczego to stado?: Star nie pasuje do innego. Jej charakter skierował ją do tejże grupy - SKP. Znajduję się tutaj większość jej rodziny. Napewno nie pożałuję tego wyboru.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Jeżeli będzie taka potrzeba - tak.
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 527

Karta Postaci
Zdrowie:
Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Left_bar_bleue70/100Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyCzw 4 Cze - 16:34:27

Imię: Cormercal
Ranga jaką chcielibyście dostać: Wiem, że teraz nie otrzymam rangi wyższej niż Adept, ale niech będzie wiadome, że chcę sięgnąć wyżej. Obojętne mi to, czy Morderca, czy Wampir... Chociaż w tym drugim się kocham... x) Chcę sięgnąć dalej.
Dlaczego to stado?: Bo tak. Bo jest jedynym złym stadem. Bo nie pasowałabym do dobrego. Bo zakochałam się i wiem, że nie odejdę z niego nigdy. A wierzcie mi, że jak coś postanowię, to będę trwała do końca. Nienawidzę zdrady, to drugi powód. To jest właśnie to stado, w którym chcę zostać.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: O ile nie będzie graniczyło z niemożliwym, o ile będzie miało ono prawy cel.
Powrót do góry Go down
Nafre
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 04/06/2009
Liczba postów : 18

Karta Postaci
Zdrowie:
Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Left_bar_bleue0/0Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Empty_bar_bleue  (0/0)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyCzw 4 Cze - 19:25:16

Imię: Znane każdemu. Nafre.
Ranga jaką chcielibyście dostać: Taką, która daje pewne możliwości w dalszym rozwoju.
Dlaczego to stado?: Zobaczycie. Postaram się godnie je reprezentować.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Owszem, oprócz samobójstwa :]
Powrót do góry Go down
Astaroth
Wędrowiec
Wędrowiec
Astaroth

Registration date : 04/06/2009
Liczba postów : 7

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyPią 5 Cze - 15:03:03

Imię: Astaroth.
Ranga jaką chcielibyście dostać: Adept, póki co. Choć Ast ma zdecydowanie wysokie ambicje.
Dlaczego to stado?: Jest jedynym, które Ast uznał za godne swoje osoby i zarazem jedynym, do którego pasuje charakterem.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Jak najbardziej. Lojalność to drugie imię Asta.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyPią 5 Cze - 16:39:18

Imię:Aura
Ranga jaką chcielibyście dostać:Najlepiej Morderca...
Dlaczego to stado?:Dokładnie opisuje mój charakter...
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Wszystko prócz samobójstwa i zadania bez celu...
Powrót do góry Go down
Reina
Wędrowiec
Wędrowiec
Reina

Registration date : 05/06/2009
Liczba postów : 23

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyPią 5 Cze - 17:51:11

Imię:Reina
Ranga jaką chcielibyście dostać: Nie ja podejmuję decyzję.
Chciałabym rangę, która ma jakieś znaczenie w stadzie.
Dlaczego to stado?: Ponieważ Reina jest postacią złą, kochającą mordować, lubiącą patrzeć na cierpienie innych. Ot, co.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Tak, jeżeli będą one zgodne z 'zasadami życia Reiny'.
Powrót do góry Go down
Azrael
Wędrowiec
Wędrowiec
Azrael

Registration date : 05/06/2009
Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyPią 5 Cze - 21:27:53

Imię: Azrael.
Ranga jaką chcielibyście dostać: Jak najwyższa.
Dlaczego to stado?: Nie pasuję do żadnego innego. Myślę, że ta droga to najlepsze rozwiązanie.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Jeśli będzie taka potrzeba...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptySob 6 Cze - 20:39:45

Imię: Sabriel
Ranga jaką chcielibyście dostać: By sięgnąć gwiazd, pierw trzeba zacząć od czegoś łatwiejszego. Hm. Póki co Adept, potem się zobaczy.
Dlaczego to stado?: Ponieważ Sabriel, jest spokojną, acz nieco... złośliwą, chłodną i wyrafinowaną. Potrafi postawić na swoim i bronić do upadłego.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: W miarę możliwości - owszem.
Powrót do góry Go down
Sasha
Wędrowiec
Wędrowiec
Sasha

Registration date : 02/06/2009
Liczba postów : 11

Karta Postaci
Zdrowie:
Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Left_bar_bleue0/0Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Empty_bar_bleue  (0/0)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyNie 7 Cze - 13:14:54

Imię: Saaasza.
Ranga jaką chcielibyście dostać: Tą, na którą mnie stać.
Dlaczego to stado?: Po ojcu wyrodnym i przejęciu jego nieciekawych cech charakteru.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Jeżeli trzeba.
Powrót do góry Go down
Airis
Wędrowiec
Wędrowiec
Airis

Registration date : 07/06/2009
Liczba postów : 5

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyNie 7 Cze - 21:01:21

Imię:[/b]Airis
Ranga jaką chcielibyście dostać:na poczatku adept a potem się zobaczy...ale najbardziej to wampir
Dlaczego to stado?:Pasuje do mojego super charakterku
[b]Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców:To pytanie retoryczne ale jeślipytasz to odpowiem że TAK ZAMIERZAM!.
Powrót do góry Go down
L'autre
Wędrowiec
Wędrowiec
L'autre

Registration date : 08/06/2009
Liczba postów : 6

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyPon 8 Cze - 18:16:54

Imię: L'autre
Ranga jaką chcielibyście dostać: Najchętniej Wampir.
Dlaczego to stado?: Ponieważ jak najbardziej pasuje do charakteru L'autre.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Jeżeli polecenia te będą zgodne z zasadami 'zdrowego rozsądku' to oczywiście, że tak.
Powrót do góry Go down
Joy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Joy

Autor Zdjęć : halloosin8 on flickr.com

Registration date : 27/01/2009
Liczba postów : 822

Rasa : Owczarek niemiecki
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : Trochę nie ten wiek.

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptyPon 8 Cze - 18:57:35

wszyscy przyjęci >3
Powrót do góry Go down
Drogon
Wędrowiec
Wędrowiec
Drogon

Registration date : 10/06/2009
Liczba postów : 4

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza EmptySro 10 Cze - 14:31:12

Imię: Drogon
Ranga jaką chcielibyście dostać: przywódca zdecyduje, ale raczej na początek Morderca
Dlaczego to stado?: Jestem zły,a po za tym,dlaczego nie? W dobrych stadach miałbym być? chciałoby się. Jestem okrutny.
Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: tak,każde
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza   Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Empty

Powrót do góry Go down

Zapisy do Stada Krwawego Przymierza
Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Stado Krwawego Przymierza
» Zapisy do Stada Wiosennego Deszczu
» Zapisy
» Konkurs na Motto oraz Hymn Stada

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-