Mike Samotnik
Registration date : 14/07/2009 Liczba postów : 97
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Zapisy Wto 28 Cze - 0:35:27 | |
| Imię postaci: Mike Wiek: 3 lata Rasa: Border Collie Stado & Powód Wyboru: Samotnik. Bo nie potrafi żyć w stadzie. Ambicje dot. rang: Samotnik ma rangę samotnika, tak? Coś o sobie: Chłodny w stosunku do innych. Nie łatwo mu zaufać drugiemu psu. Lubi spokój i spanie. Nie ma nic przeciwko towarzystwu, ale kiedy zbierze się duża grupa, czuje się nieswojo.
| |
|
Fox Samotnik
Autor Zdjęć : Photos by Chico Bello on Flickr
Registration date : 14/07/2009 Liczba postów : 156
Płeć : Wiek : 3 lata Rasa : Aussie Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Kaszl...
| Temat: Re: Zapisy Wto 28 Cze - 1:34:18 | |
| Imię postaci: Fox Wiek: 3 lata Rasa: Aussie Stado & Powód Wyboru: Samotnik. Bo zbyt trudno jest się zdecydować, czy wolisz wieczne życie w niebie, czy ciasteczka z ciemnej strony. Neutralność też mu nigdy nie pasowała, bo wtedy nie dostanie ani skrzydełek, ani rogów, a na to przecież nie mógłby się z godzić. W dodatku nie może powiedzieć, że lubi wykonywać polecenia, a przecież wcale tak dużo nie traci, nie mogąc pochwalić się należeniem do jednego ze stad. Ambicje dot. rang: Samotny samotnik zawsze będzie samotny. Albo i nie. Ale ranga samotnika jest rangą samotnika. Coś o sobie: Nie przepada za ciężarem obowiązku, przez co styl życia lekkoducha najbardziej mu odpowiada. Lubi polegać na przyjacielu, często pozwalając sobie zachowywać się niczym zwykłe szczenie. Wygodnie jest być innym, a wygodne życie jest... wygodne, o.
| |
|
Lucky Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : Autor: Kathy (http://nk.pl/#profile/40755450)
Registration date : 09/07/2011 Liczba postów : 1
Płeć : Wiek : 4,5 roku Rasa : Mieszaniec Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy
| Temat: Re: Zapisy Sob 9 Lip - 19:47:42 | |
| Imię postaci: Lucky Wiek: Około 4 i pół roku Rasa: jest mieszanką dwóch ras, nie wiadomo jednak jakich. Stado & Powód Wyboru: Stado Kropli Deszczu. Lucky pasuje tu jak ulał; jest pełnym życia i energii, wesołym psem, który kocha wszystkich naokoło. Ambicje dot. rang: Lucky'emu najbardziej zależy na randze obrońcy. Zawsze potrafi stanąć w obronie bliskich, mam tu na myśli stado, i jest gotów oddać za nich życie. Coś o sobie: No cóż. Jest to bardzo energiczne... stworzenie, niemal ciągle merdające swoim puszystym ogonkiem. Ma czekoladowe oczy, czarno-brązową sierść z białą plamą na piersi. Kocha biegać, chodzić, skakać... Ogółem, uwielbia się poruszać po tym pełnym zła i nienawiści świecie, niestety nie posiada umiejętności siedzenia w miejscu dłużej niż pięć minut. Strasznie hałaśliwy osobnik. Niby taki słodki, zabawny i głupiutki, ale jak przyjdzie co do czego, potrafi być poważny i skupiony. Dla rodziny i stada jest cudownym przyjacielem i osobą, której można powierzyć swoje sekrety, zaś dla wrogów jest śmiertelnym zagrożeniem.
| |
|
Mesmer Wędrowiec
Autor Zdjęć : użytkownik forum jakpupil.pl
Registration date : 19/07/2011 Liczba postów : 2
Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : Owczarek Niemiecki Długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : -
| |
kiliana808 Wędrowiec
Autor Zdjęć : wujek google
Registration date : 19/07/2011 Liczba postów : 1
Płeć : Wiek : 3 miesiące Rasa : Kundelek Cieczka : 1-7 Ciąża : (Millo)
Karta Postaci Zdrowie: (10/10) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Zapisy Sro 20 Lip - 0:06:12 | |
| Imię postaci:Kiliana Wiek:3 miesiące Rasa:kundelek Stado & Powód Wyboru:Gwiezdny szlak,nie wiem,po prostu tak czułam że to stado jest dla mnie Ambicje dot. rang:Się zobaczy | |
|
Rika Wędrowiec
Autor Zdjęć : Anna
Registration date : 06/10/2011 Liczba postów : 2
| Temat: Re: Zapisy Czw 6 Paź - 21:26:46 | |
| imie Rika
wiek 1 rok
rasa mix
stado powód wyboru samotnik poprostu lubię
ambicije dot. rangi brak
coś o sobie miła i odwarzna | |
|