| Zapisy do Stada Krwawego Przymierza | |
|
+40Jasper Goldi Dismal Shigeru Agony Rokita Corvus Glazier Sherra Cerise Devio Blue Cactus Fenaru Jean Acapulco Midgardu Lida Revenge Allusion Devil Jin Rona Drogon Joy L'autre Airis Sasha Azrael Reina Astaroth Nafre Cormercal Star of Allocation Weel Izumi Kiba Apokalipsa Forsaken Akintsu Armagedon Sehaine 44 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Sro 10 Cze - 22:42:27 | |
| Imię:Del Gado Wiek:3 lata Ranga jaką chcielibyście dostać:Morderca..albo jakaś wysoka. Dlaczego to stado?:Ponieważ mom bardzo dziwny charakter i kocham zło... [b]Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców:Oczywiscie Oo |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : halloosin8 on flickr.com
Registration date : 27/01/2009 Liczba postów : 822
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Dobre pytanie. Rasa : Owczarek niemiecki Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Trochę nie ten wiek.
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Sro 10 Cze - 23:06:10 | |
| | |
|
| |
Rona Wędrowiec
Registration date : 11/06/2009 Liczba postów : 5
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Czw 11 Cze - 17:45:04 | |
| Imię: Rona Wiek: 1 rok Ranga jaką chcielibyście dostać: Jak najwyższa... Dlaczego to stado?: Jestem zła... Nie pasuję do innych stad. Brzydzę się dobrem i traktowaniem się z szacunkiem... Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Raczej tak... | |
|
| |
Devil Jin Wędrowiec
Registration date : 01/02/2009 Liczba postów : 26
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Nie 21 Cze - 22:27:38 | |
| Imię: Devil Jin Wiek: 3 Ranga jaką chcielibyście dostać: Wysoką Dlaczego to stado?: Zobaczycie... Postaram się go reprezentować... Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: TAK | |
|
| |
Allusion Wędrowiec
Registration date : 19/06/2009 Liczba postów : 55
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Nie 21 Cze - 22:47:30 | |
| Imię: Allusion Wiek: 3 lata. Ranga jaką chcielibyście dostać: Ponownie znieść się do poziomu Adepta, czyhając na coś więcej. Jak kiedyś. Dlaczego to stado?: Taki charakterek. W podobnym stadzie All się wychowała, a wróciły tu te same dusze. Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Bezwzględnie. Jak zawsze, mimo iż raz już za to zapłaciła wysoką cenę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Pon 22 Cze - 10:43:21 | |
| Imię: Asti Wiek: 3 lata na karku wiszą ... Ranga jaką chcielibyście dostać: Adept na sam początek. A dalej ... to już czas pokaże. Dlaczego to stado?: Gdyż stado to jako jedyne jest złe. Odpowiada ono Asti najbardziej. Teraz dopiero zauważyła, że neutralne Stado Mglistej Przepowiedni do niej nie pasowało. Wciąż ignorowana, teraz ma szansę na zabłyśnięcie w czymś, w czym naprawdę jest dobra - w służbie złu. Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Tak. Nawet, gdyby z niemożliwym to graniczyło.
|
|
| |
Revenge Wędrowiec
Registration date : 19/06/2009 Liczba postów : 57
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Pon 22 Cze - 14:23:39 | |
| Imię: Revenge Wiek: Szczenięcy Ranga jaką chcielibyście dostać: Szczeniak Dlaczego to stado?: Pasuje tu.Mój charakter... Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Tak | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Dobre pytanie. Rasa : Owczarek niemiecki Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Trochę nie ten wiek.
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Pon 22 Cze - 20:06:24 | |
| Rona, Allusion, Revange, Asti - przyjęci.
Devil Jin - na próbę ^.- | |
|
| |
Lida Wędrowiec
Registration date : 22/06/2009 Liczba postów : 145
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Pon 22 Cze - 22:56:05 | |
| Imię: Lida Wiek: 3 lata Ranga jaką chcielibyście dostać: Nie orientuję się. Dlaczego to stado?: Bo znam tu parę osób Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Tak. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Czw 25 Cze - 18:33:02 | |
| Imię: Forgive Wiek: 3,5 roku. Ranga jaką chcielibyście dostać: Oczywiście będę się starał o Samca Bethę, ale nie pogardzę inną rangą. Dlaczego to stado?: Ponieważ jest tu moja przyszywana siostra - Pazur. I dlatego, że nie pasuję do innych. Po prrostu wiem, że tu jest moje miejsce. Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: W miarę zdrowego umiaru - owszem.
Ostatnio zmieniony przez Forgive dnia Czw 25 Cze - 18:37:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Czw 25 Cze - 18:34:46 | |
| | |
|
| |
Midgardu Wędrowiec
Registration date : 02/07/2009 Liczba postów : 3
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Czw 2 Lip - 2:14:29 | |
| Wowowow, witam ponownie! Pamięta mnie ktos jeszcze?>DImię: Midgardu Wiek: 4,5 roku. Ranga jaką chcielibyście dostać: Morderca Dlaczego to stado?: Ponieważ to jedyne stado pasujące do mojej postaci, ponieważ mam tu znajomych, ponieważ kiedyś należałam do SCN. Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Jeśli taka będzie potrzeba. | |
|
| |
Acapulco Wędrowiec
Registration date : 02/07/2009 Liczba postów : 11
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Czw 2 Lip - 23:37:29 | |
| Imię: Acapulco Wiek: szczeniak Ranga jaką chcielibyście dostać: Szczeniak, a potem się zobaczy.. Dlaczego to stado?: Moi rodzicie należą do tego stada, a więc i ja chcę podtrzymać tą tradycję. Pragnę być takim jak oni. Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Tak. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Pią 3 Lip - 13:25:44 | |
| Mid, przyjęta, i dostaniesz od razu mordercę, bo cię znam >3 Acapulco, przyjęty, szczenię. | |
|
| |
Jean Wędrowiec
Registration date : 03/07/2009 Liczba postów : 30
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Pią 3 Lip - 14:06:56 | |
| Imię:Jean Wiek:Zaledwie kilka dni .. Ranga jaką chcielibyście dostać: Jak na razie szczenię. Dlaczego to stado?:Ponieważ z takim małym charakterkiem nigdzie indziej nie pasuję. Rodzice są także w tym stadzie. Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Oczywiście. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Pią 3 Lip - 15:00:01 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Pią 3 Lip - 16:20:41 | |
| Imię: Salvador Wiek: Obecnie jakiś dzień Ranga jaką chcielibyście dostać: Teraz pewnie szczeniak Dlaczego to stado?: Należą tutaj moi rodzice. Będę pasował tutaj najbardziej zważając na charakter czy inne rzeczy. Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Tak |
|
| |
Fenaru Wędrowiec
Registration date : 04/07/2009 Liczba postów : 11
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Sob 4 Lip - 17:33:38 | |
| Imię: Fenaru Wiek: dwa lata Ranga jaką chcielibyście dostać: Adept na początek, potem Wojownik, ale niech Alpha zdecyduje. Dlaczego to stado?: Ja? Ponieważ najbardziej zachęciła mnie nazwa oraz logo. Fenaru? Ponieważ pomimo swej delikatnej postury potrafi być uparta, bezlitosna, ale tylko kiedy musi. Pasuje do tego stada dlatego, gdyż... tego słowami nie da się opisać, a przynajmniej nie teraz. Osobowością mroczną nie jest, ale nad uczuciami panować umie. Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: a jakżeby nie? | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Sob 4 Lip - 17:55:42 | |
| | |
|
| |
Blue Cactus Wędrowiec
Registration date : 05/07/2009 Liczba postów : 12
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Nie 5 Lip - 23:40:51 | |
| Imię:Blue Cactus Wiek:3 lata. Ranga jaką chcielibyście dostać:Adept na początek. Potem zdaję się na intuicję Alphy. Dlaeczego to stado?:A dlaczego wstaje słońce? To stado jao jedyne do mnie pasuje. Zaintrygowali mnie jego członkowie... Czy zamierzacie wypełniaćkażde polecenie przywódcy:Jak zawsze, całą duszą i...no serca to ja nie mam. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Nie 5 Lip - 23:56:02 | |
| Przyjmuję kaktusika | |
|
| |
Devio Wędrowiec
Registration date : 13/07/2009 Liczba postów : 38
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Wto 14 Lip - 11:29:56 | |
| Imię:Devio Wiek:3 Ranga jaką chcielibyście dostać:Na taką jaką zasługuje.Adept potem zobaczymy czy zasłużę na większą. Dlaczego to stado?:Ponieważ nie pasują do mnie inne stada.Nie znam uczucia "Kochać".Lubię torturować.Znęcać się nad innymi psami z innego stada.Poprostu to stado do mnie pasuje. Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców:Oczywiście , będę na każdy rozkaz przywódcy. | |
|
| |
Cerise Wędrowiec
Registration date : 15/07/2009 Liczba postów : 245
Karta Postaci Zdrowie: (90/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Sro 15 Lip - 20:13:54 | |
| Imię: Cerise Wiek: Dwa lata. Ranga jaką chcielibyście dostać: Póki co zapewne nie dostanę nic więcej niż zwykłego... adepta. Ale wiedzcie, że będę starała się osiągnąć coś więcej, ale nie po to by chwalić się wysoką rangą. Nie! Tylko po to, by móc zapełnić lochy naszego stada i chronić przed napadami. Dlaczego to stado?: Ponieważ jest złym stadem. Nie pasuję do żadnego innego i wiem, że z tego nie odejdę. Jestem przeciw zdradom, które należy tępić. Nie mam zamiaru zdradzić stada, a wręcz przeciwnie. Z dumnie uniesioną głową, kroczyć ku przeszkodom, więdząc, że SKP jest najsilniejsze! Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Tak, jeśli będzie ono w pełni wykonalne jak i będzie miało cel, aby pomóc Stadu. | |
|
| |
Sherra Wędrowiec
Registration date : 16/07/2009 Liczba postów : 5
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Czw 16 Lip - 15:02:40 | |
| Imię:[/b]Sherra Wiek:2,5 Ranga jaką chcielibyście dostać:Narazie adept,a potem zobaczymy na co zasłuże. Dlaczego to stado?:Ponieważ myśle że, będzie odpowiednie dla mnie bo kocham zło. [b]Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców:Zawsze wypełnie każde polecenie przywódców. | |
|
| |
Glazier Wędrowiec
Registration date : 01/02/2009 Liczba postów : 46
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza Pią 17 Lip - 19:21:49 | |
| Imię: Glazier Wiek: Ze trzy lata Ranga jaką chcielibyście dostać: Szczerze mówiąc ranga już się dla mnie za bardzo nie liczy, poza tym nie mam tu dużo do powiedzenia Dlaczego to stado?: Glaz nie pasuje do dobrego stada, można powiedzieć, że jest dość neutralnie nastawioną osobą jednak i w neutralnym stadzie nie umiałby się odnaleźć. Poza tym od zawsze był w tzw. złym stadzie, ma tu przyjaciół i rodzinę. [b]Czy zamierzacie wypełniać każde polecenie przywódców: Tak, o ile nie kolidowałoby za bardzo z rozumem Glaza. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zapisy do Stada Krwawego Przymierza | |
| |
|
| |
| Zapisy do Stada Krwawego Przymierza | |
|