Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Lazurowy Klif{Zakaz porywania}

Go down 
+29
Summer
Missy
Tivola
Jigsaw
Sehaine
Glazier
Cahir
Hirashi
Cerise
Devio
Forsaken
Chelsea
Nadia
Bloy
Ava
Morphine
Solar Eclipse
Koka
Cantare
Unforgettable Fire
Takuro
Unyan
Joy
Star of Allocation
Akintsu
Rudolf
Pazur
Lida
Tante
33 posters
Idź do strony : 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next
AutorWiadomość
Tante
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Tante

Autor Zdjęć : Romy Bianchi.flickr.com

Registration date : 22/09/2007
Liczba postów : 2697

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Akita inu
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : Nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Left_bar_bleue100/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut: Administrator

Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Empty
PisanieTemat: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptyPon 22 Cze - 21:08:01

Latem jest tu niezwykle pięknie. Owy klif jest jest porośnięty mchem i stokrotkami. Znajduje się na nim bardzo stare drzewo obrośnięte pnączami. Z tego miejsca doskonale widać zachody słońca oraz koloryty nieba. Jesienią ziemia usłana jest kolorowymi liśćmi.

Edit by Admin:
Panuje tutaj Zakaz porywania w:
Poniedziałki od 14-16
oraz w Środy od 11-13.
Powrót do góry Go down
http://www.star-of-the-destiny.blog.onet.pl
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Registration date : 22/06/2009
Liczba postów : 145

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Left_bar_bleue100/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:02:17

Weszła z wyraźnie ponurym wyrazem pyska. Futro nadal miała zakrwawione po dzisiejszym treningu.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 281

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:05:40

Przyszła powoli, z łbem jak zwykle lekko zwieszonym ku dołowi. Takiej czynności to się już chyba nie oduczy.
Powrót do góry Go down
http://new-soul.blog.onet.pl/
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:07:41

Spojrzała na przybyłą i pomimo podłego humoru uśmiechnęła się.
- Ave- powiedziała dość donośnie do Pazur.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:12:08

Uniosła nieco łeb i swym chabrowym okiem powiodła po otoczeniu, szukając posiadacza głosu. Uśmiechnęła się nieco krzywo pod nosem i skierowała swe kroki w stronę Lidy. - Ave. - odrzekła.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:13:40

Spojrzała na nią ponownie, jakby nie wierząc, że ją też tu spotkała.
- Co słychać u szanownej Pazur?- zapytała
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:15:48

Idę w stronę klifu, człapiąc łapami. Pysk mam opuszczony w dół, nie miałem ochoty za bardzo go podnosić, no chyba, że do nieba, to owszem. Doszedłem do jednego z drzew i przystanąłem przy nim. Zauważyłem cztery pary łap, podniosłem niechętnie wzrok i powiedziałem z przyzwyczajenia.
-ave.-przyjrzałem się suczkom.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:16:29

- Ave- odpowiedziała przybyłemu.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:19:14

- Wróciłam na stare śmieci. - rzekła siadając, a ogon automatycznie oplótł się wokół jej łap. Swe spojrzenie przeniosła na chwilę w stronę Rudolfa. - Ave. - rzuciła, zwracając swój wzrok ponownie na Lidę. - A ciebie co tu sprowadza?
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:20:37

Uśmiech zniknął z jej pyska. Suka usiadła obok Pazur i spojrzała na nią tym razem smutnymi oczyma.
- Cóż... przyszłam za Dreinem, lecz...- powiedziała cicho i przerwała.
- ...on najwyraźniej mnie nie pamięta
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:24:49

Odetchnęła cicho, mrużąc lekko swe lewe ślepie. Przez dobrą chwilę wpatrywała się w swe łapy, jakoby szukając tam jakiejkolwiek odpowiedzi. Zrezygnowała jednak, unosząc wzrok i patrząc teraz gdzieś przed siebie. I co jej miała niby powiedzieć? Za pocieszanie się brać nie będzie, wiedziała, że w tym była akurat kiepska. - Nic ci na to nie poradzę. - rzekła jedynie, nie patrząc nawet na nią. Czasami trzeba umieć się pogodzić ze swym losem.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:26:14

- Wiem.- przytaknęła jej cicho i wbiła wzrok w ziemię.
- Po prostu go straciłam i nic nie da się zrobić.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:26:15

Skinąłem jeszcze do nich pyskiem i uniosłem pysk ku górze. Przed moimi oczami rozciągał się piękny krajobraz, błękitnego morza. Fale obijały się o skały, uderzając o klif i chlapiąc pianą morską na wszystkie strony. Położyłem się pod owym drzewem, wyciągając łapy do przodu. Wypuściłem głośno powietrze nosem i ułożyłem pysk na łapach. Wbiłem wzrok w nie przestające się ruszać morze.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:29:31

- Ja straciłam swojego już dawno. A dalej głupio marzę, że go odzyskam. - lekki grymas zawitał na jej pysku. Ona chyba nie potrafiła odpuścić, co niekiedy wydawało się lekka irytujące. Uśmiechnęła się jednak po chwili. Co prawda lekko, ale u niej to był już nie lada wyczyn. Nie uśmiechała się przecie tak jak dawniej. - Odzyskałabyś go, gdybyś była z nim w jednym stadzie.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:31:46

- Nie lubię neutralnych stad... Mam uraz po moim poprzednim, mimo, że byłam tam alfą...- powiedziała i westchnęła ciężko.
- No właśnie... A jak się układają twoje sprawy ze Steele'm?
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:31:56

Zanurzyłem się w swoich myślach, co jakiś czas na mojej twarzy gościł uśmiech, a czasem ból. Machnąłem ogonem, przerzucając go na drugą stronę. Oderwałem wzrok od tafli wody i kątem oka spojrzałem na Pazur.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:36:18

- Zapomnij o tamtym stadzie. Tutaj nie ma takich....osób. - chyba specjalnie zrobiła pauzę, żeby nie dorzucić jakiegoś niestosownego określenia, które pewnie by wymówiła. Za bardzo potępiała niektóre osoby. - Różnie. - odrzekła, nie mogąc znaleźć innego, dobrze określającego jej sytuację, wyrazu. - Z bycia przyjaciółmi byśmy nie zrezygnowali, choćby trwała apokalipsa na ziemi. - chyba było by bardziej prawdopodobne, że sami by ją wywołali, albo nie zauważyli jej nadejścia. Na pewno coś z tej pary.

skarb
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:37:47

Uśmiechnęła się delikatnie.
- Ale ciebie Steele przynajmniej pamięta. Wie, że byłaś z nim.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:39:34

- Niektórych nie da się po prostu zapomnieć. Może Dreinowi coś się przydarzyło w czasie podroży? - wolała szukać jakiegoś logicznego wyjaśnienia niż poprzestać na zwykłym 'zapomniał'. Nie zapomina się chyba swych partnerek, z którymi się przeżyło jakiś okres czasu?
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:41:32

- Nie wiem... Nie mam pojęcia...- mruknęła zgodnie z prawdą, sama nie wiedziała co o tym myśleć.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:43:00

- Albo może być to również chwilowe, kto wie? - jej barki uniosły się lekko ku gorzę, by po chwili opaść. Wpatrywała się chwilę w Lidę, a następnie zadarła pysk w stronę nieba.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:44:00

Przeciągnąłem się leniwie i sięgnąłem łapą do mojego paska. Wyjąłem z jednej z przegródek moje pudełeczko. Postawiłem je przed sobą jakby zastanawiając się nad czymś. Po chwili patrzenia się jak idiota na jedno pudełko, otworzyłem je i wyjąłem z niego dwa przedmioty, jak na razie nie zbędne do mojego życia. Schowałem pudełko na swoje miejsce. Włożyłem cygaro do pyska i odpaliłem je zapałką. Zgasiłem ją palącą się powolnie. Zaciągnąłem się i wypuściłem dym w kształcie kółek. Ponownie spojrzałem w kierunku suk.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:44:55

- Mam nadzieję, że tak jest. - powiedziała gapiąc się ślepo w ziemię.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:47:18

- A myślałam, ze ja tu jestem największa pesymistką. - wydawała się być tym faktem rozbawiona. Czasami jakoś dziwnie odbierała niektóre rzeczy, co było widocznie właśnie w tym momencie. Lewe ślepie skierowała w kierunku Rudolfa. - Wyczekujesz odpowiedniego momentu by się przyłączyć, czy może raczej przysłuchujesz się by wyłapać coś istotnego? - rzuciła w jego stronę.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 20:48:26

- Może jednak nie. - odpowiedziała i również spojrzała na Rudolfa.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Empty

Powrót do góry Go down

Lazurowy Klif{Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 1 z 40Idź do strony : 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-