Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Lazurowy Klif{Zakaz porywania}

Go down 
+29
Summer
Missy
Tivola
Jigsaw
Sehaine
Glazier
Cahir
Hirashi
Cerise
Devio
Forsaken
Chelsea
Nadia
Bloy
Ava
Morphine
Solar Eclipse
Koka
Cantare
Unforgettable Fire
Takuro
Unyan
Joy
Star of Allocation
Akintsu
Rudolf
Pazur
Lida
Tante
33 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
AutorWiadomość
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 Left_bar_bleue100/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 21:49:44

Przytaknąłem tylko pyskiem i nic już nie odpowiedziałem. Przerzuciłem wzrok na drugiego samca oprócz jego na klifie. Obserwowałem go tak, o.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Registration date : 22/06/2009
Liczba postów : 145

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 Left_bar_bleue100/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 21:50:38

- Ale ty mogłaś być nieśmiertelna...- powiedziała cicho ku Paz. Miała na myśli jej tamtejszą moc specjalną.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 281

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 21:51:41

I tak już tworzyli jakieś nieoficjalne integracyjne kolko osób z SKP, więc kolejna osoba pewnie nie zrobiłaby im różnicy. Gdyby jeszcze prowadzili jaką konkretniejszą rozmowę, to może, acz teraz jedynie przewijał się temat za tematem. Poruszyła końcówką ogona.
Powrót do góry Go down
http://new-soul.blog.onet.pl/
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 21:53:38

Po chwili obserwowań i przemyśleń powiedziałem do psa.
-Chodź, Akinstu do nas. Może ty narzucisz, jakiś temat do rozmowy, bo cicho tu się zrobiło.-podniosłem lekko głos i zaśmiałem się gromkim śmiechem.
Powrót do góry Go down
Akintsu
Wędrowiec
Wędrowiec
Akintsu

Liczba postów : 291

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 21:55:01

Poczuł na sobie wzrok czerwonego haszczaka.Popatrzył i w jego strone.Czasmi go to denerwowało,ze był takim milczkiem.A moze poprotu temat go nie kręcił?.Chyba i jedno i drugie.-Niech wam będzie-powiedział i i wstał po czym usiadł przy trójcy xP.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 21:55:37

Spojrzała na zielonookiego psa. Cóż... nie znała go, jak większości osób tutaj, więc się nie odzywała. I tak sądziła, że to co powiedział Rudolf, wystarczy.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 21:58:03

Teraz zamiast trzech milczków, doszedł jeszcze jeden. A może jednak konwersacja się rozkręci? Kto wie? Ona jak zwykle bezczelnie milczała, bo zapewne coś do powiedzenia miała tylko z wyrażeniem tego był kłopot. Teraz dopiero zdała sobie sprawę, jak jej aspołeczność czasami utrudnia życie.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 21:59:48

Przejechałem nosem po własnej szyi, coś mnie w nim swędziało i nie chciało puścić. Po chwili uporań, z nosem i tak kichnąłem.
-Oh, sorry.-mruknąłem.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:00:46

Zerknęła na Rudolfa, po chwili wbijając wzrok w ziemię pod własnymi łapami.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:01:03

Pojawiła się, całkiem niedaleko psów. Szła wolno, spokojnie, tnąc ogonem powietrze. Pysk trzymała wysoko i wyłapywała różne wonie. Wąż owinięty wokół jej szyi również badał powietrze.
Powrót do góry Go down
Akintsu
Wędrowiec
Wędrowiec
Akintsu

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:01:12

Cóż...no i co ja mam powiedzieć?-pomyślał.Nigdy nie byłem dobry w rozpoczynaniu rozmów...-Więc jak?Bawimy się w kacik zwierzeń-rzucił mimowlonie
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:03:43

Spojrzała na Akintsu zdziwiona.
- D-dobrze...- powiedziała cicho.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:05:24

Zerknąłem na białego haszczaka.
-Ostatnio grałem w butelkę z Unyan.-zaśmiałem się i po chwili nad głową zaświeciła mi żarówka.
-Mam! Mam coś na rozkręcenie naszego spotkania-powiedziałem i zacząłem grzebać w mojej torbie-może to za mało na takie grono, ale zawsze coś-mówiłem mając pysk cały w torbie.
-Mam! Zostało mi jeszcze z wczoraj.-wyciągnąłem całą pełną butelkę whisky.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:06:40

Wbiła świdrujące spojrzenie w obecne tu psy. Wysyczała coś cicho, końcówka jej ogona wiła się niczym glista. Zniżyła lekko pysk.
Powrót do góry Go down
Akintsu
Wędrowiec
Wędrowiec
Akintsu

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:07:09

To było oczywiście pytanie nie propozycja-nie o to mu chodziło ale dobra.-Butelka,moze być.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:07:16

Spojrzała na Lidę. - Nie bój się. Nerwy to tylko problem. - przeniosła wzrok na Akina. Kącik zwierzeń, hm? Mogło być nawet ciekawie. Oczywiście w granicach rozsądku. - A cóż takiego chciałbyś usłyszeć? - teraz jej wzrok powędrował w stronę Rudolfa. Yhm, whisky to nie była jej branża, ona zdecydowanie wolała rum. - Szansy na rum nie ma? - spytała, zerkając na butelkę. Nawet jeśli nie chodziło o pice, a o grę. Każdy inny trunek wywoływał w niej mieszane uczucia.

Ostatnio zmieniony przez Pazur dnia Sro 24 Cze - 22:08:13, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:08:03

Spojrzała na butelkę i jęknęła cicho... Dlaczego wszystko dziś kojarzy mi się akurat z nim?- przeszło jej przez myśl... Tak, to on zwykle się z nią upijał.
Powrót do góry Go down
Star of Allocation
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : nathanael hevelone/Novawuff.

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 603

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : siberian mix.
Cieczka : 1-7
Ciąża : Nie.

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:08:27

I ona dołączyła do kółeczka różańcowego. Szła powoli, nie śpiesząc się zbytnio. Biała końcówka ogona szurała po piachu. Smolistymi ślepiami mierzyła psy; te znane jej, jak i zupełnie nowe. Dyskretnie wtopiła się w tłum. Hah. Mistrz kamuflażu.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:09:33

-Nie wiem czy starczy, jak chcecie więcej to możecie skoczyć, albo do baru w lochach, albo nad morzem gdzieś też powinien być.-powiedziałem i postawiłem butelkę na środku naszego kręgu.
-Rumu niestety nie preferuję, Pazur.-powiedziałem w jej stronę.
-Ave Star.-powiedziałem w kierunku SoA.

Ostatnio zmieniony przez Rudolf dnia Sro 24 Cze - 22:12:11, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Akintsu
Wędrowiec
Wędrowiec
Akintsu

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:10:49

Oczywiscie,wszystko ma swoje granice.A co do rumu zawsze można skoczyć do baru na plaży.-powiedział od tak.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:14:47

Mhm, wyszła.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:14:53

Kółko różańcowe? Jeszcze chwila i ktoś stwierdzi, że tworzą całkiem nowe wyznanie religijne, o. Powitała SoD skinięciem pyska i powiodła spojrzeniem po kręgu zebranych.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:15:08

Westchnęła głucho patrząc na butelkę... Cóż, jej od ponad roku marzył się DreinoDrink, ale nie będzie gardzić tym co ma.
Powrót do góry Go down
Star of Allocation
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : nathanael hevelone/Novawuff.

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 603

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : siberian mix.
Cieczka : 1-7
Ciąża : Nie.

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:17:31

- Parszywe pijaki. - burknęła, zbliżając się w ich kierunku. Oho, tylko alkohol im w głowie. Zresztą, nie było to nic nowego.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 EmptySro 24 Cze - 22:18:58

- Ave - powiedziała do Symphony of Destruction.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Lazurowy Klif{Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 3 z 40Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-