Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next
AutorWiadomość
Joy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Joy

Autor Zdjęć : halloosin8 on flickr.com

Registration date : 27/01/2009
Liczba postów : 822

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Owczarek niemiecki
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : Trochę nie ten wiek.

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} Empty
PisanieTemat: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptyWto 23 Cze - 14:43:58

Znajduje się u stóp wzgórza. Długa, szeroka, a jednak bezpieczna. Przyjemnie chłodząca w upalne dni, a zimą dobra na lodowisko {na własną odpowiedzialność}.

Edit by Admin:
W Rzece nie wolno łapać w każdy dzień poza czwartkiem w godzinach 18-20.
W niedziele zaś panuje zakaz używania magii.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptyWto 23 Cze - 16:17:21

Obudził się.Rozejrzał się dookoła.Jezz ile ja spałem.Wszędzie pustki...ale przynajmniej już nie pada.-pomyślał po czym wstał.
Powrót do góry Go down
Unyan
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 265

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptyWto 23 Cze - 23:28:42

Wtruchtała lekko, tnąc ogonem powietrze i rozglądając się.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptyWto 23 Cze - 23:33:04

Idę w stronę polany, która znajdowała się nad starą już rzeką. Odwracam się za siebie, aby spojrzeć czy dobrze zamknąłem drzwi od lochów. Dobrze. Odwracam ponownie pysk ku przodu i zauważam nikogo innego jak Un. Zaśmiałem się pod nosem i przyśpieszyłem tępa. Z każdym moim ruchem było słychać dźwięk obijających się o siebie szklanych butelek, które były schowane w torbie, przewieszonej mi przez ramię. Dochodziłem do suki od tyłu.
-ave Unyan.-mruknąłem i pacnąłem ją łapą w pysk.
Powrót do góry Go down
Unyan
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptyWto 23 Cze - 23:36:46

Odwróciła się i w tym momencie dostała w łeb. Zmarszczyła lekko nos i oddała napastnikowi po łapach. Rzeka. {Zakaz porywania} 240869
- Ave, Rudy. Chyba coś ci brzęka n,n
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptyWto 23 Cze - 23:41:22

Usiadłem naprzeciw jej.
-Nie coś ci się chyba zdaje.-zrobiłem minę nie wiedzącego o co jej chodzi. Po chwili sięgnąłem łapą to torby.
-Tadam! Na dzisiaj jestem przygotowany.-wyjąłem zawartość torby, czyli ; butelkę vódki [wyborowa] i dwie butelki whisky [z biedronki, dobra Very Happy]
Powrót do góry Go down
Unyan
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptyWto 23 Cze - 23:49:39

- Miło - wyszczerz i cap w łapska whiskacza <3
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptyWto 23 Cze - 23:51:53

-A jakieś dziękuje przynajmniej?-zapytałem, a ja wziąłem w łapę czystą. Odkręciłem butelkę i wziąłem dwa duże łyki, odjąłem butelkę od ust i zakaszlałem.
Powrót do góry Go down
Unyan
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptyWto 23 Cze - 23:53:47

- dziękuje - hug go i pociągnęła z gwinta dużo Rzeka. {Zakaz porywania} 240869
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptyWto 23 Cze - 23:56:41

-Ty się opanuj maleńka.-zaśmiałem się i ponownie przyłożyłem butelkę do pyska i pociągnąłem parę [z początku napisałam pałę. Rzeka. {Zakaz porywania} 240869] łyków mocnej wódki. Sięgnąłem łapą do torby i wyjąłem ogórka kiszonego.
-Zagrycha.-powiedziałem i zagryzłem płyn ogórkiem.
Powrót do góry Go down
Unyan
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 10:59:27

Ocknęła się. Cóż, najwyraźniej whiskacz miał duże działanie. Laughing
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Registration date : 22/06/2009
Liczba postów : 145

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 11:57:33

Weszła w dość ponurym nastroju, szurając łapami po ziemi.
- Ave- powiedziała do obecnych, choć nawet nie wiedziała czy ktoś tu jest. Była dość zdołowana po wczorajszych wydarzeniach...
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 11:59:59

Spojrzałem na budzącą się ze snu suczkę.
-Jak się spało?-zaśmiałem się i spojrzałem na pustą już butelkę w moich łapach. Wyrzuciłem ją przed siebie, a ta rozbiła się o drzewo, rosnące kilkanaście metrów dalej. Rozejrzałem się po polanie i zauważyłem przybyłą.
-ave.-skinąłem pyskiem.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 12:02:32

Odskinęła psu ze swego stada i ułożyła się na brzegu rzeki, ślepo wbijając wzrok w wodę.
Powrót do góry Go down
Unyan
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 12:07:27

- A dobrze, trochę mi do łba uderzyło procentów - stwierdziła, podnosząc się.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 12:10:17

-No, tak nagle zasnęłaś. Z początku pomyślałem, że coś ci się stało, ale potem jakoś mi to umknęło i wypiłem do końca.-przeciągnąłem się i wstałem. Podszedłem do rzeki, aby ukoić pragnienie. Włożyłem cały łeb do wody, aby mnie trochę to rozbudziło, wziąłem parę łapczywych łyków zimnej wody. Wyjąłem z niej pysk i otrzepałem się, chlapiąc w około siebie.
Powrót do góry Go down
Star of Allocation
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : nathanael hevelone/Novawuff.

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 603

Rasa : siberian mix.
Cieczka : 1-7
Ciąża : Nie.

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 12:11:27

Pojawiła się przy rzece. Smolisty nos umoczony był w chłodnej wodzie. Star obmywał pysk z zaschniętej krwi, barwnie ozdabiającą rude futro. Zmęczone spojrzenie krążyło po szarym niebie. Nie patrząc na psy, wyrzuciła z siebie krótkie, stadne przywitanie. Cholerna, przytłaczająca rzeczywistość.
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 12:13:49

- Ave- powiedziała do Star of Allocation i skinęła jej pyskiem, po chwili znów gapiąc się w wodę.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 12:17:41

Po chwili tak stania nad wodą, postanowiłem 'zaszaleć'. Zrobiłem jeden, spory sus i wskoczyłem do wody. Zanurkowałem na chwilę, po czym wypłynąłem na górę wypuszczając z pyska wodę. Otrzepałem pysk i rozejrzałem się w około. To był dobry pomysł, poczułem się od razu lżej i obudziłem się do końca. Oparłem się łapą o brzeg, a wzrok wbiłem w przepływające koło mnie ryby.
Powrót do góry Go down
Unyan
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 12:19:38

Otrzepała się zaczynając od pyska a kończąc na ogonie.o,o
Powrót do góry Go down
Lida
Wędrowiec
Wędrowiec
Lida

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 12:30:21

Spojrzała po obecnych podnosząc swe szare cielsko... Westchnęła i powolnym krokiem wyszła.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 12:37:20

Skierowałem swój wzrok na rudą sukę.
-Chodź Unyan. Obudzisz się do końca i procenty ci trochę umkną, na prawdę.-podniosłem lekko głos, aby usłyszała, ale to nie dało dobrego rezultatu, głowa od razu mnie zabolała. Przymknąłem oczy i złapałem się za skronie.
Powrót do góry Go down
Unyan
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 13:02:07

Podeszła do wody i stanęła na brzegu rzeki. Po chwili zwyczajnie do niej wpadła Laughing
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 13:04:02

-Przepraszam, ale muszę już spadać.-powiedziałem w stronę Unyan i wyszedłem z wody. Otrzepałem się i zniknąłem w gąszczu.

/sory, ale z psem idę.
Powrót do góry Go down
Tante
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Tante

Autor Zdjęć : Romy Bianchi.flickr.com

Registration date : 22/09/2007
Liczba postów : 2697

Rasa : Akita inu
Ciąża : Nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut: Administrator

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} EmptySro 24 Cze - 13:10:35

Przyszedł leniwym krokiem.Rozkoszował sie słońcem które wreszcie wyszło po tylu deszczowych dniach....
Powrót do góry Go down
http://www.star-of-the-destiny.blog.onet.pl
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 1 z 40Idź do strony : 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}