| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|
+30Chelsea Fatis Devio Solituda Corvus Cahir Erebus Tante Jazz Morphine Hirashi Chinook Star of Allocation Azland Nadia Missy Comillio Kiba Hashish Sprinter Suzana Nana Poison Unyan Ava Cormercal Solar Eclipse Bloy Div Tivola 34 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Cormercal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 527
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:33:15 | |
| Oblizał pysk, gdy jego żołądek przeszyła fala głodu. Z miłą chęcią wtopiłby teraz kły w kark kogokolwiek. Usiadł, bu z mocą zaprzeć się na przednich łapach. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:34:18 | |
| Uśmiechnęła się do nowo przybyłej. Lunae.-powiedziała i kiwnęła do niej pyskiem. | |
|
| |
Nana Wędrowiec
Registration date : 07/07/2009 Liczba postów : 19
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:35:00 | |
| Przekręciła łeb w stronę Suzany...O_o' Wstała-Ave-odpowiedziała jej z bladym uśmiechem. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
Registration date : 08/07/2009 Liczba postów : 300
Karta Postaci Zdrowie: (75/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:36:46 | |
| -Veris - rzuciła do nieznanej sobie suki. Po chwili powróciła spojrzeniem do Solar - To całkiem interesujące - odpowiedziała na zadane wcześniej pytanie - wbrew pozorom. Wiele mi przypomina... | |
|
| |
Poison Wędrowiec
Registration date : 04/07/2009 Liczba postów : 31
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:38:49 | |
| Ocknęła się. Zlustrowała obojętnym wzrokiem obecne psy. Ziewnęła szeroko. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:38:58 | |
| Naprzykład co? Jeżeli mogę spytać...-powiedziała i zwróciła wzrok ku niebu. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:41:46 | |
| -Prowadziłam kiedyś całkiem podobne rozmowy... i tyle pamiętam. W każdym wypadku teraz każdy ślad przeszłości jest cenny, więc lgnę do niego jak ćma do światła. - uśmiechnęła się przepraszająco - to mój cel, pewnie i tak cię zanudzam, jak zresztą wszystkich. Nie rozumieją... | |
|
| |
Suzana Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 68
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:42:03 | |
| Spojrzała po psach, tyle nieznanych gęb narobiło się w tutejszych okolicach. Aż miło było popatrzeć na tutejszych, od których oczekiwałaby jednak więcej energii. Kąciki jej pyska drgnęły mimo woli, skinęła w odpowiedzi na przywitanie nieznanej suce. Wzrok pobłądził na sylwetkę dobermana. Już na pierwszy rzut oka z łatwością mogła zgadnąć z jakiego jest stada. Oczywiście, nie świadczyło to o nim najlepiej w oczach Suzan. Kiedy jednak o uszy obił się znajomy głos odwróciła pysk w stronę Nany. - Kto by pomyślał, że spotkam tutaj taką złośliwą małpę. - przywitała ją, jednak nawet bez krzty złośliwości w głosie. Gdzie tam, była zadowolona jej widokiem. Przeszła ku niej parę kroków, przyglądając się suce badawczo. Momentalnie na myśl przyszły wspomnienia w których dzięki tej cwaniarze trafiła do lochów, a gościła tam kiedyś na nieszczęście dość często. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:45:08 | |
| Mnie nie zanudzasz.-zaśmiała się. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:45:17 | |
| Mrukneła tylko coś pod nosem.Westchnęła cicho przekręcajac się na drugi bok. |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 527
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:45:50 | |
| | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:48:18 | |
| -Nie udawaj... Zresztą, atmosfera jest w ogóle taka... senna? mętna? ciężka? - przekręciła głowę szukając najodpowiedniejszego określenia - Teraz jest chłodno, więc znużeni upałem powinni budzić się do życia... - parsknęła - Może to wina ciśnienia? Nieeee znam się - parsknęła znowu, uśmiechając się szeroko. | |
|
| |
Nana Wędrowiec
Registration date : 07/07/2009 Liczba postów : 19
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:51:27 | |
| Złośliwą małpę?-te słowa ją najwidoczniej rozbawiły. Mimo tego, poczuła się nagle zmęczona. Zasnęła *nmm* | |
|
| |
Sprinter Wędrowiec
Autor Zdjęć : brak
Registration date : 02/02/2009 Liczba postów : 33
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:52:58 | |
| Sprint szybkim krokiem szedł wzdłuż rzeki, ogon trzymała w górze i machała nim przecinając ciężkie od upałów powietrze. Ostatnio rzadko tutaj bywał, może się już starzał a może miał dosyć siebie i wszystkiego dookoła, sam nie wiedział, nie miał najmniejszej ochoty na nic. Dziś był jednak sobą, ziajał i wydawał się zadowolony. Przystanął na chwilę i rozejrzał po zebranych, po chwili dostrzegł znaną mu dobrze suczkę, była nią Suzana, zerwał się,pobiegł w jej kierunku. Zatrzymał się tuż przed nią, ledwo wyhamowując i jednocześnie siadając na zadzie - Veris - przywitała się wesoło i hug ją. Powitanie to jedyne do czego zdołał się przyzwyczaić w nowym stadzie. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:54:00 | |
| Przydało by się tutaj kilka psów, z tych których znam...nie było by wtedy już tak spokojnie jak teraz.-powiedziała i przekrzywiła dziwnie łeb. | |
|
| |
Suzana Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:56:03 | |
| Kiedy tylko dostrzegła, że powieki suki przymykając się mimowolnie, a oddech stał się znacznie spokojniejszy, Suzan zmrużyła z przyzwyczajenia powieki i tyknęła ją pazurem w bok pyska. -Brak kultury...- jęknęła, przysiadając na zadzie. Puszystą kitą owinęła łapy. W rzeczywistości nie narzekała na brak kultury suki, a na brak towarzystwa, którego niestety ale jej brakowało. Westchnęła, wypuszczając z cichym świstem powietrze. Jednak już po chwili zdziwiona, otworzyła szeroko oczy i spojrzała na Sprintera. Pisk jaki stłumiła w gardle, mógłby ogłuszyć zgromadzonych nad rzeką. Nie mogła się jednak powstrzymać i przytuliła mocno, z całej siły psa. -Spriiint! - wymamrotała cicho, wyraźnie zadowolona z widoku znanej jej mordki. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 20:57:52 | |
| -Możliwe, ale zależy jakich masz znajomych - zaśmiała się - Moich chyba już nie spotkam, chociaż... nie należy tracić nadziei - spojrzała na kolejnego przybysza i lekko pokręciła głową - Najśmieszniejsze, że nie mam pewności. Chyba się starzeję - zaśmiała się ponownie i długo nie mogła przestać... | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 21:00:16 | |
| A kogo znałaś? Może kogoś skojarzę...-powiedziała. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 21:03:42 | |
| Usiadła i przymknęła oczy, usiłując przypomnieć sobie imiona... | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 21:09:16 | |
| Spojrzała na nią pytająco, po czym położyła się. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 21:12:02 | |
| Po chwili zamknęły jej się oczy i zasnęła... *spadam* | |
|
| |
Sprinter Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 21:18:44 | |
| Przyjrzał się uważnie Suzanie a następnie wyszczerzył się, jak miał już to w zwyczaju. Cieszył się, że ją spotkał, ostatnio rzadko spotykał przyjaciół i bliskich. - Jak dobrze cię widzieć, no mów co u ciebie, dawno cię nie widziałem - powiedział uśmiechając się. Gdy wychodził nie był pewny czy spotka kogoś z kim mógłby sobie porozmawiać, ale teraz był zadowolony, że nie postąpił inaczej. Zastrzygł lekko uszami i dopiero teraz spokojnie rozejrzał się po zebranych. Słońce zachodziło polowi za horyzont, więc już tak nie grzało co było następnym plusem tego wieczorowego spaceru. | |
|
| |
Suzana Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 21:26:27 | |
| A i ona aż tryskała radością na widok tak bliskiego przyjaciela. Kiedy wypuściła go z uścisku, zajrzała haszczakowi głęboko w oczy, próbując doszukać się tych dawnych iskierek radości. Zawsze pamiętała go jako zadowolonego z życia psa, a i teraz pragnęła z całego serca, żeby było właśnie tak jak dawniej. Miała skrytą nadzieje, że nie zmienił się aż tak bardzo jak ona. Złapała w kły jego ucho i pociągnęła w swoją stronę. Musiała przecież sprawdzić czy to nie jakaś idealna podróbka Sprintera. Obiła energicznie ogonem o ziemie. - U mnie? Nic, niestety nic się nie dzieje. Zaginął ślad po Fedzie, nie widziałam się kupę czasu z tobą jak i zresztą z resztą znajomych. Oh, stęskniłam się. - wydusiła na jednym tchu. Próbowała przypomnieć sobie czy wspomniała mu już dawniej, że była w związku z Fedziakiem. Szturchnęła psa zaczepnie nosem w bok pyska. -A jak Ci życie mija? - zapytała z czystej ciekawości. | |
|
| |
Hashish Wędrowiec
Registration date : 09/07/2009 Liczba postów : 32
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 21:52:03 | |
| Przyszedł i spojrzał na psy -dzień dobryy-powiedział przyglądając się im. | |
|
| |
Sprinter Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Czw 9 Lip - 21:55:29 | |
| Wyszczerzyłem się ponownie i pacnąłem ją ogonem w bok, jak to zawsze lubiłem robić, a przynajmniej dawniej, choć teraz widząc znajomą mu mordkę..... dawne nawyki, wspomnienia i radość były w nim, jakby nieodzowne, jakby nie było chwilowego kryzysu... wieku średniego . Tak naprawdę się nie zmienił, nie widział tylko w pewnym momencie co ze sobą zrobić. - Yhmy takie buty... Stęskniłem się za tą twoją mordką. Ogólnie miałem ostatnio lekki kryzys życiowy, ale szczerze muszę przyznać, że przywróciłaś mi humor i to jak najbardziej. Wiesz rzadko widywałem ostatnio znajomych i czułem się samotnie. Zastanawiałem się czy czasem mnie wszyscy nie opuścili, choć wydaje mi się że, aż tak straszny chyba nie jestem co nie? - zapytał a przy ostatnich słowach roześmiał się | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|