Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Wielka rzeka

Go down 
+38
Lovely
Dismal
Unforgettable Fire
Dirnwod
Nafre
Diego
Dragon
Avalon
Glazier
Airanel
Rudolf
Star of Allocation
Volare
Koka
Unyan
Via
Alidd
Solar Eclipse
Suzana
Valixy
Xavier
Comillio
Summer
Rooksha
Cormercal
Forsaken
Izumi
Weel
Kiba
Dream
Chinook
Pazur
Apologize
Joy
Armagedon
Sehaine
Harpia
Tante
42 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

Wielka rzeka - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:46:30

- Mhm. Są, są.
Nie ruszałam się, po co? Było mi błogo, mogłabym teraz umierać, a byłabym najszczęśliwszym psem na świecie...
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 281

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 7 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 7 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:48:41

Wrzask. Czy to jakaś specjalna okazja, że trzeba się drzeć ile powietrza w płucach? Wymamrotała pod nosem parę niezrozumiałych słów i przekręciła pysk tak, by lewym ślepiem móc dojrzeć szczeniaka.
- Tragedia jakaś? Pół tonu ciszej jeśli łaska.
Powrót do góry Go down
http://new-soul.blog.onet.pl/
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:50:23

Ocknęłam się. Spojrzałam na szczeniaka z przerażeniem. o_o
- Umrę na zawał niedługo.
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Registration date : 30/05/2009
Liczba postów : 115

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 7 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 7 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:50:57

- A to niby czemu !!?? - prawie krzyknął stojąc zaledwie parę centymetrów od matki. - pół tonu ? hmmmm . . . zastanowię się - wyszczerz
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 119

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:52:39

Wszedł. Duże, masywne łapy poprowadziły go aż pod sam brzeg leniwie płynącej rzeki. Pies usiadł, strzygąc powoli uszami. Rozejrzał się niechętnie. Tłok, jak on go nienawidził. Złapał za byle jaki kamyk i z obojętną miną wrzucił go wody, bez większego zainteresowania obserwując proces jego tonięcia.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:52:49

- Ja bym się nie zdziwiła, jakbyś padła już teraz.
Rzuciła, kładąc lekko uszy po sobie. Krzyki wcale nie były potrzebne jak na jej gust, ale nie miała go czym zatkać więc musi to znieść.
- Podręcz kogoś innego.
Jakoś nie miała dziś wielkiej ochoty na niańczenie szczeniaków.
Powrót do góry Go down
Harpia
Wędrowiec
Wędrowiec
Harpia

Liczba postów : 475

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:53:16

Spojrzała na szczeniaka.. Tak, byłą pewna, że to ten sam, którego spotkała wczoraj ze Steelem. Przymknęła ślepia, już swoje myśli otym co by mu mogła do gęby wepchnąć by był cicho pozostawiła wyłącznie dla siebie.
Powrót do góry Go down
http://LaCreaturaa.deviantart.com
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:54:59

- Niestety Live is Brutal - położył obok matki i chap za jej ogon, zaczął go gryźć i tarmosić jak szmacianą lalkę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:55:41

Pojawiła się na horyzoncie. Po kilkunastu minutach można było ja już rozpoznać - choć mało kto ją znał. Ona, w sumie, nikogo nie pamiętała - jedynie rozmazane postacie.
Jej rudo czerwone futro było skołtunione, pełne cierni i traw. Nie prezentowała się dostojnie - wręcz przeciwnie. Boki miała lekko zapadnięte, głowę porozcinaną w paru miejscach, a opuszki łap mocno starte. Jednakże była szczęśliwa - znów znajdowała się w tym miejscu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:55:43

- To twoje? - spytałam i przyglądnęłam się maluchowi.
Skinęłam łbem przybyłemu i znów przeniosłam wzrok na szczeniaka.
Powrót do góry Go down
Harpia
Wędrowiec
Wędrowiec
Harpia

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:57:11

Jednym zaledwie spojrzeniem zaszczyciła każdą nowoprzybyłą sylwetkę z osobna. Bursztynowe ślepia wyrażały spokój, wręcz obojętność i brak zainteresowania ich losem.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:57:42

Westchnęła jedynie, zastanawiając się na ile sposobów mogłaby by go teraz wpędzić w sen wieczny. Jednym ruchem wyrwała swój ogon z objęć szczeniaka. Później pobawi się w przywrócenie go do pierwotnego stanu.
- Jeśli mogę: Nie przyznaje się do niego.
Odparła Carmen.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 16:59:24

Spojrzałam na Pazur.
Wyłożyłam się na grzbiecie, oglądając niebo.
- Widzę podobieństwo. - zachichotałam cicho.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 17:00:36

Przebudziłam się. Machnęłam łbem i spojrzałam zaspana na swoje łapy.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 119

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 17:00:40

Kiedy kamyk znalazł się już na samym dnie, gdzie pies nie mógł go dostrzec, odwrócił wzrok na towarzystwo. Bujnął brudno-siwym ogonem i ziewnął, widocznie znudzony.
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 17:00:41

Zrezygnował . . . poleżał chwilę spokojnie, ale to nie trwało długo, zaczął się turlać to w lewo to w prawo , w pewnej chwili coś mu nie wyszło i wturlał się do wody - ups - wyszczerzył się wyszedł z wody i otrzepał się, nie którzy dostali kropelkami wody.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 17:00:53

Usiadła, wywieszając język na lewy bok pyska. Spojrzała w niebo mrużąc oczy, które były załzawione - biegnąc przez pola, źdźbła różnych traw je drażniły.
Pochyliła lekko łeb i wyrwała z futra na piersi pokaźny patyk.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 17:03:44

Chyba została obdarowana chwilą spokoju, która wedle jej mniemania powinna trwać długo, nawet bardzo. Zerknęła na Carmen, a następnie na towarzystwo. Tłok. Zwróciła pysk znów przed siebie.
Powrót do góry Go down
Harpia
Wędrowiec
Wędrowiec
Harpia

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 17:05:10

Jeden z zapachów pobudził ją do rozejrzenia się, uniesienie pyska nieco wyżej. Woń tak podobna do jej woni, ale inna..
- Nel? - w tym głosie nie było tęsknoty, raczej sczere zdziwienie. A może tak się tylko reszcie wydawało.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 17:10:17

Uniosłam zaspany wzrok. Ziewnęłam szeroko.
Po chwili ujrzałam Harpie ponownie. Uśmiechnęłam się niepewnie. Czy to była ta?
- Nelith. - wymamrotałam.
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 17:11:17

- Jesteście bandą leniwych staruchów - powiedział do wszystkich a w szczególności do Pazur . . . - Tylko byście
leżeli, a na to czasu niema, na to niema . . . bo to trzeba skakać i szaleć a nie
- mian w stylu naukowca który odkrył coś nowego a przy tym oklapły mu uszy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 17:11:20

Dalej obserwowałam niebo. Wachlowałam ogonem o ziemię, bez celu.
Kątem oka obserwowałam przyjaciółkę.
Powrót do góry Go down
Harpia
Wędrowiec
Wędrowiec
Harpia

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 17:14:16

Rzuciłąby czymś w szczeniaka, czymś ciężkim. Niestety nie miała nic podobnego pod łapą, dziwne.
- Wiem, że Nelith. - parsknęła zmiatając kitą ziemię. Uśmiechnęła się lekko. - Dobrze Cię widzieć córa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 17:16:20

- Mamuś. ^^ - zaśmiałam się.
Wstałam i powoli podeszłam do Harpi. Usadowiłam się obok niej i przytuliłam Ją delikatnie. x3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 EmptyNie 31 Maj - 17:16:21

Podniosła się i weszła do rzeki, zanurzyła w niej pysk i zaczęła pić. Chłodna woda przyjemnie chłodziła obolałe łapy.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 7 Empty

Powrót do góry Go down

Wielka rzeka
Powrót do góry 
Strona 7 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Wielka loteria-Edycja Sierpniowa