Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Wielka rzeka

Go down 
+38
Lovely
Dismal
Unforgettable Fire
Dirnwod
Nafre
Diego
Dragon
Avalon
Glazier
Airanel
Rudolf
Star of Allocation
Volare
Koka
Unyan
Via
Alidd
Solar Eclipse
Suzana
Valixy
Xavier
Comillio
Summer
Rooksha
Cormercal
Forsaken
Izumi
Weel
Kiba
Dream
Chinook
Pazur
Apologize
Joy
Armagedon
Sehaine
Harpia
Tante
42 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40
AutorWiadomość
Makoto
Wędrowiec
Wędrowiec
Makoto

Registration date : 05/06/2009
Liczba postów : 95

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 40 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 40 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Wielka rzeka - Page 40 Empty
PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:04:32

- Maaaa...... koto - dokończyłam jednym tchem i spojrzałam się niepewnie na psa. Zapoznawanie się z obcymi to nie była jej mocna strona. 
Powrót do góry Go down
Astaroth
Wędrowiec
Wędrowiec
Astaroth

Registration date : 04/06/2009
Liczba postów : 7

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 40 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 40 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:07:17

Makoto i Vol. Cudownie.
Podniósł się wolno z ziemi, po czym wyszedł, przeskakując rzekę w najwęższym punkcie.
Powrót do góry Go down
Volare
Samotnik
Samotnik
Volare

Autor Zdjęć : Anda74 from Flickr

Registration date : 03/06/2009
Liczba postów : 122

Rasa : Border Collie
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:08:31

- A no, więc miło poznać - odparł, choć troszkę sztucznie.
Powrót do góry Go down
Makoto
Wędrowiec
Wędrowiec
Makoto

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:12:09

Spojrzałam się na Astara, lecz szybko odwróciła głowe. Kontatk wzrokowy to było coś czego najbardziej się bała. Spojrzałam się w dół na mokrą trawę
- Mnie również miło - odpowiedziałam już trochę śmielej. Zawsze najgorszy był pierwszy krok.
Powrót do góry Go down
Volare
Samotnik
Samotnik
Volare

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:17:07

Spojrzał w niebo. Niech to szlak weźmie ten deszcz, owszem, bywały dni w których go lubił, ale ten dzień nie był dziś, na pewno nie dziś.
Powrót do góry Go down
Makoto
Wędrowiec
Wędrowiec
Makoto

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:22:16

Westchnąłem cicho, wstałam i usiadłam pod jakimś drzewem. Wydawać się może, że deszcz tam nie dociera, niestety tak nie jest. 
Powrót do góry Go down
Volare
Samotnik
Samotnik
Volare

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:26:11

Podniósł swój szanowny tył.
- Do zobaczenia - rzucił wychodząc (NMM).
Powrót do góry Go down
Makoto
Wędrowiec
Wędrowiec
Makoto

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:29:42

Nic nie odpowiedziałam psu tylko lekko kiwnęłam głową. Zamknęłam oczy i zaczęłam wsłuchiwać się w szum liści. - Chyba zostałam tu sama..
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:34:39

Weszła..
wyglądała jak oaza spokoju ale w środku wszystko ciągnęło ją do zabawy z suką Ibiziana.
Powrót do góry Go down
Makoto
Wędrowiec
Wędrowiec
Makoto

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:37:05

Usłyszała jakiś szmer, i szybko spojrzała się w tamtą strone. Niespodzianki. Kolejna rzecz której nie lubiła. Zauważyła Nachi i zaczęła jej się niezauważalnie przyglądać.
Powrót do góry Go down
Nafre
Wędrowiec
Wędrowiec

Liczba postów : 18

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 40 Left_bar_bleue0/0Wielka rzeka - Page 40 Empty_bar_bleue  (0/0)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:50:25

Weszła lekkim krokiem ... Nie było to dlań trudne , gdyż jej sylwetka była dość kształtna . Spojrzała po psach ciemnymi jak noc ślepiami , aby po chwili tylko uchem poruszyć .

/ Mam problem . Ktoś jest grafikiem ?
Powrót do góry Go down
Azrael
Wędrowiec
Wędrowiec
Azrael

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:54:30

Wszedł, ostrożnie stawiając łapy. Gdzież on się znalazł? Uniósł łeb, by móc dokładniej przyjrzeć się owej dziwnej krainie. Zmrużył lekko ślepia, dostrzegając nieznanego mu osobnika.
Powrót do góry Go down
Nafre
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 40 Left_bar_bleue0/0Wielka rzeka - Page 40 Empty_bar_bleue  (0/0)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:56:10

Suczka usiadła , aczkolwiek grzbiet nieco sztywno wygięła ku tyłowi . Wyglądała jaj dumny Sfinks na pustyni , jednakże jej ślepia nie zdradzały aby miała z kamieniem coś wspólnego .
Powrót do góry Go down
Azrael
Wędrowiec
Wędrowiec
Azrael

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 21:59:14

Nie odezwał się ani słowem, wciąż jednak obserwował nieznajomą. Uniósł łeb ku górze.
Powrót do góry Go down
Nafre
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 22:01:41

Skinęła mu , choć żadne słowo nie raczyła się wydobyć z jej krtani . Być może była niemową ? Jakiż to absurd , skoro wiele myśli mogłaby z łatwością zwerbalizować ...
Powrót do góry Go down
Airanel
Wędrowiec
Wędrowiec
Airanel

Liczba postów : 34

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 EmptyPią 5 Cze - 22:03:48

Czyżby się ocknęła po dość długim śnie ? Najprawdopodobniej , gdyż zjawy nocne poczęły opuszczać jej umysł . Otrzepała się ostrożnie , aby po chwili wstać ze swego miejsca .

-------

https://nowaerawh.forumpolish.com/viewtopic.forum?t=2422
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 40 Empty

Powrót do góry Go down

Wielka rzeka
Powrót do góry 
Strona 40 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40
 Similar topics
-