Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Wielka rzeka

Go down 
+44
Nero
Kera
Summer
Jocker
Fatis
Dirnwod
Koka
Xavier
Chinook
Tabatha
Joy
Comillio
Forsaken
Squeal
Rooksha
Sprinter
Elpi
Harpia
Diego
Weel
Cormercal
Shade
Unyan
Fly Miyavi
Unforgettable Fire
Sasha
Rudolf
Star of Allocation
Akintsu
Devil Shigeru
Reina
Luckyx3
Alexis
Dismal
Volare
Tessi
Solar Eclipse
Via
Valixy
Tante
Makoto
Airanel
Nafre
Sehaine
48 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

Wielka rzeka - Page 19 Empty
PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 17:55:46

Spojrzałam w jego błękitne oczy, by potem utopić je znów w mojej zdobyczy. Gdy już całą zjadłam, kości pochowałam gdzieś w lesie. Położyłam się, zmrużyłam powieki. Jeszcze raz wszystko dokładnie zlustrowałam. Czekałam na Rudego? Może.
Powrót do góry Go down
Weel
Wędrowiec
Wędrowiec
Weel

Registration date : 02/02/2009
Liczba postów : 102

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 19 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 19 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 18:52:45

Z pyskiem lekko opuszczonym ku ziemi, Weel wkroczyła nad rzekę wolnym krokiem. Rozejrzała się krótko, ziewnęła. Przysiadła gdzieś tam.
Powrót do góry Go down
Shade
Wędrowiec
Wędrowiec
Shade

Autor Zdjęć : eee musze je zmienic najpierw

Registration date : 07/06/2009
Liczba postów : 159

Rasa : Siberian husky
Cieczka : 8-15
Ciąża : nie

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 19 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 19 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 19:23:08

Oddaliła się od rzeki po tym jak się napiła, oblizała się i znów przysiadła na chwilkę, zastanawiając się co by tutaj porobić, bo zaczynała się nudzić. Spojrzała na przybyła suczką i zaczęła się zastanawiać czy podejść do niej i się przywitać, dreptała tak chwilę w miejscu sama nie wiedząc co począć, była dzisiaj taka jakoś rozdrażniona i zagubiona.

( emm jakoś tak dziś nie mam weny czy cóś, może to przez pogodę -_- )
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 19:33:48

Przybiegła i usiadła na brzegu rzeki. Obmyła się z krwi i położyła się przy pobliskim drzewie.
Powrót do góry Go down
Shade
Wędrowiec
Wędrowiec
Shade

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 19:34:53

Gdy tak się intensywnie zastawiała, zauważyła następną obca jej suczkę. Po chwili zdecydowała, że nie będzie siedziała czy stała jak ten głupol
- Lunae - krzyknęła do obydwu suczek i zamerdała lekko ogonem. Co dziś jak na razie nie zdarzało się jej tak często jak zawsze. Spokojnie, wolnym krokiem podeszła kilka kroków. Jednak zatrzymała się i usiadła zastanawiając się do której z nich podejść a może zostać tu gdzie jest i będzie najlepiej. Nad takimi właśnie błahostkami potrafiła sie zastanawiać nie wiadomo po co, ale w końcu miała dopiero te 2 miesiące.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 19:37:05

Popatrzyła na szczeniaka.
-Ave...Aura.-przedstawiła się i położyła łeb na łapach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 19:37:51

- Morte. - Powiedziałam do przybyłych suczek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 19:43:53

Nic tu po mnie..-pomyślała i wybiegła.
Powrót do góry Go down
Shade
Wędrowiec
Wędrowiec
Shade

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 19:44:15

- Shade - odparła, zastrzygła uszami i zamerdała lekko ogonem. Myślała tak jeszcze chwilę siedząc, po chwili zdecydowała, że zrobi coś jeszcze innego. Po prostu wyjdzie, jakoś dziś nie miała ochoty z nikim rozmawiać ani dręczyć go pytaniami. Dziś zupełnie różniła się od wczorajszej Shade, była cicha i na nic nie miała ochoty, co chwilę miała inny kaprys. Zerwała sie z miejsc i wolnym krokiem odeszła w bliżej nieokreślonym kierunku *nmjt*
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 21:06:41

Rozejrzałam się. Nic nie przykuło mojej uwagi na dłużej. Wybiegłam w nieznanym sobie kierunku.
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 527

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 19 Left_bar_bleue70/100Wielka rzeka - Page 19 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 21:28:55

Łapy z niewyrażoną gracją opadały i wznosiły się nad ziemią.
Grzbiet niemalże wygięty w łuk byłby, gdyby nie fakt, że jego budowa na to nie pozwalała.
Ponure wejrzenie przygaszonych węglików uderzyło w obecnych.
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Liczba postów : 527

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 19 Left_bar_bleue70/100Wielka rzeka - Page 19 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 21:35:58

Wyszedł, zmierzając krokiem sztywnym, a zarazem tajemniczo płynnym, w kierunku terenów swego stada.
Powrót do góry Go down
Luckyx3
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 02/06/2009
Liczba postów : 185

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 22:32:08

Wbiegła powoli na łąkę. Podeszła pod jakieś drzewo i położyła się na boku. Cały brzuszek miała we krwi. Położyła łebek na łapach a w małych błękitnych oczkach pojawiło się kilka łez. Leżała tak i oddychała ciężko. Nie wiedziała co zrobić z ranami.
Powrót do góry Go down
Luckyx3
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptySob 13 Cze - 23:00:29

Po dłuższej chwili oczka same jej się zamknęły. Zasnęła.
Powrót do góry Go down
Luckyx3
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptyNie 14 Cze - 11:48:36

Wstała i wybiegła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptyNie 14 Cze - 12:05:14

Wchodze wolnym krokiem, siadam pod drzewem.
Powrót do góry Go down
Luckyx3
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptyNie 14 Cze - 12:08:41

Weszła powolutku i zaczęła się rozglądać. Zobaczyła tatę i od razu trochę się rozpromieniła. Kawałek przebiegła lecz po chwili nie pozwoliły jej na to rany. Podeszła powoli do niego i się przytuliła.
-Tata...-wybełkotała a w jej oczkach pojawiły się łzy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptyNie 14 Cze - 12:10:18

-Co się stało maleńka??-zapytałem ze ździwieniem i smutną miną.
Przytuliłem ją do siebie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptyNie 14 Cze - 12:14:37

Weszła z pyskiem nisko opuszczonym ku ziemi. Kierowała się węchem, gdyż ten był teraz niezawodny. Poza tym wzrok ograniczała delikatna, mglista powłoka. Przystanęła przy rzece, tam, gdzie parę dni temu. Do jej nozdrzy uderzył ostry zapach chemii. Mh. Skierowała nos ku wodzie - zdecydowania była już czysta... Lecz te parę dni temu nie mogła tego wykryć.
Zanurzyła w niej pysk i zaczerpnęła parę łyków.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptyNie 14 Cze - 12:16:43

Podeszłem do Natsu- Witaj Del Gado jestem-powiedziałem i skinołem pysk w dół.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptyNie 14 Cze - 12:19:02

Poderwała pysk, odwróciła go. Zmierzyła psa wzrokiem, nie raczyła mu niczym innym odpowiedzieć jak tylko krótkim
- Salve
.
Jej głos.. Chłodny, tnący jak ostrze, pełen jadu, jak wypływająca trucizna rozprzestrzeniająca się po ciele.
Powrót do góry Go down
Valixy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : Flickr.com ~ Anuk Irulan

Liczba postów : 103

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Kundel ~ Samoyed x Husky
Cieczka : 1-7
Ciąża : Nie

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptyNie 14 Cze - 12:20:30

Przybiegła i rozejrzała się.
-Dawno mnie tu nie było-pomyślała i spojrzała na psy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptyNie 14 Cze - 12:21:20

-A ty jak masz na imie?-zapytałem i usiadłem koło niej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptyNie 14 Cze - 12:24:37

Gdy pies usiadł obok niej, zmarszczyła lekko nos. Jej węch był do tego stopnia dobry, że czuła krew płynącą w jego żyłach. Do tego stopnia było to oszałamiające, że był dla niej plamą ciepła, które roznosiło się po jego ciele właśnie od krwi.
Zmrużyła ślepia.
- Natsu - rzuciła niedbale, niechętnie.
Powrót do góry Go down
Forsaken
Wędrowiec
Wędrowiec
Forsaken

Registration date : 04/02/2009
Liczba postów : 157

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 EmptyNie 14 Cze - 12:25:30

Przyszedł wolnym krokiem, spoglądając na starą rzekę. Widząc psy, podszedł bliżej, jednak nieznacznie. Spoczął pod jakimś drzewem. Widząc brata, uśmiechnął się lekko i skinął mu łbem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 19 Empty

Powrót do góry Go down

Wielka rzeka
Powrót do góry 
Strona 19 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Wielka rzeka
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Wielka loteria-edycja czerwcowa
» Wielka loteria-Edycja Sierpniowa

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: