| Wielka rzeka | |
|
+44Nero Kera Summer Jocker Fatis Dirnwod Koka Xavier Chinook Tabatha Joy Comillio Forsaken Squeal Rooksha Sprinter Elpi Harpia Diego Weel Cormercal Shade Unyan Fly Miyavi Unforgettable Fire Sasha Rudolf Star of Allocation Akintsu Devil Shigeru Reina Luckyx3 Alexis Dismal Volare Tessi Solar Eclipse Via Valixy Tante Makoto Airanel Nafre Sehaine 48 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 18:15:10 | |
| Spojrzała na niego dwukolorowymi oczyma i uśmiechnęła się ironicznie. Może sobie jeszcze to wytatuuję na boku co? Jakoś Ci nie wychodzi dokuczanie mi, wiesz?-powiedziała spokojnym i opanowanym tonem. | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 527
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 18:19:02 | |
| A czy ja mam ochotę Ci dokuczyć? Stwierdzamy tylko oczywisty fakt. W mej rodzimej krainie, która niedługo przed moim odejściem uleciała wraz z duszami lasu, Takich jak Ty nazywano diablimi pomiotami, bo uważano pół-wilki, pół-psy za marny wynik zwykłego gwałtu. * Wymruczał, gdy na jego pysku trwał niezmienny spokój. * Może Ty jesteś produktem miłości, nie wiem, myślę jednak, że będziemy mieli okazję jeszcze o tym porozmawiać. Do zobaczenia. * Kiwnął pyskiem, po czym wyszedł. * | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 18:22:05 | |
| Do zobaczenia...-powiedziała a jej wzrok powędrował za wybiegającą sylwetką psa. Nigdy nie zastanawiała się nad swoim pochodzeniem, toteż ta myśl teraz ją męczyła. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:19:37 | |
| Wstała i podeszła do rzeki. Napiła się wody i spojrzała na słońce które leniwie wędrowało po błękitnym niebie. Zamoczyła łapę w chłodnej wodzie a po chwili do niej wskoczyła. Zwykła ochłoda.-pomyślała i wyskoczyła z rzeki. Otrzepała się z wody po czym przysiadła na rozgrzanym kamieniu. Wygrzewała się w słońcu które powoli chyliło się ku zachodowi. Jej oczy wędrowały po bezkresnym niebie w poszukiwaniu czegoś ciekawego. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:21:41 | |
| Wbiegłam na tereny wielkiej rzeki. Podeszłam bliżej, by móc się napić. Kiedy już moje pragnienie było zaspokojone, położyłam się u brzegu rzeki. Czułam, jak woda powoli i delikatnie obmywa moje ciało. |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:26:18 | |
| Spojrzała na przybyłą suczkę. Wilczyca?-zapytała samą siebie ale odgoniła zaraz tą myśl od siebie. -Ave...Vixa jestem-powiedziała do niej. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:28:19 | |
| - Nie kojarzę cię z SKP, a jednak śmiesz używać naszego dawnego przywitania? - Spytałam z lekka ironią. Byłam wredna, ale tylko dla tych, którzy sobie na to zasłużyli... |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:32:34 | |
| Jakoś tak mi się nasunęło...-powiedziała krótko i przymrużyła ślepia. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:34:41 | |
| Jęknęłam lekko. Urg... Jak ja lubiłam takie mało zdecydowane suki, które na dodatek nie wiedzą jak się odnosić do innych. Wywróciłam oczami, jednak nie wstałam. Zlustrowałam sukę moimi czarnymi ślepiami. Dalej pozwalałam, by woda bezkarnie obmywała moje ciało... |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:38:45 | |
| Spojrzałam także na suczkę. Jednak choćby trochę uprzejma nie jesteś.....nadal się nie przedstawiłaś.-prychnęła. Następna która gada a się nie przestawi....-pomyślała a na myśl nasunął jej się Cormercal. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:41:08 | |
| - To cię akurat nie powinno obchodzić. - Burknęłam do niej. Następna, co gada, a nic nie zrobi... |
|
| |
Rudolf Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com
Registration date : 31/05/2009 Liczba postów : 1285
Płeć : Rasa : siberian husky Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:41:27 | |
| Wbiegam szybkim tempem i zatrzymuje się obok Neq. Rozglądam się obojętnie po polanie. -Ave.-powiedziałem na przywitanie. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:43:06 | |
| Przewróciła oczami, po czym je zmrużyła. Nie miała zamiaru się stąd wynosić. Ułożyła się wygodniej na kamieniu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:43:23 | |
| Kiwnęłam mu pyskiem na powitanie z uśmiechem. Tym moim ulubionym uśmiechem. Kątem oka spojrzałam na tajemniczą ów wilczycą, mrużąc powieki. Lekko zawarczałam, obnażając kły. |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:44:40 | |
| Zauważyłem jej reakcję, spojrzałem w stronę jej zainteresowania. -Co jest?-zapytałem lustrując drugą sukę. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:45:47 | |
| Spojrzałam na nią błękitnym okiem po czym je zamknęłam. Po co się takimi psami przejmować?-zadała sobie to pytanie w myśli. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:46:48 | |
| - Nic, zupełnie nic. - Powiedziałam z lekką ironią w głosie. Po chwili odpuściłam sobie, kładąc pysk na łapach i jak zwykle przypatrując się Rudemu. |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:52:33 | |
| Skinąłem pyskiem na znak zrozumienia. Zwróciłem wzrok na Naq, a szczególnie na jej uszy. (oO) Sam nie wiem czemu. -I co dzisiaj słychać? Polowałaś?-zapytałem.
/zw. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 20:54:27 | |
| - Nie miałam z kim. - Powiedziałam, z szyderczym uśmiechem. Coś ostatnio właśnie ten rodzaj uśmiechu, lubił gościć na moim pysku. |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 21:06:41 | |
| -No to teraz już masz.-również zaśmiałem się i tyknąłem ją nosem w czoło. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 21:08:19 | |
| Tyknęłam go pazurem w nos. - Na co, tym razem? - Spytałam. |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 527
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 21:10:06 | |
| Wszedł, z całkowitym nieładem kładąc łapy na ziemię, przenosząc je coraz dalej. Brnął do przodu, nie myśląc o rzeczach jakichkolwiek, cisza przebrzmiewała w jego łbie, co jawiło się nieobecnością w ciemnych ślepiach. Węgliki, natenczas przygasłe, ale gotowe kiedyś na nowo się rozżarzyć. Ale czy nie wystąpi tak zwane zmęczenie materiału? Przecież to jest całkiem możliwe, może już na zawsze pozostanie mdłym, niestrawnym towarzyszem? Ponure wejrzenie przylgnęło do Krwistych. | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 21:10:52 | |
| Oblizałem pysk i "zacmokałem" językiem. -Mam ochotę na niedźwiedzia.-obnażyłem wszystkie kły. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 21:12:22 | |
| Spojrzała na psa i uniosła łeb. Wiesz...gdybyśmy mieli mnie brać za zdrajczynię Ty też byłbyś zdrajcą.-powiedziała do Cormercala z ironicznym uśmiechem.
Ostatnio zmieniony przez Vixa dnia Nie 14 Cze - 21:13:18, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 14 Cze - 21:12:23 | |
| - Niedźwiedzia? - Spytałam, bojąc się, że źle usłyszałam. - Gdzie go znajdziesz? -Ponownie spytałam. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wielka rzeka | |
| |
|
| |
| Wielka rzeka | |
|