Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Wielka rzeka

Go down 
+44
Nero
Kera
Summer
Jocker
Fatis
Dirnwod
Koka
Xavier
Chinook
Tabatha
Joy
Comillio
Forsaken
Squeal
Rooksha
Sprinter
Elpi
Harpia
Diego
Weel
Cormercal
Shade
Unyan
Fly Miyavi
Unforgettable Fire
Sasha
Rudolf
Star of Allocation
Akintsu
Devil Shigeru
Reina
Luckyx3
Alexis
Dismal
Volare
Tessi
Solar Eclipse
Via
Valixy
Tante
Makoto
Airanel
Nafre
Sehaine
48 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

Wielka rzeka - Page 12 Empty
PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 17:29:44

Przyszła powoli, lekkim krokiem. Rozejrzała się po Rzece.
-Nie ma to jak Stare Śmiecie. - skwitowała i machnęła melancholijnie ogonem. Wskoczyła sobie na pobliski głaz :3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 17:38:02

Usiadła, owijajac kończyny łapami. Bujała się w rytm nuconej przez siebie piosenki, wraz z ogonem <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 17:45:22

Zastrzygła uszami i zmarszczyła pysk. Potrzepała łbem i wstała. Wyszła, a raczej wytruchtała.
Powrót do góry Go down
Shade
Wędrowiec
Wędrowiec
Shade

Autor Zdjęć : eee musze je zmienic najpierw

Registration date : 07/06/2009
Liczba postów : 159

Rasa : Siberian husky
Cieczka : 8-15
Ciąża : nie

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 12 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 12 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:09:14

* emm zniknęłam na chwile -_- *

Popatrzyła za wychodząca nieznaną jej suczką, a potem spojrzała na rzekę, ruszyła się w końcu z miejsca, utykała jeszcze troszkę, ale nie tak jak wczoraj. Podeszła do wody i napiła się troszkę, musiała wyciągnąć swoją i tak krótką szyje, ponieważ nie chciała wpaść do wody, nigdy nie wchodziła do rzeki i ogólnie bała się wody. Gdy skończyła oblizała się tylko oddaliła od rzeki. Usiadła na zadku i rozglądała się nieco zagubiony wzorkiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:10:49

Wróciła, acz teraz szybszym truchtem. Cóż. Dawno nie biegała więc... musiała wykorzystać nadmiar energii ^___^
Powrót do góry Go down
Shade
Wędrowiec
Wędrowiec
Shade

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 12 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 12 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:15:00

Dojrzała, że suczka wraca i zamerdała przyjaźnie ogonem, może jednak nie będzie musiała siedzieć tutaj sama.
- Lunae - przywitała się, uśmiechając się do niej. Zastrzygła uszami i ożywiła się nieco. Merdała cały czas ogonem jak to miała już w zwyczaju. W sumie to czasami robiła to nieświadomie albo po prostu nie zwracała na to już uwagi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:18:50

Zastrzygła uszami i look na Shade ^____^
-Veris x3
Powrót do góry Go down
Shade
Wędrowiec
Wędrowiec
Shade

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:23:12

- Shade jestem - powiedziała wesoło do niej. Była tak zadowolona, że ktoś się pojawił, że podniosła się i zaczęła kręcić się w kółko bez celu. Przysiadła na chwile, znów się podniosła, podreptała w miejscu i tak co chwilę, jakby nie mogła chwilę usiąść i nie denerwować innych swą ruchliwością i pobudzeniem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:24:36

-Cocaine. - wachlując ogonem, przypatrywała się małej syberiance i przysiadła na trawce. x3
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:29:07

Wbiegam dość szybkim tempem, robiąc duże susy i uderzając wielkimi łapami o ziemie. Przystanąłem przy rzece, schyliłem pysk i wziąłem kilka łyków. Otrzepałem pysk i zwróciłem pysk ku psom. Jakiś szczeniak i suka, podniosłem brwi i zamyśliłem się.
-ave.-mruknąłem po chwili i usiadłem w nasłonecznionym miejscu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:31:40

-Veris. - przywitała Rudego Rydza, skinieciem pyska xd.

*już robię ci Ava. ;3*
Powrót do góry Go down
Shade
Wędrowiec
Wędrowiec
Shade

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:32:23

- Miło panią poznać, z jakiego jest pani stada - zapytała w końcu przysiadając na trawie i merdając tylko miarowo ogonem. Spojrzała na nią i wyszczerzyła kiełki w uśmiechu. Była szczunkiem, który chciał poznać cały świat, wszystko w okół siebie, wiele psów i suczek. Z dnia na dzień stawała się jednak inna, wszystko w niej jeszcze tańczyło i grało, jak na razie, jednak jej szalony temperament bardzo drobny kroczkami zbliżał do zmian. Po chwili usłyszała a następnie zauważyła obcego jej psa
- Lunae - przywitała się uprzejmie i znów spojrzała na suczkę
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:33:13

Wbiegła, tnąc ogonem powietrze. Zadarła pysk w górę i spojrzała po obecnych.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:33:37

-Ej no. Nie jestem, aż taka stara. Mówi mi Cocaine. - spojrzała na suczkę.
-Jestem z Wiosennego Deszczu. - odparła na zapytanie.
Powrót do góry Go down
Shade
Wędrowiec
Wędrowiec
Shade

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:37:39

Znów wyszczerzyła kiełki w uśmiechu do Cocaine. Spojrzała na przybyłą suczkę
- Lunae - przywitała się tym razem z nią. Nagle zaczęła się zastanawiać, że gdyby poczekała chwilę, mogłaby powiedzieć to tylko raz, jednak po chwili przestała zaprzątać tym sobie swój mały łebek
- a ja jestem z Stada Pełni Księżyca - powiedziała do Cocaine, merdając wciąż ogonem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:40:55

Kiwnęła im pyskiem. Usiadła twardo na ziemi, owinęła łapy ogonem i wypuściła powietrze nosem z cichutkim świstem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:44:12

-Wiem, wiem. - uśmiechnęła sie wachlując ogonasem ^___^
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:45:45

/sory zmuliłam.

Ułożyłem się w miejscu i podniosłem pysk ku górze. Jeszcze ciepłe, promyki słońca dochodziły do niego. Grzało mnie po całym ciele. Zauważyłem przybyłą suczkę, zlustrowałem ją z góry do dołu.
Powrót do góry Go down
Shade
Wędrowiec
Wędrowiec
Shade

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:47:24

* muszę spadać, pomagać rodzicom *

Popatrzyła jeszcze po wszystkich, nie chciała jeszcze iść, ale musiała. Siedziała chwilę nie wstając i rozmyślając intensywnie. Przymrużyła oczy i zerwała się z miejsca w sekundę. Uśmiechnęła się jeszcze do Cocaine, w nadzieii, że spotka ją kiedyś i będzie mogła zadać jeszcze jakieś, sama nie wiedziała jakie pytania. Ruszyła wolnym krokiem, machając ogonem w powietrzu. Oddaliła się w bliżej nieokreślonym kierunku *nmjt*
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:47:52

*Avatar gotowy Wielka rzeka - Page 12 624693*

Spojrzała na Rudolfa, lustrując jego sylwetkę kasztanowymi oczami. x3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:49:13

Poczuła na sobie czyjeś spojrzenie, odwróciła łeb i posłała ów obserwatorowi krótkie spojrzenie. Nie wyrażające niczego innego, jak rozpierającej jej nudy. Co by dała za przeżycie czegoś emocjonującego? Już ciekawsza byłaby sekcja zwłok żaby, niż siedzenie tutaj.
Kiwnęła mu mimowolnie pyskiem.
- Ballantine - rzuciła do niego, jak i do reszty.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:53:05

-Cocaine. - kiwnęła do Ballentine. Machnęła ogonem i zastrzygła uszami. Kłapnęła na muchę.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:55:43

*szybka jesteś xd. *

Rozejrzałem się znów po łące.
-Rudy.-mruknąłem w odpowiedzi. Wyjąłem sztylet i zacząłem coś skrobać w drzewie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:56:47

Podeszła do Rudzielca.
-Można? - wskazała miejsce obok. x3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyPią 12 Cze - 18:57:27

Odwróciła się całkowicie w stronę psa, by następnie się ułożyć. Skrzyżowała przednie łapy i położyła na nich mahoniowy łeb.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 Empty

Powrót do góry Go down

Wielka rzeka
Powrót do góry 
Strona 12 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Wielka rzeka
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Wielka loteria-edycja czerwcowa
» Wielka loteria-Edycja Sierpniowa

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: