| Wielka rzeka | |
|
+44Nero Kera Summer Jocker Fatis Dirnwod Koka Xavier Chinook Tabatha Joy Comillio Forsaken Squeal Rooksha Sprinter Elpi Harpia Diego Weel Cormercal Shade Unyan Fly Miyavi Unforgettable Fire Sasha Rudolf Star of Allocation Akintsu Devil Shigeru Reina Luckyx3 Alexis Dismal Volare Tessi Solar Eclipse Via Valixy Tante Makoto Airanel Nafre Sehaine 48 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Squeal Wędrowiec
Registration date : 12/06/2009 Liczba postów : 45
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:54:52 | |
| Otworzyłam ślepia. Wstałam i podeszłam do rzeki zanurzyłam łapę w wodzie i szybko ją cofnęłąm.Wpatrywałam się w taflę wody. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:55:31 | |
| - Co ty jesteś? - przymrużył lekko oczy, podniósł wzrok na gwiazdy. Halo, Halo, czemu nikt nie odpowiada?, burknął w myślach. |
|
| |
Squeal Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:58:14 | |
| Machnęłam ogonem i położyłam się. Miałam ochotę podejść do tamtych psów, ale byłam nieśmiała. Po prostu nie miałam odwagi tak po prostu podejść i zagadać... | |
|
| |
Chinook Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : ja (appey, deviantart)
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 730
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : owczarek niemiecki długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:59:15 | |
| //Soul, szkolenie, noo. Weszła z wolna, trzymając w łapie butelkę z bliżej niezidentyfikowanym płynem. - Veris. - rzekła w kierunku psów, usiadła pod drzewem. | |
|
| |
Makoto Wędrowiec
Registration date : 05/06/2009 Liczba postów : 95
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:59:48 | |
| Przyszłam powoli, i po cichu. Nie chciałam za bardzo zwracać na siebie uwagi. Usiadłam przy jakimś większym kamieniu, a żeby wtopić się w tło jak kameleon. Zaczęłam bacznie obserwować psy z ukrycia. Nikt z nich nie był mi znajomy.. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : halloosin8 on flickr.com
Registration date : 27/01/2009 Liczba postów : 822
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Dobre pytanie. Rasa : Owczarek niemiecki Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Trochę nie ten wiek.
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:00:31 | |
| Weszła. Spojrzała po psach, machnęła końcówką ogona. | |
|
| |
Koka Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 153
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:01:11 | |
| -No tutaj. Szukałeś kogoś ze swojego stada, ale za to ja jestem. Nic z tego, że nie z Twojego. Mwa, rymuje. xd-Uśmiechnęłam się serdecznie. Łeb skierowałam ku przybyłej. -Lunae.-Powiedziałam bez entuzjazmu. Pysk znów skierowałam ku Soulowi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:02:04 | |
| // już XD
- chodziło Mi o Krwawe Przymierze a nie Wiosennego Deszczu. - wywrócił oczami, jak go wszystko dzisiaj irytowało, po co on się w ogóle pokazywał. Dostrzegł kątem oka Joy, nie no cud po prostu, lekki uśmiech acz szczery wpłynął na jego pysk, kiedy ujrzał tak ukochaną przez niego osobę. |
|
| |
Luckyx3 Wędrowiec
Registration date : 02/06/2009 Liczba postów : 185
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:03:58 | |
| Weszła powolutku na łąkę, spojrzała po psach. Dostrzegła Makoto. Zaszła ją od tyłu i skoczyła na nią. -Buuu!.-krzyknęła, pociągnęła ją za ucho i położyła sie koło niej. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Dobre pytanie. Rasa : Owczarek niemiecki Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Trochę nie ten wiek.
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:04:55 | |
| Kiwnęła Nali pyskiem, wykrzywionym w półuśmiechu. Przerzuciła wzrok na Soula, podeszła do niego wolno. - Ave. | |
|
| |
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : owczarek niemiecki długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:05:14 | |
| Wyszczerzyła się do Joy. I co z tego, że tamta była z SKP? Według Nal, zachowywała się często... inaczej. Otworzyła butelkę i powąchała. Czysta. Zaczęła popijać. | |
|
| |
Makoto Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:07:55 | |
| Położyła po sobie uszy i spojrzała się przestraszony na Lucky - Nigdy więcej tego nie rób.. - uśmiechnęła się lekko, jednak niepewnie. Nie lubiła niespodzianek. - Dawno ciebie nie widziałam - stwierdziłam, leżąc na trawie i czując na sobie ciężar suczki | |
|
| |
Koka Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 153
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:08:10 | |
| Parsknęłam. Nic nie odpowiedziałam. Szkoda czasu. -Jak dojdziesz do siebie, to powiedz.-Powiedziałam, nawet nie skierowałam pysk ku niemu. Patrzyłam w ziemię. Po chwili wskoczyłam na jakąś skałę i przymrużyłam oczy. Nie ma to jak przyjaciel. Skuliłam uszy. | |
|
| |
Squeal Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:08:27 | |
| Wstałam. Podeszłam bliżej szczeniaków. Położyłam się tak, by móc się im przyglądać. Naszły mnie wspomnienia z "dzieciństwa", westchnęłam cicho. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:08:49 | |
| - Ave, Babciu. - przywitał się cicho, starał się przybrać jak najlepsza postawę, aby nie zobaczyła jaki jest słaby teraz. |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:11:11 | |
| Trąciła go nosem w pysk. - Coś nie w formie? - spytała go, tonem, który wcale nie oczekiwał odpowiedzi. Usiadła obok niego. | |
|
| |
Luckyx3 Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:11:29 | |
| -Dobrze.-zachichotała. -Mhm, ja Ciebie też dawno nie widziałam...a tyle się zdarzyło od tego czasu...-powiedziała i wyszczerzyła ząbki do niej. Spojrzała na Squeal i wyszczerzyła się jeszcze bardziej. -Veris, Lucky jestem.-powiedziała do suczki. -A to...-powiedziała i szturchnęła Makoto. | |
|
| |
Squeal Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:13:40 | |
| Hej, mała. - wysiliła się na szczery uśmiech. Pacnęła ją łapą. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:14:52 | |
| Wypuścił bezsilnie powietrze nosem. - Wszystko zauważysz, co? - mruknął, wbił blade spojrzenie w trawę. |
|
| |
Luckyx3 Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:15:45 | |
| Zachichotała. Czekała aż Makoto się przedstawi. Zaczęła rysować pazurkiem w ziemi. Cóż...NUDA!! xP | |
|
| |
Makoto Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:16:31 | |
| Spojrzałam się na suczke i skuliłam ogon. Cofnęłam się pare kroków i zaczęłam patrzeć się w trawe. Byle tylko nie mieć kontaktu wzrokowego - Makoto.. - wymamrotałam.* czasem znikam na dłuższą chwilę, bo mnie goniaxP*
Ostatnio zmieniony przez Makoto dnia Pią 19 Cze - 23:17:38, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:16:57 | |
| Dopiła wódkę do końca a potem... po prostu zasnęła.
//Joyy. Co chciałaś na GG? ; < Bo ja nie na swoim komputerze, więc na PW napisz. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:18:14 | |
| Machnęła jedynie ogonem w odpowiedzi. Spojrzała na niego. - Czegoś Ci brakuje? - zgadywała, choć brzmiało to dość pewnie.
//Nal, za długo by na gg :< | |
|
| |
Luckyx3 Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:19:17 | |
| Zauważyła natrętnego komara który krążył koło niej. Zaczęła za nim gonić i próbowała go złapać w łapki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 23:21:31 | |
| - Brakuje Mi siebie. - odparł na jej pytanie, znowu się stało, że jak dorósł stał się Cieniem Własnego siebie, o imię chyba nie bez powodu dostał. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wielka rzeka | |
| |
|
| |
| Wielka rzeka | |
|