Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Lazurowy Klif{Zakaz porywania}

Go down 
+29
Summer
Missy
Tivola
Jigsaw
Sehaine
Glazier
Cahir
Hirashi
Cerise
Devio
Forsaken
Chelsea
Nadia
Bloy
Ava
Morphine
Solar Eclipse
Koka
Cantare
Unforgettable Fire
Takuro
Unyan
Joy
Star of Allocation
Akintsu
Rudolf
Pazur
Lida
Tante
33 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 Empty
PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 13:51:12

Chyba nigdy nie znajdę w tej krainie przyjaciół,pomyślał i zniknął za wzgórzem*nmm*
Powrót do góry Go down
Cahir
Wędrowiec
Wędrowiec
Cahir

Registration date : 11/07/2009
Liczba postów : 547

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 Left_bar_bleue70/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 13:52:23

Zaśmiał się cicho i wskoczył do wody. Stanął w miejscu, gdzie kończył się piasek, a zaczynała ciemna i niebezpieczna głębina. Po głowie chodził mu szalony pomysł, a na pysku drżał dziwny uśmieszek...
Powrót do góry Go down
Cahir
Wędrowiec
Wędrowiec
Cahir

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 Left_bar_bleue70/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 15:14:45

Zanurzył się i zaczął płynąć, mniej więcej w to samo miejsce, w którym wczoraj coś zaatakowało Em. Zjeżył sierść, a z głębi jego gardła wydobyło się głuche warknięcie. Miał wielką nadzieję, na starcie z potworem z dna morza. Brak adrenaliny dawał mu się we znaki.
Powrót do góry Go down
Cahir
Wędrowiec
Wędrowiec
Cahir

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 16:58:50

Po dłuższej chwili zawrócił zrezygnowany. Wypełzł na brzeg i położył się na mokrym piasku. Nie był pewien co czuje... wściekłość, smutek, nadzieję? Zaśmiał się sam z siebie. Był żałosny.
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 351

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 Left_bar_bleue100/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 17:14:45

Weszłam. Usiadłam obok obcego mi psa.
- Veris - mruknęłam cicho, trochę tak jakbym mówiła do siebie. Rozejrzałam się po otoczeniu.
Powrót do góry Go down
Cahir
Wędrowiec
Wędrowiec
Cahir

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 17:22:25

Potrząsnął głową i spojrzał w górę, na obcą mu sukę - Witaj - mruknął cicho.
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 Left_bar_bleue100/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 17:26:15

- nie przeszkadzam? - spytałam machając ogonem przy czym zamiatałam piach na którym siedziałam. -a tak poza tym Summer jestem, a ty?
Powrót do góry Go down
Cahir
Wędrowiec
Wędrowiec
Cahir

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 17:33:34

-Cahir - powiedział krótko - Nie, nie przeszkadzasz. Czasami dobrze jest z kimś pogadać. - podniósł się do siadu i uśmiechnął krzywo.
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 17:37:30

- do jakiego stada należysz? Obstawiałabym, ze do "Pełni Księżyca" lub "Samotników". "Krwawa Przysięga" mi nie pasuje, a "Wiosennym Deszczu" jestem ja i jakoś Cie nie widziałam u nas. -uśmiechnęłam się do niego promiennie. Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 336187
Powrót do góry Go down
Cahir
Wędrowiec
Wędrowiec
Cahir

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 17:41:35

-KP ci nie pasuje? - wyszczerzył się w dziwnym uśmiechu. To przez myśli, które ostatnio chodziły mu po głowie - Masz rację, jestem samotnikiem. Całkiem bystre - zaśmiał się.
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 17:50:36

- nie wiem... Tak jakoś... - uśmiechnęłam się - rzadko co uważam, że ktoś należy do KP - zaśmiałam się cicho. - raczej jestem optymistką i wierze, ze świat nie dzieli się na dobro i zło tylko na samo dobro... Ale niestety tak nie jest - wyszczerzyłam się. -hm... sprostowanie wierzyłam tak jak byłam mała, teraz jest inaczej ... odkąd tu jestem ...

/z/w/
Powrót do góry Go down
Cahir
Wędrowiec
Wędrowiec
Cahir

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 17:58:44

-Masz jednak szczęście, że się nie pomyliłaś - zaśmiał się cicho ponownie - Nie istnieje dobro ani zło. Byłem po obu stronach i po żadnej nie odnalazłem ani tego, ani tego - uśmiechnął się do niej przyjaźnie.
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 18:05:54

- jak by nie istniało to chyba nie było podziału na stada dobre, złe i neutralne, co? - uśmiechnęłam się i dodałam po chwili - a co byś mi zrobił gdybym nie w trafiła do jakiego stada należysz? Zjadłbyś mnie?
Powrót do góry Go down
Cahir
Wędrowiec
Wędrowiec
Cahir

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 18:15:05

-Może nie od razu zjadłbym... - zaśmiał się - I uważam ten podział za totalną bzdurę. Nie spotkałem jeszcze nikogo neutralnego. Choć wielu usiłuje tak się nazywać - zamyślił się. - Ty jesteś w... SWD, prawda?
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 18:26:46

- tak - kiwnęłam głową. - podział może nie jest taki złym pomysłem. Ale stado neutralne jest takie hm... niepotrzebne? Znam parę osób z PK i uważam, że nie są neutralni. Bo albo jest ktoś całkowicie dobry lub zły. Nie ma czegoś takiego jak bycie dobrym w 50% i złym w 50%. To według mnie nie ma sensu.
Powrót do góry Go down
Cahir
Wędrowiec
Wędrowiec
Cahir

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 18:30:39

-Neutralność to nie bycie w połowie dobrym, a w połowie złym. To nie mieszanie się w żadne konflikty. Nie związywanie się z żadną ze stron. Nawet ja tak nie potrafię - uśmiechnął się i trącił ją pyskiem - W każdym wypadku ty wybór masz już za sobą, a ja nie muszę go dokonywać. Przynajmniej na razie... Długo już tu jesteś?
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 18:45:37

- jak kto woli -zaśmiałam się ja po prostu mam własny tok myślenia. Od kiedy ja tu jestem? Hm... Tak gdzieś pół roku minęło, a ty? Masz zamiar dołączyć do jakiegoś stada czy bycie samotnikiem Ci odpowiada?
Powrót do góry Go down
Cahir
Wędrowiec
Wędrowiec
Cahir

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 18:49:51

-Jeszcze się zastanawiam - wstał i otrzepał futro z piasku - Pół roku... całkiem długo. I jak ci się tu żyje? - zerknął na nią uważniej.
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 18:58:30

- spoko ale nadal się tu czuje tu obco, bo nie znam tu nikogo... prawie... no oprócz stada to ty i parę osób z PK. Ale nie jest źle, jak się dopasujesz do reszty to wszystko idzie z górki. Ale to kwestia stada. Proponuje SWD - z wyszczerzem walnęłam go ogonem w bok. Ale twój wybór, twoja sprawa...
Powrót do góry Go down
Cahir
Wędrowiec
Wędrowiec
Cahir

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 19:02:04

-Tak szczerze, to SWD nigdy mnie nie pociągało - powiedział tajemniczo - I w tym właśnie mój problem - ja nie jestem taki jak reszta. - parsknął cicho i zerknął w kierunku oddalonego kawałek lasu i westchnął smutno.
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 19:11:56

- oryginalny powiadasz? - uśmiechnęłam się. - uważałam podobnie ale w końcu dołączyłam do SWD jestem raczej dusza towarzyską, a bycie samotnikiem nie jest takie łatwe co?
Powrót do góry Go down
Cahir
Wędrowiec
Wędrowiec
Cahir

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 19:31:28

-Jest dosyć łatwe. Nie musisz z nikim rozmawiać, wypełniać obowiązków, słuchać kogoś wyższego rangą - parsknął ironicznie - Ale niestety nikogo wtedy nie obchodzisz.
Powrót do góry Go down
Hirashi
Wędrowiec
Wędrowiec
Hirashi

Registration date : 09/07/2009
Liczba postów : 284

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyNie 26 Lip - 22:39:35

wszedł spokojnie...rozglądał się po psach...Nikt kto chciałby z nim rozmawiać...
Powrót do góry Go down
Chelsea
Wędrowiec
Wędrowiec
Chelsea

Registration date : 14/07/2009
Liczba postów : 195

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 Left_bar_bleue60/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 Empty_bar_bleue  (60/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyPon 27 Lip - 12:14:10

Weszła wolno włócząc łapami a za nią biegły dwa małe szczeniaki najwyraźniej bardzo interesował je świat. Cofnęła jedynie uszy gdy zobaczyła Cahira , nie chciała aby ujrzał jej z e...nimi. Podeszła bliżej niego - Witaj - powiedziała do niego , ucieszona jego widokiem .
Powrót do góry Go down
Missy
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 09/07/2009
Liczba postów : 72

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 EmptyPon 27 Lip - 20:59:39

Wchodze. Rozglądam się do okoła.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 35 Empty

Powrót do góry Go down

Lazurowy Klif{Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 35 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-