Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Lazurowy Klif{Zakaz porywania}

Go down 
+29
Summer
Missy
Tivola
Jigsaw
Sehaine
Glazier
Cahir
Hirashi
Cerise
Devio
Forsaken
Chelsea
Nadia
Bloy
Ava
Morphine
Solar Eclipse
Koka
Cantare
Unforgettable Fire
Takuro
Unyan
Joy
Star of Allocation
Akintsu
Rudolf
Pazur
Lida
Tante
33 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 Empty
PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:01:06

Po wydmach dreptał duży syberian. Uśmiechnął się.
-miło jest wrócić
Z zainteresowaniem, przyglądał się Missy.
Powrót do góry Go down
Missy
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 09/07/2009
Liczba postów : 72

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 Left_bar_bleue100/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:03:31

Spojżałam na psa. Uśmiechneła się do niego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:05:09

Odwzajemnił uśmiech. Niepewnym krokiem podszedł do suczki. Wyciągnął łapę w jej stronę.
-Iwan
Powrót do góry Go down
Missy
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 Left_bar_bleue100/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:05:40

-Missy-przedstawiłam się i wstałam
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:06:35

Spojrzał na spienione fale.
-morze jest piękne...
Powrót do góry Go down
Missy
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:07:48

-Tak-odpowiedziałam
Popatrzyłam na psa
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:10:00

-szum morza jest piękny jak twój głos, głębia morska jest jak twoje oczy
Spojrzał na nią. Taki z niego poeta.
Powrót do góry Go down
Missy
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:12:23

Popatrzyłam w oczy psa.
-Chyba się zakochałam-powiedziałam w myślach
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:18:02

Zaśmiał się. Usiadł.
-życie ciągle nas zaskakuje, ale tylko jedna rzecz naprawde zaskakuje w życiu...
Znów poetycka gadka, by pogłębić swoje uczucie.
Powrót do góry Go down
Missy
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:22:14

-Zostaniesz moim partnerem?-zapytałam z niepewnością
Powrót do góry Go down
Luckyx3
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 02/06/2009
Liczba postów : 185

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:23:41

Tak, tak a ona zawsze wszystko psuje. Wbiegła powolutku i rozejrzała się po psach. Na widok Missy zaczęła biec szybciej i po chwili wskoczyła na nią z wielkim okrzykiem 'Maaama!!!''. Missy przewróciła się pod ciężarem swojej córeczki. Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:24:29

Jego twarz rozświetliął radość.
-jasne, poczekaj chwilę
Z torby wiszącej u jego boku wyciągnął złoty medalik.
-to dla ciebie
Podał go Missy.
Powrót do góry Go down
Missy
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:29:03

-Dziękuje-powiedziałam do psa
Po chwili podniosłam się z ziemi przytulając Lucky.
Powrót do góry Go down
Lysis
Wędrowiec
Wędrowiec
Lysis

Registration date : 27/07/2009
Liczba postów : 141

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:29:19

Przyszła wolnym krokiem.Spojrzała na trzy psy.Uśmiechnęła się w duchu i postanowiła zbliżyć się do nich.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:31:48

Spojrzał na Lucky i Lysis.
-witam
Powrót do góry Go down
Lysis
Wędrowiec
Wędrowiec
Lysis

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:32:44

Jestem Lysis-przedstawiła się i usiadła obok psów.Spojrzała swymi kasztanowymi oczami na samca husky.
Powrót do góry Go down
Missy
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:33:26

-To moja córeczka-powiedziałam i wypchnełam Lucky przed siebie.
/musze lecieć/
Po chwili wybiegam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:34:20

-Iwan
Uśmiechnął się.
-hej, możesz uważać mnie za ojca
Powrót do góry Go down
Lysis
Wędrowiec
Wędrowiec
Lysis

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:39:31

-Należysz do jakiegoś stada?-zapytała po chwili machajac ogonem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:41:20

-nie, chcę raczej być samotnikiem
Uśmiech mu zbladł.
-muszę iść
Po chwili wstał i wybiegł.
Powrót do góry Go down
Lysis
Wędrowiec
Wędrowiec
Lysis

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:43:40

Bywaj-powiedziała do niego i ruszyła przed siebie*nmj*.
Powrót do góry Go down
Luckyx3
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 02/06/2009
Liczba postów : 185

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyPon 27 Lip - 21:45:24

No i znowu sama...Wybiega.
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 351

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyWto 28 Lip - 10:59:35

Spojrzałam na przybyłe psy. Wywróciłam oczami i mruknęłam do Cahir'a.
- może i masz racje ale ma to i dobre strony... Np.: Istnieje mniejsze ryzyko że SKP cię złapie,a co się z tym wiąże? Nie musisz "gnić" tylko i wyłącznie na terenach na których jest założony jest zakaz. Ma się przyjaciół stadnych, legowisko,...
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 351

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyWto 28 Lip - 11:27:11

Machnęłam ogonem.
- sorry ale muszę już iść... Mam nadzieję, że się jeszcze kiedyś spotkamy - uśmiechnęłam się i pacnęłam go ogonem w bok.
- ciao - wybiegłam.
Powrót do góry Go down
Star of Allocation
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : nathanael hevelone/Novawuff.

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 603

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : siberian mix.
Cieczka : 1-7
Ciąża : Nie.

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 EmptyWto 4 Sie - 12:57:34

Gorące powietrze nieprzyjemnie dawało się we znaki.
Szła. Biegła. Leciała na oślep. Nie przeszkadzała jej nawet złamana kończyna. Krwista plama prędko gnała poprzez pagórek klifu. Nienawiść, smutek, tęsknota... nikt nie wie, jak gwałtowne uczucia nawiedzały jej dusze. Miała ochotę odejść z tego świata: zakończyć swój bezsensowny żywot.
powrót panny demolki?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 36 Empty

Powrót do góry Go down

Lazurowy Klif{Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 36 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: