Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
AutorWiadomość
Takuro
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Takuro

Autor Zdjęć : kazemachinoken z flickr.com

Registration date : 21/09/2007
Liczba postów : 1250

Upomnienia : 0/3
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Akita Inu
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : Nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut: Główny Administrator / Technik

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 12:19:31

Zerknął na dożycę i warknął, ukazując szereg śnieżnobiałych zębów. Panoszy się i wypija resztki wysuszonej Rzeki? Zerknął na sukę Husky.
- Takuro. - odpowiedział jej mrukliwym głosem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 12:22:19

Kompletnie olała akite, bo po cóż się przejmować ? Woda, w końcu nie jest jego, nie należy do nikogo, ot co. Skierowała swój zacny zad ku rozłożystemu drzewu i spoczęła przy nim. Położyła swą łapę na pnie drzewa i wypaliła na nim jej odbicie, poczęła się mu przyglądać z zadowoleniem.
Powrót do góry Go down
Takuro
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Takuro

Autor Zdjęć : kazemachinoken z flickr.com

Registration date : 21/09/2007
Liczba postów : 1250

Upomnienia : 0/3
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Akita Inu
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : Nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut: Główny Administrator / Technik

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 12:24:07

Jednak jej również nie, a ona stąd nie pochodzi. Prychnął i wyszedł, bo userka Takuro korzystając z momentu, gdy nie pada, jedzie do sklepu po upragnione książki. /zt

{ o.o }
Powrót do góry Go down
Luckyx3
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 02/06/2009
Liczba postów : 185

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 12:26:45

Spojrzała na dożkę. Pokręciła lekko łbem i usiadła przy rzece. Wpatrzyła się w wodę, cóż innego miała robić. Z `wyjątkowymi` już miała za dużo do czynienia. Popatrzyła na szramy na brzuchy, które zostały po metalowych pazurach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 12:29:28

Spojrzała za Takuro, a z jej nozdrzy wydobyła się gorąca para. O tak, to znak złości. Przerzuciła swój wzrok ku suce Huskiego, machnęła chudym ogonem, uderzając o pień sąsiadującego drzewa.
Powrót do góry Go down
Luckyx3
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 12:32:12

Poczuła, wręcz na sobie wzrok suki. Nie miała zamiaru się odwracać ku niej. Zaczęła grzebać łapą w ziemi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 12:37:13

Oczy suki zaczerwieniły się mocniej, teraz wręcz jej wzrok był ciepły i bardziej odczuwalny. Po chwili jednak odwróciła wzrok na suchą trawę, która i tak jeszcze bardziej przypaliła, zostały puste placki, czarnej ziemi...
Powrót do góry Go down
Luckyx3
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 12:40:28

Spojrzała błękitnymi oczyma na spaloną trawę. Warknęła gardłowo i wstała. Nie miała zamiaru zostać tym razem poparzona. Machnęła ogonem i wybiegła, mierząc sukę uważnym spojrzeniem. Zniknęła w krzakach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 12:45:02

Zaśmiała się pod nosem, ach ten strach. Oczy jej wróciła do poprzedniego zabarwienia. Podniosła się i wolnym, ociężałym krokiem opuściła to miejsce.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 1277

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 13:02:16

Weszła powoli nad rzekę. Podeszła do niej i obmyła pysk z ludzkiej i zwierzęcej krwi. Opadła ciężko na zdrowy bok i spojrzała na niebo. Dopiero po chwili zauważyła spaloną trawę i odbitą łapę na drzewie. Następny wyjątkowy pies? Lecz jednak ten musiał być całkowitym przeciwieństwem lodowatej suczki Saluki.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 13:25:56

Wyszła.
Powrót do góry Go down
Nero
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 02/02/2009
Liczba postów : 48

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 13:26:11

Wbiegłem.
Położyłem się przy rzece, po czym zanużyłem w niej łapę.
Zagłębiłem się w myślach.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 13:48:35

Ponownie wchodzi oo''. Siada przy brzegu rzeki i patrzy na jej spokojny nurt. Dopiero po chwili zauważyła psa.
Lunae. Vixa.-przedstawiła się i spojrzała pustym wzrokiem na niebo.
Powrót do góry Go down
Nero
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 13:51:08

Ocknąłem się.
Zmierzyłem sukę obojętnym wzrokiem.
Nic nie odpowiedziałem. Dziś dobry humor raczej mi nie towarzyszył.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 13:54:33

Cóż. Następny który ją całkowicie ignoruje. Przejechała łapą po ziemi i spojrzała na ślad. /swój wzrok skierowała po chwili na niebo.
Coś nie w sosie, co ?-zapoczątkowała rozmowę, choć niebyła pewna czy odpowie.
Powrót do góry Go down
Nero
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 14:02:06

Och. Już nie bądź taki wredny.
-Mhm.-Mruknąłem jedynie, po czym skierowałem z niechęcią pysk ku niej.

//Vixa, nie była pisze się osobno.

Ostatnio zmieniony przez Nero dnia Czw 25 Cze - 14:04:07, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 14:03:33

Zamknęła ślepia.
Nie chcesz rozmawiać, to nie. - powiedziała.
Powrót do góry Go down
Nero
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 14:13:30

-Przepraszam, że tak się zachowywałem. Poprostu, kazdy ma gorsze dni.-Powiedziałem.
-Na mnie czas.-Wybiegłem. //nmmt//
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 15:59:02

Rozgląda się i po chwili wybiega.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 144

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 19:33:07

Idę ku polanie. Gwiżdżę sobie pod rytm piosenki. Siadam od razu przy brzegu rzeki.
Powrót do góry Go down
Harpia
Wędrowiec
Wędrowiec
Harpia

Registration date : 30/05/2009
Liczba postów : 475

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 19:35:33

Truchtem przybiegła, jakoś tanecznie tak. Jak gdyby w rytm jakiegoś szalonego utworu Vivaldiego. Musiała być z siebie zadowolona, bo świata poza swoim nosem dziś nie widziała.
Powrót do góry Go down
http://LaCreaturaa.deviantart.com
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 19:39:29

Nagle na nosie usiadł mi, tak po chamsku komar. Zrobiłem zeza, aby mu się przyjrzeć i znienacka zabiłem go łapą. Skrzywiłem lekko pysk i rozejrzałem się po polanie. Zobaczyłem borderkę, czy ona tańczy? Zaśmiałem się i na razie przyglądałem się jej poczynaniom.
Powrót do góry Go down
Harpia
Wędrowiec
Wędrowiec
Harpia

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 20:02:36

Pozwalała swej kicie dryfować na wietrze swobodnie, pyskiem targnęła na lewo, uchem lewym na prawo, a łapy swoje robiły, ni to bieg ni to taniec.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 20:07:12

Uśmiechnąłem się i machnąłem ogonem. Podszedłem do niej i mruknąłem cicho do jej ucha.
-Witam panią.-zaśmiałem się cicho.
Powrót do góry Go down
Harpia
Wędrowiec
Wędrowiec
Harpia

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 EmptyCzw 25 Cze - 20:13:20

Aż podskoczyła zaskoczona stanąwszy też naraz.
- Ładnie to tak mię straszyć pod wieczór? - fuknęła. Całkiem jednak była przecież spokojna. Droczyła się.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 3 z 40Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: