Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
AutorWiadomość
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 1:29:19

-No, bo tak jakoś mi wpadła do pyska.-mówiłem z wywalonym znów jęzorem, który czyściłem wodą. Wyplułem z pyska wodę.
Powrót do góry Go down
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 18/06/2009
Liczba postów : 80

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 1:33:39

Spojrzała na niego i roześmiała się.
-Zabawnie wyglądasz. - stwierdziła krótko i machnęła ogonem. Usiadła sobie gdzieś oparta grzbietem o gruby pień.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 1:36:31

Otrzepałem się od wody i zwróciłem się w jej stronę.
-Jak będziesz jeszcze miała jakiś problem z mp3, to pewnie chodzi o słuchawki. Teraz już muszę lecieć, dobrej nocy.-poczochrałem ją po głowie i wybiegłem.
Powrót do góry Go down
Tabatha
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 18/06/2009
Liczba postów : 80

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 1:41:41

Spojrzała za nim machając ogonem.
-Ciauuu, dobranoc.
tym samym zasnęła. ;nmj;
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 13:31:58

Włażę i rozglądam się. Parę psów tutaj spało, spojrzałem na Tab. Zaśmiałem się i usiadłem przy rzece.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 13:37:50

Weszła. Oczy jej dzisiaj były nieco bardziej czerwone niż wczoraj, co znaczyło, że nie miała tak dobrego humoru... Ach... Ona i jej humorki. Rozejrzała się, dostrzegła huskiego, ogonem przecięła powietrze. Ruszyła w kierunku oznakowanego przez siebie drzewa i siadła przy nim.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Registration date : 31/01/2009
Liczba postów : 148

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 13:40:11

Obudziła się Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 336187 Spojrzała kątem oka na Rudego, pocisnęła go kamykiem po czym dalej udawała, że śpi ; D
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 13:42:08

-Ałć.-syknąłem i odwróciłem się w stronę z której doleciała owa rzecz. Roxy. No tak. Wstałem i poszedłem w jej stronę. Wiedziałem, że udaje, specjalnie usiadłem sobie na niej.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 13:46:20

Zacisnęła zęby, co za wredna maupa, noo .. Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 336187 Otworzyła jedno oko;
-Byłbyś tak miły ... ? Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 336187 -próbowała go z siebie zwalić.
-A i dzięki za pobudkę ;p
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 13:48:21

Spojrzała na psy i prychnęła bezgłośnie. Machnęła ogonem kilkakrotnie i ziewnęła, okazując dwa rzędy białych zębów.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 13:48:40

Przycisnąłem specjalnie jeszcze mocniej zadem.
-Czy mi się coś zdaje czy słyszałem jakieś głosy?-powiedziałem głośno rozglądając się.
-No, bo przecież Roxy śpi.-mówiłem dalej.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 13:50:43

Roześmiała się.
-Dobra, dobra ;p -pacnęła go ogonem w nos.
-Pan śmieszek się znalazł, pf . - uszczypnęła go w zadek.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 13:53:27

Odwróciłem pysk w jej stronę.
-O wstała śpiąca królewna.-zaśmiałem się i zszedłem z niej.
-Ty wiesz, że ktoś-i tu specjalnie zrobiłem nacisk na to słowo- rzuca od rana we mnie kamieniami?-powiedziałem patrząc na nią dociekliwie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 13:55:40

Podniosła się i wybyła.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 14:00:15

-Taak ? Ciekawe kto to ? Jak tego kogoś dorwę .. to mu ogon skrócę Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 336187 Jak można rzucać w Sz.P. Rudolfa kamieniami ? -powiedziała z oburzeniem. Zaczęła szukać wzrokiem winowajcy. Podeszła do rzeki.
-Nigdzie go nie widać ... -udała zmartwioną. Po chwili wskoczyła do wody, ochlapując przy okazji Rudego Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 336187
-Może pod wodą siedzi ? ; >
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Registration date : 26/06/2009
Liczba postów : 124

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 14:00:44

przyszła nad wodę, spoglądał a na swoje niewyraźne, falujące odbicie, odsunęła się i patrzyła na dwa husky, które rozmawiały, czuła się trochę osamotniona, może nie powinna była zapisywać się do SWD tylko zostać samotnikiem, miała czuć szczęście, ale nie czuła, jak w samotności można się śmiać, chyba z samej siebie, Położyła się i dalej spoglądała na inne psy.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 14:04:01

-Ja chyba wiem, jak ten winowajca wyglądał.-powiedziałem spoglądając na jej poczynania. Wskoczyłem za nią do wody, podchodząc blisko.
-Była do suczka, na pewno. Sierść taka biało-ruda, jaśniejsza od mojej. Hmm. Widziałaś gdzieś taką?-zapytałem będąc naprzeciw jej twarzy.

/odp szybko bo muszę iść xd
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 14:08:49

Uśmiechnęła się zadziornie. Oblizała pysk;
-Hm, skądże - wytknęła mu jęzor, cofnęła się krok do tyłu tak na wszelki wypadek. Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 336187
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 14:11:58

Rzuciłem się w jej stronę zatapiając ją całą pod wodę.
-Ona naprawdę ukryła się pod wodą, miałaś rację!-zaśmiałem się i po chwili wyciągnąłem ją na powierzchnie.
-Dobrz, ja muszę już lecieć.-powiedziałem i ochlapałem ją na odchodnym. *nmm*
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 14:15:08

Weszłam wolnym krokiem.
Spojrzałam na sukę, uważając, by nie otrzymać kontaktu wzrokowego.
Mlasnęłam cicho z dezaprobatą, po czym wydukałam niedbale.-Witajcie.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 14:18:21

-Ciao ! -uśmiechnęła się mimowolnie. Wyszła z wody i otrzepała się. Ułożyła się na trawie...taa, nie ma to jak poranna kąpiel :P
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 14:20:42

Wzruszyłam 'barkami'.
Najprawdopodobniej suka nie chciała zawżeć nowych znajomości.
Właściwie, to dobrze, że tak się stało.
Zastrzygłam lekko uchem, po czym ułożyłam się przy rzece, zamaczając lekko łapy.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 14:23:21

Poczuła krople wody spadające na nią
- Czy to deszcz? eh nie, to ta zabawna suczka- powiedziała do siebie, po chwili coś usłyszała ale nie zwracała na to zbyt wielkiej uwagi, w trawie coś się ruszało, coś małego. Kiedy zaczęło coraz głośniej hałasować przyglądała się zaroślom.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 14:34:03

Skinęła do przybyłej w geście powitania xP Rozłożyła się wygodnie na trawie, przymknęła powieki, gdyż promienie słońca były nie do zniesienia .
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptyPon 29 Cze - 14:41:17

Wstała, przeciągnęła się i odbiegła, brakowało jej ruchu więc musiała odreagować.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 20 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: