| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|
+30Chelsea Fatis Devio Solituda Corvus Cahir Erebus Tante Jazz Morphine Hirashi Chinook Star of Allocation Azland Nadia Missy Comillio Kiba Hashish Sprinter Suzana Nana Poison Unyan Ava Cormercal Solar Eclipse Bloy Div Tivola 34 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Poison Wędrowiec
Registration date : 04/07/2009 Liczba postów : 31
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:30:48 | |
| Spojrzała na wszystkie psy .. Widziała wszystkich w zwolnionym tempie o.o Taak, doznała szoku. Teraz dopiero zauważyła, jak bardzo się różni od innych.. Wszystkie psy były takie radosne, pełne życia .. czasami chciałaby też taka być, lecz tylko czasami. Ocknęła się w końcu po czym spojrzała na Diva? Bo jak inaczej mogłaby go nazwać? Sama nie wiedziała. -Div? -zapytała z niedowierzaniem .. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:34:35 | |
| Dużo ci Tam wpadło tych ślimaków?-zaśmiała się. | |
|
| |
Star of Allocation Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : nathanael hevelone/Novawuff.
Registration date : 01/02/2009 Liczba postów : 603
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : ? Rasa : siberian mix. Cieczka : 1-7 Ciąża : Nie.
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:36:10 | |
| Wyłoniła się z cienia. Z cichym szelestem sunęła poprzez ususzone kłosy trawy. Wychudłe boki Sody delikatnie kołysały się na każdą ze stron. Nawet nie zwróciła uwagi na psy. Znów zdawała wrażenie odizolowanej od świata istoty. Nic bardziej mylnego. Jej uszy zwrócone były w stronę psiej zgrai. Nasłuchiwała każdy szmer. Wyłapywała każde z wypowiedzianych słów. Analizowała otoczenie. Taka już była. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
Registration date : 08/07/2009 Liczba postów : 300
Karta Postaci Zdrowie: (75/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:36:56 | |
| -Zaraz się przekonamy - obróciła łeb tak, że prawie dotykała uchem trawy. Po chwili na jej źdźbłach wylądowały jeszcze trzy ślimaki - Chyba wszystkie. Jestem ciekawa ile jeszcze fauny i flory zebrało się na mnie... | |
|
| |
Chinook Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : ja (appey, deviantart)
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 730
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : owczarek niemiecki długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:37:13 | |
| Wkroczyła nad Rzekę. Machnęła ogonem, przecinając powietrze i spojrzała po psach kątem oka. Usiadła, łapy ogonem owijając. Ziewnęła szeroko. | |
|
| |
Div Wędrowiec
Registration date : 31/01/2009 Liczba postów : 51
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:37:30 | |
| Przez chwile strasznie go korcilo, zeby sie odwrocic i zapytac "Gdzie?!" no ale skoro to Poi, bo tego byl juz pewien, to wolal sie powstrzymac... Poki co. - Hej - wyszczerzyl sie glupkowato i machnal do niej lapa jakby dopiero co ja poznal - Jednak ten swiat jest maly, prawda? - zapytal z usmiechem ciagle na pysku. | |
|
| |
Nadia Wędrowiec
Registration date : 01/02/2009 Liczba postów : 154
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:39:25 | |
| Przekrzywiła lekko pysk, zauważając Star i przyglądając jej się z lekkim zaciekawieniem. Hm, nie jej, bardziej poczynaniom suki. Skinęła pyskiem Nali. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:40:33 | |
| Uśmiechnęła się i usiadła. Ziewnęła szeroko ukazując rzędy kłów. Dużo ich tam miałaś.-zaśmiała się. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:42:17 | |
| -Veris - uśmiechnęła się do Nali - Boję się, że jest ich tam więcej... Mam wielką nadzieję, że nie - skończyła zdejmować z siebie glony i wskoczyła do wody opłukując się z ich resztek. - No, skończyłam. Ciekawe na jak długo - zerknęła do góry. | |
|
| |
Poison Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:42:21 | |
| -Baaardzo mały. -uświadomiła to sobie całkiem niedawno. Siedziała jak wryta, wciąż nie mogąc uwierzyć, że go spotkała i że siedzi obok niej. Przejechała ogonem wzdłuż jego karku, taak był cały, heh. -Jak to się stało, że jeszcze żyjesz? - taak, Poi i jej głupkowate pytania..Powinna się cieszyć a nie jeszcze się bezczelnie pytać xP
Ostatnio zmieniony przez Poison dnia Pią 10 Lip - 13:43:45, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Missy Wędrowiec
Registration date : 09/07/2009 Liczba postów : 72
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:43:24 | |
| Podniosła się. Po chwili rozglądnęła się jeszcze raz po wszystkich psach i wyszła. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:43:59 | |
| Kiwnęła pyskiem do Alphy. Jeżeli dobrze słyszysz to więcej ich być nie powinno.-zaśmiała się. | |
|
| |
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : owczarek niemiecki długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:44:41 | |
| - Veris. - powiedziała po krótkiej chwili, wbijając wzrok w niebo. Przechyliła łeb tak, że dało się słyszeć trzask kości. | |
|
| |
Div Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:44:44 | |
| Zdziwilo go jej pytanie. Uh, tylko teraz skad wziasc odpowiedz? - Sam nie wiem - wzruszyl barkami - Tiv mnie nie dobila jeszcze, a reszcie chyba sie znudzilem - powiedzial lekko rozbawionym tonem. No tak, stare zabawki kiedys sie musza znudzic... | |
|
| |
Nadia Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:45:20 | |
| Ziewnęła przeciągle i wyciągnęła przed siebie łapy o__o' | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:46:38 | |
| -Co ja słyszę? - zastanowiła się i zamknęła oczy, aby ułatwić sobie zadanie - Aha! - powiedziała głośno, może nawet nieco zbyt głośno i podrapała się za uchem - Jest! - na ziemię spadł ślimak znacznie większy od poprzedniego i chyba mocno zdziwiony... | |
|
| |
Star of Allocation Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : nathanael hevelone/Novawuff.
Registration date : 01/02/2009 Liczba postów : 603
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : ? Rasa : siberian mix. Cieczka : 1-7 Ciąża : Nie.
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:47:49 | |
| Kątem ślepia spojrzała na Nadie. Nie ukazała żadnego zdziwienia. Zdołała przyzwyczaić się do tego, że inni traktują ją po prostu jak insekta, czy też psychopatę. Swobodnym krokiem ruszyła do swojej wierzby, rozmyślając nad chłodnym klimatem panującym na Sybirze. Jak ona by chciała się tam znaleźć! | |
|
| |
Poison Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:49:15 | |
| -No właśnie, a ja myślałam, że ta Tyranka was wszystkich dobiła Ah i, że tylko ja wyszłam z tego cało. -wyszczerzyła się w uśmiechu. -A skoro mowa już i o niej, z pewnością kroczy niedaleko ? -zapytała, a raczej stwierdziła. | |
|
| |
Azland Wędrowiec
Registration date : 06/07/2009 Liczba postów : 46
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:51:55 | |
| *Sorry, że tak długo ^^"*
Ocknął się o.o - Taxi? Ze mnie? Kanapa jeszcze ujdzie, ale ja żółty nie jestem - powiedział. Skinął łbem Nali i zerknął na inne obecne psy. | |
|
| |
Div Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:53:18 | |
| Prychnal cichym smiechem, po czym dotknal pazurem nosa Poi - Widzialem sie z nia ostatnio i jak widzisz jakos zyje... Jeszcze... - powiedzial, malo przejmujac sie wlasnymi slowami. No normalnie zaraz bedzie spiewac "ah jak przyjemnie kamieniem dostac w leb" o.o | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:53:48 | |
| Parsknęła śmiechem i spojrzała na przerażonego? ślimaka. Na razie.-rzuciła i wybiegła. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:55:05 | |
| -Na razie - rzuciła i zerknęła na inne psy, usiłując zgadnąć, czy kiedykolwiek je znała. Po takim czasie ciężko było sobie to przypomnieć... | |
|
| |
Nadia Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:55:19 | |
| - Ale to można załatwić, już się nie martw - zatknęła mu za ucho żółciutkiego mlecza - I już ładniej wyglądasz xd | |
|
| |
Poison Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:56:06 | |
| Parsknęła sobie xd . -Normalnie bijesz rekordy - uśmiechnęła się. -A gdzie Cię tak w ogóle wcięło ? -zapytała, pacnęła go ogonem w nos, a co. | |
|
| |
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pią 10 Lip - 13:57:01 | |
| Hm, rzuciła ostatnie spojrzenie na psy. Zasnęła. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|