Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+30
Chelsea
Fatis
Devio
Solituda
Corvus
Cahir
Erebus
Tante
Jazz
Morphine
Hirashi
Chinook
Star of Allocation
Azland
Nadia
Missy
Comillio
Kiba
Hashish
Sprinter
Suzana
Nana
Poison
Unyan
Ava
Cormercal
Solar Eclipse
Bloy
Div
Tivola
34 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
AutorWiadomość
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 527

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptySro 8 Lip - 19:53:25

I tak nikt po Tobie by nie tęsknił, nawet Twój przyjaciel nie stanąłby w Twej obronie.
Zbyt łatwym jesteś kąskiem.

* Uśmiechnął się parszywie, po czym wyszedł. *
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Liczba postów : 1277

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptySro 8 Lip - 19:57:00

Po Tobie, nawet najbliższa rodzina by nie płakała ani nie tęskniła.-rzuciła jeszcze za nim po czym sama wybiegła w bliżej nieokreślonym kierunku.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Registration date : 08/07/2009
Liczba postów : 300

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Left_bar_bleue75/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Empty_bar_bleue  (75/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 12:13:14

Przybiegła i rozejrzała się ciekawie dokoła.
-Niewiele się tu zmieniło - uśmiechnęła się do wspomnień i położyła tuż nad wodą.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 12:17:37

Przybiegła i rozejrzała się po okolicy, szukając psów. Jej wzrok spoczął na Avie. Podeszła do niej z uśmiechem.
Lunae.-powiedziała do niej i usiadła przy rzece.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Left_bar_bleue75/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Empty_bar_bleue  (75/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 12:20:23

-Veris - uśmiechnęła się do Solar przyjacielsko i popatrzyła na nią uważnie. Po chwili pokręciła głową, jakby usiłując sobie coś przypomnieć...
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 12:26:22

Solar.-przedstawiła się.
Nie widziałam Cię jeszcze tutaj.-powiedziała i popatrzyła na nią, tak jakby oczekiwała odpowiedzi.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 12:29:36

-Ava. - rzuciła krótko, nie przestając się uśmiechać - Kiedyś... kiedyś nie było nikogo, kto by mnie nie znał. Ale odeszłam... i wróciłam. - dodała przepraszająco i westchnęła cicho.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 12:32:10

Uśmiechnęła się.
Dlaczego odeszłaś?-zapytała po chwili.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 12:36:07

Przygryzła wargi i odwróciła wzrok zmieszana.
-Nie pamiętam - powiedziała cicho po chwili, jakby z trudem - nie pamiętam dobrze wielu rzeczy, a szczególnie tego. Nie wiem jak mogłam opuścić to miejsce - zamerdała lekko ogonem i spojrzała na Solar ciekawie.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 12:39:50

Przekrzywiła lekko łeb.
Co się tak patrzysz?-zapytała rozbawiona.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 12:46:17

-A tak... zastanawiam się... wspominam... - prychnęła cicho - to fatalne uczucie nie móc przypomnieć sobie czegoś tak ważnego. Miło mi cię poznać - dodała, nagle zmieniając temat.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 12:47:58

Czasami jednak, lepiej jest zapomnieć.-stwierdziła, patrząc na Ave.
Mi także miło.-powiedziała.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 12:51:48

-Lepiej jest zapomnieć? - zmrużyła lekko oczy - Cokolwiek się wtedy wydarzyło, muszę wiedzieć. Choćby nie wiem jak bolesne miały być później te wspomnienia... ale tak już mam - poszukuję prawdy za wszelką cenę - uśmiechnęła się zamyślona...
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 12:54:20

Uśmiechnęła się.
Ja żyję chwilą, nie wspomnieniami. Przeszłość nie jest nic warta w porównaniu do przyszłości.-powiedziała.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 13:01:09

- I słusznie - kiwnęła głową - Jednak chcę wiedzieć... Mimo wszystko. A to co przyniesie przyszłość jest tajemnicą. Dość tego gadania - zaśmiała się znowu - Co ma się wydarzyć, to się wydarzy - zanurzyła pysk w wodzie, pijąc - Nie spotkałaś mnie wcześniej, prawda?
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 13:03:26

Pokręciła przecząco głową.
Znalazłaś już kogoś ze swoich dawnych znajomych, czy przyjaciół?-zapytała.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 13:10:28

-Znalazłam kogoś, kogo nie przypuszczałam nigdy więcej spotkać - przymknęła oczy - No i kogoś więcej dla mnie... - uśmiechnęła się - Z jakiego stada jesteś? Trochę się tu zmieniło i czasami ciężko się w tym połapać...
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 13:14:51

Ze Stada Pełni Księżyca, nie wiem czy było za nim tu przybyłam. Dużo było wtedy stad?-zapytała.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 13:18:50

-Nieco więcej... - powiedziała wymijająco, nadal się nad czymś zastanawiając - Nadal nie mogę wyjść z podziwu, jak tu spokojnie i cicho - przeszła kawałek i usiadła na trawie.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 13:22:36

Spojrzała za nią, lecz pozostała przy rzece.
Nie zawsze jest tu tak spokojnie. Jest gorąco, nikomu się pewnie nie chce wychodzić z legowisk, czy też z trochę zimniejszych miejsc.-powiedziała i zamoczyła lewą przednią łapę w wodzie.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 13:28:15

-Mi taka temperatura odpowiada... Szczególnie, że nie zostało mi wiele futra - zaśmiała się krótko - Co innego gdyby było zimno. A tak - położyła się na słońcu - jest po prostu idealnie!
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 13:30:40

Zaśmiała się.
Nie każdy ma takie szczęście jak Ty i ma długie futro.-wyszczerzyła się patrząc na suczkę.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 13:36:52

-Nie jesteś tylko psem, prawda? - zlustrowała Solar wzrokiem - To znaczy... no, wiesz o co mi chodzi - pacnęła się łapą w pysk i wystawiła go na słońce.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 13:45:32

Jestem w połowie wilkiem.-powiedziała i wyjęła łapę z wody.
A czemu pytasz?-zapytała.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 9 Lip - 13:50:01

-Wyglądasz tak... inaczej. No i to fascynujące - nie spotkałam jeszcze kogoś takiego - wyjaśniła lekko zmieszana - Ciekawska jestem i tyle, to jedna z moich wieeelu wad - zaśmiała się.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 4 z 40Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)
» Rzeka. {Zakaz porywania}

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: