Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Wielka rzeka

Go down 
+44
Nero
Kera
Summer
Jocker
Fatis
Dirnwod
Koka
Xavier
Chinook
Tabatha
Joy
Comillio
Forsaken
Squeal
Rooksha
Sprinter
Elpi
Harpia
Diego
Weel
Cormercal
Shade
Unyan
Fly Miyavi
Unforgettable Fire
Sasha
Rudolf
Star of Allocation
Akintsu
Devil Shigeru
Reina
Luckyx3
Alexis
Dismal
Volare
Tessi
Solar Eclipse
Via
Valixy
Tante
Makoto
Airanel
Nafre
Sehaine
48 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
AutorWiadomość
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 13 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 13 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Wielka rzeka - Page 13 Empty
PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 18:59:30

Podniosłem wzrok na młodą suczkę.
-Jasne, w końcu cała łąka nie jest moja.-odpowiedziałem i szybkim ruchem oderwałem spory kawał drewna z konaru.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:00:57

Uśmiechnęła się kątem pyska i siadła przy psie.
-Długo tu jesteś? - spojrzała na niego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:01:33

Zasnęła.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 13 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 13 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:03:00

Zaśmiałem się na to pytanie.
-Ho ho i jeszcze dłużej, maleńka.-oczy mi zabłyszczały na tą myśl.
-Rozmawiasz z dużo starszym psem niż ci się pewnie wydaje.-złapałem kawałek drewna i zacząłem coś strugać sztyletem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:03:42

-Serio? - zamyśliła się.
-Czyli moge cię traktować jak okaz w muzeum? - rozbrajający smile :3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:06:26

Pojawiła się pośród zarośli, które rosły najbliżej rzeki. Wyskoczyła z nich zwinnie, zerknęła przelotnie na swoje odbicie w wodzie. Prychnęła cicho pod nosem, gdy ujrzała na swoich pysku delikatne rozcięcie, spowodowane zapewne zadarciem o jakiś kolec.
Zastrzygła uszyma i skierowała wzrok złotych ślepi na obecnych. Jak dawno jej tu nie było! Nie poznała na pierwszy rzut oka nikogo. Nie spodziewała się napotkać tu swojej starej ekipy - starego stada, SZO. Być może miała ochotę ujrzeć swojego ojca, Diavolo, albo swojego brata, Sendo czy też przyjaciela - Demona. Kogokolwiek! Nawet tę nieszczęsną matkę, Joy.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:11:40

Przerwałem struganie i zerknąłem na nią kątem oka.
-Jak chcesz. Jeśli tak, to nie możesz mnie nawet dotykać. Eksponatów nie wolno.-mruknąłem zniewalającym tonem. (Very Happy)
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:14:04

Dźgnęła łapą Huskyego.
-Ale ty jesteś taki.. inny eksponat. Dotykać mogą tylko Cocainy. - wyszczerzyła długie, białe kły, które zabłysnęły w świetle słońca.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:17:22

Przyjrzała się psom i poruszyła nieznacznie uchem.
Ten rudy.. Tak, kojarzyła go. Ze stada Cienistej Nienawiści, czy jak mu tam teraz jest. Zmrużyła lekko oczy, odwróciła łeb i zanurzyła pysk w chłodnej wodzie. Zaczerpnęła parę orzeźwiających łyków.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:19:22

Wróciłem do strugania
-Czyli co , jestem ruchomym eksponatem? Ciekawe do jakiego muzeum należę.-zaśmiałem się i spojrzałem na przybyłą. Skinąłem do niej pyskiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:20:28

-A pasuje ci Muzeum Kokainowe? - powstrzymała się by nie parsknąć śmiechem. Laughing
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:24:13

Zdążyła odwrócić ponownie pysk, by dostrzec kiwnięcie.
Niechętnie odpowiedziała tym samym gestem, zlustrowała psa swoimi złotymi ślepiami. Przeciągnęła się i usiadła, owijając łapy ogonem. Prychnęła coś pod nosem i oblizała kły.
Tyle podobnych cech i gestów.. Nie zorientował się? Nat bynajmniej wiedziała kim jest, był dla jej matki.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:26:25

Nie widziałem w tym nic za bardzo śmiesznego, ale umiałem grać. Zaśmiałem się co wyszło bardzo naturalnie. Dwie suczki onki i jeden husky na polanie. No to powiem ci Rudy, że jesteś w dupie. Co ty gadasz? Już nawet nie wiesz co mówisz. *jestem idiotą*. Miałem mętlik w głowie. Dalej strugałem, co chwila drzazga właziła mi w łapę, ale nie przejmowałem się tym. Znów spojrzałem w stronę drugiej suczki, skądś ją kojarzyłem, było w niej coś z ... Nie to nie możliwe. Za dużo o niej myślisz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:28:54

Machnęła lekko ogonem, przygląfdając się wyczynom Huskyego.

*z.w pies*
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:33:42

Położyła się, gdy doszła do wniosku, że to wygodniejsza pozycja. Przednie łapy wyciągnęła przed siebie, łeb trzymała wysoko i dumnie. Końcówka jej ogona powolnie się wiła. Obserwowała otoczenie obojętnie, gdy dostrzegła, że rudzielec znów się na nią gapi. Już chciała coś burknąć, ale powstrzymała się.
Jakie irytujące było to, że była chodzącą kopią jej matki! Tak niewiele je różniło. O ile bardziej wolała mieć coś z ojca...Tak jak jej brat...
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:43:03

/sory, w sklepie byłam. ;p

Po chwili przemyśleń przeniosłem wzrok znów na moje poczynania. Coś już zaczęło mi wychodzić. Ból w łapie mnie nie interesował, nie miałem na niego czasu.
-Z jakiego jesteś stada?-zapytałem nie odrywając wzroku od kawałka drewna.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:46:51

-Wiosennego Deszczu, gdyz tam jest moja Matka - Rooksha. - odparła i ciekawie przygladała się struganiu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:47:35

Przygryzła lekko wargi, po czym potarła pyskiem o jedną z łap. Ułożyła łeb na łapach i przymknęła lekko oczy.
Jakże nudno jej było.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:48:12

Wzdrygnąłem.
-A ojciec?-zapytałem z lekkim uśmieszkiem.
Powrót do góry Go down
Shade
Wędrowiec
Wędrowiec
Shade

Autor Zdjęć : eee musze je zmienic najpierw

Registration date : 07/06/2009
Liczba postów : 159

Rasa : Siberian husky
Cieczka : 8-15
Ciąża : nie

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:50:34

Wróciła biegiem, miała niezgrabne kroki, uszy skakały jej przy każdym kroku. W pewnym momencie poplątała łapy i zaliczyła glebę. Wychyliła z trawy najpierw głowę a potem zerwała się i podpędziła w stronę Cocaine, zahamowała tuż przed nią siadając na zadzie.
- Lunae - przywitała ja z szerokim uśmiechem, zadowolona, że jeszcze jest i będzie mogła ja pomęczyć swoimi pytaniami, których co prawda nie miała jeszcze obmyślonych.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:52:37

-Ojciec jest w samotnikach. - spojrzała kątem oka na niego.
-Co strugasz? - spojrzała na Shade i pstryknęła ją w nochal, o. >3'
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:54:00

Warknęła wysoko pod nosem, lecz bardzo cicho. Bez powodu. To znaczy, bez większego powodu.
Podniosła się i spojrzała na szczeniaka. Skierowała się w stronę rzeki, by do niej wejść. Weszła.
Nie przejęła się jej siłą ani temperaturą.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:57:59

-Czyżby Xavier?-byłem prawie tego pewien, no ale chciałem się upewnić. Nie odpowiedziałem na jej pytanie, bo sam jeszcze nie znałem odpowiedzi
Po chwili znowu myśleń o drugiej suczce wstałem i podszedłem do niej.
-czy my się przypadkiem nie znamy?-wypaliłem jak ostatni *jestem idiotą*.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 19:59:23

Kiwnęła. Podniosła się i bez słow odeszła.

*nmm. lecę, bye*
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 EmptyPią 12 Cze - 20:03:09

Usiadłem nad rzeką obserwując suczkę. Skinąłem do Coc pyskiem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 13 Empty

Powrót do góry Go down

Wielka rzeka
Powrót do góry 
Strona 13 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Wielka rzeka
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Wielka loteria-edycja czerwcowa
» Wielka loteria-Edycja Sierpniowa

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: