| Wielka rzeka | |
|
+44Nero Kera Summer Jocker Fatis Dirnwod Koka Xavier Chinook Tabatha Joy Comillio Forsaken Squeal Rooksha Sprinter Elpi Harpia Diego Weel Cormercal Shade Unyan Fly Miyavi Unforgettable Fire Sasha Rudolf Star of Allocation Akintsu Devil Shigeru Reina Luckyx3 Alexis Dismal Volare Tessi Solar Eclipse Via Valixy Tante Makoto Airanel Nafre Sehaine 48 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rudolf Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com
Registration date : 31/05/2009 Liczba postów : 1285
Płeć : Rasa : siberian husky Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 0:46:49 | |
| -Sie miało te wprawę nie.-zastrzygłem uchem i przysłuchiwałem się temu co mówi. -No kupa czasu. Tak sobie na prawdę pomyśleć ile spędzomych razem chwil, nawet tych złych. Jak ten czas szybko leci, niedawno jeszcze ja byłem taki młody a ty byłeś przywódcą.Ahh...to były dopiero czasy.-rozmarzyłem się- Śmig, a tu nagle już oboje jesteśmy starzy, no ja trochę młodszy-zacząłem coś mazać po suchym piasku. | |
|
| |
Devil Shigeru Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : By lilactranquility from flickr.com
Registration date : 22/09/2007 Liczba postów : 1073
Płeć : Rasa : Doberman/Siberian husky Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 0:51:55 | |
| -Nie starzy tylko doświadczeniu lub naznaczeni przez czas..lepiej to brzmi- poprawiłem go- a młodszy to zawsze będziesz.. ciekawi mnie ile dozyje jeszcze- powiedziałem ale bardziej do siebie.Osobiście nigdy nie przypuszczałem, że tyle i tak latek bede miał. | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 0:55:32 | |
| Podniosłem pysk znów ku niemu. -Jestem pewnien i mam nadzieje, że jeszcze długo. Musimy jeszcze wiele przeżyć czyż nie? Ja nawet jeszcze wesela nie miałem.XD-uśmiechnąłem się i przymknąłem powieki. | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 1:00:19 | |
| -wesele.. hm..- zamyśliłem sie i położyłem- Wiesz tyle partnerek miałem ale nie pamiętam abym z którąś brał ślub- stwierdziłem i zaśmiałem sie do nieba- Ale i tak było nieźle -A masz kogoś na oku?- zapytałem sie zerkajac na niego | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 1:04:42 | |
| -Właśnie, tobie w pierwszej kolejności trzeba jakąś bibkę wyprawić.-owtorzyłem gwałtownie oczy. -Ja? Nie. Miałem i to długo, z resztą wiesz chyba o kim mówię, ale kilka słów za dużo i się rozsypało, rozpadło jak bańka mydlana.-westchnąłem i po chwili uśmiech znów zagościł na mojej twarzy. -Ale nie przejmuje się, trzeba żyć dalej. Nigdy nie wiadomo co nas spotka. A teraz bardzo Cię przepraszam tato, ale muszę iść, pogadamy kiedy idziej.-pociągnąłem go za ucho, jak za dawnych czasów. -Trzymaj się, do zobaczenia.-powiedziałem i zniknąłem w mroku. /przepraszam, cię, ale muszę już lecieć. :c dobrejnocy życzę. | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 1:07:56 | |
| -Nie dzieki ja juz nawet nie pije tyle co kiedys- rzekłem spokojnie- no wiem.. samice to ciężki orzech do zgryzienia...0ddalem i przytaknąłem sobie glowa- Bywaj i trzymaj sie ciepło- powiedziałem za nim i spojrzałem an niebo. | |
|
| |
Diego Wędrowiec
Registration date : 31/05/2009 Liczba postów : 144
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:27:27 | |
| Przychodzę nad polanę i siadam sobie nad brzegiem rzeki. Jedną łapę moczę w niej. Przyglądam się własnemu odbiciu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:28:08 | |
| Wchodzę z wielkim ziewem. Siadam pod drzewem, zaspana. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:29:56 | |
| Pies rasy Amstaff wchodzi lekko przestraszony cóż nowe miejsce.Wolnym tępem podbiegł pod drzewo i położył się. |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : halloosin8 on flickr.com
Registration date : 27/01/2009 Liczba postów : 822
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Dobre pytanie. Rasa : Owczarek niemiecki Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Trochę nie ten wiek.
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:32:58 | |
| Weszła. Wolno stawiając kroki, lecz pewnie. Spojrzała na obecnych zaledwie kątem ślepi, kiwnęła nieznacznie pyskiem jedynie do Nelith. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:36:40 | |
| Patrząc ślepami na Joy i Nelith.Szczeniak odsunął się gdyż nie miał pewności że jest bezpieczny.Podszedł i położył się daleko jak najdalej od psów. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:37:37 | |
| Skinęłam do Joy, po czym przeniosłam wzrok na Amstaffa. Uśmiechnęłam się lekko do niego. |
|
| |
Diego Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:38:07 | |
| Przejechałem łapą po tafli wody, aby rozmazać moje odbicie. Wypuściłem powietrze pyskiem i odwróciłem się, słysząc jakieś szmery. Kiwnąłem grzecznie pyskiem na przywitanie. Pociągnąłem jeszcze raz nosem, aby się upewnić. Spojrzałem na borderkę. Byłem pewny, że to ona. Wstałem i cicho podszedłem do zaspanej suczki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:41:11 | |
| Patrząc na Nelkę pies zrobił się spokojniejszy podszedł wolnym krokiem do niej uszy miał podniesione do góry. -Dzięń dobry.Jestem Am...-powiedział cicho i popatrzył się na suke która patrzyła kątem ślepi.W tej samej chwili zauważył labradora który leci do Nelki. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:44:49 | |
| - Nelith jestem. - odpowiedziałam i lekko machnęłam ogonem. Spojrzałam na labradora. |
|
| |
Diego Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:46:45 | |
| Spojrzałem głęboko w jej oczy. Ah, te jej oczy, identyczne jak matka. Już nie miałem najmniejszych wątpliwości, ba...od początku wiedziałem kogo moje oczy ujrzały. -Witaj...córcia.-powiedziałem po chwili ciszy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:47:20 | |
| -Ale ma pani ładne imię.Bardzo mi się podoba.A pani w którym stadzie jest??-machnał ogonem.Odwrócił się i usiadł. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:52:00 | |
| - Byłam kiedyś w neutralnym, ale już w żadnym. Nie chcę już być. ^^ A i dziękuję. Ty również masz ciekawe. Uśmiechnęłam sympatycznie do szczeniaka. Po chwili dotarły do mnie słowa Diega... Patrzyłam na niego zamyślona. W moich oczach pojawiły się łzy. - Tato?! Dieguś?! Przytuliłam Go mocno, tak jakbym już nigdy miała Go nie wypuścić. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:54:12 | |
| -Aha-popatrzył na labradora. Odszedł kawełek i położył się. |
|
| |
Diego Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 17:56:21 | |
| Zaśmiałem się i wtuliłem w siebie, moją Nelith. -Tak, to ja we własnej osobie.-nie puszczałem jej z obięć. -Moja córeczka, nawet nie wiesz jak tęskniłem.-przymknąłem oczy aby nacieszyć się chwilą. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 18:01:48 | |
| Am nie chciał im przerwać ale podszedł do wyjscia.Popatrzył się na szczęśliwą rodzinkę.Gdzieś kropelka łzy poleciała.Spłyneła do jeziora.Powiedział: -Gdyby moja rodzina była prawdziwą a nie przyszywaną.Następne krople łzy spłyneły po pysku.Usiadł koło jeziora. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 18:03:07 | |
| - Ja się za Tobą stęskniłam. - zachichotałam, nie puszczając Go. |
|
| |
Diego Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 18:05:29 | |
| -Dobrze, już dobrze, bo mnie zgnieciesz i już nie będziemy mogli rozmawiać.-zaśmiałem się i poczochrałem ją po łepetynce. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 18:07:14 | |
| Popatrzył na Nelkę.Wstał machnął ogonem i wyszedł. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Wto 16 Cze - 18:07:52 | |
| |
|
| |