| Wielka rzeka | |
|
+44Nero Kera Summer Jocker Fatis Dirnwod Koka Xavier Chinook Tabatha Joy Comillio Forsaken Squeal Rooksha Sprinter Elpi Harpia Diego Weel Cormercal Shade Unyan Fly Miyavi Unforgettable Fire Sasha Rudolf Star of Allocation Akintsu Devil Shigeru Reina Luckyx3 Alexis Dismal Volare Tessi Solar Eclipse Via Valixy Tante Makoto Airanel Nafre Sehaine 48 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rooksha Samotnik
Autor Zdjęć : -
Registration date : 23/09/2007 Liczba postów : 1146
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Wystarczający, by móc zwać ją dorosłą. Rasa : Owczarek Niemiecki Biały. Cieczka : 1-7 Ciąża : Nie.
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut: Administrator / Grafik
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:19:26 | |
| - Każdy kiedyś był, ja też tak myślałam. Tym bardziej, że na początku byłam w złym stadzie, ale to długa historia. - mruknęła zastanawiając się. - Ale szybko się zadomowisz. Za dużo tu pokręconych psów - tyknęła Xava łapą - którzy jak już się przyczepią, to się nie odczepią. xd Towarzystwo tak czy siak, będziesz miała zapewnione. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:20:39 | |
| Uśmiechnęła się do suczki i spojrzała na odbicie księżyca w tafli wody. Jak ona to uwielbiała... | |
|
| |
Koka Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 153
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:21:32 | |
| Wparadowałam nad Wielką Rzekę. Uśmiechnęłam się promiennie, po czym przejechałam ogonem w powietrzu z głuchym świstem. -Lunae. D: -Przywitałam się, po czym wyszczerzyłam w uśmiechu kiełki. -Koka, jeżeli kiedyś już Wam się nie przedstawiałam.-Powiedziałam.
Ostatnio zmieniony przez Koka dnia Pią 19 Cze - 22:23:25, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Squeal Wędrowiec
Registration date : 12/06/2009 Liczba postów : 45
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:21:48 | |
| Weszłam wolnym krokiem. Nie byłam w humorze. Usiadłam gdzieś z boku i nawet nie zwróciłam uwagi na obecne psy. Położyłam pysk na łapach i przymrużyłam oczy. Miałam nadzieję, że nikt nie zakłóci mi spokoju. | |
|
| |
Xavier Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : deviantArt by menoevil
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 94
Płeć : Wiek : Bliżej nieokreślony. Rasa : Owczarek niemiecki. Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : N/d
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:22:25 | |
| Pokręcił pyskiem słysząc Rook, postanowił jednak nie odpowiadać. Zastrzygł uchem patrząc na Vixę, położył się na trawie. -Czy Ty do czegoś pijesz? - wbił mroczne spojrzenie w Rookshę gdy wspomniała o pokręconych psach, i na dodatek trąciła go w tym momencie, ej! ;> | |
|
| |
Rooksha Samotnik
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Wystarczający, by móc zwać ją dorosłą. Rasa : Owczarek Niemiecki Biały. Cieczka : 1-7 Ciąża : Nie.
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:23:49 | |
| - Ja? - zdziwiła się niemalże szczerze. - Nie, skąd. ^__^" - spojrzała na przybyłych. - Veris. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:24:41 | |
| Spojrzała z lekkim uśmiechem na Kokę. Lunae.-powiedziała i powróciła do swojego poprzedniego zajęcia. | |
|
| |
Płeć : Wiek : Bliżej nieokreślony. Rasa : Owczarek niemiecki. Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : N/d
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:25:23 | |
| -Mnie nie nabierzesz. - posłał Jej obrażone spojrzenie, owinął ogon wokół swoich tylnich łap. ;> | |
|
| |
Rooksha Samotnik
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:26:41 | |
| Tak uważasz? Uśmiechnęła się do siebie w myślach. - Wiesz, chyba się skuszę na tę jazdę. Zawsze chciałam się przejechać w czerwonym kartonie.. 8D | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:29:17 | |
| -Samochodzie. Nie. Kartonie. - bez przesady, w końcu to jego fura, a nie żaden karton. Za to miał prawo się obrazić, o! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:31:10 | |
| Wszedł powoli, jego ogniste ślepia jakby straciły na blasku. Może i dorósł, ale wystające kości, wcale Mu piękna nie dodawały. On się jednak tym nie przejmował, spojrzał krótko na psy. Usiadł na uboczu. |
|
| |
Koka Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:31:26 | |
| Mlasnęłam cicho z dezaprobatą. Pozwoliłam się bawić wiatrowi masywną sierścią. Skierowałam pysk ku Borderce. Nie zainteresowała mnie specjalnie - po prostu nie przepadałam za odizolowanymi psami. Wbiłam wzrok w muchę, która mi ciągle dokuczała. | |
|
| |
Rooksha Samotnik
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:31:44 | |
| - Dobrze, chciałbym więc się przejechać Twoim ślicznym czerwonym ka... samochodem. Z kartonu, dodała w myślach. | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:35:26 | |
| -Dobrze, niech Ci będzie. - zgodził się łaskawie, uśmiech wymalował mu się mimo woli na pysku. Pacnął ogonem Rook w bok. - Jak wróci z warsztatu to dam Ci kluczyki .. Wstał z ziemi, otrzepał się z potencjalnego brudu i innych paskudztw. -Na mnie czas, do zobaczenia, moja miła. - liznął Ją w nos, po czym oddalił się w swoją stronę.
/zt . | |
|
| |
Rooksha Samotnik
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:37:23 | |
| A już otwierała pysk, żeby powiedzieć, że jednak da się Go nabrać. Uh. I jej zwiał. Spojrzała za nim, machnąwszy ogonem, po czym cicho westchnęła i wskoczyła na skałę. Usiadła, tak, jak siedziała tutaj, zanim pojawił się jej luby. | |
|
| |
Koka Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:37:36 | |
| Spojrzałam na przybyłego psa. Czy... -Soul!-Rzuciłam mu się na szyję. -Jej, dawno Cię nie widziałam.- Uśmiechnęłam się przymile. -No, opowiadaj. Jak tam u Ciebie?-Zapytałam, uśmiechając się. | |
|
| |
Squeal Wędrowiec
Registration date : 12/06/2009 Liczba postów : 45
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:37:46 | |
| Podniosłam łeb. Spojrzałam na Soul'a. Przyglądałam mu się chwilę, po czym znów przymknęłam oczy i nuciłam pod nosem ulubioną piosenkę... | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:39:11 | |
| Spojrzała po psach. Widocznie znów nie była tu mile widziana. Ym...To na razie.-rzuciła i wybiegła. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:40:23 | |
| Zmarszczył nos i warknął głucho kiedy Koka się na niego rzuciła, normalnie pewnie by się zaśmiał, acz dzisiaj nie jest w humorze. - Hej. - burknął, zmierzył ją bladym ogniem, który jakby powoli dogasał. Potrzebował ognia, ognia! Zróbcie ognisko, lub co kolwiek, bo się pies wykończy! |
|
| |
Rooksha Samotnik
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:41:03 | |
| Zwęziła oczy, po czym zeszkoczyła ze skały i wydreptała. /zt | |
|
| |
Koka Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:46:34 | |
| Skrzywiłam się. -Coś Ty taki... Nieswoi?-Zapytałam bez entuzjazmu. -Nie marszcz się, złość piękności szkodzi.-Uśmiechnęłam się. -Gdzie jest mój prawdziwy przyjaciel, Soul?- Usiadłam na przeciwko niego i skrzywiłam lekko 'głowę'. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:47:58 | |
| - Stal się Cieniem.- odparł na jej pytanie o przyjacielu i uśmiechnął się krzywo. - Mam złe dni, ot. - wzruszył barkami, patrzył na nią jak zwykle gorącym spojrzeniem, cofnął nieco uszy do tyłu. |
|
| |
Koka Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:50:31 | |
| -Postaram Cię przywrócić do normalnego stanu, ludziu mój.-Pacnęłam go ogonem w łapkę. -Jak u Ciebie?-Zapytałam, wciąż siedząc naprzeciwko niego i przyglądając mu się z szczególną uwagą. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:52:59 | |
| - Ludzi? - prychnął cicho, cofnął łeb do tyłu podnosząc go nieco do góry. Też wymyśliła. - Nic, szukałem kogoś z SKP, ale nie widzę ich. - rozejrzał się krótko za krwistymi, jednak ni śladu po nich. |
|
| |
Koka Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pią 19 Cze - 22:54:27 | |
| -Tak, ludziu. I nie prychaj, bo Ci tak zostanie.-Ponownie go pacnęłam.-Hm, wiesz co. ._. Ja jestem! -Uśmiechnęłam się blado. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wielka rzeka | |
| |
|
| |
| Wielka rzeka | |
|