| Lazurowy Klif{Zakaz porywania} | |
|
+29Summer Missy Tivola Jigsaw Sehaine Glazier Cahir Hirashi Cerise Devio Forsaken Chelsea Nadia Bloy Ava Morphine Solar Eclipse Koka Cantare Unforgettable Fire Takuro Unyan Joy Star of Allocation Akintsu Rudolf Pazur Lida Tante 33 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Cahir Wędrowiec
Registration date : 11/07/2009 Liczba postów : 547
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 15:23:44 | |
| -Wilków... - mruknął, sięgając wspomnieniami przeszłości - Ale ty też jesteś po części jednym z nich, prawda? - uniósł do góry brew. - I tak, są tu tacy. Aż dziw, że ich jeszcze nie spotkałeś. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 15:28:58 | |
| -Nie!-powiedział,nie, może i nawet krzyknął całkowicie zaciskając powieki.-Nie chce mieć z nimi nic wspólnego,nie po tym co zrobili ze mną,z moim ojcem,z rodzeństwem,matką.Esiz zaczął się wręcz cały trząść .-Przepraszam,powiedział po chwili.Obawiam się,że wczoraj spotkałem jednego psa z tych których masz na myśli.Nie mogłem nic zrobić.To była jakaś szara suka husky,która na moich oczach porwała jakąś białą sunie.Wiesz...też była jakaś taka wilkowata jak ja.Czuję się z tym okropnie.... |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 15:32:41 | |
| Zamarł i popatrzył w jego oczy, wyraźnie przerażony - Nie pamiętasz jej imienia? - podszedł do niego bliżej, nie spuszczając z niego wzroku. Zacisnął łapy, tak, że pazury rozryły ziemię i zaczął drżeć. Miał nadzieję, że to pomyłka, że nie porwali kolejnej osoby dla niego tak ważnej. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 15:36:00 | |
| Skulił ucho patrząc na reakcję psa.-N-Nie-stety nie znam jej.Zaraz po tym jak wbiegła na skarpę pojawiła się ta szara suka i ją porwała.-Czy to był ktoś kogo znasz?-zapytał niepewnie. |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 15:41:41 | |
| -Bardzo możliwe - powiedział cichym, ale głębokim i strasznym głosem. Bez przyjaciół powoli zaczynał wracać do dawnych zachowań i instynktów... Otrząsnął się i spojrzał na niego ponownie - Ostatnio wyrządzili mi sporą krzywdę. W każdym wypadku... - przerwał i westchnął cicho - Planujesz dołączyć do jakiegoś stada? - spytał. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 15:45:49 | |
| Tu by się zgadzało....mnie skrzywdzili,jego też w jakiś sposób-pomyślał.Gdyby nie uciekł to by go zamordowali....torturowali by go do śmierci.Westchnął cicho.-Sam nie wiem,może kiedyś dojdę do jakiegoś dobrego stada.Tylko czy będą chcieli takiego kogoś jak ja?Hybrydę..... |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 15:49:39 | |
| -Będą - skinął głową i uśmiechnął się - Jest tu parę takich jak ty. Więcej, niżbym się spodziewał - dodał po chwili - Bez stada będziesz częściej narażony na spotkania z nimi. Z psami z SKP. - dodał przekręcając łeb. Dla niego "oni" miało jedno znaczenie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 15:53:46 | |
| -Naprawdę?- uśmiechnął się lekko.Czyli jednak i tutaj istnieje 'złe' stado-westchnął cicho.-Wiesz,chyba się zastanowię nad dojściem do któregoś z dwóch stad.A ty?Chyba nie jesteś w żadnym stadzie,tak? |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 15:56:54 | |
| Skinął głową - Tak, jestem samotnikiem. Głównie dlatego, że nie potrafię normalnie żyć z innymi psami - zaśmiał się cicho - Ale muszę powiedzieć, że nie radzę nikomu zostania bez stada. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 15:59:17 | |
| -Rozumiem i dzięki za rady-powiedział.-Hm,wiesz....moja historia nie należy do ciekawych i kolorowych-powiedział wypuszczajac powietrze nosem. |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:05:15 | |
| -Jak i większości psów tutaj - dorzucił - Chociaż ja mojej przeszłości smutną bym nie nazwał. - przymknął oczy - Opowiesz jak się tu dostałeś... i czemu? - spytał. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:08:45 | |
| Wbiegła ponownie. Skinęła łbem do Cahira i nowego. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:12:45 | |
| Odwrócił wzrok w bok.Przybyłem tu z pewnego lasu którym rządziły wilki.Moja matka była rasy alaskan malamute,a ojciec jak nie trudno się domyslić...wilkiem.Za miłość do mojej matki został zamordowany na moich oczach wraz z moim rodzeństwem,a ja byłem przez pewien czas prześladowany i torturowany przez pewną grupkę wilków.Ta złamana łapa to ich dzieło.Zdołałem im uciec.Wciaz się boje,ze oni tu przyjdą i.... |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:14:33 | |
| - I wtedy spotkają mnie - zaśmiał się cicho - Rozumiem - dodał po chwili. Słysząc kroki obrócił się w miejscu i stanął naprzeciwko Emily - Miło cię znowu widzieć - rzucił. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:15:18 | |
| - Ciebie również. - Powiedziała z uśmiechem do Cahira, po czym przysiadła koło niego. - Emily. - Przedstawiła się nowego. Lekko skinęła ku niemu łbem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:17:56 | |
| Uśmiechnął się nikle.-To dlatego,że łączenie się w pary z psami i to na dodatek psami ludzi było absolutnie zakazane-przymknął oko.Jak dobrze,że ta najbrzydsza blizna była zakryta-pomyślał i spojrzał na suczkę.Lekko się przestraszył gdy usłyszał szelest.-Esiz-powiedział do nieznajomej. |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:22:09 | |
| Ziewnął ponownie i przeciągnął się, co jakiś czas sycząc z bólu, kiedy rany dawały o sobie znać. Westchnął ciężko - tęsknił za kimś, z kim mógłby porozmawiać, jak kiedyś. Za przyjaciółmi. Obrzucił psy nieobecnym wzrokiem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:24:12 | |
| - Lochy, hmm? - Spytała, patrząc na rany Cahira. Była raczej pewna, że tak. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:24:28 | |
| Tak naprawdę nikt go nie rozumiał,i nikt nigdy nie wiedział w jaki sposób była mordowana jego rodzina na jego oczach. Położył się kładąc pysk na ziemie i zamykając swe złote ślepie.Po prostu chciał...zapomnieć o wszystkim. |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:31:35 | |
| -Lochy - potwierdził, a w jego głosie dało się słyszeć ból - Ale to nic - zaśmiał się cicho. - Nie widziałem cię wcześniej - zerknął na nią ciekawie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:32:56 | |
| Potrząsnął głową jakby odganiając wspomnienia.Wstał.-Do zobaczenia-powiedział i zniknął szybko w krzakach. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:33:38 | |
| - Jestem tu... od paru dni i nikogo jeszcze nie znam. - Powiedziała, smutnym tonem. Spojrzała ciekawie na jego rany. Ale co w tym było ciekawego? SKP i lochy... To czego chciała unikną.
Ostatnio zmieniony przez Emily dnia Pią 24 Lip - 16:39:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:34:59 | |
| Pochwycił jej wzrok - To naprawdę nic- uśmiechnął się lekko - Jesteś w jakimś stadzie? - zapytał po chwili, nie wiedząc, co powiedzieć. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:36:05 | |
| - W Stadzie Wiosennego Deszczu, a ty?? - Spytała ciekawsko, zerkając w niebo. |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} Pią 24 Lip - 16:37:50 | |
| -Jestem samotnikiem - powiedział cicho - Jak zawsze - przymknął oczy, uspokajając się - Przepraszam. Nie powinienem z tobą rozmawiać - cofnął się o krok. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Lazurowy Klif{Zakaz porywania} | |
|