Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
AutorWiadomość
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 527

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 17:52:50

Przystanął jednak tuż przed jego pyskiem, by ze swobodą móc obejrzeć jego oblicze.
Wyobraźnia wyraźnie go poniosła, bo niemalże poczuł w pysku metaliczny posmak jego krwi.
Opuścił powieki nieco na ślepia, tłumiąc i tak nieobecny blask.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Registration date : 31/01/2009
Liczba postów : 148

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 17:55:30

-Na stare lata zorganizowałeś sobie wycieczkę dookoła świata ? -roześmiała się.
-Jak ja Cię zaraz pstryknę..to... - nie dokończyła, ułożyła się na nim wygodnie i tak sobie leżała.
-Zawsze była z Ciebie niezła kanapa ; D
Powrót do góry Go down
Makoto
Wędrowiec
Wędrowiec
Makoto

Registration date : 05/06/2009
Liczba postów : 95

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 17:56:29

*Ona, nie on xP*

Minęłam szybko psa i podeszłam do rzeki. Przez chwile patrzyłam się na tafle, poczym napiłam się wody. Idealnie..
Powrót do góry Go down
Krzyk
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 21/06/2009
Liczba postów : 32

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 17:56:43

Potrząsnęła łbem budząc się z zamyślenia i zatrzymała wzrok na jego ogonie, uśmiechu. Była pewna, że skądś go zna i chyba miała racje.
Kiba. - przeleciało jej przez łeb. Zmrużyła prawe oko chcąc mu się lepiej przyjrzeć. Ah, jakie to męczące. Nie dość, że jedno jej wydłubali to na drugie ledwo widzi.
Rozkosznie. - pomyślała w ironii.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 17:58:38

-No, a co przynajmniej poczułem się o pare lat młodziej.-wyciągnąłem łapy do przodu, aby usadowić na nich pysk.
Nie przeszkadzało mi to, że się położyła.
-To,to co?-pstryknąłem ją w ucho.
-Dzięki.-powiedziałem z miną zbitego psa. (xd)
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 527

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 17:59:15

// No wiem, wiem, ale to moja wrodzona inteligencja tak działa, że się ciągle myli... xDD

Zaśmiał się z Makoto, tak odpowiadając na jej odejście.
Odwrócił się i wyszedł, gnany ważniejszymi sprawami.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:00:30

Przymknęłam powieki, czując zapach futra ojca. Ten zapach dzieciństwa.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 119

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:02:41

Przeciągnął się nieznacznie i powoli podniósł. Nie zaprzestając wlepiania ślepi w okrągły pysk borderki, ruszył w jej kierunku wolnym, bo leniwym krokiem. Zatrzymał się na ok. metr przed i ze szczerą ochotą wybuchnięcia złośliwym śmiechem, zlustrował ją bacznym spojrzeniem.
- No proszę. Ta sama, mała i krucha Krzyk. - obdarował ją bezczelnym uśmiechem i przysiadł, nie pytając czy przeszkadza.
Powrót do góry Go down
Makoto
Wędrowiec
Wędrowiec
Makoto

Registration date : 05/06/2009
Liczba postów : 95

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:04:01

Zerknęłam ukradkiem za wychodzącym psem i sama odeszłam w drugą stronę *nmm*
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Liczba postów : 144

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:04:08

Przymknąłem oczy i wtuliłem pysk w sierść Nel. W łapie ciągle ściskałem ten kamień.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:04:19

-A nie ma za co . -mruknęła Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 336187
-Zrobię Ci masaż, co Ty na to ? - spojrzała na niego.
Powrót do góry Go down
Krzyk
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:06:46

Spojrzała na niego z dołu urażona. Skuliła lekko uszy i poruszyła prawą łapą wbijając pazury w ziemie. Miała ochotę go trzepnąć, ale się powstrzymała. Nawet nie jest pewna czy w ogóle udało by sie jej to zrobić. Postanowiła nie odpowiadać na tą głupią zaczepkę tylko wypuściła powietrze nosem i parsknęła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:07:59

Zaczęłam przysypiać powoli w tak błogim stanie. Kiwałam się lekko na boki.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:10:39

-Możesz robić. Może trochę jakoś poprzestawiasz mi już te kości. Coś mie w karku boli.-powiedziałem i wyjąłem z pod niej jedną, zdrętwiałą już łapę.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:12:36

Przewrócił oczami na ten brak odpowiedzi. Mała, krucha i na dodatek urażona. Jej widok przypominał mu taką naburmuszoną a raczej nadąsaną dziewczynkę, z kucykami przyozdobionymi kokardką. No może gdyby nie to, że nie miała oka... Ściągnął brwi nieznacznie i szybkim ruchem uchwycił dyndający na jej szyi pentagram. Pociągnął go w swoją stronę, a ponieważ był zawieszony na jej szyi, to i suka musiała zbliżyć pysk, czując podduszanie na szyi.
- I wisioreczek nawet ten sam. - prychnął, przyglądając się mu przez chwilę.

Ostatnio zmieniony przez Kiba dnia Nie 28 Cze - 18:13:18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Liczba postów : 144

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:13:02

Otworzyłem jedno oko, aby na nią spojrzeć. Jak słodko wyglądała, jak za dawnych lat. Uśmiechnąłem się błogo do siebie tonąc w wspomnieniach.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:13:31

-Nie oszukujmy się .. zawsze marzyłeś zostać moją prywatną kanapką, czyż nie? -zdała się na poważny ton. Zabrała się za masaż. Usłyszała tylko jak coś strzyknęło Rudaskowi w karku.
-Chyba wyszłam z wprawy. -uśmiechnęła się niewinnie.
Powrót do góry Go down
Tante
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Tante

Autor Zdjęć : Romy Bianchi.flickr.com

Registration date : 22/09/2007
Liczba postów : 2697

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Akita inu
Ciąża : Nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut: Administrator

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:15:53

Pojawił się gdzieś na skałach w które uderzały fale.Niby słabe a jednak.Sierść 'fruwała' wraz z delikatnym wietrzykiem.Chociaż o tyle lepiej.Rozejrzał się po psach.Najpierw wzrok zatrzymał na rudej suczce.Tak jakby ją już widział ,ale to musiało być dawno bo za cholerę nie mogł sobie przypomnieć co to za delikwentka.Jakieś pchlarze z SKP,niewarte uwagi.Na koniec wzrok akity zatrzymał sie na borderce....ją znał.

Ostatnio zmieniony przez Tante dnia Nie 28 Cze - 18:17:37, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
http://www.star-of-the-destiny.blog.onet.pl
Krzyk
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:16:25

-Sppp. - powstrzymała się by nie przeklnąć i trzasnęła go łapą w łapę.
-Puszczaj to. - warknęła na niego cicho przyglądając mu się z obrzydzeniem. W tym momencie ewidentnie ją wkurzał.
-Nie masz kogo męczyć? - syknęła.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:19:31

-Tak. To było moje marzenie od kąd cię poznałem.-uniosłem ironicznie jedną brew i ułożyłem się wygodnie na brzuchu.
-Ałć.-mruknąłem cicho czując jak jakaś kość otarła się o drugą.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:20:04

- Skoro zwróciłem na Ciebie uwagę, to najwidoczniej nie. - zmarszczył nos i z cichym warkotem uderzył ją w bok a tym samym przewrócił na ziemię. Mimo wszystko nie zrobił tego jakoś specjalnie brutalnie. Puścił wisiorek i nachylił się nad leżącą na grzbiecie suką.
- Uważaj sobie. - mruknął, dmuchając jej ciepłym powietrzem w tors. Cofnął się i nachylił pysk lekko ku górze. Uśmiechnął się a zaraz zawrócił, aby udać się w swoje uprzednie miejsce.

Ostatnio zmieniony przez Kiba dnia Nie 28 Cze - 18:21:54, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Squeal
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 12/06/2009
Liczba postów : 45

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:21:27

Weszłam powoli.
Ten upał był tak męczący...
Położyłam się w cieniu, w suchej trawie.
Powrót do góry Go down
Tante
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Tante

Autor Zdjęć : Romy Bianchi.flickr.com

Registration date : 22/09/2007
Liczba postów : 2697

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Akita inu
Ciąża : Nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut: Administrator

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:23:00

Spojrzał ironicznie za czarnym huskym.-Jak zwykle,to samo żałosne zachowane...-mruknął w myślach.Zeskoczył zwinnie z kamieni i powędrował pod pierwsze lepsze drzewo.
Powrót do góry Go down
http://www.star-of-the-destiny.blog.onet.pl
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:23:37

Masaż ten nie można było zaliczyć do najdelikatniejszych, ale co tam ;p
-Nie za wygodnie ? Może jeszcze buteleczkę rumu przynieść ? - prychnęła mu do ucha xP Spojrzała na przybyłego psa...czyżby to Tante ?
Powrót do góry Go down
Krzyk
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 EmptyNie 28 Cze - 18:23:59

Gwałtownie się wyprostowała i stanęła na czterech łapach. Warknęła za nim i złapała za jakiś mały kamień, rozmachnęła się trafiając mu w tylną łape.
-To nie zwracaj.
Idiota. - stwierdziła krótko w myślach odwracając się napięcie i chowając gdzieś za dużym drzewem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 13 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 13 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: