| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|
+41Azland Nadia Poison Akintsu Fenaru Dismal Dirnwod Allusion Unforgettable Fire Fallen Holiday Shagon Pazur Devil Shigeru Tabatha Shade Roxy Nuka Comillio Chinook Julie Kiba Morphine Makoto Squeal Krzyk Summer Harpia Diego Nero Solar Eclipse Takuro Luckyx3 Cormercal Sundae Tante Star of Allocation Lida Rudolf Unyan Joy 45 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Shade Wędrowiec
Autor Zdjęć : eee musze je zmienic najpierw
Registration date : 07/06/2009 Liczba postów : 159
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:27:45 | |
| Shade szła wolnym krokiem wzdłuż rzeki. Odbijała ogon od boku do boku leniwie. Przymknęła oczy na chwilę, czując skwar uderzający we wszystko wokół ze zdwojoną siła. Gdyby nie rozmowy psów wokół słyszałaby szelest suchej ziemi pod jej łapami. Odbiła od rzeki i podeszła do psów, spojrzała nie niebo, jak na razie słońce miało się jeszcze daleko ku zachodowi. Wypuściła powietrze przez nozdrza i spojrzała na zebrane tutaj psy - Lunae - przywitała się strzygąc lekko uszami. | |
|
| |
Kiba Wędrowiec
Registration date : 01/02/2009 Liczba postów : 119
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:28:09 | |
| Duży, przerośnięty husky, szedł spokojnie wzdłuż rzeki, całkiem mimowolnie wlepiając wzrok przed siebie. Strzygł uszami, raz po raz mruknąwszy coś do siebie. Nie miał dziś dobrego humoru, co szczerze powiedziawszy nie często mu się zdarzało. Bujnym ogonem przeciął powietrze i zmrużył piwne ślepia w całkiem ciasne szparki. Usadowił się pod najbliższym drzewem i oparł o jego korę. Spojrzał po psach krótko, ale jakże krytycznie. Ziewnął, okazując swe znudzenie. | |
|
| |
Rudolf Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com
Registration date : 31/05/2009 Liczba postów : 1285
Płeć : Rasa : siberian husky Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:28:46 | |
| Skinąłem pyskiem do przybyłego Corm. Zwróciłem wzrok znów w jej stronę. -Mhm. To trzeba będzie to uczcić.-wyszczerzyłem kły na myśl, o popijawce. -No u mnie, to nic ciekawego. Co by się mogło w moim życiu dziać. Po prostu pytaj jeśli masz jakieś pytania dotyczące czegoś konkretnego, nie lubię tak ogólnie odpowiadać. A ty jak, podróżowałaś gdzieś?-oparłem pysk o pień jednego z drzew, nie spuszczając jej z oka. | |
|
| |
Krzyk Wędrowiec
Registration date : 21/06/2009 Liczba postów : 32
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:30:13 | |
| Obudziła się i wolno uniosła łeb w góre. Niechcący przywaliła w jakąś krzywą gałąź, wiszącą tuż nad nią. Zamknęła prawe oko i skrzywiła pysk w grymasie. Delikatnie pogłaskała łapą między uszami i spojrzała na garstkę psów pociągając nosem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:31:43 | |
| - Hm. Jakaś taka dziwna się zrobiła, nie czuję od niej matczynej czułości. Każdy się zmienia. Oparłam pysk o bok ojca. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:32:29 | |
| Ocknęłam się. oO" Hm, czas na mnie. -Żegnajcie.-Rzuciłam ku psom i wolnym krokiem wyszłam. |
|
| |
Diego Wędrowiec
Registration date : 31/05/2009 Liczba postów : 144
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:33:46 | |
| -Niestety, już nie wiem sam co mam do niej czuć, jak się zachować. Jestem jak w jakimś zaułku.-spojrzałem na nią i objąłem ją delikatnie 'ramieniem'. -Mam nadzieje, że ty się nie zmienisz i zawsze będziesz ze mną.-powiedziałem jej wprost do ucha. | |
|
| |
Roxy Wędrowiec
Registration date : 31/01/2009 Liczba postów : 148
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:33:55 | |
| Skinęła do przybyłych. Spojrzała kątem oka na dobermana, jednak po chwili znów powróciła do Rudego -Heh. Masz rację. Ale chyba nie tutaj .. -rozejrzała się. -A jak Ci się z Joykową układa? -pstryknęła go w ucho po czym spojrzała na bezchmurne niebo. -Tyaa..wybrałam się w góry, do ciotek. -roześmiała się. | |
|
| |
Krzyk Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:34:38 | |
| Spojrzała za znikającym borderem. Następnie skierowała oko na pare labradora z mieszańcem. Zmrużyła ślepie i położyła przednie łapy na sobie lustrując ich wzrokiem. Po chwili znudzona tym widokiem wsunęła pysk pomiędzy łapy. Co za ponurość. - przeszło jej przez głowę. Zawsze była dziwna. | |
|
| |
Kiba Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:35:01 | |
| Ruchliwie zastrzygł jednym uchem, wlepiając przepełniony pustką wzrok przed siebie. Tylną łapą szurnął po trawie i ściągnął łuk brwiowy znacząco. Zamyślił się, lecz czy miał na głowie wiele spraw wartych tej uwagi? Wydobył z siebie cichy warkot a zaraz przymknął oczy na moment. | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 527
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:35:09 | |
| Uśmiechnął się szerzej, co nadało jego pysku wyraz jeszcze znaczniej ironiczny. W jasnych promieniach słońca błysnęły jego przydługie, białe kły. Spojrzał na przebudzonych i przybyłych, a swemu rozgoryczeniu dał upust przez głuchy pomruk. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:37:21 | |
| Zachichotałam. - To Ty mnie zawsze zostawiałeś... ; < Pacnęłam Go ogonem w bok. |
|
| |
Makoto Wędrowiec
Registration date : 05/06/2009 Liczba postów : 95
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:37:35 | |
| Zerknęłam na psy które weszły. Nie znałam nikogo.. zresztą i tak krąg znanych osób był bardzo mały. Wsiałam i rozciągnęłam łapy. Zaczęłam się zastanawiać czy może stąd nie pójść, bo zrobiło się tłoczno. | |
|
| |
Krzyk Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:39:03 | |
| Spojrzała na Ibiziana. Zatrzepała uszami spomiędzy łap i owinęła ogon wkoło tyłka. Jej uwage przykuły jego sterczące uszy. Uniosła prawą brew w góre nieświadomie. | |
|
| |
Kiba Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:39:41 | |
| Wzrok swój zaraz skierował jednak na oddaloną od niego czarno-białą sylwetkę suki. Hmm, czy to możliwe? | |
|
| |
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:40:50 | |
| -Jeny, ile ich się tu zrzuciło.-mruknąłem po obejrzeniu wzrokiem okolicy. Zdziwiłem się na jej pytanie. -Z Joy?-zaśmiałem się i po chwili dodałem. -Ja już z Joy nie jestem, może i były na to chęci lub nadzieje, ale już na szczęście odeszły w dal.-uniosłem brwi ku górze, aby lepiej się jej przyjżeć. Skinąłem również pyskiem do Kiby. -ave.-zwróciłem się w jego stronę. | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 527
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:41:56 | |
| Wstał jednak i podążył w kierunku Makoto, krokiem wolnym zataczając wokół niej swobodny okrąg. | |
|
| |
Diego Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:43:08 | |
| Wtuliłem ją mocniej w siebie, tak aby dać jej bezpieczeństwo. -Oj, dobrze już dobrze. To było kiedyś, a teraz jest teraz. Nie mam zamiaru, już nigdzie łazić, za stary jestem już.-powiedziałem i na koniec lekko zakaszlnąłem. | |
|
| |
Makoto Wędrowiec
Registration date : 05/06/2009 Liczba postów : 95
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:44:16 | |
| Poczułam na sobie czyjś wzrok i szybko odrwóciłam się w stronę suki. Przez chwile przyglądałam się jej, z lekką obojętnością. Potem przeniosłam wzrok na psa, który wydawał się mnie obkrążać. | |
|
| |
Roxy Wędrowiec
Registration date : 31/01/2009 Liczba postów : 148
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:46:45 | |
| Spojrzała na niego nieco zdziwiona. -Na serio? Nie spodziewałam się tego po was. Takie papużki nierozłączki z was były. -uśmiechnęła się cwanie. -Skoro nie było Ciebie tutaj prawie tyle czasu, ile mnie, to gdzie byłeś ? ;> | |
|
| |
Krzyk Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:47:46 | |
| Przestała się gapić na sterczące uszy Ibiziana i tym razem zerknęła na pare czerwonych huskych. Wyglądają jak brat i siostra. - przeszlo jej ponuro przez łeb. Zmrużyła oko przeskakując z psa na psa kiedy zatrzymała się na czarno-białym huskym. W zamyśleniu zaczela mu sie przygladac. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:48:36 | |
| - Ale jak będziesz odchodził, to mi to powiedz. Odejdę z Tobą. : ) Córka i Ojciec - zachichotałam. Uśmiechnęłam się i liznęłam Go w bok pyska. |
|
| |
Kiba Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:50:47 | |
| Skierował jedno ucho w stronę Rudolfa, odwrócił w jego kierunku pysk i skinął mu życzliwie. Zaraz znów zwrócił ślepia w stronę borderki, ponownie zmrużył oczy w ciemne szparki i bujnął ogonem w bok. Uśmiechnął się do siebie złośliwie. No proszę, poznała go. | |
|
| |
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:51:35 | |
| -Były, ale się zmyły.-powiedziałem z ironią w głosie i machnąłem jej ogonem przed nosem. -A ja, sobie podróżowałem po świecie. Dużo zwiedziłem, poznałem inne psy i takie tam. W końcu musiałem tu wrócić, nie? Tu nasz dom.-przejechałem jej ogonem po nosie. | |
|
| |
Diego Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 28 Cze - 17:52:47 | |
| -Oczywiście.-uśmiechnąłem się nikle i popatrzałem na każdego z psa po kolei moimi kasztanowymi oczyma. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|