Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 19:56:54

Spojrzałem na Łapę. Przyglądałem jej się przez dłuższą chwilę, po chwili uznałem iż to tak nie wypada, więc mój wzrok przerzuciłem na łapy, kątem oka nadal Ją obserwując.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:00:55

Jej oczy nagle jeszcze bardziej pojaśniały, zrobiły się wręcz blado czerwone. Ach... to znak, że dziś ma lepszy humor, co jednak nie znaczyło, że nie może się dziś pogorszyć. Położyła się i poczęła przyglądać Huskiemu, jej jednak nie wydawało się to nie grzeczne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:04:56

Poczułem, że suka się na mnie patrzy. Podniosłem wzrok, a moje oczy spotkały się z jej ślepiami. Zamarłem. Miała taki dziwny kolor oczu, taki nienormalny - to w tym wszystkim przykuło mą uwagę. Mój wzrok uciekł na koronę jakiegoś drzewa.
Skinąłem jej lekko pyskiem, patrząc powierzchownie na nią, unikając wzrokowego spotkania. Jej ślepia były takie hipnotyzujące.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:08:47

Czuła jego w pewnym sensie strach, lubiła to. Wręcz uwielbiała gdy ktoś się jej bał. Jednak dzisiaj jak już wcześniej wspomniałam miała dobry humor. Dziwne! Odwzajemniła skinięcie, uśmiechała się do siebie pod nosem, tak by pies nie widział. Czyżby coś knuła? Nie. Nie była aż taka straszna. Uderzyła chudym ogonem o pień drzewa, odgłos przeszył cisze.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:12:05

Westchnąłem. Ułożyłem pysk na łapach. Przez chwilę obserwowałem Ja kątem oka, zastanawiając się czy przedstawić się czy też nie. Nie, ona pierwsza powinna jest... większa? Dopiero teraz to sobie uświadomiłem. Spojrzałem na nią, przyglądnąłem jej się, po czym wróciłem do poprzedniej pozycji.
Znów napadło mnie rozmyślanie o wspomnieniach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:17:10

- Jestem inna - rzekła, jej głos był jak miód, taki słodki i przekonywujący, dlatego go nienawidziła i tak rzadko się odzywała, chociaż umiała go zmienić, ale tylko wtedy kiedy naprawdę chciała i musiała, tym razem nie było takiej potrzeby. - Inna niż wszyscy inni, prawda? - nie brzmiało to jak pytanie, raczej stwierdzenie, ale mimo wszystko postawiła na końcu znak zapytania.
Powrót do góry Go down
Squeal
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 12/06/2009
Liczba postów : 45

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:19:09

Ocknęłam się.
Spojrzałam na obecne psy.
Przez dłuższą chwilę przyglądałam się Husky'emu.
Później przeniosłam wzrok na jakieś "coś", które ruszało się w trawie.
Zgniotłam to łapą.
Jestem drastyczna...
Podniosłam łeb i ziewnęłam przeciągle, nie zważając na maniery.
I tak nikt tego nie zauważył xDD.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:23:27

Uniosłem pysk, i mój wzrok znów wylądował na suce. Wydawało mi się to trochę zabawne. Uśmiechnąłem się kątem pyska.
- Tak inna. Bynajmniej dla mnie, niestety pierwszy raz widzę kogoś zupełnie innego, a przyznam, że to dość ciekawy widok. - mój głos był spokojny, nie wyrażał żadnych uczuć.
- Devil Star. - rzuciłem do suczek.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 1277

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:23:54

Weszła powoli nad rzekę. Mój ogon poruszał się w takt mego chodu. Dwukolorowe ślepia spoczęły na każdym z osobna. Kiwnęła tylko pyskiem, na przywitanie i podeszła do rzeki. Usiadła i wbiła pusty wzrok w ziemię.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:27:36

Spojrzała kontem oka na Borderke, znów uderzyła ogonem o pień drzewa. - Niestety ? To znaczy, że chciałbyś zobaczyć więcej takich 'innych od innych' ? - niezbyt zrozumiała to sformułowanie, dlatego spytała, niejasności należy wyjaśniać. Ona jednak nie zamierzała się przedstawiać, po co im tak zbędna informacja.
Powrót do góry Go down
Squeal
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 12/06/2009
Liczba postów : 45

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:28:21

- Squeal. - Odpowiedziałam.
Wstałam i podeszłam bliżej rzeki.
Położyłam się tak, że zamoczyłam końcówkę ogona w wodzie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:35:19

- Owszem. Chciałbym więcej spotykać takich stworzeń. - powiedziałem, w moim głosie nadal nie można niczego wyczuć. Nie miałem potrzeby wykazywać jakiekolwiek uczucia, chociaż samo przebywanie tak niedaleko takiego stworzenia, było fascynujące i ciekawe. Mój wzrok znów utkwił w jej oczach, nie chciałem być nachalny, ale to samo przyciągało. Widzieć oczy o takiej barwie, któż by się oparł - gdy tak trwałem, zaczęło to do mnie docierać, przecież to niemożliwe, może mi się to śni? Nie, to jakieś brednie.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Registration date : 26/06/2009
Liczba postów : 124

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:38:02

Przybiegła i odrazy wskoczyła do wody żeby się ochłodzić, przy okazji ochlapując psa który leżał nad samym brzegiem
- Ojć, przepraszam że cię ochlapałam
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 1277

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:40:43

Popatrzyła po psach. Cóż, nic tu po niej. Wstała i przeszła na drugi koniec rzeki, tam zniknęła.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 144

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:42:44

Budzę się , otwierając zaspane oczy. Chcę się przeciągać, ale coś nie chce mi to umożliwić. Patrzę, a tu Nelith, jest wtulona we mnie. Uśmiechnąłem się i delikatnie wyswobodziłem się z objęć córki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:42:54

Ciekawe, nazwał ją 'takim stworzeniem'. Co z tego, że była inna, ale była psem! Nie jakimś byle jakim stworzeniem tylko Psem! Co prawda zmutowanym genetycznie, ale czy to sprawiało, że nie zaliczała się do gatunku jakim był pies? Po czuła się trochę obrażona, gdy pies przyglądał się jej oczom mógł dostrzec, że jej oczy robią się coraz to bardziej czerwone. Próbowała opanować uczucia, tym razem, na szczęście jej się to udało - Jestem takim samym psem jak ty mój drogi - jej głos się nieco zmienił, przybrał barwę grubego i niepokojącego - tylko trochę przerobionym, lecz dalej pozostaje psem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:47:45

- Nie miałem tego w sensie złym. Chciałbym się wyróżniać czymś, chciałbym być inny niż wszyscy. A co do tego, że jesteś psem, wiesz na samym początku nawet nie zauważyłem się się wyróżniasz. Nie mam wątpliwości co do tego, że jesteś naszego gatunku. Jeżeli Cię uraziłem to wybacz. - odrzekłem.
Po chwili przeniosłem wzrok na Diega.
- Devil Star.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:51:48

Przeprosił, no cóż, wybaczyła mu, w końcu widział psa innego niż inni pierwszy raz. Jej oczy znów straciły soczystą czerwień, która zmieniła się w bladą. - Ahm... Wiesz jest nas więcej... - jej głos wrócił znów do normalności. Na jej pysku błądził tajemniczy uśmiech.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Registration date : 26/06/2009
Liczba postów : 124

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:52:29

Wybiegła z wody i otrzepała się ziewnęła i zaczęła węszyć coś po ziemi
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:53:30

Odwróciłem pysk w stronę husky'ego.
-Witaj, Diego, miło mi.-skinąłem do niego pyskiem i skierowałem swoje kroki do rzeki. Chwilę wpatrywałem się w swoje odbicie, ale jednak po coś tu przyszedłem. Schyliłem pysk na tyle nisko aby zamoczyć pysk w zimnej wodzie. Upiłem parę łyków, na ukojenie pragnienia.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:53:55

Na jej słowa zareagowałem dość... gwałtownie.
- Więcej? - powtórzyłem, w moim głosie oraz wzroku można było dostrzec zaciekawienie. Fascynujące.
Nastawiłem uszu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 20:58:27

- Tak więcej i każdy z nas wyróżnia się czymś innym - chociaż nie przepadała za towarzystwem tamtych mutantów, wiedziała, że muszą się trzymać razem, by zrobić to co chcą zrobić, od momentu gdy uciekli z laboratorium. Pies chyba zdobył jej zaufanie. Podniosła się ociężale i zbliżyła się nieco do psa, jednak nie za blisko. Siadła obok.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 21:03:43

- Czy... to też są psy? - spytałem.
Byłem tym zafascynowany, pierwszy raz coś mnie tak zaciekawiło. Przyglądałem się suczce, wsłuchany w nią.
Trzepnąłem lekko prawym uchem.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 21:08:20

Mruknąłem coś cicho pod nosem. Przyzwyczajony byłem do samotności. Spojrzałem na ową 'parkę', ale nie przysłuchiwałem się ich rozmowie, to nie było w moim stylu. Upiłem jeszcze trochę wody i wróciłem na miejsce, obok Nelith.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 EmptyNie 28 Cze - 21:10:52

- Można tak powiedzieć - zaśmiała się pod nosem. - Chociaż tamte rozpoznasz szybciej niż mnie. - wzrok spuściła teraz na swe czarne jak smoła łapy, pokryte oszałamiającą ilością blizn. Poczęła prawą łapą trzeć o ziemię, a z niej począł wydobywać się dym i po krótkiej chwili pokazał się mały płomień. Podniosła nieco łapę, by pies go dostrzegł jednak ją nie bolał kontakt z ogniem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 15 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 15 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: