Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
AutorWiadomość
Shagon
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 29/06/2009
Liczba postów : 58

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 18:32:41

Pokiwał przecząco pyskiem. Nieee, nie chciał im przeszkadzać.
Coś nad jego głową zaświergotało. Spojrzał ku górze. Na jednej z gałęzi siedział mały kolorowy ptaszek. Szczeknął, lecz ptak nawet sie nie ruszył. Widocznie był już przyzwyczajony do szczekania psów...
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Registration date : 31/01/2009
Liczba postów : 148

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 18:37:46

-Co mnie straszysz, chcesz żebym na zawał padła ? -spojrzała z wyrzutem na Shaga.
-Czasami, aż za dobrze ... No to kolejne gratki ^^ -wyszczerzyła się.
-Zaledwie od kilku dni... a Ty myślisz już nie wiadomo o czym :P -pacnęła go w nos.
-Ehh...ty się chyba nigdy nie zmienisz...-wymruczała.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 18:42:15

-Głodnemu chleb na myśli.-zaśmiałem się.
-A co chcesz abym się zmieniał? Ty mnie od razu posądzasz o jakieś inicjacje seksualne.-zapytałem po czym burknąłem owe zdanie.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 18:45:58

-Oj tam, czepiasz się. -wytknęła ku niemu jęzor.
-Czy ja mówię, że chcę abyś się zmienił ? ; > nie. -odpowiedziała za niego po czym uśmiechnęła się lekko.
-Trzeba uczcić twoje szczęście, nieprawdaż ? -dźgnęła go pazurem w łapę.
Powrót do góry Go down
Shagon
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 29/06/2009
Liczba postów : 58

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 18:47:21

Odwrócił łeb ku suczce.
-No wiesz, marze o tym od dzieciństwa... - zaśmiał się.
Wstał. Machnął puszystym ogonem, chyba już czas na niego...
-Dozobaczenia - rzekł do psów po czym ruszył wolnym krokiem brzegiem rzeki. /nmm

Ostatnio zmieniony przez Shagon dnia Sro 1 Lip - 18:49:13, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 18:48:32

-A Ty dokąd? Chodź do nas, a nie uciekasz Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 336187 -powiedziała.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 18:48:47

Skinąłem psu na odchodnym i szepnąłem jej do ucha.
-Deser ci zwiał.-i trzepnąłem ją w ucho.
-Oh, impreza? Oczywiście, niedługo coś wymyślimy.-uśmiechnąłem się i rzuciłem kamykiem przed siebie.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 18:57:48

-I co żeś zrobił ? To przez Ciebie ! -powiedziała z wyrzutem. Popchnęła go lekko na trawę, chcąc przewrócić.
-Musisz mnie zapoznać z tą Niqui.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 19:00:41

-Przeze mnie?! Przecież to ja ci kazałem do niego iść, a ty , nie,nie,nie.-fuknąłem i również obaliłem ją na trawę.
-Okej. Jak tylko ją spotkam to jej powiem.-mruknąłem.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 19:05:04

-Wiem, wszystkie mi to mówią.-zaśmiałem się i po chwili zasnąłem.

/sorki, ale z psem muszę iść . ;p
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 19:06:35

Jumpnęła sobie na Rudego.
-Ty jednak jesteś najwygodniejszy .. x3 -stwierdziła rozkładając się wygodnie na nim.
-Spokojnie. Wdech, wydech Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 336187 Przecież żartowałam. -wyszczerzyła kiełki, chwyciła nimi za nosek Rudego. /ok, spoko.
Zasnęła na nim Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 336187
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 19:46:30

Pojawiłam się ni stąd ni zowąd. Oh, jak ja uwielbiałam te tereny. Podeszłam do strumyka, pijąc łapczywie parę łyków świeżej wody. Dopiero teraz zauważyłam, że ktoś leży na moim partnerze. Potrzęsłam głową z wrednym uśmieszkiem. Położyłam się przy brzegu rzeki, ostrożnie obchodząc się z moim brzuchem.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 1277

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:01:15

Weszła wolnym rokiem nad rzekę. Podeszła do niej i ułożyła się na zdrowym boku.
Lunae.-powiedziała do owej białej suczki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:07:05

Usłyszawszy głos, leniwie uniosłam głowę.
- Ave. - Powiedziałam.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:09:19

Vixa.-przedstawiła się mimowolnie unosząc głowę w stronę suczki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:11:46

- Nequitia. - Powiedziałam bez cienia zaintersowania.
Ah, ile czasu minęło od tego jak przestałam się przedstawiać pełnym imieniem. Stare czasy, stare.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:15:19

Cóż, może nie była w humorze do rozmów?
Gorąco, czyż nie? Do jakiego stada należysz?-zapytała, próbując nawiązać jakiś kontakt.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:19:17

- Tego najgorszego. - Powiedziałam z wrednym uśmieszkiem.
- A ty? - Spytałam po chwili ciszy.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:22:35

Do Pełni księżyca...-odpowiedziała i spojrzała pustym wzrokiem na niebo.
Dawno trafiłaś do tej krainy?-zapytała nadal wpatrując się w niebo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:25:25

- Jakiś czas temu. A tyś skąd tu przybyła? - Spytałam.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:28:33

Uciekłam ze schroniska...A Ty?- spytała, owijając puszystą kitą tylne łapy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:35:37

- Ze schroniska? Przecież to najcudowniejsze miejsce na ziemi. - Powiedziałam, zacierając łapy. Po chwili jednak się uspokoiłam.
- Z rezerwatu dla wilków. - Powiedziałam spokojnie. Łapę położyłam na ziemi, wciskając pazury w ziemię.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:39:42

Jednak miałaś się lepiej ode mnie. Schronisko to nie jest najlepsze miejsce dla pół wilków.-mruknęła, po czym ułożyła łeb na łapach.
Dlaczego wybrałaś akurat te złe stado?-spytała.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:43:38

- Biorąc pod uwagę, że jesteś pół psem i pół wilkiem w ostatecznym straciu ze schroniskowymi psami miałaś większe szanse niż oni, no ale cóż... - Powiedziałam, robiąc dziwną minę. oo'
- Czemu akurat złe stado? Cóż, po tym co przeżyłam raczej nie mogłabym należeć do Deszczowców ani do Pełni. - Powiedziałam spokojnie.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 EmptySro 1 Lip - 20:44:25

Wchodzę po cichu zauważając z daleka Neq. Nie chciałem jej przeszkadzać widząc jak rozmawia z jakąś suką. Usiadłem kilkanaście metrów od nich.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 27 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 27 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: