Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
AutorWiadomość
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 144

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 20:18:06

Złapałem ją lekko za łopatkę.
-Oh, wybacz. Chciałem się tylko przywitać, nie chciałem przerywać twoich eee...tańców?-powiedziałem akcentując każde słowo, przy ostatnim podniosłem brew.
Powrót do góry Go down
Harpia
Wędrowiec
Wędrowiec
Harpia

Registration date : 30/05/2009
Liczba postów : 475

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 20:22:42

- Obrządków! - fuknęła mu na to - Spóźnionych zresztą, bo przespałam odpowiednią datę.
Powrót do góry Go down
http://LaCreaturaa.deviantart.com
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 20:24:58

-No, jedno i to samo.-mruknąłem pod nosem do siebie.
-To nic nowego, cały czas śpisz i jeszcze cię okradną i prześpisz caałe życie.-zaśmiałem się i pacnąłem ją ogonem.
Powrót do góry Go down
Harpia
Wędrowiec
Wędrowiec
Harpia

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 20:26:24

- Nie mają z czego. - odparła wyniosłym tonem i machając wesoło końcówką ogona podeszła do rzeki, unurzała w niej jęzor parę razy, mrużąc ślepia. No tak. Obraziła się. Gorzej ze stwierdzeniem za co.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 20:28:27

-A ja ci mnie ukradną?-wyszczerzyłem wszystkie kły i po chwili, dopiero zauważyłem jej reakcję. Spojrzałem na nią dziwnie, ale podbiegłem do niej do rzeki.
-Co jest?-zapytałem.
Powrót do góry Go down
Harpia
Wędrowiec
Wędrowiec
Harpia

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 20:37:14

- Usiłuję Cię ignorować mój kochany. - odparła na to, równie wyniośle. Spojrzała na niego z góry i powróciła do picia wody. Tyle, że końcówką ogona nadal wesoło machała. Z siebie samej zadowolona najwyraźniej niezmiernie. I z tego, że dobrą jest aktorką.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 20:40:18

-Miło.-powiedziałem z ironią w głosie i usiadłem na zadzie. Wzrok miałem wbity w taflę wody, jeziora. Zamoczyłem w niej łapę.
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 351

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 20:58:19

Weszłam. Spojrzałam na psy przy rzece. Usiadłam pod drzewem jak najdalej od nich. Chciałam pobyć sama...
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 21:29:09

Sennym wzrokiem ogarnęłam teren. Oprócz jej samej i dwóch innych psów, które najwyraźniej są z SPK nie było nikogo. Położyłam się, owinęłam tylne łapy ogonem i zmrużyłam oczy. Leżąc tak po paru minutach zmożona snem zasnęłam...
Powrót do góry Go down
Harpia
Wędrowiec
Wędrowiec
Harpia

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 22:06:05

Odbiegłą w sobie tylko znanym kierunku. Bez pożegnania.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 22:10:58

wybiegam ze zdezorientowaną miną.

/piszę jako Diego, bo nie chce mi się konta zmieniać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 23:34:18

Przyszła chwiejnym krokiem.Na przednią łape wyraźnie utykała.Szczęka spuchnieta bo złamana.Na ciele rany.Niektóre zagojone niektóre jeszcze w miare świeże.Upadła.
Powrót do góry Go down
Krzyk
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 21/06/2009
Liczba postów : 32

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 23:39:38

Weszła wolno szturchając łapą mijające kamienie. Nie zbadała wzrokiem kto jest na terenach Rzeki tylko od razu skierowała się gdzieś pod drzewa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 23:40:40

Obraz jej sie rozmazywał.Znowu ból przeszył jej pysk.Całe ciało było sparaliżowane...-Miała ochote zrobic dokładnie to samo tej suce co ona jej.Dała sie złapać czy nie,miała prawo chodzic kiedy chce i gdzie chce i nikomu nic do tego...
Powrót do góry Go down
Krzyk
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 23:43:27

Przysiadła pod małym drzewkiem wypuszczając z pyska powietrze zmęczona dusznym powietrzem. Ułożyła przednie łapy na sobie śmiesznie i zaczęła się spojrzeniem przedzierać przez ciemność, która ją otaczała. W oddali zauważyła błyszczące się ślepia i nic więcej.
Najwyraźniej czarny pies. - skwitowała w myślach chcąc prawym okiem chociaż wybadać posture psa.
No, na nic.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 23:47:31

Postanowiła wstać.Z trudem ale jednak dała rade sie podnieść.Zranionej łapy nie chciała przemęczać.Doczołgała się pod pierwsze lepsze drzewo.Nawet nie dostrzegła nowoprzybyłego psa.
Powrót do góry Go down
Krzyk
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 23:51:01

Wolno kierowała prawym okiem za przemieszczającymi się świecącymi ślepiami, kiedy zatrzymały się nisko nad ziemią, pod dużym drzewem. Już mało zainteresowana owym członkiem przymknęła oko zdyszana. Choć sierści jakoś bardzo dużo nie miała to i tak było jej parno.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 23:54:05

Odkaszlneła cicho...Położyła sie na mniej pokaleczonym boku.Dopiero teraz dostrzegła jakiegoś psa.Nie widziała go dobrze...ale dało sie ujrzeć jakieś biało szarawe refleksy.
Powrót do góry Go down
Krzyk
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyCzw 25 Cze - 23:56:21

Po kaszlnięciu spojrzała w strone świecących ślepi, kiedy dostrzegła, że owe kółeczka patrzą w jej strone. Posunęła łapą delikatnie po ziemi odtwarzając w głowie kaszel.
Chory, czy co. - przeszło jej przez głowe.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyPią 26 Cze - 0:00:24

Cóż...nie chciała nikomu robić kłopotu ani oczekiwać jakiegoś współczucia,pomocy czy czegokolwiek.To też schowała się bardziej za drzewo.Nigdy na nikogo nie mogła liczyc...Nigdy nikt sie nią nie zainteresował kiedy najbardziej tego potrzebowała.Już przyzwyczaiłąa sie do tego bólu...
Powrót do góry Go down
Krzyk
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyPią 26 Cze - 0:03:55

Spojrzała za chowającą się gdzieś w głębinę parą brązowych ślepi. Następnie skierowała prawe oko na swoje łapy i ciężko w nie dmuchnęła. Zerknęła na swobodnie zwisający z szyi Pentagram. Trąciła go nosem delikatnie odtwarzając w głowie minione lata.
Tyle 'takich' rzeczy w tak krótkim czasie. W tak krótkim życiu, które jest za mną. - pomyślała.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyPią 26 Cze - 0:06:14

Zamkneła oczy.Nawet i na ból z powodu ran przestała zwracać uwage.Zasnęła...
Powrót do góry Go down
Krzyk
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyPią 26 Cze - 0:10:02

Spojrzała jeszcze raz na Pentagram, ułożyła pysk wygodnie na łapach i zasnęła. ;nmm;
Powrót do góry Go down
Summer
Wędrowiec
Wędrowiec
Summer

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyPią 26 Cze - 10:30:05

Obudziłam się. Wszyscy jeszcze śpią... Podeszłam do rzeki i zaczęłam pić. Po paru minutach oblizałam pysk i ruszyłam przed siebie... *nmmt*
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 EmptyPią 26 Cze - 15:28:29

Przyszedł swobodnym krokiem, wachlując lekko ogonem. Zastrzygł uszami i usiadł na trawie, w cieniu drzew. Oblizał wargi i rozejrzał się po Rzekach.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 4 z 40Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: