Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
AutorWiadomość
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 527

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:02:23

Wszedł.
Powrót do góry Go down
Devil Shigeru
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Devil Shigeru

Autor Zdjęć : By lilactranquility from flickr.com

Registration date : 22/09/2007
Liczba postów : 1073

Rasa : Doberman/Siberian husky
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : Nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:21:59

Przyszedłem sobie nad rzekę spokojnym ale jak zawsze krokiem pelnym dumy i siły. byłem juz stary ale nie oznaczało to, ze bylem jakimś rozklekotanym dziadziusiem, co nie ma na nic sil.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:28:26

Wchodzę od drugiej strony niż przybyły husky. Jeszcze byłem trochę mokry, to tak poranna toaleta w rzece, wszystko przez Roxy. Poczułem świeże ślady na ziemi. Podniosłem pysk ku górze, na którym od razu zagościł nikły uśmiech. Podszedłem w stronę Devila.
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:37:31

Spokojne, na pozór oczywiście, wejrzenie pobiegło w kierunku obecnych.
Tylko jednego z nich znał, ale i w tym przypadku nie była to prawdziwa znajomość.
Nie poskąpił jednak Krwistemu skinienia pyskiem, które zdawało się zbyt obciążać jego szyję,
Bowiem prędko wyprostował się, po czym usiadł na piachu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:41:34

Wbiegłam wolnym truchtem, w końcu nigdzie mi się nie spieszyło. Wyłoniłam się zza cienia tutejszych drzew, czując znajomy zapach. Powędrowałam do Niego rytmicznym krokiem, po czym usiadłam blisko niego, lustrując obecne tu psy. Machnęłam odruchowo ogonem w jego stronę.
- Cześć. - Powiedziałam, uśmiechając się lekko.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:45:34

Skinąłem pyskiem na przywitanie do Corma. Odwróciłem się za siebie słysząc jej głos.
-Niquitia? Gdzieś ty się podziewała tyle czasu?-zapytałem i podszedłem do niej. Uśmiechnąłem się i lekko przytuliłem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:47:32

- Ahh, długo by opowiadać. Szwędałam się po świecie, jak to ja. - Powiedziałam, spoglądając w jego oczy.
- A ty? Pewnie flirtowałeś z innymi, hę? - Powiedziałam, a raczej spytałam z nieco ironiczną miną.
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:48:47

Z jego gardła wydobył się głuchy pomruk, gdy lustrował właśnie Nequitę.
Miał ogromną ochotę podroczyć się w normalnej na pozór rozmowie z kimkolwiek.
Jednak on trwał w bezruchu, jego klatka piersiowa nawet zdawała się niezbyt zauważalnie podnosić i opadać.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:50:43

-Mhm.-przytaknąłem spoglądając na jej pysk.
-Oh, oczywiście, jak to ja.-powiedziałem udając poważny ton, naśladując ją co nieco. Przegryzłem dolną wargę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:53:40

- Wiesz ty co. - Powiedziałam, robiąc sfochowaną minę małego dziecka. Ukradkiem spojrzałam się na niego, po czym odwróciłam, zakładając łapy na piersi.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:55:34

Tyknąłem ją nosem w nos.
-No, żartowałem, przecież.-spojrzałem jej prosto w oczy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:57:58

Spoglądnęłam na niego, wywróciłam oczami.
- No dobra, już dobra. - Powiedziałam, odwracając się.
Łeb oparłam na jego barku.
Powrót do góry Go down
Devil Shigeru
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Devil Shigeru

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:58:21

ziewnałem i przecianałem sie leniwie spogladajac na obecne tutaj psy. usiadłem sobie blisko brzegu i spogladałem teraz we wode.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 17:59:46

Uśmiechnąłem się pod nosem i zwróciłem pysk ku ojcu.
-Witaj Devilos.-zaśmiałem się i poklepałem go po łopatkach.
Powrót do góry Go down
Devil Shigeru
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Devil Shigeru

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 18:04:51

-Witaj synu, co to romansik sie kręci?-Zapytałem sie go unosząc lekko brew ku gorze i patrząc na niego. Machnalem ogonem i spojrzałem jeszcze przez moment na suczke.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 18:05:00

Podniosłam łeb. Mój wzrok powęgrowałam ku płynącej rzece.
Nasłuchiwałam czegoś nowego. Wolałam się nie wtrącać w "męskie pogaduszki".
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 18:05:24

Z uwagą zarówno obserwował, jak i podsłuchiwał, rozmowę suki z psem.
Na jego pysku trwała obojętność.
Nie czuł się grzesznym, jako że przysłuchiwał się prywatnej wymianie zdań innych psów.
Zaparł się mocno na przednich łapach, pazury wbijając głęboko pod warstwę suchego piachu.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 18:07:56

Zaśmiałem się gromkim śmiechem.
-Ty to masz nosa. To jest Niquitia, a to mój ojciec, Devil.-jak wypadało przedstawiłem ich ze sobą. Usiadłem naprzeciw ojca, bacznie się mu przyglądając.
-Jak tam? Widziałeś się z kimś, czy dalej smętnie samotnie łazisz?-zapytałem.
Powrót do góry Go down
Devil Shigeru
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Devil Shigeru

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 18:13:47

Spojrzałem ponownie na suke i skinąłem jej łbem tylko. Na pytanie syna wzruszyłem tylko barkami
-Łaże tu i tam.. nie zagrzewając nigdzie miejsca na dłużnej... a czy spotkałem.. jak do tej pory to nie- Odpowiedziałem mu spokojnym tonem- znasz mnie -dodałem jeszcze
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 18:15:27

Skinęłam również Devilowi łbem.
Z powrotem zaczęłam wpatrywać się w płynącą rzekę.
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 18:16:12

Widocznie to chyba on jeden nie miał w tej krainie żadnej rodziny i choć jednego przyjaciela.
Na tą myśl jego pysk został nawiedzony przez kolejny z tej samej serii nieudany uśmieszek.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Registration date : 26/06/2009
Liczba postów : 124

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 18:17:06

Przybiegła, miała nadzieję że będzie tu ktoś znajomy, ale widziała tylko obcych,
-cóż szkoda, taki mój los- powiedziała do siebie
Położyła się nad samym brzegiem i zamknęła oczy
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 18:17:32

-Mhm. No tak, teraz to już trudno spotkać tutaj starych znajomych-westchnąłem i machnąłem ogonem tak, że wylądował w wodzie. Spojrzałem na Niq, przyglądając się jej.
-Oczywiście,że cię znam. Samotne podróże,samotne przemyślenia. Chyba to po tobie mam.-zaśmiałem się.
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 18:20:53

Uważnie zlustrował osobnika z niezbyt przyjaznego mu ostatnio stada.
Po niewielkiej chwili zerwał się z ziemi i to ku niej skierował swe powolne kroki.
Cóż, i jego umysł potrzebuje chwili rozmowy.
Powrót do góry Go down
Devil Shigeru
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Devil Shigeru

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 EmptyPon 29 Cze - 18:24:57

Spojrzałem znow po obecnych psach- wszystko sie zmienia.. stare odchodzi i nowe przychodzi.. zawsze tak było- rzekłem spogladajac na nowe nie znane mi oblicza.
-Taki mój los.. Ale mlody jesreś go lapa tak aby do wody padl- bo inaczej popłyniesz z pradem jak teraz- rzekłem wstawajac- idz pod niego zawsze- rzeklem śmiejąc sie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 21 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 21 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: