Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+30
Chelsea
Fatis
Devio
Solituda
Corvus
Cahir
Erebus
Tante
Jazz
Morphine
Hirashi
Chinook
Star of Allocation
Azland
Nadia
Missy
Comillio
Kiba
Hashish
Sprinter
Suzana
Nana
Poison
Unyan
Ava
Cormercal
Solar Eclipse
Bloy
Div
Tivola
34 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
AutorWiadomość
Comillio
Wędrowiec
Wędrowiec
Comillio

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 337

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 0:49:28

Chapnąłem jej ogon i zacząłem glumać
- Racja, ty się bardziej nadajesz xP'
Dalej ślinie jej ogonek Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 336187
Powrót do góry Go down
Suzana
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 68

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 0:53:20

Wyrwała ogon z jego pyska i zdzieliła go nim momentalnie po nosie.
-A i owszem. Pewnie, że bardziej. Najbardziej. - zaśmiała się i wystawiła mu koniec języka. Zgramoliła się z psa i otrzepała.
Nie była pewna, czy Comillio zna albo chociaż pamięta Nanę.
Walnęła go łapą w łeb.
-Przedstawiłbyś się jak na dżentelmena przystało. - uśmiechnęła się kątem pyska, przysiadając.
Powrót do góry Go down
Comillio
Wędrowiec
Wędrowiec
Comillio

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 0:56:34

Pomasowałem główkę
- A jeśli ja nie dżentelmen ? - pokazałem jej jęzor i uśmiechnąłem się do Nany Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 336187
- Comillio jestem prze pani Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 336187 Miło poznać Very Happy
Powrót do góry Go down
Nana
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 07/07/2009
Liczba postów : 19

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:00:11

Co ja tu w ogóle robię? =.= - zapytała.
Powrót do góry Go down
Suzana
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:02:44

-Nana ma pamięć krótkotrwałą, teraz pewnie nie pamięta kim jest i jak się tutaj zjawiła. - powiedziała pośpiesznie, czochrając Coma po głowie.
-Oczywiście nie bierz tego do siebie, ona wcale nie powiedziała tego, dlatego, że nie potrafisz być dżentelmenem. - wytłumaczyła jeszcze, uśmiechając się pogodnie. Oplotła łapy ogonem.
Powrót do góry Go down
Comillio
Wędrowiec
Wędrowiec
Comillio

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:07:46

Patrze się na Nane, a potem na Suz, lekko tempym wzrokiem. Nie wiem co powiedzieć, więc skacze na Suz i leże sobie na materacyku Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 336187
Powrót do góry Go down
Suzana
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:09:44

Czy ona za każdym razem, kiedy odwiedzi te okolice musi być traktowana niczym kiepskiej jakości materac?
Wypuściła powietrze ze świstem, machając leniwie ogonem.
Jego końcówką przejechała po boku psa, łaskocząc go przy tym lekko.
-Buee.- skwitowała cały jego ciężar krótkim, wymownym sapnięciem.
Powrót do góry Go down
Comillio
Wędrowiec
Wędrowiec
Comillio

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:12:46

Zaśmiałem się z powodu łaskotek. I położyłem łeb w jej futerku. Szkoda, że ona takiego nie miał *_*. Usłyszałem sapnięcie XP
- Co się stało ? Przecież ostatnio schudłem Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 336187
Powrót do góry Go down
Suzana
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:16:11

-Schudłeś? - powtórzyła rozbawiona niczym echo i znów połaskotała go po boku.
-Wydaje mi się raczej, że przytyłeś jeszcze, grubasie. - dodała, uśmiechając się złośliwie kątem pyska.
Położyła po sobie jedno ucho i ułożyła pysk na trawie.
Powrót do góry Go down
Comillio
Wędrowiec
Wędrowiec
Comillio

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:18:45

- A idź ty... - mruknąłem naburmuszony i spojrzałem na swój brzuch
- Tak to się wita przyjaciół ? - Dmuchnąłem jej w ucho xPP
Powrót do góry Go down
Suzana
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:21:25

Zastrzygła uchem.
-Przecież ktoś musi być z Tobą szczery. - zaśmiała się cicho, zerkając na niego spod lekko przymrużonych powiek.
Kiedy tylko jego futro zaczęło grzać niczym kocyk elektryczny, Suzan dopadło znużenie. Leniwie obiła ogonem o ziemie.
Powrót do góry Go down
Comillio
Wędrowiec
Wędrowiec
Comillio

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:24:11

Patrze się na jej futerko
- Wystarczy mi, że mój ojciec jest za szczery - zaśmiałem się głucho i wyrwałem jej troszkę sierści z karku. Przyłożyłem sobie ją do łapy, zastanawiając się jakby to było być buchatym, brązowym misiem.
Powrót do góry Go down
Suzana
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:26:20

-Yay! - pisnęła i wzdrygnęła się, kiedy tylko wyrwał jej pukiel włosów z karku. Spojrzała na niego ostrzegawczo.
-Moje..moje...- mamrotała patrząc na nieco futra z którym obchodził się w tak bestialski sposób.-...futerko!
Walnęła go ogonem w bok.
Powrót do góry Go down
Comillio
Wędrowiec
Wędrowiec
Comillio

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:28:04

- Przecież masz go duuużo.. - mruknąłem i wpadłem na pomysł. Wyrwałem sobie troche futra i na ślinę (XP) przykleiłem tam skąd wyrwałem jej futro.
- Teraz jesteśmi kwita - uśmiechnąłem się do niej słodko Very Happy
Powrót do góry Go down
Suzana
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:30:10

Zerknęła na jego sierść, którą przykleił jej do karku na ślinę. Wykrzywiła się dostrzegalnie, mrugając ze zdziwienia powiekami.
-Trzyma się? - zapytała, mając jednak skrytą nadzieje, że odpadnie czym prędzej.
-Wyglądam teraz jakbym zaczęła dziwnie siwieć. - westchnęła i złapała w zęby za jego ucho, ciągnąc w swoją stronę.
Powrót do góry Go down
Comillio
Wędrowiec
Wędrowiec
Comillio

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:32:43

Nie wyrywałem ucha, w końcu nie chciałem już jej wkurzyć xP
- Nie prawda, wyglądasz ślicznie -uśmiechnąłem się, mając nadzieje że sierść nie odpadnie
Powrót do góry Go down
Suzana
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:36:08

Zagryzła mocniej ząbki na jego uchu, kiedy to skłamał perfidnie.
-Nje ładnje klamadź. - wysepleniła, doskonale zdając sobie sprawę, że jeżeli te siwe kłaki są dostrzegalne, nie wygląda to najlepiej. Oplotła ogon wokoło swoich łap i pociągnęła jeszcze trochę za ucho psa.
Powrót do góry Go down
Comillio
Wędrowiec
Wędrowiec
Comillio

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:37:47

- Ale ja nie kłamałem.. tak samo jak nie chce nosić kolczyków w uszach.. - jęknąłem, zerkając na swoje biedne uszko ;_;
Powrót do góry Go down
Suzana
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:39:37

Wypuściła jego ucho i wywaliła okłaczony język, krzywiąc się zauważalnie. Mlasnęła parę razy i plunęła w trawę jego sierścią.
-W dodatku liniejesz. - zauważyła, kręcąc głową. Zerknęła na ucho psa.
-Ale z kolczykami byłoby Ci do twarzy. - zapewniła, uśmiechając się milutko.
Powrót do góry Go down
Nana
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 07/07/2009
Liczba postów : 19

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:43:32

Wstała, mruknęła coś pod nosem i wyszła.
Powrót do góry Go down
Comillio
Wędrowiec
Wędrowiec
Comillio

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:46:42

- Nieee.. to nie w moim stylu xP - zaśmiałem się i spojrzałem ja swoje ucho
- Teraz będe łysy na jedno ucho ;_;
Powrót do góry Go down
Suzana
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:49:10

-Już i tak byłeś łysy. - stwierdziła rozbawiona, szczerząc szereg kłów w pogodnym uśmiechu. Złapała go tym razem za drugie ucho i pociągnęła lekko. Trzeba było przecież i drugie do pary stworzyć.
Powrót do góry Go down
Comillio
Wędrowiec
Wędrowiec
Comillio

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:51:04

Wyrwałem jej szybko ucho i zakryłem je łapkami
- Proszę, daruj mu życie ! - jęknąłem, wbijając się w jej sierść i chowając pod sobą ogon.
Powrót do góry Go down
Suzana
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 1:56:24

Wypuściła jego ucho bez większych zmagań i poruszyła się, przeciągając pod nim na ile było to możliwe.
Tyknęła nosem w jego nos i ułożyła pysk na trawie, przymykając powieki.
- Zmęczona jestem. - wymamrotała sennie.
Powrót do góry Go down
Comillio
Wędrowiec
Wędrowiec
Comillio

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyPią 10 Lip - 2:00:36

Ziewnąłem szeroko i głośno
- Chyba pora iść spać.. - powiedziałem cicho i położyłem pysk na jej pysku.
- Dobranoc misiaczku.. - powiedziałem ledwo słyszalnie, i po chwili zasnąłem, głębokim snem 

*Ja lece, bo spać mi się już chce xP Do jutra, a w zasadzie do dzisiaj xP*
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 11 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)
» Rzeka. {Zakaz porywania}

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: