Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+30
Chelsea
Fatis
Devio
Solituda
Corvus
Cahir
Erebus
Tante
Jazz
Morphine
Hirashi
Chinook
Star of Allocation
Azland
Nadia
Missy
Comillio
Kiba
Hashish
Sprinter
Suzana
Nana
Poison
Unyan
Ava
Cormercal
Solar Eclipse
Bloy
Div
Tivola
34 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
AutorWiadomość
Tante
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Tante

Autor Zdjęć : Romy Bianchi.flickr.com

Registration date : 22/09/2007
Liczba postów : 2697

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Akita inu
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : Nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut: Administrator

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 13:54:19

Pogromca glonów czy nie glonów...-powiedział obojętnie....machnał ogonem.
Powrót do góry Go down
http://www.star-of-the-destiny.blog.onet.pl
Erebus
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 10/07/2009
Liczba postów : 45

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 13:55:22

Erebus dawno nie przebywal w miejscach, gdzie mogl slyszec cos innego niz jedynie cisze, wiec byla to dla niego dosc duza zmiana, kiedy uslyszal rozmowy psow. Szedl sobie dosc szybkim krokiem, choc kazdy krok byl ostrozny, aby zaraz nie wpadl w jakas dziure czy cholera wie co jeszcze. Jednak kiedy dotarl nad rzeke, usiadl sobie w cieniu drzewa i przysluchiwal sie rozmowom psow bez slowa.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 1277

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 13:56:56

Podeszła do Blue i nieznanego jej jeszcze psa. Przecież się nudzić nie będzie...
Lunae. Solar.-przedstawiła się psu z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Registration date : 08/07/2009
Liczba postów : 300

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Left_bar_bleue75/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Empty_bar_bleue  (75/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 13:57:56

-Uważaj one czają się wszędzie - popatrzyła na niego czule i zawachlowała ogonem - Nigdy nie wiesz, gdzie są i kiedy na nie trafisz. Ale tu dzisiaj tłok...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:00:57

Miło mi cię poznać - powiedział z grzeczności do suczki - Ty również przybyłaś dzisiaj ? - zapytał się jej po czym otrzepał sierść.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:01:21

Uśmiechnęła się do Sol.
- Tak, dzisiaj. W jakim jesteś stadzie? - Spytała.

Ostatnio zmieniony przez Blue Star dnia Sob 11 Lip - 14:02:34, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:02:26

Nie, jestem tu od dłuższego czasu.-powiedziała do psa i usiadła.
Powrót do góry Go down
Tante
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Tante

Autor Zdjęć : Romy Bianchi.flickr.com

Registration date : 22/09/2007
Liczba postów : 2697

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Akita inu
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : Nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut: Administrator

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:02:54

-Będe przygotowany....a na razie...muszę zregenerowac siły przed wojną-powiedział i wzwinął się w kłębek.Zasnął*nmm*

*spadam...po za tym jakoś nie mam weny do grania ostatnio*
Powrót do góry Go down
http://www.star-of-the-destiny.blog.onet.pl
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Left_bar_bleue75/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Empty_bar_bleue  (75/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:06:16

Uśmiechnęła się i podeszła do Solar i reszty psów, przysłuchując im się ciekawie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:07:49

Ja jestem w stadzie wiosennego deszczu a ty - zapytał i przeszedł do siadu bo przecież nie będzie siedzieć leżeć przy rozmówcy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:09:03

- Pełni Ksieżyca. - Powiedziała z uśmiechem.
Przypatrzyła się dokładniej psu.
Powrót do góry Go down
Erebus
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:09:32

- Witam - mruknal, po czym zastrzygl uchem. Na oczach mial opaske, wiec nie trudno bylo zgadnac ze nie moze widziec - Erebus - przedstawil sie obojetnym tonem i ziewnal cicho.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:11:04

Zamachnął ogonem jedynie i zlustrował ją dokładniej wzrokiem - Opowiesz mi coś więcej o sobie - zapytał nieco ciekawsko.- Crash - przedstawił sie obecnycm

Ostatnio zmieniony przez Crash dnia Sob 11 Lip - 14:14:17, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:12:10

Zastrzygła uchem i zwróciła wzrok ku huskiemu.
Lunae. Solar jestem.- powiedziała i zaczęła zastanawiać się czemu owy pies ma opaskę na oczach.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:12:23

Podeszła bliżej do nieznajomego husky'ego - Veris - powiedziała przyjacielsko - Ava jestem - zamerdała ogonem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:12:36

Uniosła prawą brew do góry, słysząc pytanie.
- Co byś dokładnie chciał wiedzieć? - Spytała spokojnie.
- Lunae. - Powiedziała do psa z opaską na oczach.
Spojrzała na niego, po czym wróciła do rozmowy.
Powrót do góry Go down
Erebus
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:14:06

- Milo poznac - powiedzial z usmiechem do Solar oraz Avy. Zastrzygl znow uchem, zupelnie jakby jakas mucha mu do niego wpadla, po czym owinal lapy ogonem.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:14:55

Przeszła blisko Bluśki.
Zostawię Cię z nim samą.-szepnęła jej cichutko na ucho i podeszła do Erebusa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:15:37

Hm...no nie wiem skąd pochodzisz , czy masz tu rodzinę , przyjaciół - zapytał się jej , co on chciał by o niej wiedzieć ? Zamachnął puchatą kitą.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:17:48

Położyła się na trawie niedaleko psów, czujnie przysłuchując się rozmowom - Skąd pochodzisz? - zagadnęła ciekawie Erebusa
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:18:41

Uśmiechnęła się, słysząc słowa Solar. Odprowadziła ją ten kawałek wzrokiem. Znów spojrzała na psa.
- A więc, pochodzę ze schroniska dla zwierząt. Nie mam tu rodziny, toteż nigdy jej nie miałam. Mam tylko przyjaciółkę od serca. No, teraz ty. - Powiedziała spokojnie.
Powrót do góry Go down
Erebus
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:20:10

- Z daleka - odpowiedzial, po czym zasmial sie - Raczej watpie aby cokolwiek ci to mowilo... Jednak przyznam, ze juz zamieszkiwalem ta kraine wczesniej. Ba, nawet niezle zycie mialem - powiedzial z usmiechem na pysku
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:20:40

Ja uciekłem z farmy , rodzina może i traktowała mnie dobrze ale miałem dość przesiadywania całymi dniami w kojcu - powiedział i zastrzygł uchem - Tutaj nie mam rodziny , znajomych i przyjaciół - powiedział do niej i jedno ucho skulił.
Powrót do góry Go down
Ava
Wędrowiec
Wędrowiec
Ava

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:21:34

Zastrzygła uszami uważniej - Podobnie jak ja... - powiedziała zamyślona - Nie znałam cię wcześniej? - spytała samą siebie...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 EmptySob 11 Lip - 14:22:59

- Doskonale rozumiem siedzenie w kojcu, ci wszyscy ludzie, którzą podchodzą do twojej klatki tylko po to aby popatrzeć, nie po to żeby uratować... - Zaczęła sie żalić, ale zaraz się opamiętała.
- No, w każdym bądź razie jedną przyjaciółkę już masz. - Powiedziała z miłym uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 20 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 20 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)
» Rzeka. {Zakaz porywania}

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: