| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|
+30Chelsea Fatis Devio Solituda Corvus Cahir Erebus Tante Jazz Morphine Hirashi Chinook Star of Allocation Azland Nadia Missy Comillio Kiba Hashish Sprinter Suzana Nana Poison Unyan Ava Cormercal Solar Eclipse Bloy Div Tivola 34 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Tante Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : Romy Bianchi.flickr.com
Registration date : 22/09/2007 Liczba postów : 2697
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 6 lat Rasa : Akita inu Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut: Administrator
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 13:54:19 | |
| Pogromca glonów czy nie glonów...-powiedział obojętnie....machnał ogonem. | |
|
| |
Erebus Wędrowiec
Registration date : 10/07/2009 Liczba postów : 45
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 13:55:22 | |
| Erebus dawno nie przebywal w miejscach, gdzie mogl slyszec cos innego niz jedynie cisze, wiec byla to dla niego dosc duza zmiana, kiedy uslyszal rozmowy psow. Szedl sobie dosc szybkim krokiem, choc kazdy krok byl ostrozny, aby zaraz nie wpadl w jakas dziure czy cholera wie co jeszcze. Jednak kiedy dotarl nad rzeke, usiadl sobie w cieniu drzewa i przysluchiwal sie rozmowom psow bez slowa. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 13:56:56 | |
| Podeszła do Blue i nieznanego jej jeszcze psa. Przecież się nudzić nie będzie... Lunae. Solar.-przedstawiła się psu z uśmiechem. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
Registration date : 08/07/2009 Liczba postów : 300
Karta Postaci Zdrowie: (75/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 13:57:56 | |
| -Uważaj one czają się wszędzie - popatrzyła na niego czule i zawachlowała ogonem - Nigdy nie wiesz, gdzie są i kiedy na nie trafisz. Ale tu dzisiaj tłok... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:00:57 | |
| Miło mi cię poznać - powiedział z grzeczności do suczki - Ty również przybyłaś dzisiaj ? - zapytał się jej po czym otrzepał sierść. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:01:21 | |
| Uśmiechnęła się do Sol. - Tak, dzisiaj. W jakim jesteś stadzie? - Spytała.
Ostatnio zmieniony przez Blue Star dnia Sob 11 Lip - 14:02:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:02:26 | |
| Nie, jestem tu od dłuższego czasu.-powiedziała do psa i usiadła. | |
|
| |
Tante Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : Romy Bianchi.flickr.com
Registration date : 22/09/2007 Liczba postów : 2697
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 6 lat Rasa : Akita inu Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut: Administrator
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:02:54 | |
| -Będe przygotowany....a na razie...muszę zregenerowac siły przed wojną-powiedział i wzwinął się w kłębek.Zasnął*nmm*
*spadam...po za tym jakoś nie mam weny do grania ostatnio* | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:06:16 | |
| Uśmiechnęła się i podeszła do Solar i reszty psów, przysłuchując im się ciekawie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:07:49 | |
| Ja jestem w stadzie wiosennego deszczu a ty - zapytał i przeszedł do siadu bo przecież nie będzie siedzieć leżeć przy rozmówcy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:09:03 | |
| - Pełni Ksieżyca. - Powiedziała z uśmiechem. Przypatrzyła się dokładniej psu. |
|
| |
Erebus Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:09:32 | |
| - Witam - mruknal, po czym zastrzygl uchem. Na oczach mial opaske, wiec nie trudno bylo zgadnac ze nie moze widziec - Erebus - przedstawil sie obojetnym tonem i ziewnal cicho. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:11:04 | |
| Zamachnął ogonem jedynie i zlustrował ją dokładniej wzrokiem - Opowiesz mi coś więcej o sobie - zapytał nieco ciekawsko.- Crash - przedstawił sie obecnycm
Ostatnio zmieniony przez Crash dnia Sob 11 Lip - 14:14:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:12:10 | |
| Zastrzygła uchem i zwróciła wzrok ku huskiemu. Lunae. Solar jestem.- powiedziała i zaczęła zastanawiać się czemu owy pies ma opaskę na oczach. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:12:23 | |
| Podeszła bliżej do nieznajomego husky'ego - Veris - powiedziała przyjacielsko - Ava jestem - zamerdała ogonem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:12:36 | |
| Uniosła prawą brew do góry, słysząc pytanie. - Co byś dokładnie chciał wiedzieć? - Spytała spokojnie. - Lunae. - Powiedziała do psa z opaską na oczach. Spojrzała na niego, po czym wróciła do rozmowy. |
|
| |
Erebus Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:14:06 | |
| - Milo poznac - powiedzial z usmiechem do Solar oraz Avy. Zastrzygl znow uchem, zupelnie jakby jakas mucha mu do niego wpadla, po czym owinal lapy ogonem. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:14:55 | |
| Przeszła blisko Bluśki. Zostawię Cię z nim samą.-szepnęła jej cichutko na ucho i podeszła do Erebusa. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:15:37 | |
| Hm...no nie wiem skąd pochodzisz , czy masz tu rodzinę , przyjaciół - zapytał się jej , co on chciał by o niej wiedzieć ? Zamachnął puchatą kitą. |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:17:48 | |
| Położyła się na trawie niedaleko psów, czujnie przysłuchując się rozmowom - Skąd pochodzisz? - zagadnęła ciekawie Erebusa | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:18:41 | |
| Uśmiechnęła się, słysząc słowa Solar. Odprowadziła ją ten kawałek wzrokiem. Znów spojrzała na psa. - A więc, pochodzę ze schroniska dla zwierząt. Nie mam tu rodziny, toteż nigdy jej nie miałam. Mam tylko przyjaciółkę od serca. No, teraz ty. - Powiedziała spokojnie. |
|
| |
Erebus Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:20:10 | |
| - Z daleka - odpowiedzial, po czym zasmial sie - Raczej watpie aby cokolwiek ci to mowilo... Jednak przyznam, ze juz zamieszkiwalem ta kraine wczesniej. Ba, nawet niezle zycie mialem - powiedzial z usmiechem na pysku | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:20:40 | |
| Ja uciekłem z farmy , rodzina może i traktowała mnie dobrze ale miałem dość przesiadywania całymi dniami w kojcu - powiedział i zastrzygł uchem - Tutaj nie mam rodziny , znajomych i przyjaciół - powiedział do niej i jedno ucho skulił. |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:21:34 | |
| Zastrzygła uszami uważniej - Podobnie jak ja... - powiedziała zamyślona - Nie znałam cię wcześniej? - spytała samą siebie... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 11 Lip - 14:22:59 | |
| - Doskonale rozumiem siedzenie w kojcu, ci wszyscy ludzie, którzą podchodzą do twojej klatki tylko po to aby popatrzeć, nie po to żeby uratować... - Zaczęła sie żalić, ale zaraz się opamiętała. - No, w każdym bądź razie jedną przyjaciółkę już masz. - Powiedziała z miłym uśmiechem. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|