| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|
+30Chelsea Fatis Devio Solituda Corvus Cahir Erebus Tante Jazz Morphine Hirashi Chinook Star of Allocation Azland Nadia Missy Comillio Kiba Hashish Sprinter Suzana Nana Poison Unyan Ava Cormercal Solar Eclipse Bloy Div Tivola 34 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Hirashi Wędrowiec
Registration date : 09/07/2009 Liczba postów : 284
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 14:59:34 | |
| -T..taaaak....jaaasne...ja...wcale się nie bałem...ja tylko.....eee...udawałem... Wyszedł z rzeki i zaczął się otrząsać z wody przy tym mocząc Ave / / | |
|
| |
Ava Wędrowiec
Registration date : 08/07/2009 Liczba postów : 300
Karta Postaci Zdrowie: (75/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:01:34 | |
| -Bardzo przekonywująco wyszło ci to udawanie - i zamiast otrząsnąć się z wody, zanurzyła się w rzece po szyję - Masz ciekawe imię... - zauważyła | |
|
| |
Hirashi Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:04:53 | |
| -a co w nim ciekawego...jeśli można spytać.... Położył głowę na łapach...Zaczął się opalać...Uśmiechnął się... | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:06:29 | |
| -Po prostu... jest inne, ładnie brzmi, tak obco - zaśmiała się cicho - Nie słyszałam nigdy niczego podobnego. - wyszła z wody i położyła się na trawie, przymykając oczy. | |
|
| |
Hirashi Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:11:46 | |
| Jeszcze bardziej się uśmiechnął...Otworzył oczy... -Dziękuje... Jesteś najmilszą osobą jaką tutaj znam...No...Chociaż znam tylko 2 osoby...ehem....czemu wszyscy których poznam mówią o moim imieniu ... Przewrócił się na plecy....Słońce miło grzało... | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:13:43 | |
| -Może dlatego, że naprawdę jest niezwykłe? - uśmiechnęła się przyjaźnie - Jak ci się tu podoba? - spytała zamyślona. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:15:39 | |
| Szczeniak przyszedl nad rzeke powolnym krokiem. Pierwsze co zrobil to spojrzal na dwa psy i zamrugal powiekami, nie wiedzac co robic. Chcial sie przywitac, jednak zamiast tego, usiadl w wysokiej trawie i sie im przygladal, choc nie trudno bylo go zauwazyc przez kolor jego siersci. |
|
| |
Hirashi Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:19:05 | |
| -Całkiem fajnie... otworzył oczy...Zauważył szczenie -Cześć mały | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:21:30 | |
| Wpadła zadowolona, wyczuwając braciszka. Rozejrzała się za nim i w pewnym momencie dostrzegła czarną plamę wśród zieleni. - Noche~! - zawołała i jednym susem dopadła go. Oczywiście, przygwoździła go swoim cielskiem, bo jakżeby inaczej. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:24:15 | |
| - Witam... - odpowiedzial psu, jednak nagle poczul na sobie czyjas wage, no poprostu jakby tone miesa na niego rzucili! Upadl na ziemie, lezac plackiem - Hej, Dia - wymamrotal, choc trudno go bylo uslyszec w tej pozycji. |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:24:25 | |
| Parsknęła śmiechem widząc dwa szczeniaki - Przynajmniej nie będzie nudno. Veris - rzuciła do nich i przesunęła się nieco, by znaleźć się na słońcu - Jestem ciekawa co dzisiaj się wydarzy... - mruknęła. | |
|
| |
Hirashi Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:27:06 | |
| Popatrzył na szczenięta...Wstał...Zrobiło mu się gorąco...Zanurkował w rzece..... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:28:32 | |
| Zaczęła machać ogonem z wielkim bananem na pysku. - Bry! - wymruczała do obecnych. Zerknęła na brata. - Mówiłeś coś? - spytała, a potem zaczęła bawić się jego uchem. |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:30:18 | |
| -Pogoda ostatnio nie rozpieszcza... doprawdy, tylko tu, nad rzeką, da się przeżyć - zbliżyła się do wody. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:31:38 | |
| Mruknal jeszcze cos, jednak znowu nie dalo sie go slyszec. Oj, znowu robi za dywanik... Swietnie... Nawet nie probowal wstac, bo wiedzial ze to bez sensu i tyle. |
|
| |
Hirashi Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:37:20 | |
| Wybiegł z wody...Padł na ziemie ....ogląda szczeniaki... -Fajna parka...Nie sadzisz Ava? spojrzał na nią i się uśmiechnął ... -co się wydarzy?pewnie meteor spadnie z nieba...i nikt nie zwóci na to uwagi...nie boisz się że cię porwą ? | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:39:13 | |
| -Po dwóch ostatnich dniach to by mnie nawet nie zdziwiło - zaśmiała się - A szczeniaki? Fajnie, że są... kiedyś było ich mniej - zanurzyła łapę w wodzie i ochlapała się nią. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:40:36 | |
| Zaśmiała się, zadowolona. Zlazła z niego, uderzając go jeszcze ogonem w nos. - Noche~ - zaczęła słodkim głosikiem. - Gonisz! - krzyknęła, dotknęła go łapą i zaczęła zwiewać. |
|
| |
Hirashi Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:42:59 | |
| Odwrócił się w jej stronę.... -tak...ja jestem od niedawna....nie wiem jak było kiedyś.... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:43:53 | |
| Noche malo sie przejal zabawa siostry, wiec jedynie wstal i otrzepal sie. Ziewnal cicho i podszedl do cienia, gdzie sie polozyl. Oj, nie latwo jest byc szczeniakiem o czarnej, puchatej siersci. - Sama sie gon - ziewnal znow, zamykajac oczy i kladac pysk na lapach. |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:44:22 | |
| -Inaczej... - wyjaśniła krótko - Mnie nie było tu też sporo czasu, więc jesteśmy w podobnej sytuacji - zauważyła i usiadła, owijając łapy ogonem. | |
|
| |
Hirashi Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:46:35 | |
| Podszedł do niej... -Podobnej ale nie tej samej...jeju...co ty tu robisz przez cale dnie :p..... Siadł | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:46:53 | |
| Wbiegła i tuż przed samą rzeką wyhamowała. Usiadła sobie na brzegu. Lunae.-powiedziała do psów i spojrzała za siebie. | |
|
| |
Ava Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:48:10 | |
| -Generalnie... cały dzień upływa na rozmowach... z różnymi psami - powiedziała i ziewnęła szeroko - Choć często - "nawet za często" dodała w myślach - Jest po prostu nudno. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
Registration date : 11/07/2009 Liczba postów : 547
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 12 Lip - 15:49:47 | |
| Wybiegł spomiędzy drzew i zamarł, ze zjeżoną sierścią. Jego oczy miotały błyskawice. Całą swoją uwagę skupił na psach, znajdujących się nad rzeką. Warknął cicho - To... za trudne... - wycedził. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|