| Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 | |
|
+10Rudolf Rokita Cormercal Erebus Dirnwod Summer Remus Nadia Bloy Joy 14 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Dirnwod Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : MiranC z flickr.com
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 382
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Ulotniło się w wędrówce, z 5 lat będzie. Rasa : Border Collie Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy.
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 18:48:21 | |
| -dobrze, łódka sprawdzona? Westchnął i spojrzał na psy. | |
|
| |
Remus Wędrowiec
Registration date : 28/07/2009 Liczba postów : 200
Karta Postaci Zdrowie: (60/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 18:50:00 | |
| (miało byc pokolei) -Remus - odpowiedział do Aragorna, po czym zauważył rzekę. -Ups... chyba trzeba będzie użyć łódki... | |
|
| |
Erebus Wędrowiec
Registration date : 10/07/2009 Liczba postów : 45
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 18:52:57 | |
| - Łódka? - spytał, przekręcając łeb w bok. Biedny Erek od razu poczuł się niekomfortowo. Nie znosił wody. Nie, wróć. Nie znosił łódek, łodzi i łódeczek. Bleh... Dla niego ziemia jest aby po niech chodzić, a nie opuszczać, aby coś cię zjadło, albo utopiło... | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 527
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 18:56:58 | |
| * Przedarł się przez grupkę psów i stanął na jej przodzie. Z uwagą spojrzenie wpił w tabliczkę, której koniec zdania wydarto z jej łask. Jęknął głucho, postępując do brzegu. Zniżył pysk do tafli wody i wciągnął powietrze z niezwykłą zapalczywością. * W tym smrodzie kryje się coś enigmatycznego. * Mruknął. * | |
|
| |
Rokita Wędrowiec
Registration date : 29/07/2009 Liczba postów : 131
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 18:59:34 | |
| Spojrzała na psa.Zdziwiła się po czym usiadła. | |
|
| |
Rudolf Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com
Registration date : 31/05/2009 Liczba postów : 1285
Płeć : Rasa : siberian husky Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:00:30 | |
| Podszedłem spokojnym krokiem do brzegu rzeki. Przyjrzałem się wodzie, a następnie mój wzrok podążył na łódkę. Trzyosobową. -To jak się zabieramy?-mruknąłem obojętnie do reszty. | |
|
| |
Remus Wędrowiec
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:01:28 | |
| Rozejrzał się po psach. Tak chciał coś powiedzieć, zaistnieć. Jednak nawet, gdyby wiedział co - i tak by się nie odważył. Był tylko adeptem, dużo mu brakowało do innych psów.
Chrupku xdd , pilnuj kolejności. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : halloosin8 on flickr.com
Registration date : 27/01/2009 Liczba postów : 822
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Dobre pytanie. Rasa : Owczarek niemiecki Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Trochę nie ten wiek.
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:02:28 | |
| Cormercal miał rację, jednak nikt tego nie wiedział, nawet on sam nie był w stanie pojąć, co takiego jest w rzece. Gdyby jedno z nich weszło w jej wodę... Przekonaliby się. Łódka była szczelna, mieszcząca trzy psy. Więc, kto pierwszy się ładuje ? | |
|
| |
Bloy Pies Podporządkowany
Registration date : 31/01/2009 Liczba postów : 244
Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : Akita Inu Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:04:50 | |
| Spojrzał po psach. - Najlepiej zrobić tak jak mówiła Nadia - powiedział. - Żeby jedna osoba kursowała w tę i we w tę. Jemu w sumie obojętne było czy będzie pierwszy czy ostatni. Byleby nie musiał włazić do wody.
*W razie gdybym zaniedługo zniknęła, oznacza że mój tata wrócił, zdenerwował się i mi kompa wyłączył. A za tym idzie też to, że za szybko nie wrócę*
To wtedy bd tobą kierować, żebyś nie została w tyle. ; d
Okay x3
Ostatnio zmieniony przez Bloy dnia Pią 31 Lip - 19:15:01, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Nadia Wędrowiec
Registration date : 01/02/2009 Liczba postów : 154
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:07:54 | |
| - Dobra, Summer przewozisz. Wsiada .. hmm .. - postanowiła na początek wybrać silniejsze psy, w razie gdyby z łódką było coś nie tak, one sobie poradzą - Rudolf i ten tam, co wąchał rzekę ... Cormercal. | |
|
| |
Summer Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 351
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:09:25 | |
| - ok - wskoczyłam do łódki czekając na dwa wybrane przez Nadię psy. - szybko, szybko - mruknęłam do nich. | |
|
| |
Remus Wędrowiec
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:12:21 | |
| Podszedł bliżej wody, żeby dokładnie widzieć to, co się tam dzieje. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Dobre pytanie. Rasa : Owczarek niemiecki Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Trochę nie ten wiek.
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:12:29 | |
| JAKO ARAGORN;
Usiadł zatem przy brzegu, czekając na swą kolej. Wodził wzrokiem po wodzie, niespokojnie, jakby miało coś z niej wyskoczyć. | |
|
| |
Erebus Wędrowiec
Registration date : 10/07/2009 Liczba postów : 45
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:16:39 | |
| *sorry za zamuła .__.*
Usiadł więc sobie, owijając przednie łapy ogonem. Ziewnął sobie cicho i zastrzygł uchem. Oj, już mu się nie podobało... | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 527
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:21:51 | |
| Z jego gardła znowu wypełzł nienaturalny pomruk. Więc miał służyć jako królik doświadczalny, albo ofiara na pierwszy kęs dla czegoś, Co mogło kryć się na drugim brzegu. Ot, nie przeszkadzała mu ta perspektywa. Jeśli miał znaleźć się pierwszy przed obliczem wroga, jako pierwszy mógłby go uśmiercić, żadna sztuka. Położył łapę na drewnianej krawędzi łódki i jednym susem znalazł się w jej środku. Łódka zachybotała się wyniośle pod jego ciężarem. Wypadałoby rzec, żegnajcie, możemy się już nie zobaczyć, ale milczenie z upartością trwało na jego pysku. | |
|
| |
Rokita Wędrowiec
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:26:59 | |
| Spojrzała na Cormelcala.Podeszła do łódki.Bała się o psy z jej stada. | |
|
| |
Remus Wędrowiec
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:27:14 | |
| Był zniecierpliwiony czekaniem, nieco poddenerwowany. Nie mógł się doczekać aż zobaczy, jak to się 'skończy. | |
|
| |
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:36:34 | |
| *możecie szybciej pisać, bo to denerwujące czekać 15 minut na jedno zdanie. ;/ sory, to moja wina. XDD*
Podążyłem wzrokiem za Cormem i również ruszyłem w stronę łódki. Woda, nie wyglądała za ciekawie, ale była kusząca. Jakby specjalnie namawiała cię, abyś wszedł do niej, bo jest czymś świetnym, a po wejściu bum. Koniec. Wszedłem na 'pokład' za psem, łódka zanurzyła się głębiej w rzekę. -Raz kozie śmierć.-powiedziałem i sięgnąłem po wiosło. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:39:11 | |
| Łódka nie nabierała wody, była stabilna. Summer odepchnęła się od brzegu, zmierzając przez rzekę; wasz transport zmagał się silnie z nurtem. Jednak brzeg był coraz bliżej.. Jeszcze bliżej... Jesteście! Ląd wygląda bezpiecznie. Tylko uwaga podczas przechodzenia na niego. | |
|
| |
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:41:30 | |
| *piszę, bo Joy mi kazała. xdd co to za czasy kobieta rozkazuje facetowi...XD *
Obserwuję ląd. Wygląda okej. Wychodzę ostrożnie wskakując na jakiś kamień, patrzę za towarzyszem. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:42:07 | |
| JAKO CORMERCAL - bo ja tak mówię, że ma teraz pisac;
Wyskoczył z łódki, nieco ją rozbujał przez to; opadł jednak na lądzie czterema łapami. Nabrał głęboko powietrza do płuc, nie wyczuł żadnego zagrożenia. | |
|
| |
Rokita Wędrowiec
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:45:11 | |
| Spojrzała na resztę.Chyba jest bezpiecznie. Rokita wpatrywała się cały czas w łódkę.
dobra, porzucamy kolejność. dbajmy jednak o to, aby miało to sens, a nie, że np. Summer wywozi kogoś następnego i już wraca zanim oni wyjdą. | |
|
| |
Nadia Wędrowiec
Registration date : 01/02/2009 Liczba postów : 154
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:47:42 | |
| Hm, przestąpiła z łapy na łapę, oczekując powrotu łódki. - Teraz może Rokita ii .. Remus? - sama nie wiedziała skąd znała ich imiona xDDD | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:49:19 | |
| Jako Aragorn
Oblizał nerwowo wargi; czemu Summer jeszcze nie wraca? | |
|
| |
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 31 Lip - 19:51:08 | |
| -Czekamy na nich, czy idziemy dalej?-to pytanie skierowałem do Corma. Zacząłem wąchać nowy teren, pachniał całkiem spoko. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 | |
| |
|
| |
| Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 | |
|