| Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 | |
|
+10Rudolf Rokita Cormercal Erebus Dirnwod Summer Remus Nadia Bloy Joy 14 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Remus Wędrowiec
Registration date : 28/07/2009 Liczba postów : 200
Karta Postaci Zdrowie: (60/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 11:41:29 | |
| Biegł za resztą psów, starając się opanować swój strach. | |
|
| |
Tante Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : Romy Bianchi.flickr.com
Registration date : 22/09/2007 Liczba postów : 2697
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 6 lat Rasa : Akita inu Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut: Administrator
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 12:45:34 | |
| Biegł czym prędzej.Nie czuł strachu bo nie raz był w podobnej sytuacji. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : halloosin8 on flickr.com
Registration date : 27/01/2009 Liczba postów : 822
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Dobre pytanie. Rasa : Owczarek niemiecki Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Trochę nie ten wiek.
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 12:51:27 | |
| Ludzie, widząc ogień, pobiegli w tamtym kierunku i dostrzegli was. Oczywiście paru z nich zostało na miejscu; jednak ci, co pobiegli, już was namierzali; jedna z kul o włos minęła łapę Aragorna, lecz drugi strzał już był celny - kula trafiła prosto w udo psa, wgłębiając się głęboko w jego ciało; paraliżujący ból z pewnością przeszył Aragorna, jakoby żywy ogień palił się w jego wnętrzu. Wyraźnie rozochoceni tym ludzie, oddali kolejną porcję strzałów - celując w sam środek psów, aby je rozdzielić.
| |
|
| |
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 6 lat Rasa : Akita inu Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 13:05:33 | |
| Złapał Aragorna za kark i pobiegł czym prędzej w gęste krzaki otoczone kłującymi jeżynami i pokrzywami. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 13:32:43 | |
| Przygryzła wargę widząc krwawiącą łapę Aragorna. Skoczyła za nimi do krzaków. Nic Ci nie jest?-spytała, patrząc na Aragorna. Ale żeście sobie krzaki wybrali.-skrzywiła się, próbując uniknąć pokrzyw i kolców. | |
|
| |
Remus Wędrowiec
Registration date : 28/07/2009 Liczba postów : 200
Karta Postaci Zdrowie: (60/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 13:56:04 | |
| Biegł przed siebie, nie zważając na nic - na psy, na ludzi, na kule... chciał po prostu się stąd wydostać, żywy albo martwy. Obrażnia na całym ciele właśnie teraz dały o sobie znać, co znacznie pogarszało sytuacje. | |
|
| |
Rudolf Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com
Registration date : 31/05/2009 Liczba postów : 1285
Płeć : Rasa : siberian husky Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 17:37:02 | |
| Kątem oka odwracałem się, aby spojrzeć na sytuację, która działa się z tyłu. Warknąłem lekko wkurzony. Postanowiłem zmylić trop ludzi. Skręciłem biegiem gdzieś w las, tak aby mnie zobaczyli zacząłem głośno wyć, jakbym cierpiał. Zrobiłem parę rundek po lesie, kręcąc się w około i wybiegłem niezauważalnie z krzaków. -Ruszać się. Każdy bierze ile się da i uciekamy.-szepnąłem do każdego z towarzyszów. | |
|
| |
Dirnwod Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : MiranC z flickr.com
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 382
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Ulotniło się w wędrówce, z 5 lat będzie. Rasa : Border Collie Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy.
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 18:11:52 | |
| -nic Odparł Solar. -jakoś sobie poradzę, idźcie po jedzenie, spróbuję biec Wstał powoli i spoglądał to na Tana, to na Solar. | |
|
| |
Hirashi Wędrowiec
Registration date : 09/07/2009 Liczba postów : 284
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 18:46:58 | |
| skoczył ku domowi w którym była biesiada... Wskoczył tam i próbował zagryźć ludzi by w tym czasie reszta ukradła jedzenie.... | |
|
| |
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 18:56:39 | |
| -Sam nie dasz im wszystkim rady-mruknął do dobermana. -Niech cie zabiją,ja ratować cie będę.A ty Aragorn lepiej tu zostań,jesteś ranny co za tym idzie jesteś łatwiejszym celem dla ludzi.Biegne po jedzenie.Tante ruszył zwinnym susem.Pobiegł w kierunku ludzkiej biesiady.Sunął gdzieś po obrzeżach po czym przeleciał pod stołem.Wskoczył na niego i porwał wielki pieczony udziec.Zniknął w krzakach. | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 527
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 19:08:23 | |
| I on sam wdarł się do wnętrza budynku, w którym znajdowali się ludzie. Błędne spojrzenie uderzało po obcych dla oczu dobermana przedmiotach. Przystanął. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 19:43:22 | |
| Kiwnęła tylko łbem i pobiegła do osady ludzi. Nie wahając się ani chwili wskoczyła na stół i zaczęła oglądać to, co się na nim znajdowało. W oczy wpadła jej spory, upieczony kurczak. Złapała go w zęby i zeskoczywszy ze stołu przebiegła niezauważona do krzaków gdzie znajdował się Aragorn. Położyła na ziemi swoją zdobycz. Przydałoby się jeszcze coś do picia...-powiedziała i skuliła jedno ucho, patrząc to na plac, to na Aragorna.
//pomyliłam konta, sorry T.T | |
|
| |
Rokita Wędrowiec
Registration date : 29/07/2009 Liczba postów : 131
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 21:06:52 | |
| Biegła najszybciej jak bogła.Gdy zobaczyła strzał westchnęła. | |
|
| |
Joy Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : halloosin8 on flickr.com
Registration date : 27/01/2009 Liczba postów : 822
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Dobre pytanie. Rasa : Owczarek niemiecki Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Trochę nie ten wiek.
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 21:18:50 | |
| /wasza akcja z porwaniem jedzenia jest anulowana; to było ognisko. pozostało tam paru ludzi. | |
|
| |
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Wto 4 Sie - 22:54:11 | |
| /to może jakaś wskazuwka Joyu? :P
Po cichu zacząłem skradać się coraz bliżej ogniska, chowając się wgęstej trawie i będąc za jakimś drewnianym czymś, wyglądało na szałas. Nasłuchiwałem się zachowania ludzi i obserwowałem ich. Zauważyłem leżące za chwilę obok nich pożywienie. Mój rozum zaczął trzeźwo myśleć nad planem. | |
|
| |
Nadia Wędrowiec
Registration date : 01/02/2009 Liczba postów : 154
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Sro 5 Sie - 0:58:50 | |
| Jęknęła cicho, lawirując pomiędzy leżącymi psami, krzewami, gałęziami, by po chwili zaszyć się w krzakach sąsiadujących z ogniskiem. Jeżeli znajdowało się tam jedzenie (?) trzeba było je jak najszybciej wykraść, póki panował chaos. | |
|
| |
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Ulotniło się w wędrówce, z 5 lat będzie. Rasa : Border Collie Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy.
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Sro 5 Sie - 11:09:14 | |
| Kulejąc zakradłsię do reszty psów(?). Próbował zachować ciszę, i nie zwracać uwagi ludzi. | |
|
| |
Rokita Wędrowiec
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Sro 5 Sie - 20:40:53 | |
| Podbiegła do reszty cicho.Podeszła do krzaków obok ogniska.Łapą próbowała wziąść jedzenie. | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Czw 6 Sie - 14:15:45 | |
| Miękko stąpając po ziemi i omijając wszelkie niezbyt sprzyjające mu elementy podłoża, Zakradł się powolnym krokiem za jednego z najbardziej rosłych ludzi. Obniżył się ku ziemi i zasadził na niego od tyłu, ostrza łap wdzierając w jego barki. Wyciągnął szyję do przodu, by móc ze swobodą wbić zabójcze kły w jego szyję. | |
|
| |
Bloy Pies Podporządkowany
Registration date : 31/01/2009 Liczba postów : 244
Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : Akita Inu Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 7 Sie - 1:27:08 | |
| Mruknął coś cicho pod nosem. Schował się w krzakach, niedaleko ogniska. Po chwili rzucił jakiś kamień, by odwrócić uwagę pozostałych ludzi. Następnie - czy się to udało czy nie - wyskoczył z krzaków i ukradł jakiś kawał mięsa. Starał się robić to na tyle szybko i zwinnie, ale by człekokształtni go nie złapali. | |
|
| |
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 7 Sie - 13:14:28 | |
| Korzystając z okazji, jaką dał Bloy. Po cicho, lecz zwinnie i szybko zakradłem się na drugą, stronę, bliżej żarcia. Biegnąc złapałem w pysk spory kawał mięsa, a na plecy zarzuciłem jakieś owoce. Schowałem się znowusz za jakimś głazem,czy krzakami. | |
|
| |
Hirashi Wędrowiec
Registration date : 09/07/2009 Liczba postów : 284
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 7 Sie - 18:54:57 | |
| Rzucił w ognisko szyszkę i zaczął uciekać... | |
|
| |
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pią 7 Sie - 20:24:45 | |
| Spojrzał na jedzenie. Nie pobiegnie zbyt szybko. W końcu jest ranny. Będzie musiał skorzystać z techniki innej niż u Bloy'a, Rudolfa i Rokity. | |
|
| |
Rokita Wędrowiec
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Sob 8 Sie - 13:53:53 | |
| Wzięła duży kawał mięsa w pysk.Schowała się znów w krzaki. | |
|
| |
Cormercal Wędrowiec
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 Pon 10 Sie - 17:58:34 | |
| // Kiedy odbędzie się kolejna część? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 | |
| |
|
| |
| Wyprawa - Smok Mnementh - jutro cz. dalsza, godzina 17 | |
|