| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|
+33Cahir Ava Gwiazda Saori Chinook Rooksha Roxy Missy Sabithara Joy Hirashi Erebus Phantomore Allusion Agony Corvus Sehaine Oscar Harpia Vesper Venom Cormercal Tante Solar Eclipse Richiel Ivonel Solituda Bloy Remus Devil Jin Lysis Luna Rokita 37 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Cahir Wędrowiec
Registration date : 11/07/2009 Liczba postów : 547
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 22 Sie - 18:54:24 | |
| Przybiegł nad rzekę i legł na jej brzegu zdyszany. O tej porze robiło się gorąco i duszno - ale nie tutaj. Nie rozejrzawszy się wcześniej dokoła, zanurzył pysk w wodzie i począł łapczywie pić. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 22 Sie - 19:40:49 | |
| Gdzie uciekasz.-krzyknęła biegnąc na Cahira. Wyrzuciła gdzieś patyk i skoczyła na niego, wpadając razem z nim do wody. Cała akcja oczywiście przebiegała z wielkim bananem na pysku...jak mogło być inaczej? | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 22 Sie - 20:39:55 | |
| Wynurzył się spod wody i wyciągnął z niej również Solar -Jak możesz być tak lekkomyślna? - warknął na nią, w myślach zaś, na siebie - że kiedyś, być może, nie będzie w stanie jej ochronić. Choć wieczór był ciepły, mimowolnie zadrżał na tę myśl. | |
|
| |
Chelsea Wędrowiec
Registration date : 14/07/2009 Liczba postów : 195
Karta Postaci Zdrowie: (60/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 22 Sie - 22:29:24 | |
| Weszła i legła na ziemi , wzrok wytężyła i skinęła do Cahira i Solar lecz nie podeszła a legła na ziemi . Patrzyła dłuższy czas na gwiazdy po czym wzrok przeniosła na łapę i zaczęła w ziemi nią grzebać. Po chwili wzrok zwróciła na szczeniaki które przybiegły zdyszane za nią, były już całkiem duże.
Masło maślane... | |
|
| |
Chinook Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : ja (appey, deviantart)
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 730
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : owczarek niemiecki długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 22 Sie - 22:56:29 | |
| Chelsea, mam propozycję. Wyjdź z Lazurowego Klifu. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 0:02:31 | |
| Ja nie jestem lekkomyślna. Ja tylko żyję chwilą i tak zostanie po kres mojego życia.-powiedziała z wyszczerzem, nawet nie przejmując się tonem psa. Od skinęła Chels i ponownie wskoczyła do wody. Zanurzyła się do niej na chwilę i usiadła na płyciźnie. Zaczęła wpatrywać się w księżyc jak zaczarowana a jej ogon obijał się o ziemię w zawrotnym tempie. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 10:57:11 | |
| -W takim wypadku ten kres nadejdzie całkiem szybko - powiedział cicho, ale jego niski głos i tak odbił się echem od ścian rzecznej dolinki. Zerknął na Chels i już miał coś powiedzieć, lecz jego spojrzenie ześlizgnęło się na całkiem duże już szczeniaki. W każdym z nich widział tylko piętno ojca. Odwrócił szybko wzrok. | |
|
| |
Chelsea Wędrowiec
| |
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 12:09:49 | |
| Westchnął cicho i podszedł do Chels. Trącił ją pyskiem, nie mówiąc nic, i usiadł obok, zapatrzony gdzieś w przestrzeń. -Miło cię znowu widzieć - rzucił po chwili dziwnym, wypranym z emocji tonem. | |
|
| |
Chelsea Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 12:22:25 | |
| Mi ciebie również - powiedziała i ogonem ziemię obiła - Czy coś w twym życiu się zmieniło ? Dość długo się nie widzieliśmy - powiedziała od tak po prostu. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 12:29:39 | |
| Spojrzał w jej oczy z bólem, ale i uczuciem, jakby bojąc się ją skrzywdzić, po czym skinął głową - Trochę się zmieniło. - otarł łapą pysk, przedłużając chwilę milczenia - A u ciebie? - jego ton zobojętniał, bał się bowiem usłyszeć odpowiedź. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 12:53:56 | |
| Wskoczyła na jakiś kamień i położyła się na nim. Przednie łapy swobodnie zawisły w powietrzu a ta położyła na nich łeb. Ziewnęła przeciągle i zamknęła oczy wygrzewając się w porannym słońcu. | |
|
| |
Chelsea Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 12:57:09 | |
| U mnie wszystko po staremu - powiedziała i ramionami wzruszyła , widziała , że coś jest nie tak zachowywał się inaczej - Czy coś nie tak ? - zapytała po chwili od tak. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 13:00:45 | |
| Przetrawił w myślach jej pytanie i zastanawiał się dość długo - Zmieniłem się. Trochę. I nie uważam, żeby... - przerwał i wstał, spoglądając wciąż przed siebie - Nic nie jest już tak proste, o ile dobrze mnie rozumiesz. - nie potrafił wyjaśnić, co jeszcze bardziej go rozwścieczyło. | |
|
| |
Chelsea Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 13:04:32 | |
| Jeżeli nie chcesz nie zmuszam cię - powiedziała i westchnęła . Szkoda jej nieco było , że nie mówi jej wszystkiego no ale nic.Musnęła go nosem w szyję od tak i usiadła obok niego. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 13:07:36 | |
| Spojrzał na nią lekko zdziwiony - Nie wiem, czy będę umiał żyć tak, jak niegdyś. Gdy się poznaliśmy. - mruknął cicho - Ostatnio to wszystko, co chciałem zostawić za sobą, wraca. Nie chcę cię narażać. - zacisnął zęby i spuścił wzrok. | |
|
| |
Chelsea Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 13:12:51 | |
| Ale ale jak to - powiedziała drżącym i zaniepokojonym głosem - Możesz jaśniej ? - zapytała po chwili i nastawiła uszy ze zdziwieniem. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 13:19:37 | |
| -Jaśniej? - zastanowił się przez chwilę - Jestem niebezpieczny, i to bardzo - spojrzał na nią i położył uszy po sobie - Ostatnio to... daje o sobie znać. Tracę nad sobą panowanie coraz częściej. - trącił ją pyskiem - Chcę żebyś była szczęśliwa, nie martwa - dodał cicho. | |
|
| |
Chelsea Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 13:26:31 | |
| Nie...dla mnie nie jesteś niebezpieczny i to zawsze . Wybaczę ci każdą kżywdę którą mi wyrządzisz - powiedziała i skuliła uszy od tak i ze smutkiem łeb spuściła. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 13:34:24 | |
| Pokręcił głową - Do czasu. Ale... to twój wybór. Uważam, że nie masz racji. - uśmiechnął się jednak lekko kątem warg - Czy coś między nami się zmieniło? - dodał po chwili. | |
|
| |
Chelsea Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 13:38:29 | |
| Nie wiem jak ty uważasz ale ja nadal czuje to samo a nawet więcej - powiedziała i nieco łeb podniosła lecz w ślepia mu nie spojrzała. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 13:45:26 | |
| Pokręcił głową i spuścił ją, ukrywając uśmiech - Nie powiem, że mnie to smuci... chociaż nadal uważam to za lekkomyślność... - zerknął na nią, obserwując jej reakcję - Hmm... | |
|
| |
Chelsea Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 13:50:38 | |
| Dla mnie to jest teraz najważniejsze - powiedziała i w niebo spojrzala po czym westchnęła. | |
|
| |
Lysis Wędrowiec
Registration date : 27/07/2009 Liczba postów : 141
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 13:54:11 | |
| Przyszła stawiając kroki niesłyszalnie.Od razu dostrzegła dwa psy.Nie znała ich,raczej.... Dawno jej tu nie było i dawno nie widziała...Oskara. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Nie 23 Sie - 13:57:12 | |
| Westchnęła cicho i przeciągnęła się. Zeskoczyła z kamienia i kilkoma łapczywymi łykami napiła się wody. Usiadła na brzegu rzeki mącąc wodę łapą. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|