| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|
+33Cahir Ava Gwiazda Saori Chinook Rooksha Roxy Missy Sabithara Joy Hirashi Erebus Phantomore Allusion Agony Corvus Sehaine Oscar Harpia Vesper Venom Cormercal Tante Solar Eclipse Richiel Ivonel Solituda Bloy Remus Devil Jin Lysis Luna Rokita 37 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 16:06:13 | |
| Rozejrzała się dookoła, z dość poważną miną. - Z tego co wiem, jestem tu ty i ja i jeszcze Cahir. |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 16:18:26 | |
| Łapą pokazała na Chels i Ave. Oprócz nas jeszcze one.-powiedziała i położyła się. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 16:32:33 | |
| - Mhm. - Mruknęła. Kątem oka spojrzała na Chels i Avę. Cóż, nie widziała ich... |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 16:48:44 | |
| A co tam u Ciebie?-spytała i przewróciła się na grzbiet. Zamknęła oczy, wygrzewając się w popołudniowym słońcu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 17:22:35 | |
| - W porządku... A u Ciebie? - Spytała. Podniosła się i chwiejnym krokiem udała się do wody. Słońce strasznie grzało jej sierść, która przyklejała się do ciała. Weszła po łapy w wodzie i położyła się. Odetchnęła z ulgą. |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 18:23:25 | |
| Nic ciekawego...ale nadal chce wejść na drzewo...-powiedziała bardzo poważnym tonem i zaczęła machać łapami w powietrzu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 18:35:54 | |
| - Wariatka. - Skwitowała kolejny raz. Zaczęła się śmiać i nie mogła przestać. |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 18:39:59 | |
| No co? Mówiłam że chcę ustawić wszystkim psom poprzeczkę jeżeli o to Ci chodzi.-powiedziała z niemałym wyszczerzem dalej machając łapami w powietrzu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 18:51:20 | |
| Wstała, otrzepując się z wody. Czuła jak drobne krople wody, wciąż zostały na jej skórze, lecz nie przeszkadzało jej to w niczym. Wgramoliła się na brzeg. - Na mnie już czas, bywaj. - Powiedziała i zniknęła w krzakach. *nmjt* |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 18:55:51 | |
| Paaaa.-wymruczała i podążyła wzrokiem za nią. Wstała i powoli weszła do wody. Zanurzyła się, by w chwilę później wyskoczyć. Zaczęła spacerować na płyciźnie. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
Registration date : 11/07/2009 Liczba postów : 547
Karta Postaci Zdrowie: (70/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 21:38:37 | |
| Otrząsnął się i zerknął na niebo. Medytował całkiem długo, rzadko mu się to udawało. Uśmiechnął się kątem warg i przeciągnął. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 22:25:04 | |
| Yaay! Już jest ciemno! Mogę zacząć włazić!-wykrzyknęła uradowana i wyskoczyła z rzeki. Jej lewe oko było nadzwyczaj rozświetlone. Podeszła do pobliskiego drzewa i zaczęła je dokładnie oglądać z każdej strony. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 22:26:43 | |
| - A ja mogę zacząć czekać na dole, aż spadniesz - mruknął pod nosem i zbliżył się do niej. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 22:34:13 | |
| O, wiem!-wykrzyknęła i złapała psa za łapy, przyciągając go do samego pnia drzewa. Akuratnie nad jego głową znajdowała dość gruba gałąź. Gdy ten stał już przy samym pniu wskoczyła mu szybko na grzbiet, żeby się przypadkiem za szybko nie odsunął i z jego grzbietu wskoczyła na gałąź. Wszystkimi czterema łapami owinęła się o gałąź i z wyższością, na jaką pozwalała jej wysokość około metra nad ziemią wpatrywała się w okolicę. Paaaatrz! Weszłam!!-zaczęła się drzeć z radością w głosie. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 22:42:23 | |
| -Brawo - zaśmiał się cicho i cofnął parę kroków - A nie prościej tak? - rozejrzał się i po chwili wskoczył na przekrzywiony po ostatnich burzach pień. Wrył pazury w korę i zaczął iść po nim, co jakiś czas osuwając się w dół. Zatrzymał się dopiero będąc jakieś pół metra wyżej niż Solar. - I po co było skakać? - zaśmiał się. | |
|
| |
Dirnwod Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : MiranC z flickr.com
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 382
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Ulotniło się w wędrówce, z 5 lat będzie. Rasa : Border Collie Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy.
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 22:46:23 | |
| Pojawił się. Cień podążał za nim bezszelestnie. Spojrzał na Cahira oraz Solar. Podszedł. Zatrzymał się jakiś metr od nich. -Veris | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 22:47:12 | |
| Ty...-powiedziała i puściła się drzewa. Wskoczyła na gałąź wyżej i następną, następną, i następną. Teraz znajdowała się dobre z 2 metry nad owczarkiem. Wyszczerzyła się tylko do niego, mocno wbijając pazury z korę żeby nie spaść. Bo trzeba skaaaakać!-wydarła się radośnie, rozglądając się dookoła. Arcio!!! Braciszek!!-krzyknęła machając mu łapką. | |
|
| |
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Ulotniło się w wędrówce, z 5 lat będzie. Rasa : Border Collie Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : Nie dotyczy.
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 22:48:15 | |
| Machnął do niej. -tak to ja Uśmiechnął się. -A ja wyżej skacze od was. Usiadł. | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 22:49:30 | |
| -To ja już lepiej... - zeskoczył nieco niżej - zejdę - niżej... - na dół. - popatrzył na Solar dobre trzy metry nad nim - żeby móc cię złapać... bo coś mi się zdaje, że nie pomyślałaś o zejściu, prawda? - zachichotał i obrócił się w stronę nieznanego sobie psa - Witaj. | |
|
| |
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 22:50:04 | |
| -Aragorn Spojrzał na Cahira. -a ty? | |
|
| |
Cahir Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 22:51:59 | |
| -Cahir - rzucił krótko, zmierzywszy psa wzrokiem, po czym powrócił do obserwacji akrobatycznych wyczynów Solar, gotów w każdym momencie jej pomóc. | |
|
| |
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 22:52:55 | |
| -siostrzyczko, schodzissz? Spojrzał nań. | |
|
| |
Chinook Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : ja (appey, deviantart)
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 730
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : owczarek niemiecki długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 23:02:42 | |
| Milva ponownie się tu przypałętała. Najwidoczniej uznała, że tu może w końcu ktoś jest i istotnie - ujrzała kilka psów nad Rzeką. Wyciągnęła zapalniczkę, zastanawiając się, którego obrać za dzisiejszy cel. | |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 23:08:21 | |
| Ej...-spojrzała w dół z dziwną miną na pysku. A-ale jak stąd zejść?-spytała gapiąc się w dół, na Arcia i Cahira. | |
|
| |
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Pon 24 Sie - 23:12:41 | |
| -Eeeee, nie wiem, ale mam plan. Możemy ciąć gałąź po gałęzi, aż znajdziesz się na dole Uśmiech i zadowolenie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|