Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+33
Cahir
Ava
Gwiazda
Saori
Chinook
Rooksha
Roxy
Missy
Sabithara
Joy
Hirashi
Erebus
Phantomore
Allusion
Agony
Corvus
Sehaine
Oscar
Harpia
Vesper
Venom
Cormercal
Tante
Solar Eclipse
Richiel
Ivonel
Solituda
Bloy
Remus
Devil Jin
Lysis
Luna
Rokita
37 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Next
AutorWiadomość
Eiji
Wędrowiec
Wędrowiec
Eiji

Registration date : 25/08/2009
Liczba postów : 91

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:07:06

-Tam jest. Sam. Jak zawsze - przygryzł wargę i machnął łbem w kierunku pobliskiego wzgórza - Nie przejmuj się - uśmiechnął się i spojrzał jej w oczy - Trzeba coś wymyślić, zrobiło się tu ostatnio trochę nudno.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:09:43

- A gdzie Chelsea? - Spytała, patrząc w górę. Faktycznie, po dłuższym wpatrywaniu się na Wzgórze dostrzegła psa, na wizerunek Cahira. Spojrzała ciekawsko na Eiji, żądając odpowiedzi.
Powrót do góry Go down
Eiji
Wędrowiec
Wędrowiec
Eiji

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:10:38

-Że kto? - uniósł brwi do góry. Nie słyszał jeszcze tego imienia, nie, nigdy. Przyjrzał się jej uważnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:12:48

Spojrzała na niego z dezaprobatą.
- Jego dziewczyna, oczywiście. - Powiedziała, uśmiechając się kącikiem ust. Nie wiedziała, czy 'dziewczyna' była dobrym określeniem...
Powrót do góry Go down
Eiji
Wędrowiec
Wędrowiec
Eiji

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:14:18

-Nie uwierzę, że kogoś sobie znalazł! To po prostu... niemożliwe. - zaśmiał się cicho - W takim wypadku... gdzie ona teraz jest? I dlaczego mi o niej nie wspomniał?
Zaczął się gorączkowo zastanawiać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:16:04

- A czy ja wyglądam na wróżkę? Sam się go zapytaj. - Powiedziała, wskazując pyskiem Wzgórze na którym pętał się gdzieś Cahir. Oczywiście, nie chodziło jej o to, aby teraz Eiji tam poszedł.
- Teraz? Ee, sama nie wiem. - Powiedziała, wzruszając łopatkami.
Powrót do góry Go down
Eiji
Wędrowiec
Wędrowiec
Eiji

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:18:19

-No właśnie. Może cię okłamał, po prostu, tak jak i mnie - warknął przeciągle, a jego oczy zalśniły dziwnie, po raz drugi - Ma do tego talent, dlatego ciągle jest sam. Dlatego - głos mu się załamał. Popatrzył na nią i odszedł parę kroków - i ja zawsze byłem sam - szepnął tak cicho, by nikt nie mógł usłyszeć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:21:39

- Znam Chelsea i wiem, że są razem. - Powiedziała, lekko się oburzając. Ją okłamać...? Niedoczekanie. Wiedziała prawie o wszystkim co się dzieje u jej znajomych, przyjaciół. I zawsze im pomagała, zawsze.
Powrót do góry Go down
Eiji
Wędrowiec
Wędrowiec
Eiji

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:23:44

-Widać, jak są. Razem. - zaśmiał się cicho i odszedł jeszcze dalej. Stał już na wysokości ściany lasu, skryty w jej cieniu i, co stanowiło rzadkość, smutny.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:26:36

Wzruszyła barkami z obojętną miną. Gdy zobaczyła jak Eiji się zachowuje, podeszła parę kroków. Tylko parę, ostrożnie. Znała to zachowanie, przechodziła to samo na początku przyjaźni z Cahirem.
- Coś nie tak? - Spytała, zatrzymując się w miejscu.
Powrót do góry Go down
Eiji
Wędrowiec
Wędrowiec
Eiji

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:29:14

-Nic wielkiego - odwrócił się do niej i uśmiechnął. Ledwo widocznie. - Zachowuję się gorzej od niego, prawda? - zaśmiał się sam z siebie - Mamy to chyba w genach. Ale... on zniszczył mi życie, po prostu. - jego uśmiech trochę stracił na szerokości.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:32:47

- To poważne oskarżenie i mam nadzieję, że wiesz o tym. Niby w jaki sposób? - Spytała, robiąc parę kroków do tyłu. Teraz znajdywała się w tym samym miejscu, w którym niedawno siedziała. Wpatrywała się z obojętnym wyrazem pyska w Eiji.
Powrót do góry Go down
Eiji
Wędrowiec
Wędrowiec
Eiji

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:35:06

-To przeszłość. - podsumował krótko - Nie wiem nawet, dlaczego ci o tym mówię. Nie chciałem cię do siebie zrazić. Nigdy mi nic nie wychodzi - uśmiechnął się przepraszająco i położył pod drzewem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:37:15

- Nie masz mnie za co przepraszać. - Powiedziała, uśmiechając się promiennie do niego. Chciała już do niego podejść, lecz ostatecznie stała w tym samym miejscu co poprzednio. Bała się? Może już się do niego uprzedziła? Nie, nie, to nie było to. Coś innego.
Powrót do góry Go down
Eiji
Wędrowiec
Wędrowiec
Eiji

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:39:52

Popatrzył na nią, a potem w jej oczy, jakby chcąc zbadać, dlaczego nie podejdzie bliżej.
-No i jednak miał rację. Do niczego jestem - zaśmiał się głośno, ale jego śmiech szybko wygasł.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:41:56

- To nie jest prawda. - Powiedziała dość obojętnym tonem, lecz po chwili uśmiech znów do niej wrócił. Tya, cała Zoy. Kolejna zbłąkana duszyczka, której chce pomóc. Ale czy się uda? Zobaczymy.
Powrót do góry Go down
Eiji
Wędrowiec
Wędrowiec
Eiji

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:43:48

-No i nawet ty nie chcesz podejść bliżej - mimo tego co się stało, jego humor powrócił. Przypomniał sobie wszystko, zrozumiał, że to, co słyszał przez całe swoje życie, to prawda.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:47:21

- To akurat nie robi tutaj większego znaczenia. - Powiedziała, siadając. Rozejrzała się dookoła. Tak, zachód był blisko...
Powrót do góry Go down
Eiji
Wędrowiec
Wędrowiec
Eiji

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:50:35

-Może i... - wzruszył ramionami. Siedział na uboczu z nastawionymi do tyłu uszami. - Nie znam się. - podszedł dowody i zanurzył w niej pysk - Nie miej do mnie żalu. - mruknął.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 18:51:48

- Nie mam. - Powiedziała, uśmiechając się kącikiem ust.
Powrót do góry Go down
Eiji
Wędrowiec
Wędrowiec
Eiji

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 19:00:10

-Miło - rzucił i zaśmiał się cicho - Jutro... jutro z nim pogadam - machnął łapą w kierunku wzgórza - A na razie... - wskoczył do wody - Zamierzam się dobrze bawić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 19:03:23

- To recepta na wszystko. - Powiedziała, puszczając do niego oczko.
Powrót do góry Go down
Eiji
Wędrowiec
Wędrowiec
Eiji

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 19:07:55

-Bardzo możliwe - ochlapał ją wodą i wyskoczył na drugi brzeg.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 19:11:20

- Mówię ci, że to prawda. - Powiedziała z cwanym uśmiechem, próbując wytrzepać sierść z zimnych kropelek wody.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 1277

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 EmptySob 29 Sie - 19:13:48

Tylko mnie nie podeptaj!-krzyknęła przerażona, gdy pies wyskoczył koło niej, na drugim brzegu. Stanęła na równe nogi gapiąc się jak głupia to na Eiji a to na Zoyę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 39 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 39 z 41Idź do strony : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)
» Rzeka. {Zakaz porywania}

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: