| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|
+33Cahir Ava Gwiazda Saori Chinook Rooksha Roxy Missy Sabithara Joy Hirashi Erebus Phantomore Allusion Agony Corvus Sehaine Oscar Harpia Vesper Venom Cormercal Tante Solar Eclipse Richiel Ivonel Solituda Bloy Remus Devil Jin Lysis Luna Rokita 37 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Eiji Wędrowiec
Registration date : 25/08/2009 Liczba postów : 91
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:07:06 | |
| -Tam jest. Sam. Jak zawsze - przygryzł wargę i machnął łbem w kierunku pobliskiego wzgórza - Nie przejmuj się - uśmiechnął się i spojrzał jej w oczy - Trzeba coś wymyślić, zrobiło się tu ostatnio trochę nudno. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:09:43 | |
| - A gdzie Chelsea? - Spytała, patrząc w górę. Faktycznie, po dłuższym wpatrywaniu się na Wzgórze dostrzegła psa, na wizerunek Cahira. Spojrzała ciekawsko na Eiji, żądając odpowiedzi. |
|
| |
Eiji Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:10:38 | |
| -Że kto? - uniósł brwi do góry. Nie słyszał jeszcze tego imienia, nie, nigdy. Przyjrzał się jej uważnie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:12:48 | |
| Spojrzała na niego z dezaprobatą. - Jego dziewczyna, oczywiście. - Powiedziała, uśmiechając się kącikiem ust. Nie wiedziała, czy 'dziewczyna' była dobrym określeniem... |
|
| |
Eiji Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:14:18 | |
| -Nie uwierzę, że kogoś sobie znalazł! To po prostu... niemożliwe. - zaśmiał się cicho - W takim wypadku... gdzie ona teraz jest? I dlaczego mi o niej nie wspomniał? Zaczął się gorączkowo zastanawiać. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:16:04 | |
| - A czy ja wyglądam na wróżkę? Sam się go zapytaj. - Powiedziała, wskazując pyskiem Wzgórze na którym pętał się gdzieś Cahir. Oczywiście, nie chodziło jej o to, aby teraz Eiji tam poszedł. - Teraz? Ee, sama nie wiem. - Powiedziała, wzruszając łopatkami. |
|
| |
Eiji Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:18:19 | |
| -No właśnie. Może cię okłamał, po prostu, tak jak i mnie - warknął przeciągle, a jego oczy zalśniły dziwnie, po raz drugi - Ma do tego talent, dlatego ciągle jest sam. Dlatego - głos mu się załamał. Popatrzył na nią i odszedł parę kroków - i ja zawsze byłem sam - szepnął tak cicho, by nikt nie mógł usłyszeć. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:21:39 | |
| - Znam Chelsea i wiem, że są razem. - Powiedziała, lekko się oburzając. Ją okłamać...? Niedoczekanie. Wiedziała prawie o wszystkim co się dzieje u jej znajomych, przyjaciół. I zawsze im pomagała, zawsze. |
|
| |
Eiji Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:23:44 | |
| -Widać, jak są. Razem. - zaśmiał się cicho i odszedł jeszcze dalej. Stał już na wysokości ściany lasu, skryty w jej cieniu i, co stanowiło rzadkość, smutny. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:26:36 | |
| Wzruszyła barkami z obojętną miną. Gdy zobaczyła jak Eiji się zachowuje, podeszła parę kroków. Tylko parę, ostrożnie. Znała to zachowanie, przechodziła to samo na początku przyjaźni z Cahirem. - Coś nie tak? - Spytała, zatrzymując się w miejscu. |
|
| |
Eiji Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:29:14 | |
| -Nic wielkiego - odwrócił się do niej i uśmiechnął. Ledwo widocznie. - Zachowuję się gorzej od niego, prawda? - zaśmiał się sam z siebie - Mamy to chyba w genach. Ale... on zniszczył mi życie, po prostu. - jego uśmiech trochę stracił na szerokości. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:32:47 | |
| - To poważne oskarżenie i mam nadzieję, że wiesz o tym. Niby w jaki sposób? - Spytała, robiąc parę kroków do tyłu. Teraz znajdywała się w tym samym miejscu, w którym niedawno siedziała. Wpatrywała się z obojętnym wyrazem pyska w Eiji. |
|
| |
Eiji Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:35:06 | |
| -To przeszłość. - podsumował krótko - Nie wiem nawet, dlaczego ci o tym mówię. Nie chciałem cię do siebie zrazić. Nigdy mi nic nie wychodzi - uśmiechnął się przepraszająco i położył pod drzewem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:37:15 | |
| - Nie masz mnie za co przepraszać. - Powiedziała, uśmiechając się promiennie do niego. Chciała już do niego podejść, lecz ostatecznie stała w tym samym miejscu co poprzednio. Bała się? Może już się do niego uprzedziła? Nie, nie, to nie było to. Coś innego. |
|
| |
Eiji Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:39:52 | |
| Popatrzył na nią, a potem w jej oczy, jakby chcąc zbadać, dlaczego nie podejdzie bliżej. -No i jednak miał rację. Do niczego jestem - zaśmiał się głośno, ale jego śmiech szybko wygasł. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:41:56 | |
| - To nie jest prawda. - Powiedziała dość obojętnym tonem, lecz po chwili uśmiech znów do niej wrócił. Tya, cała Zoy. Kolejna zbłąkana duszyczka, której chce pomóc. Ale czy się uda? Zobaczymy. |
|
| |
Eiji Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:43:48 | |
| -No i nawet ty nie chcesz podejść bliżej - mimo tego co się stało, jego humor powrócił. Przypomniał sobie wszystko, zrozumiał, że to, co słyszał przez całe swoje życie, to prawda. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:47:21 | |
| - To akurat nie robi tutaj większego znaczenia. - Powiedziała, siadając. Rozejrzała się dookoła. Tak, zachód był blisko... |
|
| |
Eiji Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:50:35 | |
| -Może i... - wzruszył ramionami. Siedział na uboczu z nastawionymi do tyłu uszami. - Nie znam się. - podszedł dowody i zanurzył w niej pysk - Nie miej do mnie żalu. - mruknął. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 18:51:48 | |
| - Nie mam. - Powiedziała, uśmiechając się kącikiem ust. |
|
| |
Eiji Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 19:00:10 | |
| -Miło - rzucił i zaśmiał się cicho - Jutro... jutro z nim pogadam - machnął łapą w kierunku wzgórza - A na razie... - wskoczył do wody - Zamierzam się dobrze bawić. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 19:03:23 | |
| - To recepta na wszystko. - Powiedziała, puszczając do niego oczko. |
|
| |
Eiji Wędrowiec
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 19:07:55 | |
| -Bardzo możliwe - ochlapał ją wodą i wyskoczył na drugi brzeg. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 19:11:20 | |
| - Mówię ci, że to prawda. - Powiedziała z cwanym uśmiechem, próbując wytrzepać sierść z zimnych kropelek wody. |
|
| |
Solar Eclipse Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 1277
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} Sob 29 Sie - 19:13:48 | |
| Tylko mnie nie podeptaj!-krzyknęła przerażona, gdy pies wyskoczył koło niej, na drugim brzegu. Stanęła na równe nogi gapiąc się jak głupia to na Eiji a to na Zoyę. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania} | |
| |
|
| |
| Rzeka. {Zakaz porywania} | |
|