Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Lazurowy Klif{Zakaz porywania}

Go down 
+20
Kera
Remus
Khajiit
Haruhiko
Fatum
Gremen
Nina
Fallen
Saori
Gooffy
Dirnwod
Gwiazda
Eternal Dream
Sahara
Summer
Chinook
Cahir
Oscar
Chelsea
Solar Eclipse
24 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24  Next
AutorWiadomość
Sehaine
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Sehaine

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 442

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 Left_bar_bleue100/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 Empty
PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyNie 8 Lis - 22:37:44

Zignorował jego pierwszą wypowiedź. Hah, czyli nie tylko jednemu Milva na początku zdawała sie być znajoma. Widać jest bardziej podobna do matki niż by się mogło zdawać. Zmilkł więc całkowicie, wzrok swój skierował na gwiazdy, uwielbiał z nie patrzeć zwłaszcza jeśli miał swojego anioła przy sobie, ciekawe co się z nią dzieje. Odetchnął bezgłośnie pod nosem.
Powrót do góry Go down
http://blood.yourme.net
Chinook
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Chinook

Autor Zdjęć : ja (appey, deviantart)

Liczba postów : 730

Rasa : owczarek niemiecki długowłosy
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 Left_bar_bleue100/100Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyNie 8 Lis - 22:55:42

- Nie - odrzekła psu po krótkiej chwili. - Od... hm, powiedzmy, że od wakacji. Tak mniej więcej. Ale znana nie jestem wielu psom.
Na szczęście.
Powrót do góry Go down
Sehaine
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Sehaine

Liczba postów : 442

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyNie 8 Lis - 22:58:28

- A teraz wybaczcie Mi młodziaki, ale stary dziadek Steele, się oddali. - wymamrotał wciąż rozbawiony.
Dźwignął się na swe łapy poharatane od ostrych krzewów itp. Przyjrzał się im jeszcze raz, jakby chciał zapamiętać te dwie mordy dokładnie, oddalił się lekkim truchtem podśpiewując sobie jakąś piracką piosenkę pod nosem. Zniknął w ciemnościach.
Powrót do góry Go down
http://blood.yourme.net
Xavier
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Xavier

Autor Zdjęć : deviantArt by menoevil

Liczba postów : 94

Rasa : Owczarek niemiecki.
Ciąża : N/d

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyNie 8 Lis - 23:00:54

-Miałem wrażenie, że już Cię gdzieś widziałem. Pamięć bywa zawodna - mruknął, wstając z ziemi. Otrzepał się z piachu. Krótkimi spojrzeniem obrzucił psy, uśmiechnął się nieznacznie do nich. Robiło się późno, a on był zmęczony. Pora ulżyć kościom.
-Na mnie także czas, bywajcie - mruknął, odwrócił się od psów i odeszedł wolnym krokiem w stronę pobliskich krzaków, w których po chwili zniknął.

| muszę iść, do zobaczenia ;>
Powrót do góry Go down
Haruhiko
Wędrowiec
Wędrowiec
Haruhiko

Autor Zdjęć : flickr

Registration date : 11/10/2009
Liczba postów : 44

Rasa : Aussie
Cieczka : 8-15
Ciąża : -

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyNie 8 Lis - 23:28:22

Ponownie wzdychając podniosłam się z podłoża. Gdy skończyłam rozciągać swoje kości ruszyłam w stronę Solar.
~ Co siedzisz tutaj tak sama?
Odezwałam się, a mój zachrypnięty głos zagłuszyć mógł szum fal.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 1277

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyPon 9 Lis - 0:00:19

A tak jakoś....wspominam.-uśmiechnęła się delikatnie i zerknęła na suczkę. A było co wspominać aj, było.
Powrót do góry Go down
Dirnwod
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Dirnwod

Autor Zdjęć : MiranC z flickr.com

Liczba postów : 382

Rasa : Border Collie
Ciąża : Nie dotyczy.

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyPon 9 Lis - 19:22:41

-Pa, Xavier, pa, tato.
Machnął ogonem trochę smutno.
-Milva, o czym gadamy?
Powrót do góry Go down
Haruhiko
Wędrowiec
Wędrowiec
Haruhiko

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyWto 10 Lis - 17:48:20

~ Nie przeszkadza Ci moje towarzystwo?
Powiedziałam bezceremonialnie opadając tyłkiem na podłoże.
Powrót do góry Go down
Kazane
Wędrowiec
Wędrowiec
Kazane

Registration date : 10/11/2009
Liczba postów : 7

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyWto 10 Lis - 23:02:05

Weszła spokojnie na te tereny...Dość mocny wiatr popychał ją co sprawiało że szła szybciej.Zatrzymała się w jakimś chyba bezpiecznym miejscu i usiadła na ziemi.Rozejrzała się uważnie i ziewnęła...Deszcz raczej jej nie przeszkadzał.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyWto 10 Lis - 23:13:56

A czemu by miało przeszkadzać? Z reguły to ja wszystkim wcinałam się do rozmowy i przeszkadzałam...ale mi się nie da przeszkadzać. - stwierdziła dość głupkowato, kładąc się na grzbiecie.
Ale to się zmieniło...niestety. - powiedziała po chwili ze smutną miną. Można było powiedzieć, że tutaj nikogo już nie miała. No dobra, ten stary wariat Aragorn...jeszcze. Wszyscy przyjaciele zniknęli...Cahir, Blusiek...Jazz już ją dawno opuścił. Właśnie, czemu? Gdzie on się podział? Znalazł sobie inną, do której teraz kierował swoje uczucie. A phi, bez sensu. Miłość jest bezsensowna.
Powrót do góry Go down
Kazane
Wędrowiec
Wędrowiec
Kazane

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyWto 10 Lis - 23:19:00

Spojrzała na suczkę a jej ogon lekko zaczął zamiatać ziemię...Nie miała zwyczaju zaczynać rozmowy więc skończyła merdać ogonem i zamknęła pyszczek.Rozejrzała się po innych przebywających tu psach i ziewnęła lekko...
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyWto 10 Lis - 23:23:12

Dopiero teraz zauważyła nowo-przybyłą. Uśmiechnęła się do niej lekko i skinęła pyskiem, od tak, na powitanie.
Powrót do góry Go down
Kazane
Wędrowiec
Wędrowiec
Kazane

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptyWto 10 Lis - 23:31:14

Uśmiechnęła się i także skinęła do niej łbem.Położyła łeb na łapach nie chciała przeszkadzać w rozmowie tym bardziej że nikt jej o nic nie pyta...
Powrót do góry Go down
Haruhiko
Wędrowiec
Wędrowiec
Haruhiko

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptySro 11 Lis - 0:24:02

Zamyśliłam się na moment. Spojrzałam na nowo-przybyłą i skinęłam łbem. Po chwili powiedziałam do Solar coś co mogła zabrzmieć głupio, ale było szczere.
~ Masz naprawdę ładne futro...
Powrót do góry Go down
Kazane
Wędrowiec
Wędrowiec
Kazane

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptySro 11 Lis - 1:39:44

Jemu także odkiwnęła łbem a słysząc jego słowa do suczki uśmiechnęła się.-Miłość.-Szepnęła do siebie i wyszczerzyła ząbki.Mimo iż była chuda co jest normalne dla charta to ząbki miała imponujące...
Powrót do góry Go down
Kera
Wędrowiec
Wędrowiec
Kera

Registration date : 20/06/2009
Liczba postów : 58

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptySro 11 Lis - 11:24:07

[zakladając że wcześniej wyszłam]

Z nudów tu weszła i położyła się pod drzewem machając ogonem...
Powrót do góry Go down
Dirnwod
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Dirnwod

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptySro 11 Lis - 11:27:29

Skinął głową do Kery zapraszając ją na ognisko. Stanął na krawędzi klifu.
-Chodźcie, posiedzimy przy ognisku.
Dopiero teraz zdał sobie sprawę, że jest rodzynkiem.
Powrót do góry Go down
Kera
Wędrowiec
Wędrowiec
Kera

Registration date : 20/06/2009
Liczba postów : 58

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptySro 11 Lis - 11:41:36

Wstała i poszła za Aragornem... myśląc czy będzie coś do jedzenia...
[np.:kiełbaski xd]
Powrót do góry Go down
Kazane
Wędrowiec
Wędrowiec
Kazane

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptySro 11 Lis - 14:27:13

Podniosła się ukazując swe zapadnięte boki i wystające żebra...Nie wyglądało to ładnie ale ona się przyzwyczaiła.Przeciągnęła się skinęła łbem do psów i chodziła sobie po klifie w celu zwiedzania....
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptySro 11 Lis - 14:29:33

Taaak, szczególnie z moim pięknym, spalonym ogonem. -
wyszczerzyła się głupkowato pokazując cały czarny, spalony ogon. Kto
go podpalił? Milva? Arcio? A oni to jeden kij. Piromani jedni. Skleroza
boli...szczególnie u niej.
Ty też masz fajne...takie kolorowe. - uśmiechnęła się do niej i ponownie usiadła. Przechyliła łeb w prawą stronę, patrząc się na morze.
Masz tu przyjaciół?-spytała, przenosząc wzrok na Haru.
Powrót do góry Go down
Haruhiko
Wędrowiec
Wędrowiec
Haruhiko

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptySro 11 Lis - 15:17:06

//Kazane - jestem suczką Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 336187 Pozory mylą Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 336187//

~ I tak uważam, że masz ładne futro.
Słysząc odpowiedź Solar uśmiechnęłam się.
~ Dziękuję. Chociaż takie umaszczenie może być dosyć kłopotliwe.
Stwierdziłam, by po chwili odpowiedzieć na pytanie.
~ Nie, nie mam tu nikogo takiego. Mimo iż jestem tu już miesiąc.
Spuściłam łeb.
Powrót do góry Go down
Solar Eclipse
Wędrowiec
Wędrowiec
Solar Eclipse

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptySro 11 Lis - 15:49:14

Nie martw się. Jak tutaj trafiłam to przez pierwszy miesiąc do nikogo się nie odzywałam. Wszystkich się bałam. Dopiero później, można powiedzieć że się ''otworzyłam''. Ale wtedy było duuużo więcej psów. Cały czas się coś działo. A teraz? Cicho. Pustka. Nic. Brakuje mi wielu, wielu osób którzy byli tu wcześniej. Ale nie martw się, na pewno sobie kogoś tutaj znajdziesz. - powiedziała przekonywującym tonem i pacnęła ją ogonem w bok. Ona też nie miała łatwego początku w tej krainie.
Powrót do góry Go down
Kazane
Wędrowiec
Wędrowiec
Kazane

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptySro 11 Lis - 17:32:41

/Heh przepraszam Haru.Pozory na prawdę mylą Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 569566./

Wróciła na to samo miejsce w którym leżała wcześniej nie przeszkadzało jej nic.Położyła łeb na łapach i wydawać by się mogło że zasnęła ale ona po prostu leżała z zamkniętymi oczyma.
Powrót do góry Go down
Dirnwod
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Dirnwod

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptySro 11 Lis - 18:18:43

Na wielki kij nabił kilka kawałków mięsa, m. in. kiełbasek. Obracał je, i smażył z perfekcją.
Powrót do góry Go down
Haru
Gość

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 EmptySro 11 Lis - 23:43:09

//Spoko. Jak ot moja koleżanka stwierdziła "masz obojniacze imię" Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 336187//

~ Możliwe...
Odpowiedziałam wyszczerzając kły w uśmiechu.
~ A Ty od jak dawna tu przebywasz?
Zapytałam zamiatając ogonem ziemię.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Lazurowy Klif{Zakaz porywania}   Lazurowy Klif{Zakaz porywania} - Page 23 Empty

Powrót do góry Go down

Lazurowy Klif{Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 23 z 24Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24  Next
 Similar topics
-
» Lazurowy Klif{Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach