Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Wielka rzeka

Go down 
+38
Lovely
Dismal
Unforgettable Fire
Dirnwod
Nafre
Diego
Dragon
Avalon
Glazier
Airanel
Rudolf
Star of Allocation
Volare
Koka
Unyan
Via
Alidd
Solar Eclipse
Suzana
Valixy
Xavier
Comillio
Summer
Rooksha
Cormercal
Forsaken
Izumi
Weel
Kiba
Dream
Chinook
Pazur
Apologize
Joy
Armagedon
Sehaine
Harpia
Tante
42 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
AutorWiadomość
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 281

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 12 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 12 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Wielka rzeka - Page 12 Empty
PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:27:43

- To jego wina!
Wskazała łapą w stronę Steela. Ona nie da się nabrać na tą jego niewinność, o nie, nie, nie... Nie z nią takie numery! Dziwne, że jak nie raczył się zjawić, to jakość, żadne feniksy nie raczyły ich atakować.
Powrót do góry Go down
http://new-soul.blog.onet.pl/
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:29:15

-na nic ci nie pomogę twe niewinne miny Steele.-usmiechnąłem sie lekko złośliwie i spojrzałem na Pazur.
Powrót do góry Go down
Sehaine
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Sehaine

Liczba postów : 442

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 12 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 12 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:30:32

Zaśmiał się pod nosem, podparł pysk na łapie. Nie jego wina, że przyciąga kłopoty w które najczęściej ona się pakuje. Przeniósł wzrok na Sulver'a.
- A ty co? Taki jej znawca? - oblizał poparzony pysk.
Powrót do góry Go down
http://blood.yourme.net
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:32:55

-być może... - mruknałem.- słucham tego co inni mówią...
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:33:38

- Ja adwokata nie potrzebuję.
Mruknęła, nie odwracając spojrzenia od Steela. Przekrzywiła lekko głowę na bok, zastanawiając się co następnym razem ich spotka. Najazd wilkołaków? A może zaatakuję ich chmara wampirów? I miej tu spokojne życie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:35:12

- a czy ktoś tu wspominał o adwokacie?-przechliłem głowę w bok przypatrując sie Steele.-ale jak widac przy tobie Steele życie nie będzie spokojne.
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Registration date : 30/05/2009
Liczba postów : 115

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:36:36

- I dobrze, przynajmniej będzie ciekawie - odpowiedział na słowa Silvera z entuzjazmem
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:37:25

Słysząc słowa szczeniaka uśmiechnąłem się.-też mi sie to podoba.
Powrót do góry Go down
Sehaine
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Sehaine

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:37:41

- Ty się nie masz o co martwić. - powiedział do Silvera, wywrócił nieco ślepiami. Spojrzał ponownie na Paz, jakby czytał w jej myślach.
- Sprowadzę specjalnie dla Ciebie twojego ukochanego kundla wojskowego. - wyszczerzył się wrednie, oj tedy byłaby zabawa.
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:38:56

Szczerze się i przypatruję każdemu - Oj ciekawie - powtórzyłem
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:39:04

Spojrzałam na Silver'a.
- Carmen. - przedstawiłam się.
- Steele. Znowu nas wpakujesz w jakieś Drein'owate demony, czy coś podobnego. W ogóle, skąd wytrzasnąłeś te feniksy, bo nie rozumiem?
Wiedziałam, że zbyt dużo się tu dzieje, dlatego lubiłam tu przebywać.
Powrót do góry Go down
Sehaine
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Sehaine

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:40:03

- Tajemnica zawodowa, kochaniutka. - powiedział do Carm z zawadiackim uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:40:11

- nie martwię się, ja tylko stwierdzam fakty - powiedziałem do Steele. - ale skoro tak uważasz to tak niech będzie.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:41:06

Gdyby mogła być bladsza niż jest, to właśnie w tym momencie by taka była. Że co..? Że on ma na myśli...? Zaraz mu się odechce takich chorych pomysłów.
- A tylko spróbuj mi tu sprowadzić tego kundla, a poproszę by zabrał jeszcze Rizę!
Ot, pewnie i tak nie przyszedł by sam. Zawsze musi się plątać gdzieś z tą że osobą.
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:42:16

Przypatruję się obrażeniom Paz po wydarzeniu z feniksem,
- Tak przy okazji o co chodzi z tymi demonami ? - pyta
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:42:26

-Silver-uśmiechnąłem się do Carmen. -eee... jeśli można wiedzieć... O czym wy mówicie?-machnąłem ogonem.
Powrót do góry Go down
Sehaine
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Sehaine

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:42:37

- Ajć, no wiesz. To chwyt poniżej pasa, wspominając ją. - skrzywił się lekko, na samą myśl o niej, aż ciarki przechodzą po plecach. Przeciągnął się, ale czego się nie robi dla dobrej zabawy, czyż nie?.
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:44:48

- Poniżej pasa? To nie ja chce tutaj sprawdzić Mustanga!
Ruszyła w jego kierunku żwawym krokiem. Przystanęła dopiero, gdy prawie jej nos dotykał jego pyska. Niech sobie nie myśli, że tylko ona będzie musiała cierpieć.
- A oni pewnie wezmę ze sobą Białe Fartuszki..
Dorzuciła, jakby od niechcenia.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:45:16

Patrzę po psach zdezorientowana. Rizę?
Ziewnęłam, dalej obserwując rozmowę, a raczej przysłuchując się jej.
Powrót do góry Go down
Sehaine
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Sehaine

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:46:34

Spojrzał w jej ślepia, pyska nie odsunął no bo po co.
- One bardziej chcą Ciebie dorwać, niźli mnie. - zaśmiał się cicho. Zerknął na zdezorientowane psy, jak to zwykle bywa, jak Ci dwoje zaczynają o czym rozmawiać, to inni nie mają pojęcia o czym.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:48:02

też nie wiedząc o co chodzi podszedłem i usiadłem obok Carmi. Trąciłem ją lekko w bok i spytałem.
-wiesz o czym oni gadają?
Powrót do góry Go down
Pazur
Wędrowiec
Wędrowiec

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:49:10

- Pewnie byś mnie zostawił na ich łasce, gdybyś tylko mógł.
Rzuciła, unosząc pysk nieco wyżej. Zaraz jeszcze jej zleci ta przeklęta przepaska z oka, ale wiązanie jej od początku jest strasznym utrapieniem. Usiadła przed nim.
- Oczywiście, zawsze mogę cię wkopać.
Wyszczerzyła swe kiełki w podłym uśmiechu.

Ostatnio zmieniony przez Pazur dnia Nie 31 Maj - 20:50:56, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Sehaine
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Sehaine

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:50:23

- Znając Ciebie, to pewnie by tak było. - uderzył ogonem i również podniósł się do siadu, poruszył uchem. Wydawał się być rozbawiony.
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:51:32

- A ja wiem o co chodzi - wyszczerz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 EmptyNie 31 Maj - 20:53:12

- Nie. Ale zaczyna być to irytujące.
Tak. Wiecznie cierpliwa Carmen, irytowała się nie wiedzą.
Uśmiechnęłam się lekko do psa, o podobnej sytuacji do mojej.
- Zaraz nam powiedzą, zobaczysz. A jak nie to naślemy na nich jakieś umarlaki. - zachichotałam cicho.
Dopiero zobaczyłam to. Udzielał Mi się przez całym dzień humor, nigdy nie miałam takiej dawki szczęścia.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 12 Empty

Powrót do góry Go down

Wielka rzeka
Powrót do góry 
Strona 12 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Wielka loteria-Edycja Sierpniowa
» Wielka loteria-edycja czerwcowa
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: