| Wielka rzeka | |
|
+38Lovely Dismal Unforgettable Fire Dirnwod Nafre Diego Dragon Avalon Glazier Airanel Rudolf Star of Allocation Volare Koka Unyan Via Alidd Solar Eclipse Suzana Valixy Xavier Comillio Summer Rooksha Cormercal Forsaken Izumi Weel Kiba Dream Chinook Pazur Apologize Joy Armagedon Sehaine Harpia Tante 42 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Pazur Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 281
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:27:43 | |
| - To jego wina! Wskazała łapą w stronę Steela. Ona nie da się nabrać na tą jego niewinność, o nie, nie, nie... Nie z nią takie numery! Dziwne, że jak nie raczył się zjawić, to jakość, żadne feniksy nie raczyły ich atakować. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:29:15 | |
| -na nic ci nie pomogę twe niewinne miny Steele.-usmiechnąłem sie lekko złośliwie i spojrzałem na Pazur. |
|
| |
Sehaine Pies Podporządkowany
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 442
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć :
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:30:32 | |
| Zaśmiał się pod nosem, podparł pysk na łapie. Nie jego wina, że przyciąga kłopoty w które najczęściej ona się pakuje. Przeniósł wzrok na Sulver'a. - A ty co? Taki jej znawca? - oblizał poparzony pysk. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:32:55 | |
| -być może... - mruknałem.- słucham tego co inni mówią... |
|
| |
Pazur Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:33:38 | |
| - Ja adwokata nie potrzebuję. Mruknęła, nie odwracając spojrzenia od Steela. Przekrzywiła lekko głowę na bok, zastanawiając się co następnym razem ich spotka. Najazd wilkołaków? A może zaatakuję ich chmara wampirów? I miej tu spokojne życie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:35:12 | |
| - a czy ktoś tu wspominał o adwokacie?-przechliłem głowę w bok przypatrując sie Steele.-ale jak widac przy tobie Steele życie nie będzie spokojne. |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
Registration date : 30/05/2009 Liczba postów : 115
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:36:36 | |
| - I dobrze, przynajmniej będzie ciekawie - odpowiedział na słowa Silvera z entuzjazmem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:37:25 | |
| Słysząc słowa szczeniaka uśmiechnąłem się.-też mi sie to podoba. |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:37:41 | |
| - Ty się nie masz o co martwić. - powiedział do Silvera, wywrócił nieco ślepiami. Spojrzał ponownie na Paz, jakby czytał w jej myślach. - Sprowadzę specjalnie dla Ciebie twojego ukochanego kundla wojskowego. - wyszczerzył się wrednie, oj tedy byłaby zabawa. | |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:38:56 | |
| Szczerze się i przypatruję każdemu - Oj ciekawie - powtórzyłem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:39:04 | |
| Spojrzałam na Silver'a. - Carmen. - przedstawiłam się. - Steele. Znowu nas wpakujesz w jakieś Drein'owate demony, czy coś podobnego. W ogóle, skąd wytrzasnąłeś te feniksy, bo nie rozumiem? Wiedziałam, że zbyt dużo się tu dzieje, dlatego lubiłam tu przebywać. |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:40:03 | |
| - Tajemnica zawodowa, kochaniutka. - powiedział do Carm z zawadiackim uśmiechem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:40:11 | |
| - nie martwię się, ja tylko stwierdzam fakty - powiedziałem do Steele. - ale skoro tak uważasz to tak niech będzie. |
|
| |
Pazur Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:41:06 | |
| Gdyby mogła być bladsza niż jest, to właśnie w tym momencie by taka była. Że co..? Że on ma na myśli...? Zaraz mu się odechce takich chorych pomysłów. - A tylko spróbuj mi tu sprowadzić tego kundla, a poproszę by zabrał jeszcze Rizę! Ot, pewnie i tak nie przyszedł by sam. Zawsze musi się plątać gdzieś z tą że osobą. | |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:42:16 | |
| Przypatruję się obrażeniom Paz po wydarzeniu z feniksem, - Tak przy okazji o co chodzi z tymi demonami ? - pyta | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:42:26 | |
| -Silver-uśmiechnąłem się do Carmen. -eee... jeśli można wiedzieć... O czym wy mówicie?-machnąłem ogonem. |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:42:37 | |
| - Ajć, no wiesz. To chwyt poniżej pasa, wspominając ją. - skrzywił się lekko, na samą myśl o niej, aż ciarki przechodzą po plecach. Przeciągnął się, ale czego się nie robi dla dobrej zabawy, czyż nie?. | |
|
| |
Pazur Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:44:48 | |
| - Poniżej pasa? To nie ja chce tutaj sprawdzić Mustanga! Ruszyła w jego kierunku żwawym krokiem. Przystanęła dopiero, gdy prawie jej nos dotykał jego pyska. Niech sobie nie myśli, że tylko ona będzie musiała cierpieć. - A oni pewnie wezmę ze sobą Białe Fartuszki.. Dorzuciła, jakby od niechcenia. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:45:16 | |
| Patrzę po psach zdezorientowana. Rizę? Ziewnęłam, dalej obserwując rozmowę, a raczej przysłuchując się jej. |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:46:34 | |
| Spojrzał w jej ślepia, pyska nie odsunął no bo po co. - One bardziej chcą Ciebie dorwać, niźli mnie. - zaśmiał się cicho. Zerknął na zdezorientowane psy, jak to zwykle bywa, jak Ci dwoje zaczynają o czym rozmawiać, to inni nie mają pojęcia o czym. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:48:02 | |
| też nie wiedząc o co chodzi podszedłem i usiadłem obok Carmi. Trąciłem ją lekko w bok i spytałem. -wiesz o czym oni gadają? |
|
| |
Pazur Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:49:10 | |
| - Pewnie byś mnie zostawił na ich łasce, gdybyś tylko mógł. Rzuciła, unosząc pysk nieco wyżej. Zaraz jeszcze jej zleci ta przeklęta przepaska z oka, ale wiązanie jej od początku jest strasznym utrapieniem. Usiadła przed nim. - Oczywiście, zawsze mogę cię wkopać. Wyszczerzyła swe kiełki w podłym uśmiechu.
Ostatnio zmieniony przez Pazur dnia Nie 31 Maj - 20:50:56, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:50:23 | |
| - Znając Ciebie, to pewnie by tak było. - uderzył ogonem i również podniósł się do siadu, poruszył uchem. Wydawał się być rozbawiony. | |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:51:32 | |
| - A ja wiem o co chodzi - wyszczerz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 20:53:12 | |
| - Nie. Ale zaczyna być to irytujące. Tak. Wiecznie cierpliwa Carmen, irytowała się nie wiedzą. Uśmiechnęłam się lekko do psa, o podobnej sytuacji do mojej. - Zaraz nam powiedzą, zobaczysz. A jak nie to naślemy na nich jakieś umarlaki. - zachichotałam cicho. Dopiero zobaczyłam to. Udzielał Mi się przez całym dzień humor, nigdy nie miałam takiej dawki szczęścia. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wielka rzeka | |
| |
|
| |
| Wielka rzeka | |
|