| Wielka rzeka | |
|
+38Lovely Dismal Unforgettable Fire Dirnwod Nafre Diego Dragon Avalon Glazier Airanel Rudolf Star of Allocation Volare Koka Unyan Via Alidd Solar Eclipse Suzana Valixy Xavier Comillio Summer Rooksha Cormercal Forsaken Izumi Weel Kiba Dream Chinook Pazur Apologize Joy Armagedon Sehaine Harpia Tante 42 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Armagedon Wędrowiec
Registration date : 30/05/2009 Liczba postów : 115
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:04:15 | |
| Usiadł i popatrzał na nowego szczeniaka - hmmm | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:05:56 | |
| Zatrzymał wzrok ognistych oczek na Nali. To się nazywa sierść, niebezpieczny błysk pojawił się w jego oczach. Ofiara!. |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:07:10 | |
| Wciąż patrzę na Soul'a i na jego dziwne zachowanie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:08:15 | |
| -Mortalis-odpowiedziała suce i podeszła do czerwono-białego Huskiego. -Jestem Nachira-uniosła lekko kąciki ust. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:09:31 | |
| - Cześć. - przywitał mała sunię, przeniósł na nią wzrok. Kolejna ofiara! Laaa, ile będzie zabawy! Wrok psychopaty, uśmiech szaleńca. |
|
| |
Chinook Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : ja (appey, deviantart)
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 730
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : owczarek niemiecki długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:09:51 | |
| Przełknęła ślinę, zauważając błysk oczu Soul'a i jego wzrok na jej futrze. - No nie. - burknęła.
//Nach, powitanie SKP to Morte. xd` | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:11:56 | |
| - No tak. - zaśmiał się jak seryjny psychopata, łapę złapał swoją zapalniczkę. Nie zastanawiając się nawet, ruszył pędem w stronę swej Alfy, wskoczył na jej grzbiet, podpalił jej uszy jak dwa ogniki, zeskoczył i jej ogon również nie został ocalony. Odsunął się i przyglądał się swojemu dzieło z fascynacją. |
|
| |
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : owczarek niemiecki długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:13:13 | |
| - Ty... - warknęła, i rzuciła się do wody. Ta, wskoczyła i zaczęła gasić płomienie. - Jesteś martwy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:14:09 | |
| /Oj rzeczywiście 8D I jak tak piszesz to pisz normalnie- Mopiszczu -Zginiesz 8D- spojrzała zadziornie na Soul'aDobra. Mopie! Czemu piszesz 9-wiątką? xd' |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:15:20 | |
| Wyszczerzył swoje kiełki w aroganckim uśmiechu. Kpił sobie z niebezpieczeństwa, patrzył na Nalę z iskierkami rozbawienia i zadowolenia. Jak on to uwielbiał, zerknął na Nach, jej jeszcze nic nie podpalił, ale skoro tak się rwie do tego. Podniósł się. |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:15:50 | |
| - Jesteś szczeniakiem Pazur o Steel'a tak jak ja, a jesteś w SWD ? ja kto jest możliwe ? - patrzę na niego podejrzliwie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:17:49 | |
| -Tylko się waż ! - walnęła go w ucho i na wszelki wypadek zasłoniła się Panem Kisiołkiem. |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:18:40 | |
| Oj, Naluch, nieprędko ty wyjdziesz z tej wody. Gdy już zgasiła ogień, po prostu siedziała w tej wodzie, najwyraźniej nie chcąc narażać się na podpalenie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:19:28 | |
| - A co? Ty zawsze robisz, to co Ci rodzice każą? - spojrzał na swojego starszego brata z wyższością. Skoro nie sunia to Panu Kisiołkowi sie oberwało ogniem. Szczeniak roześmiał się znowu jak szaleniec, ogień, ogień! Tylko ogień! Usiadł i podpalił sobie pazurka, patrzył jak fajnie płonie. |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:20:49 | |
| - Nie ale to zdrada wdg mnie, aaa jesteś psycholem - stwierdził odpowiadając bratu | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:23:00 | |
| /Haha ale Pan Kisiołek nie istnieje.To wymyślona postać Nach xDD
Nachira spojrzała na paląca się ziemię i cieszącego się szczeniaka -Coś mu nie styka chyba -stwierdziła w myślach i zawaliła mu zapalniczkę.Następnie wrzuciła ją do rzeki 8D |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:24:32 | |
| A niema tak łatwo! Zapalniczki nie odda! Przycisnął ją mocno do siebie, patrząc na sunię z mordem w oczach. A niech, ktoś próbuje Mu ją odebrać, to zabije!. - Psychol? Ja jestem kimś więcej! Jestem Piromanem! - powiedział do brata wesoło, ognisko! tak! Zebrał patyki i ułożył w stis, podpalił! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:25:37 | |
| |
|
| |
Forsaken Wędrowiec
Registration date : 04/02/2009 Liczba postów : 157
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:26:52 | |
| Przylazł sobie wolnym krokiem patrząc kątem oka na szczeniaki. Usiadł sobie gdzieś tam. | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:28:02 | |
| Westchnęła cicho. Sama dzieciarnia! Pokręciła łbem z niedowierzaniem, patrząc na przybywającego For'a i palącego ognista Soul'a. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:29:22 | |
| Siadł przy ognisku, wpatrując się w płomienie z lubością. Nie istnieje dla niego teraz nic poza ogniem, to jest życie. Nie przejmował się teraz nikim. |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:30:31 | |
| - I ty jesteś moim bratem ? - wyszczerz - Tylko mnie nie podpal dobra ? - powiedziałem | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:32:27 | |
| Po chwili namysłu, chlapnęła wodą w ognisko szczeniaka, przygasając je. Uśmiechnęła się lekko. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:33:55 | |
| - A jestem. - odparł chłodnym tonem, niesamowite jak ten szczeniak szybko potrafi zmieniać humoru. Skierował ogniste ślepka na swego brata, rzucił sie na niego. - Musisz być naznaczony. - wyszczerzył się wrednie, chwycił za palącą się gałąź i przyłożył do boku bratam, spojrzał na spaloną sierść i wrzucił gałąź znowu do ogniska. Spojrzał na mokre ognisko, a potem na sprawcę tego czynu. Warknął i przyglądał się z jej z pod byka. |
|
| |
Forsaken Wędrowiec
Registration date : 04/02/2009 Liczba postów : 157
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:34:39 | |
| Spojrzał na szczeniaka bawiącego się ogniem. Wydał mu się dziwnie znajomy, mimo to odwrócił wzrok na Nale. Jedyną dorosłą w tym towarzystwie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wielka rzeka | |
| |
|
| |
| Wielka rzeka | |
|