Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Wielka rzeka

Go down 
+38
Lovely
Dismal
Unforgettable Fire
Dirnwod
Nafre
Diego
Dragon
Avalon
Glazier
Airanel
Rudolf
Star of Allocation
Volare
Koka
Unyan
Via
Alidd
Solar Eclipse
Suzana
Valixy
Xavier
Comillio
Summer
Rooksha
Cormercal
Forsaken
Izumi
Weel
Kiba
Dream
Chinook
Pazur
Apologize
Joy
Armagedon
Sehaine
Harpia
Tante
42 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

Wielka rzeka - Page 16 Empty
PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:35:41

Przyszedłem wolnym krokiem i spojrzałem się na szczeniaki, a potem na suczke. Skinąłem jej łbem i zacząłem węszyć, czując jakąś spaleniznę
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Registration date : 30/05/2009
Liczba postów : 115

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 16 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:37:04

- Ty idioto ! ;d - krzyknął podbiegł do niego i jednym chlustem łapa zdzielił go w pysk tak że, ten przeturlał się przez ognisko
Powrót do góry Go down
Chinook
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Chinook

Autor Zdjęć : ja (appey, deviantart)

Registration date : 30/01/2009
Liczba postów : 730

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : owczarek niemiecki długowłosy
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Wielka rzeka - Page 16 Left_bar_bleue100/100Wielka rzeka - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:38:49

Nie odpowiadając na skinięcie łbem przybyłego, po prostu chlapnęła na ognisko, gasząc je całkowicie. Wyskoczyła z wody i, nie otrzepując się, wybiegła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:40:26

Roześmiał się patrząc na brata, potrzepał pyskiem. Usiadł zadowolony, on na prawdę jest jakiś nienormalny. Oblizał pysk i podrzucił swoją zapalniczkę, schował ją.
- Armagedonie, siej spustoszenie razem z Apokalipsą, nie stój jak kołek czekając aż się ojciec zauważy. - roześmiał się perliście, wzrok skierował na przybyłą, pyszczkiem jej skinął.
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:42:15

- Wiesz że Cię nie lubię, a mówiąc słowo spustoszenie włączasz coś złego ? - wyszczerz i skoczyłem na niego
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:42:48

*że ja niby jestem suką ?? pfi..*Spojrzałem się na szczeniaki i zastanawiam się co one robią. Usiadłem na ogonie i zatrzepotałem uszami, nie spuszczając z nich wzroku
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:43:43

//aj, wybacz już nie myślę XD

No cóż, został przez niego przygnieciony. Nie miał zamiaru się ruszać.
- Ależ oczywiście, że coś złego. - miał jeszcze coś dodać, ale się powstrzymał. Dziabnął go w nos i zepchnął z siebie.
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:45:20

- Ty dziadygo bez mózgu - łapię go zębami za tylną łapę i ciągnę do siebie w ten sposób wywalam brata za ziemię
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:47:05

- Mózgu to ty nie masz. - kopnął go łapą w pysk, warknął. Takich zabaw to o nie lubił. Usiadł wyprostowany z kamienną miną, patrzył na brata uważnie.
- Ar, ty też widzisz dziwne rzeczy? - spytał go cicho, podniósł łuk brwiowy lekko do góry, przyglądając się mu uważnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:49:44

Ziewnąłęm szeroko i glebnąłe się na plecy. Spokuj to coś co uwielbiam, więc zacząłem się wgapiać w niebo
Powrót do góry Go down
Forsaken
Wędrowiec
Wędrowiec
Forsaken

Registration date : 04/02/2009
Liczba postów : 157

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:49:58

Spojrzał na psy ostatni raz i poszedł gdzieś w stronę lasu.
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:51:05

- czasami . . . a co ? - zapytałem brata
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:52:37

- Ale chodzi mi tu o duchy, albo jakieś dziwne stwory. - zmarszczył lekko brwi, czyżby nie był jedyny w tej rodzinie? Pownirn czuć ulgę, czy też nie.
- Muszę pogadać z mamą. - mruknął do siebie, wzrok podniósł na gwiazdy.
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:54:37

- Tego to nie . . . chociaż duchy martwych psów istnieją na pewno - odrzekłem młodszemu bratu . . .
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:55:41

Usłyszałem fragment rozmowy szczeniaków- Duchy... ? -rozejrzałem się odruchowo
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 22:56:30

- Więc jednak nie. - przymknął na moment oczy, podniósł łapę i przejechał po boku pyska. Była nieco poparzona, ale on się tym nie przejmował. Poruszył uchem. Zerknął na psa, on nie widział tego ducha obok niego, który stroił głupie miny, a szczeniak owszem. To jest denerwujące czasami.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 23:00:53

- Prędzej chyba zobacze UFO niż ducha.. - pomyślałem, dodając sobie otuchy i zacząłem liczyć gwiazdy 
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 23:03:26

Czas Mu się zbierać, może i jest wytrzymały, ale jest jeszcze szczeniakiem, który potrzebuje snu. Rozejrzał się za kimś, ale jej nie dojrzał, skrzywił się lekko, pacnął brata łapą w łeb i odbiegł bez pożegnania.
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 23:05:13

Roześmiałem się psychicznie . . . I po chwili przestałem - Brat w innym stadzie . . . - znów śmieje się jak psychol
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 23:08:06

Spojrzałem się z lekkim przerażeniem na śmiejącego się szczeniaka. Ciekawe co jeszcze tutaj zobacze
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 23:10:41

Patrzę na Gautama i przestałem się śmiać
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 23:14:11

Dalej patrzę się na szczeniaka. W końcu skinąłem mu lekko łbem.- Jaka urocza, mała kluseczka Wielka rzeka - Page 16 336187- pomyślałem sobie przez chwilę  XP
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 23:15:46

Jego czerwone oczy zaświeciły - Kim jesteś ? - zapytał z powagą
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 23:18:42

- Gautama - odpowiedziałem obojętnie, wpatrując się w jego oczy- Fajne latarki XD
Powrót do góry Go down
Armagedon
Wędrowiec
Wędrowiec
Armagedon

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 EmptyNie 31 Maj - 23:20:40

- Wiem fajny bajer nie ?, abesy też mam Oce i Ac - wyszczerz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wielka rzeka   Wielka rzeka - Page 16 Empty

Powrót do góry Go down

Wielka rzeka
Powrót do góry 
Strona 16 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Wielka loteria-Edycja Sierpniowa
» Wielka loteria-edycja czerwcowa
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: