| Wielka rzeka | |
|
+38Lovely Dismal Unforgettable Fire Dirnwod Nafre Diego Dragon Avalon Glazier Airanel Rudolf Star of Allocation Volare Koka Unyan Via Alidd Solar Eclipse Suzana Valixy Xavier Comillio Summer Rooksha Cormercal Forsaken Izumi Weel Kiba Dream Chinook Pazur Apologize Joy Armagedon Sehaine Harpia Tante 42 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:35:41 | |
| Przyszedłem wolnym krokiem i spojrzałem się na szczeniaki, a potem na suczke. Skinąłem jej łbem i zacząłem węszyć, czując jakąś spaleniznę |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
Registration date : 30/05/2009 Liczba postów : 115
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:37:04 | |
| - Ty idioto ! ;d - krzyknął podbiegł do niego i jednym chlustem łapa zdzielił go w pysk tak że, ten przeturlał się przez ognisko | |
|
| |
Chinook Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : ja (appey, deviantart)
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 730
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : 4 lata Rasa : owczarek niemiecki długowłosy Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : nie dotyczy
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:38:49 | |
| Nie odpowiadając na skinięcie łbem przybyłego, po prostu chlapnęła na ognisko, gasząc je całkowicie. Wyskoczyła z wody i, nie otrzepując się, wybiegła. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:40:26 | |
| Roześmiał się patrząc na brata, potrzepał pyskiem. Usiadł zadowolony, on na prawdę jest jakiś nienormalny. Oblizał pysk i podrzucił swoją zapalniczkę, schował ją. - Armagedonie, siej spustoszenie razem z Apokalipsą, nie stój jak kołek czekając aż się ojciec zauważy. - roześmiał się perliście, wzrok skierował na przybyłą, pyszczkiem jej skinął. |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:42:15 | |
| - Wiesz że Cię nie lubię, a mówiąc słowo spustoszenie włączasz coś złego ? - wyszczerz i skoczyłem na niego | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:42:48 | |
| *że ja niby jestem suką ?? pfi..*Spojrzałem się na szczeniaki i zastanawiam się co one robią. Usiadłem na ogonie i zatrzepotałem uszami, nie spuszczając z nich wzroku |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:43:43 | |
| //aj, wybacz już nie myślę XD
No cóż, został przez niego przygnieciony. Nie miał zamiaru się ruszać. - Ależ oczywiście, że coś złego. - miał jeszcze coś dodać, ale się powstrzymał. Dziabnął go w nos i zepchnął z siebie. |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:45:20 | |
| - Ty dziadygo bez mózgu - łapię go zębami za tylną łapę i ciągnę do siebie w ten sposób wywalam brata za ziemię | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:47:05 | |
| - Mózgu to ty nie masz. - kopnął go łapą w pysk, warknął. Takich zabaw to o nie lubił. Usiadł wyprostowany z kamienną miną, patrzył na brata uważnie. - Ar, ty też widzisz dziwne rzeczy? - spytał go cicho, podniósł łuk brwiowy lekko do góry, przyglądając się mu uważnie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:49:44 | |
| Ziewnąłęm szeroko i glebnąłe się na plecy. Spokuj to coś co uwielbiam, więc zacząłem się wgapiać w niebo |
|
| |
Forsaken Wędrowiec
Registration date : 04/02/2009 Liczba postów : 157
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:49:58 | |
| Spojrzał na psy ostatni raz i poszedł gdzieś w stronę lasu. | |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:51:05 | |
| - czasami . . . a co ? - zapytałem brata | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:52:37 | |
| - Ale chodzi mi tu o duchy, albo jakieś dziwne stwory. - zmarszczył lekko brwi, czyżby nie był jedyny w tej rodzinie? Pownirn czuć ulgę, czy też nie. - Muszę pogadać z mamą. - mruknął do siebie, wzrok podniósł na gwiazdy. |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:54:37 | |
| - Tego to nie . . . chociaż duchy martwych psów istnieją na pewno - odrzekłem młodszemu bratu . . . | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:55:41 | |
| Usłyszałem fragment rozmowy szczeniaków- Duchy... ? -rozejrzałem się odruchowo |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 22:56:30 | |
| - Więc jednak nie. - przymknął na moment oczy, podniósł łapę i przejechał po boku pyska. Była nieco poparzona, ale on się tym nie przejmował. Poruszył uchem. Zerknął na psa, on nie widział tego ducha obok niego, który stroił głupie miny, a szczeniak owszem. To jest denerwujące czasami. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 23:00:53 | |
| - Prędzej chyba zobacze UFO niż ducha.. - pomyślałem, dodając sobie otuchy i zacząłem liczyć gwiazdy |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 23:03:26 | |
| Czas Mu się zbierać, może i jest wytrzymały, ale jest jeszcze szczeniakiem, który potrzebuje snu. Rozejrzał się za kimś, ale jej nie dojrzał, skrzywił się lekko, pacnął brata łapą w łeb i odbiegł bez pożegnania. |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 23:05:13 | |
| Roześmiałem się psychicznie . . . I po chwili przestałem - Brat w innym stadzie . . . - znów śmieje się jak psychol | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 23:08:06 | |
| Spojrzałem się z lekkim przerażeniem na śmiejącego się szczeniaka. Ciekawe co jeszcze tutaj zobacze |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 23:10:41 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 23:14:11 | |
| Dalej patrzę się na szczeniaka. W końcu skinąłem mu lekko łbem.- Jaka urocza, mała kluseczka - pomyślałem sobie przez chwilę XP |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 23:15:46 | |
| Jego czerwone oczy zaświeciły - Kim jesteś ? - zapytał z powagą | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 23:18:42 | |
| - Gautama - odpowiedziałem obojętnie, wpatrując się w jego oczy- Fajne latarki XD |
|
| |
Armagedon Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 23:20:40 | |
| - Wiem fajny bajer nie ?, abesy też mam Oce i Ac - wyszczerz | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wielka rzeka | |
| |