| Wielka rzeka | |
|
+38Lovely Dismal Unforgettable Fire Dirnwod Nafre Diego Dragon Avalon Glazier Airanel Rudolf Star of Allocation Volare Koka Unyan Via Alidd Solar Eclipse Suzana Valixy Xavier Comillio Summer Rooksha Cormercal Forsaken Izumi Weel Kiba Dream Chinook Pazur Apologize Joy Armagedon Sehaine Harpia Tante 42 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Sehaine Pies Podporządkowany
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 442
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć :
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:16:09 | |
| Przyłożył łapę do ruska, nie no jak jakaś ruska telenowela. Brakuje jeszcze, żeby tu Rook wpadła. Poruszył końcówką ogona. | |
|
| |
Comillio Wędrowiec
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 337
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:18:23 | |
| - Od ciebie to nic nie chcę... I wszystko powiem Mamie ! - powiedziałem nie odwracając się. - Są też dobre strony.. teraz nie będe musiał się wstydzić Ojca - mruknąłem cicho, ale tak żeby Xav usłyszał | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:19:19 | |
| No chyba zapomnieli o jego obecności, ale to może nawet dobrze. Legł na ziemi, skrzyżował łapy i ułożył na nich czarny pysk. | |
|
| |
Xavier Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : deviantArt by menoevil
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 94
Płeć : Wiek : Bliżej nieokreślony. Rasa : Owczarek niemiecki. Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : N/d
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:21:07 | |
| -Jakiej mamie? Prawdziwej czy przyszywanej? - parsknął śmiechem, kątem oka spojrzał na Steele'a, coś taki milczący się zrobił .. | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:22:20 | |
| Zajął się swoimi sprawami a konkretnie jedną. Wypuścił powietrze pyskiem, ogonem uderzył o ziemię. Przysłuchiwał się jednak ich rozmowie. | |
|
| |
Comillio Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:22:44 | |
| - I tej, i tej... dostaniesz od obydwu xP- powiedziałem dumnie i położyłem się tyłem do psa | |
|
| |
Płeć : Wiek : Bliżej nieokreślony. Rasa : Owczarek niemiecki. Cieczka : Nie dotyczy Ciąża : N/d
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:26:26 | |
| -Jasne, jasne. Marz dalej. -był blisko tego by wytknąć mu język, ale się powstrzymał. Zamknął bursztynowe ślepia, położył pysk na łapach. | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:28:23 | |
| - Pasożyt, a co Cię tu sprowadziło na powrót? hm? - spytał od tak sobie, tak dawno się nie widzieli, że trzeba jakoś pogadać. | |
|
| |
Comillio Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:30:16 | |
| Wziąłem kamyk i rzuciłem nim w Xava. Niech sobie za dużo nie myśli.. | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:35:58 | |
| -Doszły mnie słuchy, że coś zaczyna się znowu dziać w tej nudnawej okolicy więc postanowiłem zajrzeć, nie zaszkodzi posiedzieć tu trochę. A i tak nie mam nic ciekawszego do roboty. -otworzył jedno oko by móc spojrzeć na Steele'a. Machnął nieznacznie ogonem, ostatni raz gdy zawitał w te strony wszystko skończyło się równie szybko jak zaczęło.. Nawet zbyt długo nie nacieszył się towarzystwem starych przyjaciół, a szczególnie jednej przyjaciółki. - Ty jak słyszałem dobrze się tu ustawiłeś, co wodzu? - uśmiechnął się lekko. | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:38:47 | |
| - A no, poszczęściło Mi się. Jak to sie mówi Kto pierwszy ten lepszy. - uśmiechnął się lekko, ukazując przy tym jednego kła. Przeciągnął się. | |
|
| |
Comillio Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:42:32 | |
| Machnąłem ogonem, siedząc w swoim kącie. Zacząłem mruczeć coś pod nosem i grzebać pazurem w ziemi. | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:43:37 | |
| -Ja teraz postanowiłem nie dołącząć do żadnego stada. W końcu nie wiadomo jak długo zagrzeję tu miejsce. -skubnął źdźbło młodej zielonej trawy, ohyda. Spojrzał na Coma dziwnie. - Teraz już sam do siebie gadasz? Ratunku ... | |
|
| |
Comillio Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:45:12 | |
| - Przynajmniej w końcu mam godnego siebię rozmówcę - powiedziałem nieco głośniej i wróciłem do mruczenia pod nosem xP | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:46:18 | |
| - I dobrze, w sumie nie wiadomo jak długo to wszystko się utrzyma. Ale mam taką cicho nadzieję, że jak najdłużej. - powiedział cicho, ale na tyle głośno, aby to usłyszał. Kątem oka zerknął na bratanka, ziewnął krótko i dyskretnie. Podniósł się.
- Czas na mnie, dobrej nocy życzę młodziaki. - błysnął kłami w ironicznym uśmiechu, odszedł znikając w mrokach nocy. | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:58:32 | |
| Odprowadził brat wzrokiem, po czym sam również wstał. Spojrzał na syna z uśmiechem. -Na mnie także czas, już nie te czasy gdy mogłem balować do późnej nocy. - wymruczał, pacnął Coma ogonem i oddalił się w ciemny las. | |
|
| |
Comillio Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 22:59:57 | |
| Pomachałem za psem - A moze on jest moim prawdziwym Ojcem.. - zamyśliłem sięSpojrzałem się na Xava. - Co prawda, to prawda.. masz już swoje lata xP - mruknąłem i rozejrzałem się. Zostałem sam. | |
|
| |
Valixy Pies Podporządkowany
Autor Zdjęć : Flickr.com ~ Anuk Irulan
Registration date : 01/06/2009 Liczba postów : 103
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Lepiej o nim nie wspominać. Rasa : Kundel ~ Samoyed x Husky Cieczka : 1-7 Ciąża : Nie
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 23:07:29 | |
| Wbiegła szybko mają nadzieję ,że to czego się ostatnio dowiedziała okazało się prawdą..Wh powróciło. Nareszcie-pomyślała i podeszła do psów.Jej ruchy nie były już takie lekkie..były raczej zdecydowanie ociężałe pozbawione dawnej sprężystości. | |
|
| |
Comillio Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 23:09:25 | |
| Spojrzałem się na suczkę, która weszła. - Mama ? - powiedziałem pośpiesznie, ale po chwili przypomniałem sobie co mi Xav powiedział.. - Dobry.. - mruknąłem smutno | |
|
| |
Upomnienia : 0/2 Ostrzeżenia : 0/5 Płeć : Wiek : Lepiej o nim nie wspominać. Rasa : Kundel ~ Samoyed x Husky Cieczka : 1-7 Ciąża : Nie
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 23:10:43 | |
| -Cześć Synek,o co chodzi?-trąciła go pyskiem | |
|
| |
Suzana Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 68
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 23:12:01 | |
| Bezszelestnie stawiając swoje kroki, postawna suka wyłoniła się z cienia. Jej puszysty ogon leniwie bił o boki, a wzrok biegał z miejsca na miejsce, szukając punktu zaczepienia. Prawdę mówiąc cieszyła się, że skusiła się wrócić w te okolice. W jej nozdrza wdarł się znajomy zapach, nie jeden. Zamrugała powiekami i zatrzymała się, przyglądając sylwetką psów w oddali. | |
|
| |
Comillio Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 23:13:47 | |
| Spojrzałem się na Val smutno - Czy to prawda że jestem podrzutkiem ? - zapytałem, mając nadzieje że to tylko wymysł tego starego piernika | |
|
| |
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 23:18:22 | |
| -Pierworodnego bym oszukała,no wiesz co ! -strzeliła obrażoną minę | |
|
| |
Suzana Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 68
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 23:19:30 | |
| Zniżyła machinalnie pysk, nosem wciągając soczysty zapach zwilżonej wodą trawy. Zbliżyła się niepewnie parę kroków, o jej uszy obiło się jedynie słowo ' podrzutek.'
Przeczuwała, że szykuje się poważna rozmowa w którą nie powinna ingerować.
Jednak wystarczył fakt, że mogła napatrzeć się na Comillio, którego nie widziała tyle czasu. Przysiadła, ogonem oplatając łapy. Poruszyła nieznacznie wąsami. Dziwne, ale czuła się nieswojo. Te tereny nie przynosiły już takiej radości, przeminęły jej czasy szczenięcej głupoty. Końcówka ogona niemrawo drgała, a uszy wyłapywały ciche świsty powietrza rwącego znad tafli wody. | |
|
| |
Comillio Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Pon 1 Cze - 23:21:48 | |
| Wciagnąłem powietrze czując jakiś znajomy zapach. Rozejrzałem się szybko i zobaczyłem kogoś w oddali lecz nie mogłem rozpoznać kto to. - Bo tata powiedział ze nie jestem jego synem.. czyli że jeste podrzutkiem.. albo ty go zdradzałaś.. - do drugie dadałem baardzo cicho xP | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wielka rzeka | |
| |
|
| |
| Wielka rzeka | |
|