| Wielka rzeka | |
|
+38Lovely Dismal Unforgettable Fire Dirnwod Nafre Diego Dragon Avalon Glazier Airanel Rudolf Star of Allocation Volare Koka Unyan Via Alidd Solar Eclipse Suzana Valixy Xavier Comillio Summer Rooksha Cormercal Forsaken Izumi Weel Kiba Dream Chinook Pazur Apologize Joy Armagedon Sehaine Harpia Tante 42 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:24:26 | |
| -Lunae. Meredith. - przedstawiła się Carmen i skinęła lekko pyskiem. |
|
| |
Apologize Wędrowiec
Registration date : 31/05/2009 Liczba postów : 12
Karta Postaci Zdrowie: (0/0) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:27:11 | |
| machnęła na prawo ogonem , uchem zastrzygła . | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:27:31 | |
| - Gautama - powiedziałem i zacząłem się zastanawiać nad tym, ile czasu minie, aż nie bedę się musiał przedstawiać... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:28:11 | |
| Dźwignęła się na łapach i z rozpędu, wbiegła do wody. Nareszcie ulga. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:30:39 | |
| Rozłożyłam swe ciało na ziemi. ^^ Ziewnęłam i znów uśmiechnęłam się ciepło do psów. Wywróciłam się na grzbiet i spojrzałam w niebo, wywalając jęzor. |
|
| |
Pazur Wędrowiec
Registration date : 30/01/2009 Liczba postów : 281
Karta Postaci Zdrowie: (100/100) Piętno: Statut:
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:32:18 | |
| Przybyła, ostrożnie stawiając łapy. Łeb miała jak zwykle nieco opuszczony ku dołowi, a ślepia wpatrzone gdzieś przed siebie. Khm, ślepie, lewe. Przystanęła, wdychając powietrze. Tak, tak, zachciało jej się wrócić w stare strony. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:32:39 | |
| Wyszła z wody i otrzepała się. Wskoczyła na zacieniony głaz i owinęła mokre łapy, równie mokrym ogonem. -Lunae - przywitała Pazur. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:33:34 | |
| Spojrzałem się przez chwile na nowoprzybyłą, i przewróciłem się na plecy. Zacząłem wgapiać się w niego i cicho coś mruczeć |
|
| |
Apologize Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:34:02 | |
| Dużo psów pojawiło się nagle w owym miejscu. Apologize , nieco speszona odeszła trochę dalej . | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:34:55 | |
| Podniosła się i odeszła w swoją stronę. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:38:07 | |
| Wstałam, usiadłam zapatrzona w łaciatą sunie. Przekrzywiłam pysk. Znajoma osoba? Machnęłam odruchowo ogonem, a moje ślepia dalej wpatrywały się w psa. |
|
| |
Apologize Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:40:44 | |
| Położyła się i wyciągła łapy do przodu . | |
|
| |
Pazur Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:40:53 | |
| Przekrzywiła łeb by spojrzeć na Meredith. Wymamrotała coś do siebie i usiadła, zwyczajowo owijając chude łapy ogonem. Z białej suni przeniosła spojrzenie na Carmen. Zmarszczyła lekko nos, jakby starając się, coś sobie przypomnieć. | |
|
| |
Apologize Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:43:33 | |
| Bez pożegnania , wybiegła . | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:45:33 | |
| Uśmiechnęłam się delikatnie, niepewnie do Pazur. Rozbawiło ją to. Miałam nadzieje, że umysł zaraz się rozjaśni, bo zaczynało to być irytujące. Położyłam się, oczywiście wzrok nie odszedł na krok od suni. |
|
| |
Pazur Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:49:25 | |
| Chyba dopadło ją olśnienie, bo wyszczerzyła kiełki zadowoleniu. - Caaarmiiik. Niemal, że wrzasnęła wymawiając imię suni. Wciąż potrafiła, oczywiście po dłuższym zastanowieniu, przypomnieć sobie swoje grono przyjaciół. Końcówką ogona lekko zamachała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:53:15 | |
| Ten głos, uśmiech. Tak. To była Ona. - Pazuuuuur! - krzyknęłam. Wstałam bez namysłu kierując się na łaciatą. Wywaliłamm się na nią i przytuliłam Ją mocno. - Pazia. Pazia. Pazia. |
|
| |
Pazur Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 13:56:27 | |
| - Nie ściskaj moich biednych kości. Posłużą mi jeszcze. Stwierdziła, po czym zachichotała pod nosem. Lekko zwaliła z siebie sunię, na ziemię i podniosła się. Pacnęła ją na przywitanie w ucho. - Ciebie też miło widzieć. Przekrzywiła łeb na bok. Gdyby tylko mogła pozbyć się przepaski z oka. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 14:02:21 | |
| - Gdzieś była? Hę? Położyłam się i ogonem pacnęłam ją w bok. ;3 Zachichotałam jak szczeniak. Machnęłam jeszcze parę razy ogonem. |
|
| |
Pazur Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 14:05:05 | |
| - Nawiedzałam inne krainy swą obecnością. Z czego oczywiście, owe inne krainy zbyt zadowolone nie były. W jednej się nawet zadomowiła, ale...to wciąż nie był jej prawdziwy dom, choć zostawiła tom wiele rzeczy. Wbrew pozorom warto było wrócić do swoich. - I tak jakoś mi zleciało. Dodała, niby to z beztroską w głosie. Nie miała się co obwiniać oto, że się zapomniała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 14:10:12 | |
| - Ach. Uśmiechnęłam się delikatnie i znów spojrzałam na niebo. Wszystko tutaj wydawało się być takie kolorowe. Bo nie ma to jak dom... |
|
| |
Pazur Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 14:12:32 | |
| - A tobie jak się wiodło? Spytała, uderzając lekko końcówką ogona o podłożę. W końcu nie ona w tej rozmowę była najważniejsza. U krańca jej pyska malował się lekki uśmiech, gdy wyczekiwała odpowiedzi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 14:16:42 | |
| Obudziła się i skineła pykiem obecnym.
Wyszeptała swe imię i spojrzała na nich. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 14:58:31 | |
| - A wiesz. Nudno i wolno. - zaśmiałam się. Spojrzałam na psa który się obudził. - Carmen. - przedstawiłam Mu się i wzrok przeniosłam na Pazur. Przyglądałam się łaciatej suce, tak dawno nie widziałam tej mordki. Tej kochanej mordeczki. x3 |
|
| |
Pazur Wędrowiec
| Temat: Re: Wielka rzeka Nie 31 Maj - 15:02:21 | |
| - Czy tylko ja sprawiam, że czyjeś życie nie jest nudne? Wyglądała na rozbawioną własnymi słowami. Jak bywała sama to może i narzekała, ale wtedy to już na cały świat. Zaśmiała się cicho, wyraźnie dając upust swemu rozbawieniu. - Miło wrócić do swoich. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wielka rzeka | |
| |
|
| |
| Wielka rzeka | |
|