Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:33:47

Spojrzałam na Makoto i Vege.
- Nelith. - przedstawiłam się i żwawym krokiem podreptałam do ojca. Przytuliłam Go. Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 368728
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 144

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:36:49

Objąłem ją jedną łapą.
-Co słychać? Dawno cię nie widziałem.-poczochrałem ją po łbie. Skinąłem pyskiem do pozostałych.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:39:24

- Nie widziałeś bo nudnoo. xp
Wyszczerzyłam ząbki i dmuchnęłam mu w nos.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Registration date : 31/01/2009
Liczba postów : 148

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:39:51

Weszła wolnym krokiem, przecinając ogonem powietrze. Rozejrzała się po okolicy, ahh .. jak dawno jej tu nie było .. Skinęła do obecnych ;
-Ohayo. -uśmiechnęła się lekko po czym spoczęła pod drzewem. Nadal nie mogła uwierzyć, że znajduje się tutaj.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:43:08

-To teraz się nie będziemy nudzić nie?-usiadłem na zadzie i uśmiechnąłem się zadziornie. Rozejrzałem się po okolicy, o Roxy. Znałem ją jedynie z widzenia, aczkolwiek wydawała się sympatyczna, skinąłem jej pyskiem.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Autor Zdjęć : hotburrito2/deviantart.com

Liczba postów : 1285

Rasa : siberian husky
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : nie dotyczy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:45:08

Wchodzę powolnym krokiem z opuszczonym łbem.
-ave.-mruknąłem cicho nie podnosząc nadal pyska. Wzrok miałem wbity we własne łapy. Ogonem machałem raz w lewo, raz w prawo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:45:32

Spojrzałam na Rox. Machnęłam do niej łapą, na przywitanie.
- Masz jakieś plany? - look na tate.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:48:16

-Myślałem, że ty mi tutaj przyniesiesz cały zestaw rzeczy na nudę.-zaśmiałem się. O dziwo, dawno nie miałem tak dawnego humoru. To chyba już rodzina i przyjaciele, chodź tak nieliczni tak na mnie wpływają. Ostatnio byłem na prawdę samotny. Nie mogłem uwierzyć, że już nikogo ze mną nie ma.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:50:39

- Miałam przynieś, ale było za ciężko.
Wystawiłam mu język, po czym się wesoło zaśmiałam. : )
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:50:53

Błękitnymi ślepiami zlustrowała przybyłego psa. Ah! Przecież to Rudy! Wpatrywała się w niego chwilkę, wciąż nie mogąc uwierzyć, że to on. Uśmiechnęła się nikle, zawachlowała puszystym ogonem, czekając, kiedy ich spojrzenia się spotkają.
Powrót do góry Go down
Morphine
Wędrowiec
Wędrowiec
Morphine

Registration date : 26/06/2009
Liczba postów : 276

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:55:52

I znowu....na brzegu rzeki pojawił się czarny wilczur.Szedł leniwym krokiem,upał mu doskwierał...Zwłaszcza jeżeli ktoś ma czarne futro...tak jak on.Paranoja.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:56:18

Doszedłem do jednego z drzew, przy którym zatrzymałem się. Leniwie wyciągnąłem się unusząc pysk do góry, jak najwyżej. Otrzepałem się po chwili i zamrugałem kilka razy powiekami. Rozejrzałem się po otoczeniu ; labrador,border,border i ruda husky. CO?! Wytrzeszczyłem wielkie oczy, które stały się jeszcze większe, niczym dwie duże kółka błękitu. Nasze spojrzenia spotkały się, ja pociągnąłem nosem, aby upewnić się czy nie mam zwidów. Nie, ten zapach znałem, to ona.
-Roxy.-szepnąłem sam do siebie.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 16:57:47

-Już się nie wykręcaj, maleńka.-zatrzepotałem uszami, gdyż coś mnie tam zaswędziało.
-Widziałem się ostatnio z twoją matką.-powiedziałem tak ni stąd ni zowąd.
Powrót do góry Go down
Morphine
Wędrowiec
Wędrowiec
Morphine

Registration date : 26/06/2009
Liczba postów : 276

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 17:01:02

Usiadł gdzieś pod jakimś drzewem lustrując wzrokiem psy.-Tego nie znam, tego nie znam i tego też nie znam-wymieniał w myślach.-Jezzz....
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 17:02:27

W pewnym momencie chciało jej się śmiać, jednak zachowała powagę. Uniosła się i z wolna podeszła do psa. Usiadła naprzeciwko niego, patrzyła mu głęboko w oczy.
-Rudy...nic się nie zmieniłeś . -szeptała. Miała ochotę się na niego rzucić, jednak pozostała w pozycji siedzącej.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 17:08:04

-I vice versa.-uśmiechnąłem się. W moich oczach zapaliły się jak w młodości, ogniki. Skakały po moich gałkach, dodając im uroku i balsku. Przegryzłem dolną wargę i w środku już moja eufornia się rozbiła. Rzuciłem się na nią jak jakiś psychol, oczywiście, nie w złych zamiarach. Upadliśmy na ziemie. Na mojej twarzy gościł ogromny uśmiech.
-Jesteś! Wróciłaś! Roxy.-śmiałem się co chwila, mówiąc różne podobne rzeczy.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 17:10:55

Siedziałem tak sobie i czekałem na jej eee...reakcję? Nie, czekałem aby jakoś zagaiła do tego tematu. Wziąłem do łapy jakiś nieopodal leżący kamyk. Zacząłem obracać nim w łapach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 17:12:57

- Z matką? Oo Rozmawiałam z nią? Jej. Nawet nie pamiętam. Chociaż... może coś tam było.
Obserwowałam jego ucho i zawachlowałam delikatnie ogonem. Laughing
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 17:13:25

Objęła go łapkami, śmiejąc się przy tym. Polizała go po nosie.
-Wróciłam, wróciłam Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 336187 Cieszysz się ? - wymamrotała, cóż w końcu Rudy nie ważył 5 kg. Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 336187 Pacnęła go ogonem w bok.
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 527

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 17:15:35

Wszedł.
Powrót do góry Go down
Rudolf
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 17:17:39

[jak to. przecież 5 i pół! : DDDDDD]

Ciągle nie mogłem opanować śmiechu, jak jakiś szaleniec wypuszczony z domu bez klamek.
-No jasne, że się ciesze, jakbym mógł nie?-zszedłem z niej widząc, że robie jej 'mały' problem. Objąłem ją jeszcze raz, teraz lżej i pociągnąłem za ucho.
-Ja też niedawno wróciłem, jakiś niecały miesiąc temu wiesz?-powiedziałem.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 17:21:36

-Mhm.-mruknąłem na przytaknięcie. Trochę się zdziwiłem, zawsze myślałem, że mają bardzo dobry kontakt.
-Widziałem się z nią, ale sam nie wiem co mam myśleć. Nie bardzo wiem, o co jej chodzi. Ma straszne zmiany nastroju, jakby w ciąży była, normalnie.-ciągnąłem dalej.
Powrót do góry Go down
Roxy
Wędrowiec
Wędrowiec
Roxy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 17:24:39

Przejechała łapą po ziemi. Spojrzała z ukosa na niego po czym uśmiechnęła się w szerokim uśmiechu ; D
-Taak ? To już jakiś czas tu jesteś Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 336187 Ja dopiero od wczoraj. -mrugnęła do niego.
-A właśnie! Co tam u Ciebie słychać?! Dawno Cię nie widziałam ;p pewnie wiele się zmieniło .. -spojrzała na swoje łapy, a potem na jego.

(hehe ;p )
Powrót do góry Go down
Cormercal
Wędrowiec
Wędrowiec
Cormercal

Registration date : 01/06/2009
Liczba postów : 527

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Left_bar_bleue70/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Empty_bar_bleue  (70/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 17:25:36

Jego spojrzenie wyraźnie nie należało do pogodnych, bowiem słało je dwoje czarnych, chłodnych węgli.
Spoczęło na chwilę na Rudolfie i Roxy, ale opuściło ich równie szybko, a w dodatku zostało zabarwione przez jego głuchy pomruk.
Ironiczny uśmieszek osiadł na jego pysku.
Powrót do góry Go down
Makoto
Wędrowiec
Wędrowiec
Makoto

Registration date : 05/06/2009
Liczba postów : 95

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 EmptyNie 28 Cze - 17:27:23

Obudziłam się i spojrzałam po przybyłych psach. Westchnęłam głośno i spojrzałam się w niebo. Słońce dalej prażyło..
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 11 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 11 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: