Psie RPG.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Psie RPG.

Zostań jednym z nas!

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rzeka. {Zakaz porywania}

Go down 
+41
Azland
Nadia
Poison
Akintsu
Fenaru
Dismal
Dirnwod
Allusion
Unforgettable Fire
Fallen
Holiday
Shagon
Pazur
Devil Shigeru
Tabatha
Shade
Roxy
Nuka
Comillio
Chinook
Julie
Kiba
Morphine
Makoto
Squeal
Krzyk
Summer
Harpia
Diego
Nero
Solar Eclipse
Takuro
Luckyx3
Cormercal
Sundae
Tante
Star of Allocation
Lida
Rudolf
Unyan
Joy
45 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
AutorWiadomość
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Registration date : 31/05/2009
Liczba postów : 144

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 Empty
PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:05:00

Zacząłem znowu coś mruczeć pod nosem, jakby komentarze własnych myśli? Możliwe. Urwałem jakieś źdźbło zboża, które rosło w zasięgu łapy. Włożyłem je sobie w pysk i tak normalnie żułem.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Registration date : 26/06/2009
Liczba postów : 124

Karta Postaci
Zdrowie:
Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 Left_bar_bleue100/100Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 Empty_bar_bleue  (100/100)
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:06:40

Usiadła z dala od innych psów i przyglądała się ich poczynaniom.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:08:16

Wzrok przeniosła na biszkoptowego labradora.Przypatrzyła mu sie chwilę...Przymkneła oczy i zaczeła rysowac coś pazurem po ziemi.
Powrót do góry Go down
Joy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Joy

Autor Zdjęć : halloosin8 on flickr.com

Registration date : 27/01/2009
Liczba postów : 822

Upomnienia : 0/2
Ostrzeżenia : 0/5
Rasa : Owczarek niemiecki
Cieczka : Nie dotyczy
Ciąża : Trochę nie ten wiek.

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:09:44

- To miał być komplement? - prychnęła cicho pod nosem w odpowiedzi, lustrując wzrokiem psa. Ten uśmiech.. Brr. Aż się gorzej robiło od emanującej z niego radości.
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:09:57

W końcu coś mnie wyrwało z przemyśleń, ze strachu aż podskoczyłem wydając z siebie głuchy odgłos. No tak, Nelith zmieniła pozycję spania. Spojrzałem na nią i uśmiechnąłem się lekko. Rozejrzałem się i dostrzegłem siedzącą samą sukę. Skinąłem do niej pyskiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:17:54

Również skinęła pyskiem do biszkoptowego labka....Machneła ogonem.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:23:12

Przyglądała się innym psom, nie znała zbyt dobrze, pobiegła w stronę wody i zrobiła kilka łyków
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:27:06

Wstałem i postanowiłem zagaić do owej osoby. Ruszyłem w jej stronę, machając ogonem.
-Witam. Diego, jestem.-powiedziałem doszedłszy do niej.

[na twoich zdjęciach to przypadkiem nie jest szczeniak?]
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:29:41

[na moichxP?A nie wiem,szczerze]

Wyrwała się z zamyślenia.Miło mi-odparła.Ja jestem Laura-dodała po chwili.Zasłoniła gojącą się ranę na łapie drugą łapą.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:33:22

Odwróciła się i zamerdała ogonem
- Hej, ja jestem Nuka, miło mi was poznać
Usiadła
-Pięknie tu
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:36:16

[no tak, to wygląda. :P]
Uśmiechnąłem się i skinąłem pyskiem na miejsce obok.
-Mogę się przysiąść, nieprawdaż?-usiadłem obok suczki.
Spojrzałem również, na drugą suczkę.
-Diego, miło mi.-ukłoniłem się lekko w jej stronę.
Zlustrowałem wzrokiem Laurę i niechcący zauważając dużą ranę.
-Matko! Co ci się stało?-zapytałem z bólem w oczach.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 119

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:36:59

Jego masywne łapy przywiodły go znów nad rzekę. Pies, najwidoczniej nie mogąc znaleźć sobie miejsca w tym dniu, jak i większości swoich dni ostatnimi czasy, zatrzymał się na jakimś niewysokim wzniesieniu. Wbijając długie pazury w wilgotną ziemię, spojrzał po psach a zaraz zmrużył ślepia lekko. Podmuchy wiatru szastały jego puchatą sierścią, a ten jakby w rytm, bujał ogonem delikatnie i całkiem nieznacznie na boki.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:38:44

Wpatrywała się w ranę
-Naprawdę wygląda straszne
skrzywiła się lekko
Powrót do góry Go down
Joy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Joy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:41:47

Doszła do wniosku, że Comillio odpłynął, więc odeszła od niego parę kroków i spojrzała przed siebie. Dostrzegła Kibę i kiwnęła mu nieznacznie pyskiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:42:27

Laura-odparła Nuce.(tak to sie odmieniaxP?).Oczywiscie,siadaj-powiedziała do Diega.Zastrzygła uchem i...zawstydziłą sie gdy usłyszała pytanie labradora.Rana?...Ah..to nic strasznego...takie zadrapania.No i po co kłamiesz?
Powrót do góry Go down
Diego
Wędrowiec
Wędrowiec
Diego

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:46:52

-Nie wygląda to dobrze, powinien to medyk zobaczyć.-powiedziałem delikatnie dotykając okolic rany.

/sorki, ide z psem bd za 30 minut.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:49:46

- naprawdę straszna ta rana, nie możesz tego tak zostawić
Przyglądała się bardziej
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:50:44

/spoko/

To nic poważnego-skrzywiła się i obróciła na zdrowy bok.-nie lubiła gdy ktoś się nad nią litował,nie znosiła tego,cholernie.-Ale dzięki za zainteresowanie.-kiedy ktokolwiek sie nią interesował?Zawsze przeganiana z kąta w kąt.
Powrót do góry Go down
Joy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Joy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:51:24

Odwróciła łeb w stronę psów, biadolących nad raną labradorki. Ojej. Straszne! Prychnęła ironicznie w myślach.
Powrót do góry Go down
Kiba
Wędrowiec
Wędrowiec
Kiba

Registration date : 01/02/2009
Liczba postów : 119

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:53:17

Przegryzł wargi nieznacznie a wzrok swój utkwił w Joy. Przysiadł, obserwując ją, bo czym innym mógł w tej chwili się zająć.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:55:24

Odsunęła się od Laury i położyła się
-Nudno u trochę, chyba się zdrzemnę
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:57:06

Podwineła łapy,ot co.Spojrzała obojętnie na owczarka i psa husky.Zmrużyła oczy.
Powrót do góry Go down
Nuka
Wędrowiec
Wędrowiec
Nuka

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 22:59:05

Wstała i otrzepała się,
- Chyba już pójdę
po chwili wyszła
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 23:04:07

Odprowadziła wzrokiem łaciatą.Ziewneła cicho kładąc łeb na łapy.
Powrót do góry Go down
Joy
Pies Podporządkowany
Pies Podporządkowany
Joy

Karta Postaci
Zdrowie:
Piętno:
Statut:

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 EmptyNie 28 Cze - 23:06:01

Czując na sobie wzrok husky'ego, wymusiła na sobie obojętność. Nie lubiła, gdy ktoś tak bez powodu się na nią zwyczajnie gapił. Lecz żeby było śmiesznie, ona sama tak robiła innym.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rzeka. {Zakaz porywania}   Rzeka. {Zakaz porywania} - Page 17 Empty

Powrót do góry Go down

Rzeka. {Zakaz porywania}
Powrót do góry 
Strona 17 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka. {Zakaz porywania}
» Rzeka v8 (Zakaz porywania)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Psie RPG.  :: Strefa Realności :: Kosz-
Skocz do: